Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
skank666 kaže...
TopForumaš kaže...

ja bi rado sudjelovao u turniru no kao sto sam rekao

iako mogu igrat u dobrom frameu kada ciljam kroz nisan pomocu desnog klika frame rate mi pada na 5fps

nemogu nikog naciljat niti u snovima

to se i meni dogadalo, doduse ne bas na 5fps.. ali bi pao osjetno i to samo na nekim mapama. vise ne pada, ne znam od kada

e al se meni dogada i bas padne tak nisko mjerio sam

nemogu si pomoci

jedino tek tam najesen kad kupim gtx-icu

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 21:36 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni je ovo prva online pucacina, prije ovog nis nisam igrao (ako ne racunas L4D2)..  ne kazem ja da on nije bitan, on je uzasno vazan i  to ljudi iskoristavaju do bola.. i od toga mi se riga! kad vidim ljude koji dobro igraju tj odlicno ali onda kad ih stisne onda svi prelaze u medice.. ali dok im ide onda ne. aj, reci iskreno, al to nije lejmerski?

prije bih to nazvao, pokušaj da se izvuče iz loše situacije u koju je upala neozbiljnom igrom pojedinaca Osmijeh

Neznam kako se mapa točno zove, uglavnom rush mi napadamo s onog otoka, meni bi bilo apsolutno normalno da cijeli squad bude medic, ali uvijek ima nas koji ganjamo platine sa svim puškama pa se natjerujemo sa oružjem koje nam ne leži i izgubimo puno ticketa, i kad skontamo da ćemo izgubit prijeđemo na puške koje nam leže ( meni osobno je PKM najjače oružje ) i oformimo kako ti kažeš medic squad da pokušamo dobit taj dio mape, dalje je opet sve relativno...bitno je ne izgubit a da se neprođe prvi dio mape :)

xfire:rippercro
16 godina
odjavljen

samo cu reci ovo: "die with your boots on"  

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

samo cu reci ovo: "die with your boots on"  

nemogu na jubito sa posla :)...hehe

tako da do jutra neam komentar Smijeh

15 godina

bolje neku ligu koja vec organizirana, nego ovako hebane i štemanje a nic od toga (citaj svađa)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 21:54 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

bolje neku ligu koja vec organizirana, nego ovako hebane i štemanje a nic od toga (citaj svađa)

Ma nema svađe, ne brini, svi smo si domaći tu :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
neaktivan
*LN* gogi kaže...

Sto se tice medic squadova ide sljedece:

Bilo koji squad koji zna da igra zajedno moze pobjediti bilo koji medic squad.

Kako bi se reklo nemogu se oni tako brzo dizat koliko ih mozes brzo ubijat :P

Po meni neka bude medica koliko hoce, najbolje primjeniti CB, ESL ili Edom pravila pa tko hoce dobro a tko ne jebiga.

Nazalost nemoze se svima izac u susret, mislim da se timskim radom uvijek moze pobjediti, neovisno o broju pojedinih kit-ova u squadu.

Ne slazem se, jer medik kad ozivi jedno vrijeme je neranjiv taj ozivljeni! To znaci 3 ili 4 medika.... kad tad ces ostat bez metaka, a onda si je8o jeza!

Podupirem sknka!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
RipperCro kaže...

s tvojim bihićima igram samo sa lijevom rukom a stariji sin će pucat....no i trube nekad lijepo zasviraju ;)

ma nisu "bihići" nikakav klan...to je ostalo od bf 2142 da se zna odakle je ko da ne stavljamo u nick bih kao sto tebi stoji cro :)

zar sam rekao trube? mislio sam na one vuvuzele... :)

hajd salu na stranu...dobra ste ekipa puno mi je bolje igrati na BUG-ovom serveru kad ste i vi tamo.

LP

hmmm...
17 godina
moderator

Joj, meni zna ne prebaciti oružje kad pritisnem tipku na tastaturi ili nišan kad pritisnem tipku na mišu. Sinoć Pasko roka pored mene, ja kao dobar timski igrač (što jesam, nek potvrde ventaši :P) krenuo mu baciti municiju, pritisnem tipku, ono ne uhvati i Pasko dobi municiju, ali kroz cijev (četeres milimetara).

-100

Sorry Pasko, mora da si popi.zdio :D

To mi se često dešava, da ne uhvate tipke ili kasne, vjerovatno zbog slabog frejmrejta...

3 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Joj, meni zna ne prebaciti oružje kad pritisnem tipku na tastaturi ili nišan kad pritisnem tipku na mišu. Sinoć Pasko roka pored mene, ja kao dobar timski igrač (što jesam, nek potvrde ventaši :P) krenuo mu baciti municiju, pritisnem tipku, ono ne uhvati i Pasko dobi municiju, ali kroz cijev (četeres milimetara).

-100

Sorry Pasko, mora da si popi.zdio :D

To mi se često dešava, da ne uhvate tipke ili kasne, vjerovatno zbog slabog frejmrejta...

Joj kako me to zivcira, jbt hocu nekome baciti medic, a ono opalim ga defibilatorom, misli da ljudi popizd€.

Isprike svima koje sam tako rokno, njie namjerno, jednostavno nekad nece da prebaci, mislim prebaci u trenutku kad ja kliknem ono vrati.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
*LN* gogi kaže...

Sto se tice medic squadova ide sljedece:

Bilo koji squad koji zna da igra zajedno moze pobjediti bilo koji medic squad.

Kako bi se reklo nemogu se oni tako brzo dizat koliko ih mozes brzo ubijat :P

Po meni neka bude medica koliko hoce, najbolje primjeniti CB, ESL ili Edom pravila pa tko hoce dobro a tko ne jebiga.

Nazalost nemoze se svima izac u susret, mislim da se timskim radom uvijek moze pobjediti, neovisno o broju pojedinih kit-ova u squadu.

Ne slazem se, jer medik kad ozivi jedno vrijeme je neranjiv taj ozivljeni! To znaci 3 ili 4 medika.... kad tad ces ostat bez metaka, a onda si je8o jeza!

Podupirem sknka!

zato nas i je 4, a ne jedan.

17 godina
neaktivan

Dva dana se navikavam na novi miš i još ništa.. katastrofa..

Jučer kao podlogu koristio gornju stranu laptopa..

Najradije bi sve zavitlao kroz prozor i otišao noge toćat na more..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
neaktivan

koji K sad igram na serveru hardcore cijelu mapu nisam mogo reloadat pucat  klat nije mi bilo crvene tocke na reddotu koji je to K sada

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
RipperCro kaže...

s tvojim bihićima igram samo sa lijevom rukom a stariji sin će pucat....no i trube nekad lijepo zasviraju ;)

ma nisu "bihići" nikakav klan...to je ostalo od bf 2142 da se zna odakle je ko da ne stavljamo u nick bih kao sto tebi stoji cro :)

zar sam rekao trube? mislio sam na one vuvuzele... :)

hajd salu na stranu...dobra ste ekipa puno mi je bolje igrati na BUG-ovom serveru kad ste i vi tamo.

LP

jel to onaj isti bih klan koji su sa nama trenirali BF2142, ajd nabroj par članova pls

17 godina
moderator
RipperCro kaže...

jel to onaj isti bih klan koji su sa nama trenirali BF2142, ajd nabroj par članova pls

Mislim da nismo s vama trenirali, bilo nas je svega 6 frendova koji smo kupili key s ebayja, pa stavili -BiH- oznaku da se prepoznamo u masi (dosta smo frendova bosanaca tako našli)

Ali bio je drugi *BiH* klan, oni su imali i svoj server i stranicu, igrali smo par puta s njima, dobri momci, mada su više visili na conquestu dok smo mi furali 99% vremena titan mod.

Dosta vremena smo proveli s aatf.eu i -oic- klanovima na njihovim serverima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 9:43 (DrNasty).
17 godina

nismo to mi.. ja se ne sjecam XII sa bf2142 ali se sjecam ovih WZ

mi smo visili na jednom austrijskom serveru atff i kasnije oic.

nick mi je u bf2142 slackspace i inace mi je to bio nick i u bf2 ali sam eto sad zbog bug foruma i bug servera u bc2 stavio ovajonaj

hmmm...
15 godina
neaktivan

mi smo pikali samo infantry jer nam je Titan bio onako...bljak, zato se nismo nikada ni sreli ;)

znam da su neki momci sa BiH tagom trenirali, ustvari dolazili na instrukcije

edit: igrali smo Titan na početku i dok onom prvom sa liste nismo uzeli dogtag ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

null

"bolje neku ligu koja vec organizirana, nego ovako hebane i štemanje a nic od toga (citaj svađa)"

ma nema svadje.. samo iznosimo svoja misljenja, mozda malo presamouvjereno. steta! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
*LN* gogi kaže...
Co7 kaže...
*LN* gogi kaže...

Podupirem sknka!

e, ma super...  i onda se samo dizete i ovaj koji je neranjiv samo dere. pa onda on padne pa se drugi digne pa ovo pa ono... a najbolje je da svima smeta CG i GL... GL pogotovo, kao da je lako nekog pogodit s tim sranjem na daljinu.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
*LN* gogi kaže...
Co7 kaže...
*LN* gogi kaže...

Podupirem sknka!

e, ma super...  i onda se samo dizete i ovaj koji je neranjiv samo dere. pa onda on padne pa se drugi digne pa ovo pa ono... a najbolje je da svima smeta CG i GL... GL pogotovo, kao da je lako nekog pogodit s tim sranjem na daljinu.

Kad sam rekao "zato nas i je 4, a ne jedan" mislio sam na to da možeš ubit 4 medica koji se oživljavaju.

17 godina

Mene si jucer goodye opalio s "defom"...al si me odmah digo iz mrtvih...nhf stari, samo peri :)))

::: peace 0n earth :::
15 godina
neaktivan
made kaže...

koji K sad igram na serveru hardcore cijelu mapu nisam mogo reloadat pucat  klat nije mi bilo crvene tocke na reddotu koji je to K sada

tak ti i treba kad igras hc na serveru u indoneziji...

16 godina
neaktivan

Danas sam pokušavao napraviti road kill s helićem, al nikako da uspijem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tsar kaže...

Danas sam pokušavao napraviti road kill s helićem, al nikako da uspijem.

ako ides napravit road kill s helijem,za onaj achivement,onda uzmi uav.manji je i lakse je s njim manevrirat a opet ces dobit achivement...samo odes jako visoko da te nitko ne vidi,odes iza ledja nekom sniperu ili bilokojem drugom neprijatelju i pokosis ga Bogataš

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
17 godina
UAV + road kill = neprocjenivo
Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam veliki problem barem za mene 

Imam bad company 2 i kada se ulogiram i stisnem da mi traži servere igra ne nađe niti jedan,kada stisnem na playnow piše da igra nije našla server i da probam opet 

Znači mogu se ulogirati,izabrati solidera,ali mi ne prikazuje server 

probavao sam ponovno instalirati i ništa.Molim pomoć hvala u naprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šokac kaže...

Imam bad company 2 i kada se ulogiram i stisnem da mi traži servere igra ne nađe niti jedan,kada stisnem na playnow piše da igra nije našla server i da probam opet 

Iskljuci sve filtere i probaj onda, trebalo bi radit ako je orginalna igra.

17 godina
Šokac kaže...

e da se to samo tebi dogodilo,mom prijatelju isto,ali kaze da je odjednom proradilo i kad je dosao kod mene ukucao je svoj kljuc  jer ja nisam jos nabavio svoj i isto tako,samo sto nismo pokusavali dugo jer  smo isli na kavu u grad :)

KONACNO NOVI KOMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan

probao sam i ništa još uvijek isto mrtva zona čak mi i za solidera piše da je lvl 1 a zapravo nije 

15 godina
neaktivan
Šokac kaže...

probao sam i ništa još uvijek isto mrtva zona čak mi i za solidera piše da je lvl 1 a zapravo nije 

logout, login?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice