Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2

al nebi i ovom virtulnom fajtu trebalo imati koliko toliko casti.... za mene pobjeda nije vrijedna svake cijene.

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
moderator
skank666 kaže...

al nebi i ovom virtulnom fajtu trebalo imati koliko toliko casti.... za mene pobjeda nije vrijedna svake cijene.

Da, nije bitno pobijediti, bitno je sačuvati obraz i guz.icu. :D

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Čast je uvijek prisutna i u pobjedi i u gubitku. Respect za protivnika također, neovisno o tome koje oružje koristio.

17 godina
neaktivan
Ne može to biti BUG server, vidli smo sa ovim zadnjim testom da to nije dobra ideja.
Trebao bi biti zaseban server namijenjen samo tome.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
odjavljen

ma opet me pucaju neki flesevi. pa vidite da serem bezveze... neke viteske nebuloze

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Da, nije bitno pobijediti,

Ovo je obično isprika luzerima jer moraju nekako opravdati svoj poraz.

Ja koji sam navikao pobijeđivati u svemu u čemu se natječem tvrdim suprotno. Prilično sam loš gubitnik, uvijek bio i uvijek ostajem.

Ne igram zbog sudjelovanja, za vitešku čast ili nešto treće, igram da pobijedim, i da to napravim što je bolje moguće.

Tko god kaže da igra zbog sudjelovanja a ne pobjede ili je luzer ili prljavi lažov.

Ako mislim da ne mogu pobijediti rađe se ne natječem. Uvijek sam bio takav, kako u sportu u RL, tako i na BF-u.

Zato ne igram nogomet npr., jer znam da neću pobijediti. Al igram košarku, stolni tenis, tenis, odbojku i sl. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 15:22 (Danny_HR).
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
DrNasty kaže...

Da, nije bitno pobijediti,

Ja sam frajeeer :P

Reče čovjek koji se nervira oko bf-a. :D Moj komentar se odnosi na tijesnu pobjedu, kad su ekipe podjednake, a prevali sreća. Tad ne pobijediš ali sačuvaš obraz i niko nema ništa da kaže. Razvaljivanje je totalno druga tema, tad ostaneš sa slabim analnim mišićem i meko kakiš naredi period.

17 godina
neaktivan

Hehe, što samo pokazuje da sam loš gubitnik.

Valjda nisam navikao. Da nerviram se i psujem i urlam na svoje miceke na ventu. Šta da radim, volim pobijediti.

EDIT:

Pitajte Dadu, kak urlam pa šaljem mail sa isprikama. haha

DrNasty kaže...

Reče čovjek koji se nervira oko bf-a. :D

Sorry, nisam ja jučer psovao sve živo da me buraz morao stišavati. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 15:25 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen

evo ja sam onda luzer... jer igram zbog gusta i nikad ali ama bas nikad se ne nerviran kad spusimo, ali kad spusimo fer. lud sam jedino kad pusimo jer ostatak tima se boji defjuzat ili poginut.. ovo vazi samo za BC2 ali zato u stolnom tenisu gdje sam poprilicno nenadjebiv e tamo sam lud kad pusim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 15:29 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ali zato u stolnom tenisu gdje sam poprilicno nenadjebiv e tamo sam lud kad pusim.

U tom je kvaka, ja sam u svemu nenadjebiv. Zato se nerviram. haha

P.S. Testirat ću to tvoje umijeće u stolnom, kad-tad. :) Ovo smatraj izazovom.

17 godina
moderator
skank666 kaže...

evo ja sam onda luzer... jer igram zbog gusta i nikad ali ama bas nikad se ne nerviran kad spusimo, ali kad spusimo fer. lud sam jedino kad pusimo jer ostatak tima se boji defjuzat ili poginut

Ma glupo je kad ispušiš jer se jedini trudiš, a ostali hlade jaja :D Ali ako ekipe fino igraju, onda nije bitno ko ce pobijediti, jer neko mora, no to ne znaci da su  s druge strane loši igrači. Tu se slažemo. Bf je meni isključivo razbibriga, jučer me krenulo, bio sam drugi ali sam ošao van, jer me cura čekala. Koga briga za score kad žena čeka, jel tako? :D

Danny_HR kaže...

DrNasty kaže...

Reče čovjek koji se nervira oko bf-a. :D

Sorry, nisam ja jučer psovao sve živo da me buraz morao stišavati. :)

Na zapadu ništa novo :D Ja sam Bosanac, mi tako pričamo :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 15:39 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Koga briga za score kad žena čeka, jel tako? :D

Neka neka, nek me draga čeka, neka neka. Čekao sam i ja nju, kada nije bila tu!

15 godina
neaktivan

Dobar dan ja sam novi tu i ima jedan problem instalirao san bad company 2 i sve je oke grafika super al komande nevaljaju nista molio bih pomoc i kako se to moze napraviti hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vojnik-92 kaže...

Dobar dan ja sam novi tu i ima jedan problem instalirao san bad company 2 i sve je oke grafika super al komande nevaljaju nista molio bih pomoc i kako se to moze napraviti hvala unaprijed!!!

Ako imaš piratsku verziju to ti stvara problem sa komandama (to je dio zaštite). Ako imaš original igra traži malo privikavanja, jer se neke stvari tipa micanje lijevo-desno ne može izvoditi tipkama (klasični WASD).

Realni sektor je sve što preživljava na tržištu - nije bitno prodaješ li zgrade, brodove, novine ili govna u konzervi. Dapače, ako prodaješ ovo zadnje, i uspjevaš - pa ti si genij! Oleže svak čast.
15 godina
neaktivan

Pa jel se moze rijesiti taj problem ikako??

17 godina
moderator
vojnik-92 kaže...

Da, kupiš igru.

Ostala pitanja vezana za piratstvo koje misliš postaviti preskoči, jer se takva pitanja kose s pravilima foruma.

15 godina
neaktivan
vojnik-92 kaže...

Ne.

Respect!!
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Ako imaš piratsku verziju to ti stvara problem sa komandama (to je dio zaštite). Ako imaš original igra traži malo privikavanja, jer se neke stvari tipa micanje lijevo-desno ne može izvoditi tipkama (klasični WASD).

ne dok si u trku,inace bi trebale radit normalno

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ma "iksici" su trube...

mozda dvojica relativno dobro igraju ostalo nista... 

u rijetkim stvarno rijetkim trenucima kad pobijede toliko se tome obraduju da se pocnu nekontrolisano glasati nekakvim busmanskim povicima jella jella jelle jelle tako nekako...

to sam bas gledao neki dan na discoveryu valjda na ovim vrucinama sa tim kisu prizivaju il tako nesto...

Cool

s tvojim bihićima igram samo sa lijevom rukom a stariji sin će pucat....no i trube nekad lijepo zasviraju ;)

xfire:rippercro
16 godina
odjavljen

decki, vi se prelako vrijedjate..... nis vam se ne smije rec.

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

decki, vi se prelako vrijedjate..... nis vam se ne smije rec.

a tko se uvrijedio?

samo sam na "provokaciju" odgovorio "provokacijom" :) i to u normalnom obliku, vidiš da nema nikakve pridike...hehe..

16 godina
odjavljen

nisam mislio samo na ovaj post iznad nego i u igri kad ja nesto proserem (a nikad nije zlonamjerno i mislim da se to kuzi) odmah se netko nadje uvrijeden... onda mi se nije fora zayebavat s vama. a ja to volim - zayebavat se dok igram

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nisam mislio samo na ovaj post iznad nego i u igri kad ja nesto proserem (a nikad nije zlonamjerno i mislim da se to kuzi) odmah se netko nadje uvrijeden... onda mi se nije fora zayebavat s vama. a ja to volim - zayebavat se dok igram

ja popi*dim jedino na CG, tu me možeš odma izbacit iz takta :D ( pitaj pirata i klaudia)

sve ostalo mi je manje bitno, kao i sva živuća bića na zemlji, svi imamo dobre i loše dane, a pošto =XII= ima preko 30 članova normalno je da svatko ima svoje mušice pa možda ispada da smo čudaci, ali eto pitaj Dadu, Danny-a, Kuky-a i Pirata kakvi smo zapravo oni uredno dođu kod nas na TS i mi kod njih na vent, mislim da nas ljudi totalno krivo kontaju, ali ope gdje bi bili kad bi nas svi volili ;)

16 godina

Kaj te briga za ove kaj se nađu uvrijeđeni, garantiram ti da se mi s venta i decki iz xii klana ne vrijeđaju, to ti je 90% servera,

ostali te većinom znaju pa se ne uvrijede, dakle samo ti seri i dalje :D znamo mi da se voliš zayebavat.

Da se malo i ja oglasim u vezi turnira, meni su bilo kakve zabrane jadne, zabranit m60 dok je abakan recimo jači i tak nekaj po meni glupo.

Ako imaš protiv sebe squad medica, uzmeš CG i od medika napraviš prah, kao što reče netko iznad, svaki dobar team play može pobijediti bilo kakvu kombinaciju.

Teško će se organizirati takav turnir, ima pre malo igrača za sada, možda ako se pročuje prvo..

Sve u svemu i meni je veći gušt igrat na bug-u protiv 16 ljudi, ionako se svi znamo i uživamo zajedno u igranju već duže vrijeme.

Nastavilo se....

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo jedan prijedlog, umjesto da pravimo BUG ligu, zašto ekipe koja želi pikati 4 vs 4 na napravi timove i svi se kolektivno prijavimo na jedan EU ladder, ESL, CB ili ED i rješen problem, igramo po pravilima koja su za sve ista a opet možemo međusobno zakazati matcheve bez da opterećujemo public server, ljude i poštedimo se stotine komentara što pozitivnih što negativnih.

recimo :

team BUG :

danny

dado

pirat

butcher

team BUG 2 ili kako god hoćete :D

kuky

sknk

.......

.......

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 20:57 (RipperCro).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DadoZG kaže...

Da se malo i ja oglasim u vezi turnira, meni su bilo kakve zabrane jadne, zabranit m60 dok je abakan recimo jači i tak nekaj po meni glupo.

Ako imaš protiv sebe squad medica, uzmeš CG i od medika napraviš prah, kao što reče netko iznad, svaki dobar team play može pobijediti bilo kakvu kombinaciju.

nisam ja za zabranu m60 nego za 4x m60.. iliti famozni medic squad. naveo sam svoje razloge zasto mislim da to nije fer... i to vi znate (koji formirate takve squadove) i iskoristavate tu prednost. (e, nekad je znalo cak biti i dva medic squada po timu i svaki put kad sam to primjetio sam srao na chatu) a ne zato jer volite igrat s medicom i trazit lesine po mapi. od oruzja bi jedino zabranio SVE BAZUKE I GL.. 

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
DadoZG kaže...

nisam ja za zabranu m60 nego za 4x m60.. iliti famozni medic squad. naveo sam svoje razloge zasto mislim da to nije fer... i to vi znate (koji formirate takve squadove) i iskoristavate tu prednost. (e, nekad je znalo cak biti i dva medic squada po timu i svaki put kad sam to primjetio sam srao na chatu) a ne zato jer volite igrat s medicom i trazit lesine po mapi. od oruzja bi jedino zabranio SVE BAZUKE I GL.. 

neznam prijatelju jel ti ovo prvi BF ili ne ali zvučiš totalno kao CoD player ( bez uvrijede )

Medic u BF serijalu je uvijek ali baš uvijek bio i ostat će najznačajnija klasa ever kao i squad leader ( ali to su ukenjali u ovom dijelu ) cijele strategije su se razvijale oko medica i SL i bile su osnova dobrog matcha i organizacije, e sada ljudi koji nisu navikli na oživljavanja neprijatelja smatraju to ne fer ili lamerski ali takva je igra i tu nemožeš ništa promjeniti, čak su u ovom dijelu BFa malo i unazadili medica koji je prije nosio assault oružja, pa sad probaj zamislit medice za abakanom :) no opet odigrao sam ogroman broj matcheva u svojoj gamerskoj "karijeri" i uvijek postoji rješenje za sve sitacije tako i za medic squadove, tako da ovo što ti pišeš nema smisla, s mog stajališta.

16 godina
odjavljen

meni je ovo prva online pucacina, prije ovog nis nisam igrao (ako ne racunas L4D2)..  ne kazem ja da on nije bitan, on je uzasno vazan i  to ljudi iskoristavaju do bola.. i od toga mi se riga! kad vidim ljude koji dobro igraju tj odlicno ali onda kad ih stisne onda svi prelaze u medice.. ali dok im ide onda ne. aj, reci iskreno, al to nije lejmerski?

16 godina
neaktivan

ja bi rado sudjelovao u turniru no kao sto sam rekao

iako mogu igrat u dobrom frameu kada ciljam kroz nisan pomocu desnog klika frame rate mi pada na 5fps

nemogu nikog naciljat niti u snovima

btw stavio sam sve na low,mijenjao sam mouse smoothing u settings.ini i dalje isti qrac

nisanim fps padne na 5-6fps-a i naciljat nemogu bas nista

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 21:34 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

ja bi rado sudjelovao u turniru no kao sto sam rekao

iako mogu igrat u dobrom frameu kada ciljam kroz nisan pomocu desnog klika frame rate mi pada na 5fps

nemogu nikog naciljat niti u snovima

to se i meni dogadalo, doduse ne bas na 5fps.. ali bi pao osjetno i to samo na nekim mapama. vise ne pada, ne znam od kada

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice