Ne znam tko je tražio golmud railway ali dobro...
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-community-update-battlefield-labs-season-2-testing-and-beyond

Kako je lagano bilo upravljat helikopterom onda, vozila tenkovi ma sve je bilo poštelano.
Igra li tko ovu novu mapu na labsu? Meni je top, baš ima onaj bf4 štih 
Symthic is back
https://sym.gg/legacy/index.html?game=bf6&page=charts
Za one luđake koji uspoređuju najsitnije detalje oružja.
Dobra reklama + loš cod = BF najprodavanija igra u US.
Steam and EA: CyberDemonVZ
Obratite pažnju na mp/s dok igrate ako vam je u žuto ili crveno nije dobro. Šta veči broj to bolje tj više pixela grafa obradi u vremenu i response je bolji. Ako je uključen dlss ili fsr pad mp/s je osjetan. Meni je oko 600 na dlaa dok sa dlss q pad je na 300 iako je još u zeleno bolje je bez dlss-a.
Obratite pažnju na mp/s dok igrate ako vam je u žuto ili crveno nije dobro. Šta veči broj to bolje tj više pixela grafa obradi u vremenu i response je bolji. Ako je uključen dlss ili fsr pad mp/s je osjetan. Meni je oko 600 na dlaa dok sa dlss q pad je na 300 iako je još u zeleno bolje je bez dlss-a.
To je bukvalno FPS counter...
Fps counter i ovo nije isto.
Al mislim da to ovisi od mape do mape.Neke mape imaju memory leak.Mi imamo skoro istu konfi samo su nam procevi razliciti.
Imam texture na overkill ostalo sve off.DLSS na balanced i oko 230 fpsa na 1440p.
Nenogu bez neke vrste AA igrat jer nis ne vidim iz vozila.
ORIGIN: LtMoNkK
Fps counter i ovo nije isto.
To je bukvalno FPS counter.
Battlefield 6 (PC) — Show FPS counter, ping, and performance data
Doslovno ti piše mjerna jedinica fps/ms
Ako treba dodatno objašnjavati, mogu.
mp/s je megapixel/sec i ok, taj dio ide ruku pod ruku ovome što si rekao, ali generalno cijeli taj overlay pokazuje u najvećoj mjeri FPS.
I želiš sve imati u zelenom
Meni se "gpu" graf ne podudara sa FPSom koji daje afterburner.. dok mi se "cpu" graf podudara sa afterburner fpsom... Tipa gpu zna stajat na 310-360 dok pod CPU 260-320, i afterburner mi upravo pokazuje tih 260-320...
Meni se "gpu" graf ne podudara sa FPSom koji daje afterburner.. dok mi se "cpu" graf podudara sa afterburner fpsom... Tipa gpu zna stajat na 310-360 dok pod CPU 260-320, i afterburner mi upravo pokazuje tih 260-320...
Normalno da se podudara s cpu grafom jer je to oznaka koliko je cpu sposoban pripremiti frejmova grafickoj kartici, kao sto vidis nedovoljno
, ocigledno si na premaloj rezoluciji i gpu ti stoji neiskoristen, po ovome tvome gpu je u stanju dati u tom trenutku 310-360fpsa no koci ga cpu s samo 260-320 koja je i stvarna brojka na ekranu, to se zove cpu bootleneck, ili mijenjaj cpu ili rezoluciju+detalje
Vidim apsolutno se ništa nije promijenilo od bf3, memory leakovi, hitregovi i fps-ovi cure na sve strane
Pa je, nisam na max rezi nego na 1920x1440 i low postavkam osim textura na high... moram uzet 9850x3d koji ce mi dat 3% fpsa vise, nema druge 
Window.Width 2560
Window.Height 1440
perfoverlay.drawfps 1
perfoverlay.drawsim 0
perfoverlay.drawgpu 0
perfoverlay.drawpixelthroughput 0
perfoverlay.fpstimeperiod 1
perfoverlay.fpsdisplayformat 3
perfoverlay.fpsdisplayscale 3
perfoverlay.fpsdisplayoffsetx 2365
perfoverlay.fpsdisplayoffsety -50
evo vam user.cfg za fps counter u gornjem lijevomkutu.
to je jedini pravi fps counter.
Al mislim da to ovisi od mape do mape.Neke mape imaju memory leak.Mi imamo skoro istu konfi samo su nam procevi razliciti.
Imam texture na overkill ostalo sve off.DLSS na balanced i oko 230 fpsa na 1440p.
Nenogu bez neke vrste AA igrat jer nis ne vidim iz vozila.
Kairo i iberian imaju leakove.
Liberation je još najbolja i možda najbolje optimizirana tak da benchat treba na iberianu i to cijeli gejm, jer kako gejm odmiče tako frejm dipovi su sve gori i gori iako cpu u niti jednom trenu mi ne ide preko 80, ne znam što davi jel gpu ili šta
Tko ima jaci Nvidija gpu svakako preporuka da si nastima u igri Game filtere kroz nvidja app, jer original white balance/ton mi je recimo pogotovo na Eastwoodu i Iberijanu koma, žuto zelenkasto.
Evo usporedbe i jos sam si podignuo sjene da vidim u crnim djelovima.
Evo na brzinu snimio sam mobitelom, vjerujem da vas ima hrpa kome ovo ide na k

Tko ima jaci Nvidija gpu svakako preporuka da si nastima u igri Game filtere kroz nvidja app, jer original white balance/ton mi je recimo pogotovo na Eastwoodu i Iberijanu koma, žuto zelenkasto.
ovo dolje je bf3 filter lol :)
ovo dolje je bf3 filter lol :)
hehe, mozda kod tebe tak zgleda
ja imam kalibrirani monitor, cilj je bio napraviti plavo nebo, zelenu travu i da je crvena crvena a ne da je prek svega žutilo
ali filteri se mogu namjestavati po zelji.
Do nedavno bf6 nije imao podrsku za to sad ima :) Hvala Nvidija
Jos jedan razlog zašto uzeti nvidia grafu. Šteta šta uvijek nekako pribjegnem ''manje je više'' od amd pa me uvijek izjebu driveri i neke zajebancije.
dobra shema, da se sigurno složit dobar filter da pomogne očima.
Ova gore od prije 14god izgleda napredak naspram sada. Psuje, spremi pušku i ostane mu na ramenu a vidi ovoga manekena gleda u kameru, puška ispari.
Normalno da se podudara s cpu grafom jer je to oznaka koliko je cpu sposoban pripremiti frejmova grafickoj kartici, kao sto vidis nedovoljno
A spolno opcite svi skupa samnom u sredini ak 260 FPSa nije dovoljno, onda stvarno ne znam sto je...