Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.682
|
čitano: 717.255
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 6

Ekipa, evo leak za novu mapu Contamination...

BяєGa
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Re: Battlefield 6
Steam and EA: CyberDemonVZ
17 godina

Kako je lagano bilo upravljat helikopterom onda, vozila tenkovi ma sve je bilo poštelano.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
14 godina
Battlefield 6

Igra li tko ovu novu mapu na labsu? Meni je top, baš ima onaj bf4 štih 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Symthic is back

https://sym.gg/legacy/index.html?game=bf6&page=charts

Za one luđake koji uspoređuju najsitnije detalje oružja.

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 6
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Obratite pažnju na mp/s dok igrate ako vam je u žuto ili crveno nije dobro. Šta veči broj to bolje tj više pixela grafa obradi u vremenu i response je bolji. Ako je uključen dlss ili fsr pad mp/s je osjetan. Meni je oko 600 na dlaa dok sa dlss q pad je na 300 iako je još u zeleno bolje je bez dlss-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2026 13:44 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Obratite pažnju na mp/s dok igrate ako vam je u žuto ili crveno nije dobro. Šta veči broj to bolje tj više pixela grafa obradi u vremenu i response je bolji. Ako je uključen dlss ili fsr pad mp/s je osjetan. Meni je oko 600 na dlaa dok sa dlss q pad je na 300 iako je još u zeleno bolje je bez dlss-a.

To je bukvalno FPS counter...

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
sudy_freak kaže...
dery kaže...

Fps counter i ovo nije isto.

14 godina

Al mislim da to ovisi od mape do mape.Neke mape imaju memory leak.Mi imamo skoro istu konfi samo su nam procevi razliciti.

Imam texture na overkill ostalo sve off.DLSS na balanced i oko 230 fpsa na 1440p.

Nenogu bez neke vrste AA igrat jer nis ne vidim iz vozila.

ORIGIN: LtMoNkK
17 godina

Lik je detaljno razjasnio secirao postavke i stavio sam kao on. Stavi tako + dlaa najčišća slika renderira preko 700mp/s, zakuca sam na 163fps jer je monitor 165hz.

15 godina
dery kaže...
sudy_freak kaže...
dery kaže...

Fps counter i ovo nije isto.

To je bukvalno FPS counter.

Battlefield 6 (PC) — Show FPS counter, ping, and performance data

Doslovno ti piše mjerna jedinica fps/ms

Ako treba dodatno objašnjavati, mogu.

mp/s je megapixel/sec i ok, taj dio ide ruku pod ruku ovome što si rekao, ali generalno cijeli taj overlay pokazuje u najvećoj mjeri FPS.

I želiš sve imati u zelenom

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice