REDSEC doslovce izgleda preslika warzone-a
da, warzone je jedina, prva i najbolja royale igra na planeti pa sve liče na nju.
u warzoneu isto moš srušit zgradu, dobit tenka i takve stvari.
sve kopirano, a da ne pričam da je movement isti.

da, warzone je jedina, prva i najbolja royale igra na planeti pa sve liče na nju.
u warzoneu isto moš srušit zgradu, dobit tenka i takve stvari.
sve kopirano, a da ne pričam da je movement isti.

kolega mislio sam na lobby, skakanje iz aviona/helija, animacije su "iste", mogli su to malo na "svoj" nacin napravit
Ma sve je preslikano od CoD-a. Kao da sam gledao trailer za Warzone uz reciklirane animacije iz prethodnih Battlefield trailera. Upravljanje padobranom, trcanje/bjezanje od necega, lezi na pod i puzi nazad dok gledas kako dzip prolazi kraj tebe. 
evo bug, prezivis sve, zadnja zona, nitko alive osim tvog squada, a meč registrira kao da postoji enemy igrac/squad, nakraju se zona zatvori, umres, zavrsis 2nd place 
kolega mislio sam na lobby, skakanje iz aviona/helija, animacije su "iste", mogli su to malo na "svoj" nacin napravit
pa ne znam kako drukčije se može napravit skakanje iz aviona i padobran, al ok.
padobrani imaju skinove ovdje što je drkica za ekipu koja to voli.
nije isključeno da su ovo brže bolje izbacili samo da zgrabe što više igrača prije nego blops 7 izađe.
no velim, budemo vidjeli kako će i koliko će povuć ''warzone competitive'' igrača. Veselim se naučiti od cod igrača igrati royale, kad je sve isto ioanko 
Radim ali vrtim twič u drugom browseru.
ŠTa da ti kažem, kopija warzonea 
Imaš twič dropove pa si pokreni nečiji drop enabled stream
Ne znam sta se događa al sve mi je choppy iako vrtim na 270 fpsa. Neki k su takli da izgleda da mi se igra vrti u 50 fpsa
Ne znam sta se događa al sve mi je choppy iako vrtim na 270 fpsa. Neki k su takli da izgleda da mi se igra vrti u 50 fpsa
da ti se nije neka opcija defaultala ili nešto?
provjeri opet sve opcije.
ja sam danas kratko upalio novu mapu, koja mi je btw na prvu jako dobra, i radilo je sve ok.
i svakako si isključite u extras mislim da je da igra šalje feedback diceu.
Vrlo je moguce da su opet serveri pod opterecenjem radi Battleroyala pa sve steka.
pa ne znam kako drukčije se može napravit skakanje iz aviona i padobran, al ok.
padobrani imaju skinove ovdje što je drkica za ekipu koja to voli.
nije isključeno da su ovo brže bolje izbacili samo da zgrabe što više igrača prije nego blops 7 izađe.
no velim, budemo vidjeli kako će i koliko će povuć ''warzone competitive'' igrača. Veselim se naučiti od cod igrača igrati royale, kad je sve isto ioanko 
Radim ali vrtim twič u drugom browseru.
ŠTa da ti kažem, kopija warzonea 
Imaš twič dropove pa si pokreni nečiji drop enabled stream
Thanks!
Info:
Ajme šta su napravili od main menu, cirkus colorado, od battle passa napravili znanstvenu fantastiku, path vamo path tamo, 300 novih challenga. Show
Ak sam dobro skužio, normal battlepass je 10e, premium je 25e.
normal battlepass može hostat server.
phantom ediition dobiva dva battlepassa radi ea outagea.
i jedan pro token za aplicirati za premium pass.
Ono kad EA od battle passa napravi znanstvenu fantastiku da ni ti ni ja ne znamo šta si ti sad rekao hahahahah
Hahahahah novi update novi bug, običan scope mi se u jednoj rundi random pretvarao u thermal, usred ADS-a malo običan,.malo thermal
Ja osobno nemam ništa protiv naplaćivanja skinova, ak nekog to pali slobodno neka roka, njegove su pare.
Ali ovo nabijanje na nos tog season passa je iskreno jako iritirajuće i već sad mi dođe da izbrišem igru i zaboravim da postoji
Ajme šta su napravili od main menu, cirkus colorado, od battle passa napravili znanstvenu fantastiku, path vamo path tamo, 300 novih challenga. Show
Baš cirkus.
Šta bi trebali s tim tokenima? I šta nismo trebali dobiti nove pljuce?
Sjebat će ovi za čas sve.
sve igre danas imaju kriminalno loš UI ,mozemo se zahvaliti konzolama za to... šta je tu je
Hahahahah novi update novi bug, običan scope mi se u jednoj rundi random pretvarao u thermal, usred ADS-a malo običan,.malo thermal
Ma nije novi, i prije se to dogadalo haha...
Ali moram vam priznat da sam si namjestio sranje na volej sa ovim G2A Steam accountom, ne mogu kupiti Battlepass ni Phantom, valjda prepoznaje da nisam iz Kine jer je kineski acc. Pokusao promijeniti na RH, kaze da se moze samo jednom u tri mjeseca mijenjati. Eto mi sad, kad sam bio pametan...
Šta bi trebali s tim tokenima? I šta nismo trebali dobiti nove pljuce?
Sjebat će ovi za čas sve.
Koliko vidim u igri ima nova karabinjerka SOR-300 SC, ali za otključat ju trebaš odraditi neki od "izazova" koji su dio ovog super duper novog battlepassa.......za kojeg nemam pojma kako uopće radi i valjda će netko na youbitubu objasniti kako to sve funkcionira.
Uglavnom, bespotrebno zakomplicirano do bola 
Pa i mi koji nismo kupili phantom trebamo dobit sezonu 1 za đabe, bar su tak rekli.. a ovi sa phantomom ce kao dobit 2 sezone đabe
Pa i mi koji nismo kupili phantom trebamo dobit sezonu 1 za đabe, bar su tak rekli.. a ovi sa phantomom ce kao dobit 2 sezone đabe
jedino ako si bio spriječen igrati radi ea play fijaska, ovi na steam šta su igrali od 17:01 oni ne dobivaju.
iako i dalje nisam dobio exp boostove obećane, a ne vjerujem ni da ću pass, no manje bitno.
baš su ga usrali i isfantazirali.
i ne prenose se naravno bf points from bf2042, nedaj Bože iz bf1 u bf5 pa u bf2042 da nebi netko uštedio i sad kupio pass ili neki skin.
Battle pass je 10e, pro battle pas je 25 15%xpa više i 25 tier skipova, battle pass se dijeli u 5 faza 3 main staze, 2 neke dodatne koje tek kasnije otkljucas, hrpa skinova je tu 2 valjda puške sor i mini scout znači carabine i sniper. Weeky zadaci ne nose više xp nego dobiješ tokene za battle pass pa kao brže ga otključavaš, battle pass polja otljučavaš standardno igranjem i tim tokenima sa zadacima, challenge vamo challenge tamo, nisu popravili ni ove challenge do sad i dalje je 6000 repaira u matchu za vozilo što nije moguće osim ako partija ne potraje sat vremena što neće, visio sam na tenku 30 minuta jedva da sam 2800 uspio popraviti. Znao sam upalit botove da brze otkljucam te gluposti tj gadgete i puske ali botovi se vise ne mogu upaliti. Na steamu rev bombaju zbog toga. Nekad si prije ušao u battlefield i otključaš dodatke za pušku tu i tamo neki challenge za novo oružje u bf4 recimo ali ovo nije normalno, kao da nemam pametnijeg posla nego cijeli dan igrati igru i radit 300 headshoota da dobijem jednu pušku.
Sad je main menu u stilu cirkusa, challenga imaš za radit kao da igram neku RPG singleplayer igru. A main menu bome wanna be COD, što su radili sa mapama to su napravili i u meniju, a bome i batte royal je vrlo sličan, osim što ovdje kao imaš tenka i klase ali isti natpisi iznad gradova kad skačeš iz helija isti sistem za armor isto pozivaš drop sa loadoutom. Ugl nisam zadovoljan jbg.
Imam i ja kineski Steam račun, no mislim da se prvo mora potrošiti novce unutar Steam-a pa će se onda Steam prebaciti na hr/eu.
Probaj kupiti ono što želiš za bf6 unutra Steam-a ne kroz igru ići na plaćanje..., dodaj si u Steamu u košaricu što želiš i onda tamo negdje u košarici Steam-a si promjeni na Croatia/eure i plati, slika dolje kako kod mene to izgleda.
Ja neću pokušavati, jer ne mislim kupovati battlepass i gluposti
Imam i ja kineski Steam račun, no mislim da se prvo mora potrošiti novce unutar Steam-a pa će se onda Steam prebaciti na hr/eu.
Probaj kupiti ono što želiš za bf6 unutra Steam-a ne kroz igru ići na plaćanje..., dodaj si u Steamu u košaricu što želiš i onda tamo negdje u košarici Steam-a si promjeni na Croatia/eure i plati, slika dolje kako kod mene to izgleda.
Ja neću pokušavati, jer ne mislim kupovati battlepass i gluposti
Jesam, ista stvar, sad gledam da kupim preko G2A kineski gift card za Steam pa tako probam.
Ako kupim upgrade na Phantom, jel dobijem taj Battlepass Pro ili obicni sa Phantom apgrejdovima?
To be fair, pise lijepo na stranici gdje se kupuje da mijenjanje toga moze dovesti do account locka:
EDIT2: Ako nekoga zanima, moze se preko G2A kupiti kineski Steam wallet code, aktivirati i tako kupiti :D Ovaj Pro na kraju ispadne 21 i kusur eura.
BUG server,samo VEĆE mape ....
malo sam te ispravio pošto u igri nema velikih mapa 

jel ga pune botovi do igrača ili se puni igračima samo?

Ak stavim da ga pune botovi onda nema full xp
 سمندری ڈاکو

سمندری ڈاکو

Ak stavim da ga pune botovi onda nema full xp
Ubaci Cairo,. teče bolje od nekih tu.
Iberian je isto na knap realno.
Jel tick rate 60 ili 30hz?