Battlefield 4

poruka: 64.056
|
čitano: 6.120.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
191x7 kaže...

Gdje je Basta? Ima li ovdje neki drugi doktor dentalne medicine ako nam nema Baste?

Ne, cuclanje ti neće pomoći u izbjeljivanju zubiju koliko te god onaj lik u parku uvjeravao...

Ma ne to, nego imam jedan problematičan zub pa bih htio da još netko iz struke pogleda snimak (3D rendgen, CBTC) i iznese svoje mišljenje...

Stavi ovdje, možemo ti i mi to pogledati.. 

14 godina
gamer18 kaže...
Ja sam kupio bf4 s holom bez problema mogu i sada ako nekom treba

Kupi meni jedan.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Kad je tako onda i meni :D

0 0 hvala 0
18 godina
Battlefield 4

HR_Basta mi je pomogao; pregledao je snimak i konstatirao da zubu vjerojatno ima spasa i da ne vidi frakturu na snimci (što bi značilo da 2 od 3 ne vide frakturu!). :)

Biti će igranja Battlefielda čini se, slavlje ako se zub popravi a ne izvadi. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

HR_Basta mi je pomogao; pregledao je snimak i konstatirao da zubu vjerojatno ima spasa i da ne vidi frakturu na snimci (što bi značilo da 2 od 3 ne vide frakturu!). :)

Biti će igranja Battlefielda čini se, slavlje ako se zub popravi a ne izvadi. :)

Ni ja ga ne volim "vaditi"  

18 godina
Battlefield 4

kupio delux ediš, ako imate kakve preporuke za namjestit settings-e bio bi zahvalan

sad sam postavio

mouse sens - 14

fov - 74

raw inp. - on

gledao sam nekaj po yt neke postavke za internet, al ja to nemrem nač, malo je stariji video pa vjerojatno su to maknuli tokom updejta nekog, ako imate kakve preporuke za mrežu slobodno napišite.

trenutno igram camping da malo izvježbam rad miša i da se ufuram u ciljanje, uglavnom igra je skroz ok, igram cs go tak da mi nije strano to baš tolko, al treba privikavanja i pronalaženja vlastitih postavki.

tnx

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrakky kaže...

kupio delux ediš, ako imate kakve preporuke za namjestit settings-e bio bi zahvalan

sad sam postavio

mouse sens - 14

fov - 74

raw inp. - on

gledao sam nekaj po yt neke postavke za internet, al ja to nemrem nač, malo je stariji video pa vjerojatno su to maknuli tokom updejta nekog, ako imate kakve preporuke za mrežu slobodno napišite.

trenutno igram camping da malo izvježbam rad miša i da se ufuram u ciljanje, uglavnom igra je skroz ok, igram cs go tak da mi nije strano to baš tolko, al treba privikavanja i pronalaženja vlastitih postavki.

tnx

FOV povećaj jer sa 74 kurca nećeš vidjeti.

U baterfildu nadiru sa svih strana pa ti treba čim veći FOV.

Ja ga imam na 90.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
mrakky kaže...

sad sam postavio

mouse sens - 14

fov - 74

raw inp. - on

tnx

FOV povećaj jer sa 74 kurca nećeš vidjeti.

U baterfildu nadiru sa svih strana pa ti treba čim veći FOV.

Ja ga imam na 90.

Ne laži čovika.

Neka stavi na 360 pa će viditi sve oko i iza sebe.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Jel zna netko dokad je akcija? Trenutno nemam kompjurer kod sebe pa ne mogu kupit
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bruno03 kaže...
Jel zna netko dokad je akcija? Trenutno nemam kompjurer kod sebe pa ne mogu kupit

Kupi preko moba, zamoli nekog da ti kupi, pronađi nekakav komp u blizini...

Na žalost, na Originu se ne zna do kad traju akcije.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Otkriven novi glitch jump  

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 17:37 (kurt).

0 0 hvala 0
17 godina
kurt kaže...

Kasniš već je bilo ovdje.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ono je bio ZouZou,ovo je VouZou,jos je gori

Za ovaj je potreban medic bag jer kad skaces preko medic baga je nest zglitchano

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 18:15 (kurt).

0 0 hvala 0
14 godina
kurt kaže...

Nema veze, nek skaču kad ih gađaš helijem ili tenkom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa taj glitch/bug je tu jos od BC serijala nije vrag da su ga tek sad otkrili

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Bem ti skoro tjedan dana bez poruke.

Pirat može lock teme?

Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Battlefield 4

Kad izlazi ovaj bf4

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Kad izlazi ovaj bf4

Pa sad će tek BF1. U prosjeku izlazi novi za dvije godine, znači BF4 možda bude za 6 godina!

14 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Kad izlazi ovaj bf4

Sad  nekad bi trebala beta. Imam ja jedak ključ viška pa ako ti treba javi mi se na PP

I nemoj slučajno preordat dok ne probaš, mnogi su se na BF1 opekli

17 godina
Battlefield 4

greenmine111 igra sa RAWR, XD-1 i drugim stvarima na Vanilla mapama, interesantan cheat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Gdje je najjeftinije upiknut BF4 sad? 

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Do prije par dana je bio 5€ na originu....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Battlefield 4

Napravio sam cheat pa malo testiram na Metrou...

Što kažete, jel može ovo u prodaju?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 21:49 (Skilledžija).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Odličan! Što, svima poveća trbuh i noge da clippaju? Dobra ideja

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Skilledžija kaže...

Napravio sam cheat pa malo testiram na Metrou...

Što kažete, jel može ovo u prodaju?

Prava BF staza, a pogotov za snajpanje.

Nego izbriši si "S" iz https tako da se video može i preko foruma gledati. EDIT: kao što sam ja sad napravio

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 21:39 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Prava BF staza, a pogotov za snajpanje.

Nego izbriši si "S" iz https tako da se video može i preko foruma gledati. EDIT: kao što sam ja sad napravio

Iz dosade završavam neke snajpere na 500 killeva koje sam zapostavio prije, a Metro mi je nekako najlakši za to.

Thx za video :)

[19xx] 4ntraks
18 godina
Battlefield 4

Flashao sam novi firmware na SSD na kojem mi se nalazi ova igra (i na koji će vjerojatno doći BF1 kada izađe).

Provjerite, možda je i za vaš SSD došla nadogradnja. I ne zaboravite na defragmentaciju.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 2:52 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

RUSH | Inspired by BATTLEFIELD (Official Trailer)

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Jučer sam prvi put igrao ovaj Tankfield 4

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
bruno03 kaže...

Jučer sam prvi put igrao ovaj Tankfield 4

I?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice