Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.671.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4

To je moguće? huh... 

Jesi probao već uopče igrat na pc bf sa gamepadom? PS i PC su ti 2 različita pojma. JER, na PS svi koriste gamepad. A na PC ajmo reć 95% koriste miš i tipkovnicu a to ćeš sam iskusit jel će ti to pasat sa gamepadom.

Ajd volio bi te vidit na djelu. :)

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 18:45 (tonik).
9 godina
neaktivan
tonik kaže...

To je moguće? huh... 

Jesi probao već uopče igrat na pc bf sa gamepadom? PS i PC su ti 2 različita pojma. JER, na PS svi koriste gamepad. A na PC ajmo reć 95% koriste miš i tipkovnicu a to ćeš sam iskusit jel će ti to pasat sa gamepadom.

Ajd volio bi te vidit na djelu. :)

je da. Imas emulator koji ti sinkronira mis i tikpovnicu putem gamepada!

16 godina
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

Igram na gamepadu zato sto to mogu mogu se lijepo smjestiti u fotelju i uzivati. Povecam si sens i igram skoro ko sa misem  i tipkovnicom.

Ja sam pitao, znači korisiš gamepad na PC-u ili koristiš konzolu

[M|C] LuX_CRO
9 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

Igram na gamepadu zato sto to mogu mogu se lijepo smjestiti u fotelju i uzivati. Povecam si sens i igram skoro ko sa misem  i tipkovnicom.

i na pc-u zavisi kako mi se da. ako mi se neda sjediit onda gamepad. Ali nisam primjetio neku razliku.

Ma uzeo brat ovo na tele2 kad je bio ps4. trebalo mu nekih novaca pa je uzeo 2 kompleta jedan je prodo a drugi je ostavio sebi, pa mi je tamo malo lakse igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 19:04 (ar1a).
16 godina
ar1a kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

i na pc-u zavisi kako mi se da. ako mi se neda sjediit onda gamepad. Ali nisam primjetio neku razliku.

Ok pitam jer ovaj link koji si postao

je po meni gameplay od PS3 ili PS4 nemam pojma ili grješim

Ali ni jedna emulacija da neznam šta radi nemože tako dobro reagirati i odrediti putanju metka kao miš i to je točka da se postaviš na trepavice tako je.

Evo ako hoćeš test možemo 1 vs 1 ti vs ja ili moja (8godina kćer), ja ti garantiram da bi presporo naciljao metu, a da ne govorim o kretnji igrača

[M|C] LuX_CRO
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Stavia san mu ja link kako se sa sniperon igra pa nek pogleda koju stranicu nazad ili na moj youtube.....

EDIT: Evo još jedan srcu drag

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 19:10 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Emti miša kada je Du_Jo_Cro online na forumu onda ar1a bude AFK

jel ti to dujo malo prckaraš, da tema ne umre.

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo pripreman se za gejmanje..... Sinoć san prcka 

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ar1a kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

Ma uzeo brat ovo na tele2 kad je bio ps4. trebalo mu nekih novaca pa je uzeo 2 kompleta jedan je prodo a drugi je ostavio sebi, pa mi je tamo malo lakse igrati.

Razliku bi jako osjetio kao što je kolega tonik rekao, da igraš sa gamepad-om na PC-u na PC serverima gdje skoro svi igraju sa mišem i tipkovnicom ti bi bio topovsko meso doslovno, oni bi skakali oko tebe a ti bi se vrtio u krug.

[M|C] LuX_CRO
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Evo pripreman se za gejmanje..... Sinoć san prcka 

Jel bilo po leđima pa po faci 

[M|C] LuX_CRO
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Pljunia san joj na leđa i onda kad se okrenila dobila je po faci

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Pljunia san joj na leđa i onda kad se okrenila dobila je po faci

A je negdje sretna bila, reakcija šok, nevjerica i napaljenost, te dominacija

[M|C] LuX_CRO
13 godina
ar1a kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

Ja sam imao PS4  ali se pokvario, a popravka previse skupa pa mi se ne isplati popravljati. Imam jedan džpjstik viška pa ako si zainteresiran javi mi se na PP. U dobrom je stanju, nije uopće razvaljen kao što vidiš na slici.

12 godina
ar1a kaže...

Nema veze. Dobio sam odgovor na PM od jedinog pametnog covjeka ovdje na forumu, jel vi ostali ste izgleda zakrzljali dok su se ucile komunikacijske vjestine.

a da ti malo smiris hormone, doso si ovdje s spikom da te neko nauci igrat, pa nije to heklanje da ce neko sjedit kraj tebe i govorit ti kam da piknes s iglom 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

neznam jel da se smijem il da plačem

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
Battlefield 4

Mislim, to je sve stvar ukusa. No ovo sa gamepadom i BF mi je ko da igram fifu ili pes sa tastaturom protiv nekog tko ima gamepad, išlo bi igranje, ali ne tak kvalitetno.

No ima masu njih koji su navikli na tako nešto kad su duže vremena igrali ps4. 

Ar1a koje si ti do sad igre igrao?

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 20:28 (tonik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
MRSKI kaže...
ar1a kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

Ja sam imao PS4  ali se pokvario, a popravka previse skupa pa mi se ne isplati popravljati. Imam jedan džpjstik viška pa ako si zainteresiran javi mi se na PP. U dobrom je stanju, nije uopće razvaljen kao što vidiš na slici.

Ja bi podlogu ako je ikako moguće

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina

Bojim se da je ta podloga dosta iskorištena bar bi je ja koristio na razne načine

[M|C] LuX_CRO
12 godina
LuX_CRO kaže...

Bojim se da je ta podloga dosta iskorištena bar bi je ja koristio na razne načine

Nemaš se šta bojat pa nije od sapuna da će se potrošit

16 godina
nicky.sl kaže...
LuX_CRO kaže...

[M|C] LuX_CRO
13 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
nicky.sl kaže...
LuX_CRO kaže...

Pazi da ta tvoja konkubina ne bi bacila pogled na nikijeva poršeja na avataru. To ti je pravi bejb magnet.

Sramim se priznati no vidivši nikicu u toj pili osobno preispitujem svoju spolnu orijentaciju.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 21:37 (Ikarus01).
12 godina

Nije moj, nije moj a i nema ga već 20 godina (mislim Porschea). Bio je kod mene dva tri miseca i zbilja je bija pravi picolovac i hvala mu na tome. Bio je od mog rođe iz Švice koji se zeznija i ostavija na čuvanje dok je bio na turneji po aziji (jebga, ima se može se)

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel ima ko da mi zna objasniti razlog zašto mi je ping na onom glupom battle royalu uvik ogroman, a na svim ostalim serverima normalan

0 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Jel ima ko da mi zna objasniti razlog zašto mi je ping na onom glupom battle royalu uvik ogroman, a na svim ostalim serverima normalan

A ja sam mislio da skidaš "obrazovni program" usput dok igraš.

14 godina
Volume kaže...

To vjerojatno zna samo tvoj provider.

Bilo bi dobro da u teh. sližbi dobiješ nekog ko se kuži u ti, i zainteresiran ze za rješavanje misterija. A to znači da nikad nećeš saznati :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran

Ma ko to više skida uz sve blagodati današnjeg modernog interneta...
Eee kad se samo sitin dobrih starih vrimena i smokvinog lista, uf

Cyber i šta da im kažeš? Da zašto je royal jedini server na kojem imam veliki ping? Na to ću sigurno dobit vrhunski odgovor

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 20:39 (Volume).

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Šta će ti taj battle royal tamo ionako igraju samo njubine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

Ma ko to više skida uz sve blagodati današnjeg modernog interneta...
Eee kad se samo sitin dobrih starih vrimena i smokvinog lista, uf

Cyber i šta da im kažeš? Da zašto je royal jedini server na kojem imam veliki ping? Na to ću sigurno dobit vrhunski odgovor

Probaj pingat/traceroute na 85.114.153.156, to im je IP. Meni je uredno, 40ak ms ispadne.

RePlaY kaže...

Šta će ti taj battle royal tamo ionako igraju samo njubine.

E, da si vidio koji vajn je bio na serveru! Začudo nitko se na mene nije žalio.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/706198455361480704/199586046/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/706188446888110080/199586046/

14 godina
protjeran
Pa da rejpam te njubine i panjine i onda im napišen u čet get rekt m8, u mad?
Ma iša san igrat pa san ima loš skor zato šta mi je sve kasnilo od tog pinga i sad je ispalo da san i ja njub pa mi neugodno, šta će ljudi u selu reć..

0 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...
Pa da rejpam te njubine i panjine i onda im napišen u čet get rekt m8, u mad?
Ma iša san igrat pa san ima loš skor zato šta mi je sve kasnilo od tog pinga i sad je ispalo da san i ja njub pa mi neugodno,šta će ljudi u selu reć..

Isto što i meni žena: "Ostavi se igranja!"

Ali nekako mi srcu priraslo!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice