Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.671.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
LuX_CRO kaže...
CPU moguć bottleneck

LOL, ma neeee

koji je najjači koji ti ide na ploču?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 13:51 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nemoj se sramotit s tim aemdejom tu... to samo ti i sajber imate

Freak Show Inc.

9 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
grungepunkfreak kaže...
Igra je igretina nije kao cod moje isprike.Imao sam velike probleme s i5 3330 i gtx970 nalost moram sve staviti na high,medium da nebi imao fps dropove ucestale do 50 sad imam fps od 60 do 80.I sad se vec moze igrati i fluidno je i sad je potpuno druga prica kad nema vise laga.Izgleda da je i5 3330 slab nemam pojma.
Lp

Imam po skoro svemu lošiji komp, a na Medium imam stalno preko 100FPSa

Mogu snimit pa stavit na youtube da nebi ispalo da trolam cpu zna doc do 100% gpu ni blizu 90%.Ja mislim da je stvar u tome da bf4 koristi vise jezgri cak bi se i usudia rec da tvoj bolje radi fx 8320 u bf4 sto i je istina.Ali mogu zivjeti s time ne pada mi napamet bacat pare na novi socket.

Nesto je s.....o al ne znam sta.Lp

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Mene si zaboravio?

BTW ni pisma ni pošte od tebe i Gemme?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 13:52 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Battlefield 4

Neznam koliki FPS postižem, no igra radi fluidno. Imam win7 i da budem iskren nemam nafilan komp. Na kompu mi se nalazi bf3 i 4, mostwanted na c disku imam svega 7 programa koji su jedva teški sve zajedno 700 mb.

A 945 x4 phenom se još i dobro drži s obzirom da je star 7 godiina. Igra mi je na medium-high na cca 70% su sve postavke.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
grungepunkfreak kaže...
grungepunkfreak kaže...
Igra je igretina nije kao cod moje isprike.Imao sam velike probleme s i5 3330 i gtx970 nalost moram sve staviti na high,medium da nebi imao fps dropove ucestale do 50 sad imam fps od 60 do 80.I sad se vec moze igrati i fluidno je i sad je potpuno druga prica kad nema vise laga.Izgleda da je i5 3330 slab nemam pojma.
Lp

Mogu snimit pa stavit na youtube da nebi ispalo da trolam cpu zna doc do 100% gpu ni blizu 90%.Ja mislim da je stvar u tome da bf4 koristi vise jezgri cak bi se i usudia rec da tvoj bolje radi fx 8320 u bf4 sto i je istina.Ali mogu zivjeti s time ne pada mi napamet bacat pare na novi socket.

Aha.. mislio sam da je 3300 jači od 2500k... Jer 2500k popapa mojeg u BFu. Pogotovo ak je overclockan.

P.S unpark cores?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 13:54 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 4

Dosadni ste!

Evo vam malo khm...

EDIT:

Mrski nemam pojma ko je?

Slavko, Blaž, Jozo ili netko treći?

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 13:55 (amater_2).
Moj PC  
4 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
grungepunkfreak kaže...
grungepunkfreak kaže...
Lp

Aha.. mislio sam da je 3300 jači od 2500k... Jer 2500k popapa mojeg u BFu. Pogotovo ak je overclockan.

P.S unpark cores?

Znas i sam da je obrnuto jaci je  i5 2500k e to nisam jos probao to mi jos preostaje unpark cores, hvala.

14 godina
Battlefield 4

Kaje? Svi online? Ceka se kraj radnog tjedna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ja ne radim zimi samo sam sezonac ljeti. 

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
LuX_CRO kaže...
CPU moguć bottleneck

LOL, ma neeee

koji je najjači koji ti ide na ploču?

Ma ako bi mjenjao CPU stavio bi i novu ploču koja je 990 chipset, jer imam 970, ali neću ulagati ništa dok nevidim šta novi AMD (AM4) ima za reći, a ako se pokaže loš ili neka magla ćao bela od ja na Intel-a, nema volje više za AMD jedino me GPU od njih još drži.

Mogu ja staviti FX8000 seriju samo da je do 125W, ali jok nije vrijedno, na žalost.

Ponavljam ako nova serija AMD CPU bude ok (po testovima) onda ćemo vidit kako šta dalje.

[M|C] LuX_CRO
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nisam danas sve skupa 20 linija koda napisao... Visim samo na skypeu i mailu, ko kakva tajnica.

Al imam dlakave noge pa baš ne prolazi....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 14:08 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nisam danas sve skupa 20 linija koda napisao... Visim samo na skypeu i mailu, ko kakva tajnica.

Al imam dlakave noge pa baš ne prolazi....

A to si ti!

14 godina
Battlefield 4

Nekako mi naglo splasnula želja za pilečim batacima.  

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
grungepunkfreak kaže...
grungepunkfreak kaže...
Lp

P.S unpark cores?

Evo unparka sam i sad fps leti fala ti brate.CyberDemonVZ bia ti meni ziv 100 godina.

17 godina
grungepunkfreak kaže...

Evo unparka sam i sad fps leti fala ti brate.CyberDemonVZ bia ti meni ziv 100 godina.

Pa naravno da leti. Do sad si vozio pod ručnom...

14 godina
grungepunkfreak kaže...
CyberDemonVZ kaže...

P.S unpark cores?

Nemaš beda. Kad već kakam, da bar i nekaj korisno napišem.

I naravno, bolji rezultati od mog AMD-a.. Aj, da se mjenjamo

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 14:32 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 4

Pa jel unpark još aktivan?!

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Ej, a mene si zaboravio? Pa ja ne da imam AMD proc nego imam dva. I dvije grafe, najmanje.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Mene si zaboravio?

BTW ni pisma ni pošte od tebe i Gemme?

Pa pozvan si na testiranje a rekao si da ides sa talijanima raditi

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
grungepunkfreak kaže...
CyberDemonVZ kaže...

P.S unpark cores?

Nemaš beda. Kad već kakam, da bar i nekaj korisno napišem.

I naravno, bolji rezultati od mog AMD-a.. Aj, da se mjenjamo

Ipak se nebi minja :) fala jos jednom.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Htio bih se javno ispričati kolegi Friday-u jer mu nisam odgovorio na poruku napisanu u dobroj namjeri.

Spomenuti pojedinac naime čeka već tjedan dana na moj odgovor.

Znam da sam učinio veliku pogrešku i da se to ne može ispraviti samo sa izjavom "isprike bio sam jako zauzet ovih dana."

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Hehe, meme se dobro udomacio

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
grungepunkfreak kaže...

P.S unpark cores?

može neki link ili tutorijal kako se to radi?

14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Imam sutra školu

11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
grungepunkfreak kaže...

P.S unpark cores?

može neki link ili tutorijal kako se to radi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 15:32 (grungepunkfreak).
16 godina
Battlefield 4

Evo mali off topic:

Koliko god mi BF serijal bio drag, ali ova igra ili bolje reći simulacija mi je sve draža, bolja i ljepša, a boga mi i teška.

Ovo koristim:

Za sada vozim jedino F15c jer je teško učiti više njih, za sada mi je on najdraži.
DCS World FC3 1.5.3
DELANCLIP+PS3 EYE (FILTER)
VOICEATTACK+VIACOM 2.0

Težina je stavljena na Simulation sa Easy Communication, nisam dovoljno brz da prebacujem sa UHF na VHF te podešavanje kanala.
Neki tool tips su uključeni.

Što se tiče grafike to je negdje između Medium i High sa 2X AA, G sila je uključena kao i blackout.
Nažalost još nisu omogućili da unutar F15c bude virtualna osoba (tijelo i ruke vidljive) i sve tipke budu fizičke dodirljive (kontrola mišem po cockpitu), A10 avion ima tu mogućnost kao i neki RUS avioni.

Ali će doći kroz koji update.

Koristim Genius joystick (kaos) ali još posluži dok se učim.

Headtrack device, DelanClip sa PS3 Eye (integriran filter) za lako prepoznavanje LED dioda sa DelanClip-a. (slično kao TrackIR), ali po meni bolje i jeftinije.

Sa headtrack-om imam 6 DOF (naprijed-nazad, gore-dolje, lijevo-desno, roll obje strane, pitch gore i dolje, yaw lijevo-desno.
https://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_freedom

Bez tog uređaja simulacija nema smisla, također headtrack radi sa ARMA2 i 3 i još neke igre (dosta njih).

VoiceAttack+VIACOM 2.0

E to je alat koji mi omogućuje komunikaciju sa AI pilotima, te ATC i ostalim pokretnim/nepokretnim uređajima za komunikaciju.
Zato se čujem kako na engleskom nešto trkeljam (cca. 70 do 80%) je uspjeh u prepoznavanju govora (kriv je moj rusko-engleski naglasak)

U par slučajeva čut ćete neko pištanje, ali to je papiga počne zajebavati i leta po meni dok igram pa cvrkuta.

Video nije editiran jer nemam vremena samo brzi upload i to je to.

Video dolje u prilogu

Možda će trebati vremena da se procesira na 1080 rezu, pa vidite, preskačite video šta god, 25min je hebiga.

Pozz

[M|C] LuX_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 15:46 (LuX_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PROBUDI8SE
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 4

neznam tko me pitao. 

Igram na gamepadu zato sto to mogu mogu se lijepo smjestiti u fotelju i uzivati. Povecam si sens i igram skoro ko sa misem  i tipkovnicom.

0 0 hvala 0
14 godina
ar1a kaže...

neznam tko me pitao. 

Igram na gamepadu zato sto to mogu mogu se lijepo smjestiti u fotelju i uzivati. Povecam si sens i igram skoro ko sa misem  i tipkovnicom.

Koliki luft ima taj 'skoro'? Rekao bih da je to i dalje 30-40% sporije od miša i tipkala.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice