sta su ovo postale ispovjesti ???? ok! Iman i ja nešto šta me tišti, kupio sam COD BO III. I know I know, kill me now....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mali fegatron se vratio! Kaj nema vise njubova da najbijas statse a? Sad bi zvao ekipu na dečkov server... Haha koji lik
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/652173653627301568/370503280/
ako dodemo ja i kolega na taj server i helijem vas posramimo, hocete li nas izbaciti sa servera?
Aj dodji i posrami me,nemoras ni na hero dolazit,idemo 2v2 na prazan server vise je fer.
On a cereal note:Sta vi mislite da je hero zemlja meda i mlijeka?Noobovi znaju citat i ne koriste lock-on?Lockova ima ko i na drugim serverima,pogotovo ako im das C.Igla je dozvoljena,a od stingera i HVM-a se redovito crkava.Nadalje skrivanje iza tornja je ZABRANJENO u 2v2,dakle levolution nije zabranjen zbog toga.Air peace je tu zbog spawna od 35% ako se ne varam (taman ti se reloadaju rakete i health -.-).Kad me netko ubije ne kickam ga,osim ako koristi zabranjeno oruzje,onda ide warning(kill)/kick/tban ili ban.
btw:pilot uvijek bira gunnera,opce pravilo za svakog s mozgom ko igra heli,ne ubijam nikoga ko udje u moj heli ko pilot,tako da svi imaju sansu...ako udju prvi u heli,naravno
Mali fegatron se vratio! Kaj nema vise njubova da najbijas statse a? Sad bi zvao ekipu na dečkov server... Haha koji lik
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/652173653627301568/370503280/
ako dodemo ja i kolega na taj server i helijem vas posramimo, hocete li nas izbaciti sa servera?
Aj dodji i posrami me,nemoras ni na hero dolazit,idemo 2v2 na prazan server vise je fer.
On a cereal note:Sta vi mislite da je hero zemlja meda i mlijeka?Noobovi znaju citat i ne koriste lock-on?Lockova ima ko i na drugim serverima,pogotovo ako im das C.Igla je dozvoljena,a od stingera i HVM-a se redovito crkava.Nadalje skrivanje iza tornja je ZABRANJENO u 2v2,dakle levolution nije zabranjen zbog toga.Air peace je tu zbog spawna od 35% ako se ne varam (taman ti se reloadaju rakete i health -.-).Kad me netko ubije ne kickam ga,osim ako koristi zabranjeno oruzje,onda ide warning(kill)/kick/tban ili ban.
btw:pilot uvijek bira gunnera,opce pravilo za svakog s mozgom ko igra heli,ne ubijam nikoga ko udje u moj heli ko pilot,tako da svi imaju sansu...ako udju prvi u heli,naravno
truć , srać, bljuv , kenj, dujo je prdn8
sta su ovo postale ispovjesti ???? ok! Iman i ja nešto šta me tišti, kupio sam COD BO III. I know I know, kill me now....
E pa, čega te ima bit sram? Ja nisan puno igra, nekih uru-dvi vrimena, al ovako na prvu ti mogu reći da je puno zabavnije od blesavog bf-a
igrao sam taj BO III i mogu isto potvrdit da je zabavan, neka oružja su bila OP ali koliko sam vidio iz feedbacka da su to ispravili tako da očekujem dosta puno od te igre
igrao sam taj BO III i mogu isto potvrdit da je zabavan, neka oružja su bila OP ali koliko sam vidio iz feedbacka da su to ispravili tako da očekujem dosta puno od te igre
Ohoho dosta puno je teški pleonazam.
Pazi da te ne prijavim redarici/filologinji ovog foruma Arendelle, koja je usput moja cura i buduća supruga što naravno znači da je tucam.
Voljum izgleda da sam te prestigao.
Ohoho dosta puno je teški pleonazam.
Pazi da te ne prijavim redarici/filologinji ovog foruma Arendelle, koja je usput moja cura i buduća supruga što naravno znači da je tucam.
Voljum izgleda da sam te prestigao.
Ahahahahahha daj ne seri... I šta sad joj se nesmin javit kad dođen gori jer ćeš se ti ljutit? A ona rekla da zovem obavezno
Aj kralju molin te prestani .....
Jel ti shvaćaš da se mi međusobno rugamo ko koristi op oružja da je njubara,
daleko od toga da oni sa suavima i saigama su ono teške njubare, ali ti, pa šta
ti misliš da je iko ovdi zadivljen sa tvojin statsima, šta misliš da je iko od nas uša
u tvoj profil i reka da si dobar igrač, šta misliš da će to iko ikad izustit, izbia si
apsolutno svaki komadić zabave iz ove igrice.
Ja san vjerojatjno veća njubara od većine ovdi ali ti moj prijatelju....................
Još se ti hvališ ko ratni heroj. hahahahahahahahahahahahahahahah
EDIT:
edit: Nego nije mi jasno kako poginuše dva puta? To dok su se peli u helikopter?
ti misliš da je iko ovdi zadivljen sa tvojin statsima, šta misliš da je iko od nas uša
u tvoj profil i reka da si dobar igrač, šta misliš da će to iko ikad izustit, izbia si
Ja san vjerojatjno veća njubara od većine ovdi ali ti moj prijatelju....................
Post ti nema smisla di se ja kurcim?Doso mi je random lik,poceo hejtat i jednostavno sam mu odgovorio na postavljeni hejt,a tvoje izokrenute interpretacije mojih postova mi govore da si i ti dio njih.
Dobrodosao u K&M hate +club,skupljaj bodove i dobivas vrijedne nagrade,hrani mi dusu.
Post ti nema smisla di se ja kurcim?Doso mi je random lik,poceo hejtat i jednostavno sam mu odgovorio na postavljeni hejt,a tvoje izokrenute interpretacije mojih postova mi govore da si i ti dio njih.
Dobrodosao u K&M hate +club,skupljaj bodove i dobivas vrijedne nagrade,hrani mi dusu.
Ajde po veslo na shanghai.
Meni jučer i danas na nekim serverima lagg-a ko ludo, vraća me i po 15m unatrag. Da li se i vama slično dešava? Na B.net-u sam
Meni jučer i danas na nekim serverima lagg-a ko ludo, vraća me i po 15m unatrag. Da li se i vama slično dešava? Na B.net-u sam
Moram priznati da ne, čisto ugodno mi radi.
Jučer jedan server, al su bile i crvene ikone servera sa strane, i odlaskom na drugi sve OK.
yesss im not crazyyy........ UŽAS ZADNJA DVA DANA GROZNOOOOO..... lagavo trzavo sranje govno
Airburst.. pffff....
Samo hacker pussy ... slabo ... nema nista ako ti nisu sestru spomenuli :)
yesss im not crazyyy........ UŽAS ZADNJA DVA DANA GROZNOOOOO..... lagavo trzavo sranje govno
Znači, vjerojatno B.net, a ne naši kompovi.
Airburst.. pffff....
akeru molimo te da sam napustis klan da nebi morao bit kickan

Hacker pussy... lol.
Nisam znao da su admini razvili smisao za humor.
Neuobičajen kamperaj za tebe u onom prvom videu...
"Osjetio" sam da dolaze od tamo. A onog sa ASVAL-om što sam riješio, sam čuo da dolazi kroz zgradu, zašto ih ponekad ne bi pustio da natrče na moje metke? Pogotovo kad sam bio onako Low Health.
Ali, da budem iskren, ja ni ne znam kempat, ponekad kad pokušam uvijek nastradam...
Ali, da budem iskren, ja ni ne znam kempat, ponekad kad pokušam uvijek nastradam...
Zato se i čudim
Ima smisla stavljati ovakve videje online?
Kopija streama, i prilično loša kvaliteta.
Ova runda:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/662947902015039040/349418125/
Btw, ooodlično napravljena mapa za vožnju čamcem!! (npr na 23:40 i dalje)
Trebalo bi neke utrke napraviti
P.S. Dobar x5 kill na 36:00
Tko si ti???? Misliš da se možeš tek tako vratit..... Bez pozdrava, bez objašnjenja...... Šta ti misliš ko smo mi???
Kao šta cyberov početak streama kaže.............
its not kejokej
Ima smisla stavljati ovakve videje online?
Kopija streama, i prilično loša kvaliteta.
Ova runda:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/662947902015039040/349418125/
Btw, ooodlično napravljena mapa za vožnju čamcem!! (npr na 23:40 i dalje)
Trebalo bi neke utrke napraviti
P.S. Dobar x5 kill na 36:00
Dobili bi da Ivek i ja nismo morali izaći. Damn.
Je li si ikome od vas dogodilo da TS3 uzrokuje crash od BF4?
Je li si ikome od vas dogodilo da TS3 uzrokuje crash od BF4?
Meni, ali samo kad sam se igrao s pluginovima. Pogotovo overlay.