- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma napisao sam tipfeler, inače, a ne inaće. Nemoj te mi hrvatski ponavljat, desi mi se da slučajno zamjenim č i ć.
Ma napisao sam tipfeler, inače, a ne inaće. Nemoj te mi hrvatski ponavljat, desi mi se da slučajno zamjenim č i ć.
"Nemojte" se piše skupa.
Jel koristi netko od Vas voice chat? Primjetio sam da rijetko tko ga koristi.
Ja.
Kada ti zatreba koristiš ga, fala kur..cu da je tu, pomoglo puno puta na stranim/nepoznatim serverima!
Na kojim servere inaće dolazite?
Eh... da je samo "ć"....
Ispravne varijante:
"Na koje servere inače dolazite (igrati)?"
"Na kojim serverima inače dolazite?" - Ima nekih u temi koji igraju sa air-peace bi rekli da im "dolazi" samo kad rejpaju njubove - "panjevi" bi rekli da je igra postala takva da ih i noob-ovi ubijaju pa im više "ne dolazi".
Kao odgovor na valjda ispravno pitanje - ja pogledam online frendove, stanje na njihovim serverima, ali manje više završim solo na svojoj favorite listi, ili ako mi se baš igra određeni mod/mapa, tamo "dođem" gdje me server browser odvede.
Nego, što kaže BF4, jel više voli R9 380 ili R9 390?
Ovu rečenicu može samo Duje nadmašiti.
Eh... da je samo "ć"....
Ispravne varijante:
"Na koje servere inače dolazite (igrati)?"
"Na kojim serverima inače dolazite?" - Ima nekih u temi koji igraju sa air-peace bi rekli da im "dolazi" samo kad rejpaju njubove - "panjevi" bi rekli da je igra postala takva da ih i noob-ovi ubijaju pa im više "ne dolazi".
Kao odgovor na valjda ispravno pitanje - ja pogledam online frendove, stanje na njihovim serverima, ali manje više završim solo na svojoj favorite listi, ili ako mi se baš igra određeni mod/mapa, tamo "dođem" gdje me server browser odvede.
UU jebote što sam ćorav. Nisam skužio da sam to napisao tako. Prvo sam napisao jedno, pa sam išao ispravljat bez da sam pročitao što sam napisao. A jbg, šta je, tu je. Daje tko instrukcie iz hrvatskog? :D
Ja nemam nikakve online frendove, jer sam tek započeo sa igranjem a i one koje imam na face-u ne igraju to uopče.
Zato pitam jel se možda vrti neki server na kojem se večiina pojavi.
"Nemojte" se piše skupa.
Nemoj mi ništ pričat. haha, dođe mi dan kad uopče ne pazim kako sam napisao. A normalno ne pročitam što sam napisao i pređem preko toga. I eto slika mi na tapeti sa kurcem na čelu.
Nemoj mi ništ pričat. haha, dođe mi dan kad uopče ne pazim kako sam napisao. A normalno ne pročitam što sam napisao i pređem preko toga. I eto slika mi na tapeti sa kurcem na čelu.
Nemoj mi samo reći da si ovo gore baš, baš pažljivo pisao?!
Zemljo otvori se...
Pažljivo? Ne.
Brzopleto? Da,
Znam ja za te greške da napravim, ništa novog. Jednostavno mi se desi tipfeler kod pisanja. Oko nekih stvari nema nikakve veze oko mog hrvatskog. A ovo oko ć ili č, to mi se dešava da pobrkam. Nisam savršen, priznajem. A da napravim neku glupost, banalnu? Da. :D
A dobro, sumnjajte koliko god hočete. Priznajem grešku jer ju nisam vidio. Sudite mi ako vam to olakšava spavanje po noći. Svakome se desi da nešto krivo napiše ili se krivo izrazi. Život ide dalje, neću se sa time zamarat.
Nego, što kaže BF4, jel više voli R9 380 ili R9 390?
mislim da jos nije naucio pricati
Mali fegatron se vratio! Kaj nema vise njubova da najbijas statse a? Sad bi zvao ekipu na dečkov server... Haha koji lik
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/652173653627301568/370503280/
ako dodemo ja i kolega na taj server i helijem vas posramimo, hocete li nas izbaciti sa servera?
Mali fegatron se vratio! Kaj nema vise njubova da najbijas statse a? Sad bi zvao ekipu na dečkov server... Haha koji lik
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/652173653627301568/370503280/
ako dodemo ja i kolega na taj server i helijem vas posramimo, hocete li nas izbaciti sa servera?
Prvi put kad ih ubiješ kick sa servera. A ako si na njihovoj strani i slučajno uzmeš helić onda će te iz RCON-a ubiti, jer ti "nemaš pravo na njihov helić". Žikiš?
A najžalosnije, dobar je on gunner i Kickass pilot, ali kao što netko reče, ovako valjda liječe svoje frustracije.
Ovaj Cyber baš ignorira svoje gledatelje na live kanalima.
Pitam ga kako masterirati airburst, a on samo šuti i roka dalje
Hehe, imam neki softver koji mi ispisuje chat overlay, al nemam mogučnost odgovaranja!
Vidio sam tvoju poruku, nekoliko sekundi prije kraja.
A igrao sam na zvućnike bez mikrofona, pa ni tako nije iślo.
Ajde tommy nemoj sr*t svi ovdi znaju da si s njima u klanu i da skupa s njima rješavaš frustracije..... Il si podupla dozu???
Ajde tommy nemoj sr*t svi ovdi znaju da si s njima u klanu i da skupa s njima rješavaš frustracije..... Il si podupla dozu???
Nekad davno sam imao Megatrona na friends listi, ali dok sam vidio na koji način igra, izbrisao ga odavno. Što se tiče H3ro servera, bio sam jednom, jer me pozvao jedan od admina (njih dvojica su tek kasnije došli u H3ro), kad sam vidio kaok to ide, također se nikad više nisam tamo spojio.
BTW, ne samo da je air peace, nego su zabranjeni i Stingeri/SRAW, Igla je u ono vrijeme čak i bila dozvoljena.
I, ne znam kakvo mišljenje imaš o meni, ali mogu ti reći da totalno krivu sliku o meni prenosiš dalje.
I čak i da je šala/sarkazam s tvoje strane, meni te "fore" više nisu zabavne.
Netko je ustao na krivu tipku.....
Hehe, imam neki softver koji mi ispisuje chat overlay, al nemam mogučnost odgovaranja!
OBA, OBA SU PALA!!!
BTW, ne samo da je air peace, nego su zabranjeni i Stingeri/SRAW, Igla je u ono vrijeme čak i bila dozvoljena.
Pa onda imaju još i malen K/D omjer po partiji od 1600 ticketa. To ko da su postavili turret na neku uzvisinu i zombiji nailaze s druge strane.
edit: Nego nije mi jasno kako poginuše dva puta? To dok su se peli u helikopter?
...Nemojte mi hrvatski ponavljat, desi mi se da slučajno zamjenim č i ć.
...zamijenim... :)
OBA, OBA SU PALA!!!
A Š nisi vidio?
Mobitel mi je sve točno ispravio, morao sam ručno promijeniti, samo da iznerivram grammar nazi-e :D :D
Kae, dobra glazbena podloga? :D
Pa onda imaju još i malen K/D omjer po partiji od 1600 ticketa. To ko da su postavili turret na neku uzvisinu i zombiji nailaze s druge strane.
edit: Nego nije mi jasno kako poginuše dva puta? To dok su se peli u helikopter?
tolko su se uzivili da su zaboravili da treba natankat heli

Koja je svrha takvog igranja sa air peacom i svim zabranama. To je kao da igraš protiv botova na easy... Osim ako nisu veliki kompleksi u pitanju...
Koja je svrha takvog igranja sa air peacom i svim zabranama. To je kao da igraš protiv botova na easy... Osim ako nisu veliki kompleksi u pitanju...
mali pišo

Opet si pasulj poceo jest.