Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Hades86 kaže...

btw, Danas se ulogiram na battlelog (prvi put nakon instalacije Premiuma) i lijepo me doceka 39 battlepackova =))

Dobiješ Battlepack za svako oružje s kojim prvi puta napraviš 100 kill-ova, tj. prvi service star dok dobiješ (trebalo bi biti i za većinu vozila).

EDIT: 

To su ti Battlepack-ovi koji su ti se pojavili sa prebacivanjem na Premium + oni koji su se mjesečno dijelili zbog Premiuma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 8:38 (TomoR).
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Mjesecno se djelili zbog Premiuma? Jel i dalje tako?

Anyway.. BIlo fino za vidjet toliko battlepackova. Iako su neki sadrzavali po samo 1 item.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

koliko jos vrijedi ova akcija za premium?

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
13 godina

Do oko 4:12 prekosutra.

Šalim se :) Jos nisam vidio da EA objavi duljinu trajanja akcija :(

Cak ni akcije ne najave.

Osim ak je netko vidio negdje, pa je meni promaklo?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Cak ni akcije ne najave.

Ma tek sad vidim da se moze nabavit za cca 13$, a moram otici u banku uplatit pare, pa nezz dal mogu pricekat do sutra, tesko da ce se naci jeftinije od ovoga

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 17:31 (alien20).
13 godina
alien20 kaže...

Ma tek sad vidim da se moze nabavit za cca 13$, a moram otici u banku uplatit pare, pa nezz dal mogu pricekat do sutra, tesko da ce se naci jeftinije od ovoga

Ma ni ne moras. Pusti njubove na Premium serverima. Dosta zagorcavas zivot i ovima s base igrom :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
alien20 kaže...

Ma ni ne moras. Pusti njubove na Premium serverima. Dosta zagorcavas zivot i ovima s base igrom :D

Uskoro se gase hero serveri ukoliko ne nademo jos par ljudi koji su voljni placati. To bi znacilo kraj zemlje meda i mlijeka, tako da se moram snalaziti kao i ostali smrtnici.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 17:54 (alien20).
11 godina
protjeran
PRN8 jbg MOR8
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
alien20 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Cak ni akcije ne najave.

Gdje se može za 13$ nabaviti?

BF4: hRci_HR
11 godina
neaktivan
Hrci kaže...

Gdje se može za 13$ nabaviti?

meksiko

12 godina
Battlefield 4

Eto, otišao i ja do dalekog Meksika u šoping malo...

BF4: hRci_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hrci kaže...

Eto, otišao i ja do dalekog Meksika u šoping malo...

Ti, s takvim avatarom, nisi imao Premium? Sram te bilo :D

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Moze malo pojasnjenje sta su tocno ticketrates u igri? Vidim da ima servera sa 30MHz, 60 MHz i vise

Mozda je noob pitanje al j ga, nisam duboko upoznat sa mehanikom igre.

Edit: Nasao.

player data is sent to the game server 30 times per second, or 30Hz. With the latest CTE update, DICE has increased the data rate to 60Hz, meaning that player date is now sent to the server 60 times each second.

Sljedece me zanima, jel veci MHz bolji zbog bolje stabilnosti servera tj manjih lagova ili nesto trece?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 6:25 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Hz, ebem im, Hz. MHz je milijun herca a to nećemo nikad vidjet -.-

Taj refresh rate je bitan za "fluidnost" igre jer se sad svi podaci šalju duplo brže između servera i klijenata. Ako imaš loš net, može biti bolje ali i gore nego do sada.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 8:20 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Hades86 kaže...

Moze malo pojasnjenje sta su tocno ticketrates u igri? Vidim da ima servera sa 30MHz, 60 MHz i vise

Mozda je noob pitanje al j ga, nisam duboko upoznat sa mehanikom igre.

Edit: Nasao.

player data is sent to the game server 30 times per second, or 30Hz. With the latest CTE update, DICE has increased the data rate to 60Hz, meaning that player date is now sent to the server 60 times each second.

Sljedece me zanima, jel veci MHz bolji zbog bolje stabilnosti servera tj manjih lagova ili nesto trece?

Nije MHz, nego Hz.

Hz je jedinica za broj događaja u sekundi. U MHz u radili procesori krajem 80-ih, početkom 90-ih.

Što se tiče BF-a, više Hz-a bi trebalo značiti češće slanje informacija serveru o onome što ti radiš (krećeš se, pucaš, a najbitnije - pogađaš nekog). To bi trebalo jako smanjiti broj trade kill-ova, tj. ukupno povećati osjećaj boljeg odziva igre.

Napomena, ukoliko ne vrtiš stabilnih 60 FPS u igri, i na 60Hz serveru će tvoj klijent i dalje slati prema serveru nižom brzinom podatke.

Ukupno, više Hz server, više (tj. brže/češće) mu se šalju informacije, trebao bi imati bolji osjećaj odziva.

S obzirom da za "potpuni doživljaj" na 120 Hz serveru bi trebao imati stroj koji gura stabilnih 120FPS, monitor koji osvježava sa 120 ili više Hz, meni (imam 120FPS, ali 60Hz monitor) na takvim serverima često budu "čudne situacije", tj. bolji mi je osjećaj igrati na 60, pa i čak 30Hz serveru. S time da više Hz-a server manje bi trebao ginuti iza zaklona, ali dovoljno da jedan na serveru dođe sa preko 140 pingom već sve počinje čudno raditi...

12 godina
Battlefield 4

jos malooooo

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

jos malooooo

Tek...

A Sinke, jesi njub...

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

jos malooooo

Tek...

A Sinke, jesi njub...

Mrski je u ovo vrijeme prije dvije godine vec bio lvl 140.

14 godina
Battlefield 4

haha, A gdje sma ja tek od toga. Ja sam tek na 7.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
tonik kaže...

nos ti posran 

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

jos malooooo

Tek...

A Sinke, jesi njub...

Misliš Kenny? 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

jos malooooo

Tek...

A Sinke, jesi njub...

mrskom da nema kenny-a jos bi bio lvl 20

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
digitall kaže...
tonik kaže...

nos ti posran 

Hhaha, dobar.  Istina, neka govna vadim van...

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
13 godina
Battlefield 4

Treći CTE update ovaj tjedan, a svi preko 2-3GB. Što rade?

Nose hair canals?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Treći CTE update ovaj tjedan, a svi preko 2-3GB. Što rade?

Nose hair canals?

Jučer je bio Dragon Valley Rush, šta danas ide, ne znam.

Ovo je navodno neki pr0 ESL igrač i priča o Public stompingu:

Kako god, svi ostali pokreti ajde, ali tamo oko 8:55, kao da mu G18 automatski skoči na drugog lika isti tren kad prvi padne mrtav (ali je bio ostao bez metaka pa ga nije dokrajčio).

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/InFamouS_Relaaa

11 godina
protjeran
Dobia san žuti karton, jbg MOR8
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Kako god, svi ostali pokreti ajde, ali tamo oko 8:55, kao da mu G18 automatski skoči na drugog lika isti tren kad prvi padne mrtav (ali je bio ostao bez metaka pa ga nije dokrajčio).

Hvala!

A za video, ne zelim vise takve gledati. Samo se iznerviram :)

16 godina
TomoR kaže...

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/InFamouS_Relaaa

Kako mu preskače sight sa jednog igrača na drugi pa to se odmah vidi da je cheater.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi, na orginu ima premium edition za 30 eura...zanima me jel to igra + premium, ili..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

BTW ovaj lik gore je cheater 100% pa nema te reakcije i točnosti da tako gađaš po pet neprijatelja i točno svaki metak u stotinku znaš kad će umrijeti...ma daj

premium edition je i igra i premium, pročitaj opis igre kad kupuješ nešto jbte

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 17:39 (MasterG).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice