Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.664.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Hades86 kaže...

Koji citovi?

Većina nas koristi aimbot i wh (osim dame koji ima i autospot) pa ti preporučujem da ih i ti ne nabacuješ previše, jer ako te punkbuster skuži govot si...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Zanima me kod bf 4 i bf 3 jel ima voice chat unutar igre? kao primjerice cod 4?

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tonik kaže...

Naravno.

Twitter: @191x7
14 godina
Battlefield 4

izgleda da sam ja balvan kad nemogu to naći. Koja je inače tipka za komuniciranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tonik kaže...

izgleda da sam ja balvan kad nemogu to naći. Koja je inače tipka za komuniciranje?

left alt

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina

evo i mene u premiumu za 12,5$ XD (išao sam na blef probat dal će paypal proć i izgleda da mi je ostalo od prošle kupovine taman toliko na njemu da prođe haha)

17 godina
tonik kaže...

U BF3 nema integriranog voice chat-a.

U BF4 voice chat je pritiskom na "lijevi ALT", i pričaš samo sa svojim squad-om.

Tekstualno "razgovaraš" sa:

• L - tvoj squad
  • K - tvoj team
  • J - svi na serveru
  • H - mijenjaš način prikaza tekstualne komunikacije
12 godina
tonik kaže...

Isprike radi malog offtopica. Cyber mi je dosta pomogao, no htjeo bi još druga mišljenja čuti. Svi koji su kupovali, bilo sa mexico origina ili brazilskog, ili čak ruskog. Koju izvedbu ste dobili bf4? U engleskoj ili matičnom jeziku stranice origina sa kojeg se kupila?

Vidim da brazil i russia nude premium za 107 kuna

rusku verziju obidji u velikom luku, frendu sam uzeo prije 2 tjedna premium i dobio je ban radi toga, ja sam preko mexica prije mar mj i nisam imao problema al sad njemu nisam uspio a niti preko brazila, ne znam zasto al proxy nikako nije dao.

al bitno rusiju obidji da ti se isto ne dogodi, vracen mu je acc uz malo truda al bolje da nemas tih problema.

14 godina
Battlefield 4

Thanks na uputama, budem to pogledao.

Nisam na kraju rusku verziju kupio, kad sam pročitao da ustvari dobiješ poljsko-ruski language paket.

Ček, Master, kak si ti platio 12.5 dolara a ja 9.99? Mozgam si da nisam dobio samo china rising...

Dobio sam bf 4 i pplus china rising. No mene kopka sada Community Operations pack. To je sad od jučer doššlo, ali ne vidim kao expansion packet kod sebe na battle logu, kao da ga nema. a skinut je. Jel ga još tko ima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:45 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

12.5$ je premium membership i to sam ja uzeo..odmah mi se počeli skidat svi DLC

a koliko sam vidio taj community operations je FREE ali na originu moraš skinut to, odi gore na browse games pa BF4 pa downloadable content i tmao ti je to

14 godina
Battlefield 4

Fora meni amigosi izbacili premium 9.99, a premium delux, znači sa svime, 21 dolar, ne kužim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
tonik kaže...

Fora meni amigosi izbacili premium 9.99, a premium delux, znači sa svime, 21 dolar, ne kužim.

Premium delux? Postoje

Standard Edition - uključuje samo osnovnu igru

Digital Deluxe Edition - uključuje osnovnu igru, China Rising DLC i tri gold battlepacka

Premium Edition - uključuje osnovnu igru, svih pet DLC-ova koji se inače zasebno prodaju i 12 gold battlepackova.

Postoji i samo Premium Membership za one koji već posjeduju osnovnu igru

Night Operations i Community Operations su dva DLC-a koji su besplatni za sve koji posjeduju barem osnovnu igru

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 20:00 (Volume).
14 godina
Battlefield 4

Ispravak, Digital delux je bio 9.99. a premium je bio 21 dolar.

Night operation sam skinuo za sebe prije nego sam uopče bf4 skinuo i free je nekih 160 sati. Ali sad više neznam gdje je nestalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Kad je bal... :)

Kupljen Premium sa normalnog Origina za 25 €.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koji proxi koristiti?

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 0 hvala 0
11 godina
alien20 kaže...

Koji proxi koristiti?

Ja sam holu koristio, ali me ovih dana spoji na mex pa prebaci na us (en-us) pa onda na naš (en-ie).

Kolega si je Fifu mislio kupit ali i njega nesto jeb*

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it.
11 godina
protjeran
Battlefield 4

PRN8 jbg MOR8

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
tipka.
Volume kaže...
Hades86 kaže...

Koji citovi?

Većina nas koristi aimbot i wh (osim dame koji ima i autospot) pa ti preporučujem da ih i ti ne nabacuješ previše, jer ako te punkbuster skuži govot si...

Volume, zaboravio si momku napisati kombinacije. Npr ako imaš wh+aimbot_25%_headshot+autospot onda se ne može detektirati. Npr samo aimbot, ili samo wh odmah se detektira, a autospot je rezerviran samo za ove stare prdonje koji nemaju oči da valja ili im se izlizala Q tipka.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Blazeno trolanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Ako netko igra TDM ja mu preporučujem ovaj server:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/7ae70914-5e4b-4c83-80e4-4629ffd05f0b/MhSV-60Hz-TDM-Operation-Locker-only-MhSV-de/#live

Uglavnom igram tu, dosta dobrih igrača, imao sam čast igrati u više navrata protiv momaka iz Epsilona: JJikA-e, Hexisa, Meyeka i ostalih vrhunskih igrača iz drugih timova pa eto tko voli TDM bilo bi mi drago kad bi se pridružio, čisto da malo s domaćim ljudima zaigram.

BF4: hRci_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hrci kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/7ae70914-5e4b-4c83-80e4-4629ffd05f0b/MhSV-60Hz-TDM-Operation-Locker-only-MhSV-de/#live

Uglavnom igram tu, dosta dobrih igrača, imao sam čast igrati u više navrata protiv momaka iz Epsilona: JJikA-e, Hexisa, Meyeka i ostalih vrhunskih igrača iz drugih timova pa eto tko voli TDM bilo bi mi drago kad bi se pridružio, čisto da malo s domaćim ljudima zaigram.

Da, bilo bi lijepo Jikku ubiti airburstom...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Hrci kaže...

Nažalost Airburstom nećeš moći jer je zabranjen ali ima načina :)

13 godina
Hrci kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Hrci kaže...

Ovisi, dal me ubije kad se spawnam s airburstom, ili kad napravim kill :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
Hrci kaže...

Kurcem u čelo?

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Volume kaže...
Hrci kaže...

Kurcem u čelo?

Moguće ali rijetko viđeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 2:30 (Hrci).
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Hrci kaže...

Mozes mi sad na PM poslat link onog privatnog domaceg servera od ove (ili prosle) godine.

13 godina
Hades86 kaže...

Mozes mi sad na PM poslat link onog privatnog domaceg servera od ove (ili prosle) godine.

Ne mogu jer ga više nema. I nije bio privatni :)

11 godina
protjeran
Pas mi je pojea zadaću.
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Hrci kaže...

Riga mi se od "vrhunskih igrača" (koji igraju s jednom, max dvije puške, pa tek onda smrde na macro, ako ništa drugo, u mišu); tipa kao ovaj:

https://www.247fairplay.com/CheatDetector/inspire_punjka

Ali mogu neki sa foruma potvrditi da je mene prozivao čiterom i na kraju otišao sa servera, čak mi i kontra ekipa zahvalila na tome.

A ja stari prdonja igram sa PS/2 tastaturom, (relativno) lošim internetom i refleksima krepane mačke, pa onda moram koristiti mozak da flenkam pa da imam kakvu takvu prednost. A i volim "čitati" minimapu (koja je skoro maxi jer je na 200%).

Ispričavam se na tonu mail-a, ali pred 15 minuta me skoro zgazio kreten na semaforu (išao sam pješke na zeleno), lik uleti na mene i još mi trubi a njemu crveno kao u crvenoj četvrti u Amsterdamu po noći.

11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Hades86 kaže...

Ne mogu jer ga više nema. I nije bio privatni :)

Ne sjecam se zapravo jel bio privatni ili public, jedino da je bio ''domaci'' server za ekipu sa ovog foruma. I da su se na njemu rotirale mape iz vanille i Premiuma.

Ako ima nekih novih/drugih servera kojih se redovito drzite, moze link.

btw, Danas se ulogiram na battlelog (prvi put nakon instalacije Premiuma) i lijepo me doceka 39 battlepackova =))

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice