može netko prihvatit u BUG platoon? da probam ponovno odigrat taj BF4, zakržljo sam XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj ono znači uskličnik u kvadratiću u desnom dijelu ekrana?
Pažnja, uskoro ćeš poginuti!
Tenk je i dalje OP hahah
Tenk je i dalje OP hahah
Ma, sve je ostalo isto....
Attack heli se ne može ni pribiližiti mobile AA niti u snu, i dalje te govno locka preko pola mape. Njegov range 1200m, tv missile 750m.. you do the math...
I još ima 30mm canon... kao mali backup jel...
Tenk je i dalje OP hahah
Attack heli se ne može ni pribiližiti mobile AA niti u snu, i dalje te govno locka preko pola mape. Njegov range 1200m, tv missile 750m.. you do the math...
A što bi heli trebao uništiti ono vozilo koje je napravljeno da uništava njega? Pa nije ovo BF3 gdje je MAA bježao od zračnih vozila iako mu je ima anti air. :)
PRDN8 jbg MOR8
A što bi heli trebao uništiti ono vozilo koje je napravljeno da uništava njega? Pa nije ovo BF3 gdje je MAA bježao od zračnih vozila iako mu je ima anti air. :)
Dobar je aa i u trici nego mu mala sabirnica
Za aa u bf3 je trebao skill, za ovo ne treba. U bf3 naime postoji drugi problem, lav ad je neusporedivo bolji od tunguske, kao i ostatak us vozila, izuzev tenka.
Za aa u bf3 je trebao skill, za ovo ne treba. U bf3 naime postoji drugi problem, lav ad je neusporedivo bolji od tunguske, kao i ostatak us vozila, izuzev tenka.
MAA mogao uništiti jedino ako si glup pa ideš na njega kad već puca po tebi. Ludi su rađe s njim pucali s njim po pješadiji nego zraku tolko o tome kolko je njegova rola tamo bila ispunjena. Onaj koji je uzeo tungusku na kanalima u rushu ima je osiguranih 30 killeva. :)
U BF3 je bilo više problema primjerice LAV je bio bolji i to duplo bolji od tenka.
Ovdje je isto bio MAA prejak jer je uništavao sve u zradu i na zemlji, sad će najvjerovatnije biti samo za zrak. A to što je strah i trepet helikopterima je dobra stvar jer je to njegova rola u igri. ;)
nakon dugo vremena odigrao par mečeva BF4 i zapravo i nisam toliko loš koliko sam mislio XD
vidim da je BUG online platoon pun tak da sumnjam da ću tako naći naše igrače...:/
tak da ako netko hoće i nema friend listu punu neka me doda nick MasterGCro
nakon dugo vremena odigrao par mečeva BF4 i zapravo i nisam toliko loš koliko sam mislio XD
vidim da je BUG online platoon pun tak da sumnjam da ću tako naći naše igrače...:/
tak da ako netko hoće i nema friend listu punu neka me doda nick MasterGCro
cyber je jedini njoob ovdje pa ti s njim niko nece igrat tak da je najvjerojatnije njegova lista poluprazna
hahaha....prije par stranica se pohvalio kak je i on popunio friend listu XD
Bome baš i nije bježao, trebala je uigrana ekipa da ga uništi ako se znao služiti terenom i tajmirati repair tool. Puno puto si morao zvati jet u simultani napad da se uništi. U BF4 AA uništi heli i jet u 10-15 sekundi.
Njubovsko vozilo totalno...
Lol?
ZNaci ne treba onda Premium user bit da ga dobis?
Jer ta je mapa ovaj novi free DLC. Ako je tako, idem odmah downloadat xd
Nadam se da to nije neka greska u igri pa da ce to fixat i maknut ga s mape.
Tenk je i dalje OP hahah
Lako za zrak, nek reže to!
Al što je sa učinkovitosti prema inf?
Navodno su to znerfali!
Patch notes:
ako je bilo sorry!
Tenk je i dalje OP hahah
Lakše ga dokrajčiš IFV-om nego prije.
Sve u svemu dosta se toga promjenilo.
A što bi tenk trebao biti? Kartonska kutija koju možeš nožem uništiti? Normalno da je OP, i trebao bi biti.
Nabavio sam Phantom bow sa one nove mape. Nisam bas nesto jak ali ima taj ''side effect'' sa poison cloud koji je tih ali smrtonosan ako je netko izlozen.
Ali u svakom slucaju for for play bow.

Dečki zamolio bih vas za pomoć oko bf4.
Kupio bih si ju no neznam da li da ju kupim preko origina ili zasebno.
Caka je u tome što me zanima da li ja mogu igrati na ostalim serverima osim battleloga? Primjerice kad sam išao preko game trackera sa bf3 nije mi uopče prepoznao igru tj. nisam se mogao spojit na servere preko njega. A htjeo bi igrat i preko drugih servera, jel ima kakva mogučnost?
Hvala
Kako misliš zasebno? BF se aktivira na Originu uvijek.
U igru ulaziš preko servera koji su izlistani na battlelogu. Battlelog inače nije server, to je server browser.
Čemu kompliciranje?
Na battle logu su svi serveri ko i na game tracker browseru?
Primjetio sam da na bf3 nisu svi serveri, dok na game tracker ih ima više.
A drugi problem je kako da game tracker registrira igricu makar je od origina, ako je to uopče moguće?
Ovo zasebno sam mislio na kupovinu dvd-a iz dučana.
U igru ulaziš preko servera koji su izlistani na battlelogu. Battlelog inače nije server, to je server browser.
Čemu kompliciranje?
Kad se trazi igranje multiplayera mimo battleloga meni to smrdi na piratluk.
Ne znam, na battlelogu su svi BF serveri, za game tracker ne znam jer ga ne koristim. Možda ne vidiš sve jer su upaljeni neki filteri, možda zbog premiuma (ako ga nemaš, ne možeš na premium servere tj. na server koji u rotaciji imaju premium mape).
Zašto game tracker, btw? Sve imaš u battlelogu. I BF moraš aktivirati na originu, inače ga ne možeš igrati. Ako kupiš DVD u dućanu, opet ti treba origin.
Tenk je bio preslab prije ovog patcha. Mora biti OP jer je to ipak TENK a ne neko average prijevozno sredstvo koje krepa nakon 2-3 RPGa (kako je bilo do sad slucaj).
Čemu kompliciranje?
Kad se trazi igranje multiplayera mimo battleloga meni to smrdi na piratluk.
Pa nisi baš upravu. Primjerice COD 4 se moga kao original igrat i n a drugim serverima, a sad da li je server u sustavu samih proizvođaća ili server napravljen od strane igrača to je druga priča. A da se može sa piratskom igricom na te servere , to se sigurno može.
No što se tiće bf4, neznam, zato pitam. No pošto kažeš da i ona iz dučana radi istim sistemom onda nemam šta mozgat oko toga.
kopka me sad samo još nešto, jel ima tko možda iskustvo ili je ćuo kako je kupovat sa primjerice:
http://www.instant-gaming.com/en/185-buy-key-origin-battlefield-4/
Vidim da je bf4 jeftinije od origina za malih euro i nešt, ali je zato u dlc varijanti dosta jeftiniji.
I kojim sisteom to radi, kupim key code, dobijem ga na mail ili...? zatim odem na origin i potražim znači tu igricu i kod skidanja ubacim code? Prvi put bi to radio, nisam upučen i nemam iskustva uopče sa time.
CoD4 je imao dedicated servere koje je bilo tko mogao dignuti. Za BF server možeš dobiti samo ako ga kupiš od nekog server providera (Fragnet?). Ne postoje piratski BF serveri (za trojku i novije) i samim time, nikakvi gametrackeri ti ne trebaju jer sve imaš u battlelogu.
Za kupovinu imaš posebnu temu (Kupovina Battlefield 4 - P&O) i svodi se na to da se kupuje po meksičkim i sl. Originima koji su jeftiniji. Ako kupiš sa nekog "lijevog" storea (tipa tvoj linkani), odeš u Origin i onda Reedem Product Code (koji valjda dobiješ na mail) ili tako nešto (na poslu sam, nemam origin). Ako je code ok, igra se doda u tvoj library i tek onda ju skidaš.