Jutro!
Kad će patch po našem vremenu?
Možeš skidati već 2.49gb ima patch. ;)
Jutro!
Jutro!
Treba Community mapu još posebno kao free DLC?
Jutro!
Meni 1,36gb
Jutro!
Meni 1,36gb
Meni 1,0!! Wtf??
Jutro!
Meni 1,36gb
Meni 1,0!! Wtf??
kod mene je 1.02 GB i zavrsio i trenutno ne radi a sta je ovaj community eviroment ja ga nisam instalirao
Haha, opet su nesto usrali :D Bit ce sranja :)
CTE, ili Community Test Environment je zasebna testna verzija BF4 na koju dolaze testne mape, isprobavaju se promjene, razliciti dodaci... nema veze s pravom igrom i netreba ti ak nisi zainteresiran za testiranje.
Meni je skinulo 1.5 GB.
Cini se da je jos maintenance u tijeku jer serveri su offline, kao i accounti.
Ja kad sam vidio rank 0 me hladan znoj oblio
Javite se sa svojim downloadima veličinama:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2979150494227738469/
Povećali downtime s 1 na 3 sata :D
Nešto ne štima :)
Ocito su se preracunali oko vremena koje im treba da patchiranje obave do kraja.
Mene zivo zanima taj patch note kojeg nema nigdje na netu jos uvijek. Imam dojam da ima pun k stvari.
U server search dodan prikaz na koliko Hz radi server, može se i tražiti po hercima servera, i naravno na odabir dodan Operation Outbreak.
Svi Operations Outbreak serveri su prazni.
Kad klikneš na Join:
U server search dodan prikaz na koliko Hz radi server, može se i tražiti po hercima servera, i naravno na odabir dodan Operation Outbreak.
Svi Operations Outbreak serveri su prazni.
Kad klikneš na Join:
Mozda treba jos i mapu posebno skinuti, tako je bilo sa nočnom mapom, tražim na Originu ali nigdje ne vidim
Treba restart Origin-a, nakon toga klik na BF4 pa details, onda pod add-ons se nalazi Battlefield 4 - Community Operations i onda download 2.45GB (od prije je bio patch 1.02GB)
Treba restart Origin-a, nakon toga klik na BF4 pa details, onda pod add-ons se nalazi Battlefield 4 - Community Operations i onda download 2.45GB (od prije je bio patch 1.02GB)
Hvala!
A zasto jos nitko ne igra?
Ne moguce da to nije otkrio nitko na cijelom Battleogu...
Nisam nikog našao da je pisao oko toga, sjetio sam se zbog noćne mape (isto sam ko kreten gledo zasto nemogu igrati), sad sam pametniji pa sam svakih 3minute gasio Origin i uključivao ga, izgleda da im se baza nije osvježila ili su čekali da imaju pristojan broj servera za download prema klijentima.
Hvala!
A zasto jos nitko ne igra?
Ne moguce da to nije otkrio nitko na cijelom Battleogu...
Sad sam im tam postao na ingliš, pa nek skidaju
Bravo :D
Serveri se pune!
Bravo :D
Serveri se pune!
Taman, skida mi se DLC, koju minuticu sačekat' pa krećemo :D
Battlelog ažuriranja / popravci:
For this release, the Battlelog team focused on a few features and improvements requested by the community:
FEATURES & IMPROVEMENTS:
FIXES:
Kaj veliš na ovo?
Kaj ono znači uskličnik u kvadratiću u desnom dijelu ekrana?
Kaj ono znači uskličnik u kvadratiću u desnom dijelu ekrana?
http://www.d7sphantom.com/forums/topic/bf4-network-connection-icons-2/