Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
KiCo77 kaže...
mrsmith kaže...
KiCo77 kaže...

Cao bok vidim da je ovo BF4 tema al nije ni BF3 daleko od toga pa cu ovdje pitat   Naime nisam igrao bf3 barem godinu dana, rank 32, krenuo danas i na nekoj CQ mapi sprejam sa F2000 i ciljao uglavnom glave i tu sam se zaj** jer sam povisio onaj HSK vise nego sta sam smio  i sad ne mogu uc na nikoj server, sve bana zbog tog HSKa na F2000, a accuracy mi je inace nekih 10%  ima neki nacin da se to resetira? 

To ti je barem lako - kupi novi account, nemoj više koristiti hackove, i to je to 

Ne koristim nikakve hackove.. acc imam odkad je igra izasla a putem sam kupio i premium, sada sam ponovo krenuo igrat jer sam kupio novi laptop i vise mi ne steka, laptop je čist sa svega 3 igre instalirane i bez ikakvih "alata"

Koliki ti je HSK percentage? mislim, mozes igrat na gotovo svim serverima, vjerojatno ne na nekim noob koji imaju filtere poput ovog islicnih: K/D ratio, acc, SPM i druge

13 godina
xyan kaže...

Ne koristim nikakve hackove.. acc imam odkad je igra izasla a putem sam kupio i premium, sada sam ponovo krenuo igrat jer sam kupio novi laptop i vise mi ne steka, laptop je čist sa svega 3 igre instalirane i bez ikakvih "alata"

Koliki ti je HSK percentage? mislim, mozes igrat na gotovo svim serverima, vjerojatno ne na nekim noob koji imaju filtere poput ovog islicnih: K/D ratio, acc, SPM i druge

Možda je dobio PB ban, pa nije napisao?

Btw, Kico, ako si samo tako jedan dan odlučio gađati u glavu, i to ti ide tako dobro da si uspio dobiti ban, mogao bi razmišljati o ESL-u, a možda i profesionalnom igranju.

Ljudi s levelom 100 i nekoliko godina igranja BF serijala to ne mogu. Naravno, u takvim situacijama se uvijek sumnja na cheat.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
xyan kaže...

Možda je dobio PB ban, pa nije napisao?

Btw, Kico, ako si samo tako jedan dan odlučio gađati u glavu, i to ti ide tako dobro da si uspio dobiti ban, mogao bi razmišljati o ESL-u, a možda i profesionalnom igranju.

Ljudi s levelom 100 i nekoliko godina igranja BF serijala to ne mogu. Naravno, u takvim situacijama se uvijek sumnja na cheat.

Da da jasno mi je zasto su ovakve reakcije nmvz nisam trebao ni pitat, kao da cu dobit nekakav konstruktivan odgovor ovdje lol (izuzetak xyan, hvala)

Nisam dobio PB ban nego je na dnu pisalo nes automatic kick HSK mozda sam ja to krivo protumacio jer sam sad odigrao partiju normalno bez ikakvih problema i kickova.. i ne znam sta je trigeralo taj kick jer sam imao 1. game kd 2/8, pa 4/15, 14/14, 8/8 znaci katastrofa, a igrao sam na tom serveru di je cijelo vrijeme ista mapa sa onim kontejnerima pa sam skuzio da sa f2000 gađam uglavnom glave. 

Mislim da ne moras bit ESL materijal da pogodis lika u glavu kad ti izleti iza kontejnera i to sa F2000 koj spreja toliko da nisam mogo nis pogodit ni na mid rangeu? Al eto, ti znas bolje, poz

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 16:51 (KiCo77).
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Šta se tiče mora, mora da se radi.   A šta se tiče BATTLEFRONT-a pogled iz trećeg lica definitivno ne oduševljava ali sad ću počet malo gta peglat pa se možda i naviknen. 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Šta se tiče mora, mora da se radi.   A šta se tiče BATTLEFRONT-a pogled iz trećeg lica definitivno ne oduševljava ali sad ću počet malo gta peglat pa se možda i naviknen. 

Ne  moraš igrati iz trećeg lica ako nećeš! 

13 godina
KiCo77 kaže...
Mislim da ne moras bit ESL materijal da pogodis lika u glavu kad ti izleti iza kontejnera i to sa F2000 koj spreja toliko da nisam mogo nis pogodit ni na mid rangeu? Al eto, ti znas bolje, poz

To mene ide? Pa mislio sam ozbiljno!

Ako imaš headshot kill rate 60-70% definitivno moraš razmisliti o ESL-u!

Nisam skužio da si ubio jednog lika s headshotom pa napisao da si počeo gađati u glavu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
KiCo77 kaže...

Da da jasno mi je zasto su ovakve reakcije nmvz nisam trebao ni pitat

Za ovakve stvari bih čovjeka natjerao da se ispriča svojim roditeljima...

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
mrfloyd kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Ne  moraš igrati iz trećeg lica ako nećeš! 

Pa u čemu je onda problem.... 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Prespora je igra!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Kico ako ovdje zelis bit prihvacen moras stavit sliku zene/cure u toplesu....

inace nis od toga....zajebi kd hsk i ostale pizdarije

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Ja više preferiram slike rodica.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
Ikarus01 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ja više preferiram slike rodica.

ma moze i to

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Prespora je igra!

Ti si kao Speedy Gonzales, a? 

Mozda i jesi, ali samo na jednom mjestu tako da ce ti biti taman 

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Prespora je igra!

Pa i bfbc2 je bio spor

pero_HR
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Ti si kao Speedy Gonzales, a? 

Mozda i jesi, ali samo na jednom mjestu tako da ce ti biti taman 

Provokatoru

peroko kaže...

Pa i bfbc2 je bio spor

Pa nisam ga igrao

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Evo vam ss.ovi rundi jer vidim da nitko nista ne objavljuje. Nesto sam backupao s moba na komp pa sam si prebacio ss.ove jer nemam jos uvijek interneta kuci -.-

Metro,prva runda 1-0.

http://imgur.com/UGcQzkd

Zavod, druga runda 2-0.

http://imgur.com/9PQImW9

Propaganda, treca runda 3-0. 

http://imgur.com/B468ESb

Lockeri, cetvrta runda, 3-1.

http://imgur.com/6EaB64V

Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Evo vam ss.ovi rundi jer vidim da nitko nista ne objavljuje. Nesto sam backupao s moba na komp pa sam si prebacio ss.ove jer nemam jos uvijek interneta kuci -.-

Drugim riječima: mrski nije mogao malog probuditi!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

kupio sam premium danas i sve se skinulo pokusam pokrenuti igru i dobijem error od directx, sta trebam deinstalirati mozda? i nakon toga se igra srusi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ugasi hax.

Nego, reinstall dx-a i reinstall drivera od grafe. I VCRedist 2012, za svaki slučaj.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
12 godina
Battlefield 4

problem bio u msi programu stavio grafu ni silent, vratio u gaming mode i radi sad ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Dobro jutro.

Očekuje se lijep dan, bez pretjerano visokih temperatura. Doduše, na serverima pazite an virtualno olovo koje leti okolo, a nemojte ni previše "sendviča" pojesti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jebeno krvarim ... iz ociju, iz prkna ... iz svega!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

Trebali su leeta angažirati za ovaj video. :D

17 godina
Bastardo kaže...

Rušit će se BF. Nije stavila pastu na proc (bila ne bila na cooler-u nije me briga), a da ne govorim da jedan naponski priključak nije stisnula do kraja na grafu.

//Assembling PC's myself since 1993!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 11:17 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Bastardo kaže...

Trebali su leeta angažirati za ovaj video. :D

Ne zna liit sastavljati, on samo otpakirava :)

12 godina
Battlefield 4

od jucer kad sam instalirao premium imam neke probleme, jucer sam igrao ok al je bilo dropova, danas jedno pola sata stvakih par sekundi, znaci ne igrivo, temp grafe je oko 70 bila cijelo vrijeme.

trenutno u windowsima svako toliko  ekran kao da zatreperi ima neke greske.

dok nisam premium stavio sve je radilo ok i bila je ista temp ko i sa premiumom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bastardo kaže...

Pfft, sada se tek javljash iz sigurnosti i udobnosti svog brloga u Alpama.

No soup for you today. 

17 godina
dennocro kaže...

od jucer kad sam instalirao premium imam neke probleme, jucer sam igrao ok al je bilo dropova, danas jedno pola sata stvakih par sekundi, znaci ne igrivo, temp grafe je oko 70 bila cijelo vrijeme.

Rekao bih da neme veze sa Premium-om.

Moj savjet, izvadi grafičku, malo očisti kontakte i vrati.

12 godina
TomoR kaže...
dennocro kaže...

Rekao bih da neme veze sa Premium-om.

Moj savjet, izvadi grafičku, malo očisti kontakte i vrati.

to sam prvo napravio ali opet isto.

13 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Bastardo kaže...

Pfft, sada se tek javljash iz sigurnosti i udobnosti svog brloga u Alpama.

No soup for you today. 

Pa jel sam ti trebao u petak poslati sliku slikanu sa terase, 17c, magla i kisa? Onda bih ispao mucki provokator ...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice