- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli sve stalo na poljupcima i lizanju ili je otislo dalje od tog...

Onda ko je kupuje ko ne.... Šta mislite... ????
Pa svatko pametan kupuje!
BF za djecu...
Je slažem se, malo nerealno djeluje!
Je slažem se, malo nerealno djeluje!
Ma nije to, nego mi nekako tromo djeluje i ne sviđa mi se pogled iz trećeg lica!
Jedva čekam da izađe igra tako da je mogu ignorirati. Obožavam ju otprilike ko Volume Hardline. :-) U biti isto vrijedi za cijeli taj Star Wars svemir, što se mene tiče.
S druge strane, čini mi se da bi EA ovaj put mogao imati naslov koji će se jednako prodati kao COD.
Kako ko. Ja volim star warse i taj feeling koji imam kada čujem zvukove blastera.
Sve je ovo za djecu napravljeno, a to što smo mi djeca i dan danas, to nije loša stvar.
Kako ko. Ja volim star warse i taj feeling koji imam kada čujem zvukove blastera.
Sve je ovo za djecu napravljeno, a to što smo mi djeca i dan danas, to nije loša stvar.
So true so true!
Btw ja sve svoje obukao u SW majice. I ženu i kćer i sina Malo smo čudni drugim ljudima kada nas vide al who cares
Ma meni je super ta tematika, ali izvjedba mi se, izuzev solidne grafike, ne čini baš nešto privlačnom...
Ali s druge strane, meni ni vozanje na kauču nije nešto pa je moguće da je problem u meni!
Ma meni je super ta tematika, ali izvjedba mi se, izuzev solidne grafike, ne čini baš nešto privlačnom...
Ali s druge strane, meni ni vozanje na kauču nije nešto pa je moguće da je problem u meni!
Pa nisi valjda probao već zaigrat?
A taj kauč koji spominješ je u nivou sa megalodonom iz BFa4 pa ga nisi spomenuo.
A taj kauč koji spominješ je u nivou sa megalodonom iz BFa4 pa ga nisi spomenuo.
Šta mogu voziti megalodona?
Više sam mislio na nepotrebno-nebitno sranje.
Floyd, stara koža, te poklopio kao jozo tinu!
Floyd, stara koža, te poklopio kao jozo tinu!
Blah, nije se javio za pivo, nek se poklopi!
Blah, nije se javio za pivo, nek se poklopi!
Takav ti je dama - jebe rijetko ali loše!
Lako mu je mene.
A jbg kad si bio u Širokom, i to taj dan mi Mrski javlja, a malog još ne mogu ostaviti da sam čuva kuću.
A jbg kad si bio u Širokom, i to taj dan mi Mrski javlja, a malog još ne mogu ostaviti da sam čuva kuću.
Pa ko da ne možeš nasljednika povesti na druženje? Moja žena sinoć utekla na kavu kod kume a ja nabio slušalice na uši. Kad sam završio - dvoje djece mi je spavalo na podu u dnevnoj sobi
Trebaš se organizirati i sve se može
Pa ko da ne možeš nasljednika povesti na druženje? Moja žena sinoć utekla na kavu kod kume a ja nabio slušalice na uši. Kad sam završio - dvoje djece mi je spavalo na podu u dnevnoj sobi
Probat ću tu metodu sljedeći put.
Lako mu je mene.
Kako taj dan? Pa dan ranije sam ja kontaktirao njega i hrku!
Nisam ni krenuo prema Širokom, u Posušju sam odsjeo!
Nema veze, drugi puta ćemo, a Mrski sve plaća - i pivu i čevape! Sam se ponudio
Ja imam i slikano malog kako spava na hodniku , bojim se ikome pokazati radi socijalne službe!
Nema veze, drugi puta ćemo, a Mrski sve plaća - i pivu i čevape! Sam se ponudio
Nemate vi pristup na mjesta gdje mrski jede... Pogle onu sliku od prije dan-dva!
Nemate vi pristup na mjesta gdje mrski jede... Pogle onu sliku od prije dan-dva!
Nismo izbirljivi - može on to i ponijeti za van! Uz onu rijeku se sjednemo i jedemo!
Nismo izbirljivi - može on to i ponijeti za van! Uz onu rijeku se sjednemo i jedemo!
Dama mi je toliko nagadio neretvu da nisam djeci dao ni da se slikaju blizu...
Cao bok vidim da je ovo BF4 tema al nije ni BF3 daleko od toga pa cu ovdje pitat Naime nisam igrao bf3 barem godinu dana, rank 32, krenuo danas i na nekoj CQ mapi sprejam sa F2000 i ciljao uglavnom glave i tu sam se zaj** jer sam povisio onaj HSK vise nego sta sam smio i sad ne mogu uc na nikoj server, sve bana zbog tog HSKa na F2000, a accuracy mi je inace nekih 10%
ima neki nacin da se to resetira?
Cao bok vidim da je ovo BF4 tema al nije ni BF3 daleko od toga pa cu ovdje pitat Naime nisam igrao bf3 barem godinu dana, rank 32, krenuo danas i na nekoj CQ mapi sprejam sa F2000 i ciljao uglavnom glave i tu sam se zaj** jer sam povisio onaj HSK vise nego sta sam smio i sad ne mogu uc na nikoj server, sve bana zbog tog HSKa na F2000, a accuracy mi je inace nekih 10%
To ti je barem lako - kupi novi account, nemoj više koristiti hackove, i to je to
To ti je barem lako - kupi novi account, nemoj više koristiti hackove, i to je to
Ne koristim nikakve hackove.. acc imam odkad je igra izasla a putem sam kupio i premium, sada sam ponovo krenuo igrat jer sam kupio novi laptop i vise mi ne steka, laptop je čist sa svega 3 igre instalirane i bez ikakvih "alata"