A znate šta je najveća prednost toga? Sad kad mi bf opet digne tlak samo odem na uninstall i izbrišem ga da smirim živce. Sutradan kad se živce smire opet ga skinem u 10min i igram. Buahahaha njubs
Srećkovič... 
A znate šta je najveća prednost toga? Sad kad mi bf opet digne tlak samo odem na uninstall i izbrišem ga da smirim živce. Sutradan kad se živce smire opet ga skinem u 10min i igram. Buahahaha njubs
Srećkovič... 
Srećkovič... 
Jbt, on bi se i u zahodu najeo. 
Sad konacno mozes brzo skidat novokompovanu muziku. Kad za 15ak dana budem u Šibeniku, potrazil bum tvoj štand s cd-ima.
Naruciti mozete i na : halidinvalidhariCeca@gmail.com
Sad konacno mozes brzo skidat novokompovanu muziku. Kad za 15ak dana budem u Šibeniku, potrazil bum tvoj štand s cd-ima.
Nitko ne voli novokomponovanu muziku više od šofera!
Nisu cecini cd-i jedini koje imam u prodaji, tu je i novi album Tonsona "U boj, za 3d kabel svoj"
Aj nemoj sad da ja moran pive plaćat kad dođeš, ustvari tvoj čaj, vidiš da uzimam optiku i skupljam za ono auto s nišanom koje mi, zlatna mladež hdz-a, vozimo
battlelog - Volume_CRO
Aj nemoj sad da ja moran pive plaćat kad dođeš, ustvari tvoj čaj, vidiš da uzimam optiku i skupljam za ono auto s nišanom koje mi, zlatna mladež hdz-a, vozimo
To vjerujem da je riješeno do petka...
On skuplja za kola sa nišanom a trošarine narasle... Slučajnost?
On skuplja za kola sa nišanom a trošarine narasle... Slučajnost?
Plin je toliko jeftin da sam se od sramote počeo voziti na benzin...
Jebeš auto koje ima samo iron sight.
jbmti ja sam u Zg pa mi jedino Bnet podrzava vezu do 2o/1.5 s. Tcom je van svih opcija..
~450km sa 200kn nafte. Golf III, 1.9D. Nije kao plin ali lijepo za vidjet, u odnosu na onih 8l/100km (benzina) sa jadnim 1.0 motorom od Peugeota...
Aj nemoj sad
da ja moran pive plaćat kad dođeš, ustvari tvoj čaj, vidiš da uzimam optiku i skupljam za ono auto s nišanom koje mi, zlatna mladež hdz-a, vozimo
Novi imaju red dot na sajbi 😋
~450km sa 200kn nafte. Golf III, 1.9D. Nije kao plin ali lijepo za vidjet, u odnosu na onih 8l/100km (benzina) sa jadnim 1.0 motorom od Peugeota...
Klasika, 5 litara...
Još uvijek ne kužim što ovaj lik trči po mrklom mraku na cesti na 1:10. Ako radi takvih budala trebam kupiti IRNV sight za auto, onda stvarno......
I BTW, ovo auto ima instaliran cheat. Pogledaj na 1:26.
I da sam ja u onakvoj noći protrčao cestm i naletio na ovog jelena, srce bi mi stalo..... Ma kave ovo ti reklame ovdje stavljaš
. Iron sight auto je zakon.
Još uvijek ne kužim što ovaj lik trči po mrklom mraku na cesti na 1:10. Ako radi takvih budala trebam kupiti IRNV sight za auto, onda stvarno......
Baš tako :D ali da je dobra tehnologija - je.
Ovo je prvenstveno napravljeno kako bi se izbjegle razne živine koje vole po noći skakati po cesti i uz cestu (ali i ovakvi biseri kao na 1:10 bi se lako mogli svrstati u tu skupinu).
I da sam ja u onakvoj noći protrčao cestm i naletio na ovog jelena, srce bi mi stalo..... Ma kave ovo ti reklame ovdje stavljaš
Ovo mene podsjeća na onaj programčić što ga imate ti u veki, koji si mi neki dan pokazivao ...onaj kad ti protivnički igrači svijetle crveno kroz zidove
Ovo mene podsjeća na onaj programčić što ga imate ti u veki koji, si mi neki dan pokazivao ...onaj kad ti protivnički igrači svijetle crveno kroz zidove
Vekijev programčić je napredniji, njemu makne zidove skroz, dok se ja moram zezat sa ti glupostima.
Moj sinoćnji rad u 3d-u ide na posvetu svima koji će kupiti SW: Battlefronts (čitaj: nikome, lol) :D Whooooooshhh
Baš danas komentiram koju ti pilu od kompa imaš na poslu 
Moj sinoćnji rad u 3d-u ide na posvetu svima koji će kupiti SW: Battlefronts (čitaj: nikome, lol) :D Whooooooshhh
Hvala, ja ću ga kupiti!
Pa trči čoek za reklamu da se meca bolje proda, joooj Dama niđe veze....
Normalno da ima čit, to je čiterski auto, a mazda nije, zato ga voljum kupuje, i on je čiter ko ti i veki, pa mora bit u toku, neće valjda renola kupit
Šta bi se ti toliki uplašio jednog jelenka? Jel tog u vašim krajevima nema? Ovdje kod mene je to najnormalnija stvar, malo malo pa nekom uleti kroz šoferšajbu u auto
.

Smrade ne bi se pohvalija a?
http://www.bug.hr/vijesti/necete-vjerovati-tko-osvojio-vrhunske-nuforce/143778.aspx
http://www.bug.hr/vijesti/necete-vjerovati-tko-osvojio-vrhunske-nuforce/143778.aspx
Jutro!
Legao sam sinoć dosta rano pa nisam ni vidio vijest 
Jutro!
Lopine jedne, i ti i taj tvoj kum Bastardino :D sve poberete uvijek. Umjesto da se natječete tamo za nekog Kiklopa s Nives vi ovdje kradete običan puk... pihh
Uglavnom - čestitke 
Seronjo, pa ti si dobio miša od prošli puta 
Lopine jedne, i ti i taj tvoj kum Bastardino :D sve poberete uvijek. Umjesto da se natječete tamo za nekog Kiklopa s Nives vi ovdje kradete običan puk... pihh
Uglavnom - čestitke 
Fala, fala...
Smisao za humor se uvijek isplati!
Jutro!

Čestitke petko.
Slušalice valjda šalješ tonsonu da može šta kvalitetnije slušati novokompovane pesme dok vozi?

Sad će moć kvalitetnije poslušat pjesme koje mu pošaljem i neće više govoriti: "Šta je ovo koji kurac?" 
Slušalice valjda šalješ tonsonu da može šta kvalitetnije slušati novokompovane pesme dok vozi?
Mislim da te pjesme lošije zvuče na boljim slušalicama.
Lako za pesme, oćeš igrat dirty bomb s menom i vekicom?