Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.873.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

A znate šta je najveća prednost toga? Sad kad mi bf opet digne tlak samo odem na uninstall i izbrišem ga da smirim živce. Sutradan kad se živce smire opet ga skinem u 10min i igram. Buahahaha njubs

Srećkovič... 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
16 godina
NiramX kaže...
Volume kaže...

A znate šta je najveća prednost toga? Sad kad mi bf opet digne tlak samo odem na uninstall i izbrišem ga da smirim živce. Sutradan kad se živce smire opet ga skinem u 10min i igram. Buahahaha njubs

Srećkovič... 

Jbt, on bi se i u zahodu najeo. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Battlefield 4

Sad konacno mozes brzo skidat novokompovanu muziku. Kad za 15ak dana budem u Šibeniku, potrazil bum tvoj štand s cd-ima. 

Naruciti mozete i na : halidinvalidhariCeca@gmail.com

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Sad konacno mozes brzo skidat novokompovanu muziku. Kad za 15ak dana budem u Šibeniku, potrazil bum tvoj štand s cd-ima. 

Nitko ne voli novokomponovanu muziku više od šofera!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Nisu cecini cd-i jedini koje imam u prodaji, tu je i novi album Tonsona "U boj, za 3d kabel svoj" 

Aj nemoj sad da ja moran pive plaćat kad dođeš, ustvari tvoj čaj, vidiš da uzimam optiku i skupljam za ono auto s nišanom koje mi, zlatna mladež hdz-a, vozimo

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Aj nemoj sad da ja moran pive plaćat kad dođeš, ustvari tvoj čaj, vidiš da uzimam optiku i skupljam za ono auto s nišanom koje mi, zlatna mladež hdz-a, vozimo

To vjerujem da je riješeno do petka...

On skuplja za kola sa nišanom a trošarine narasle... Slučajnost?

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

On skuplja za kola sa nišanom a trošarine narasle... Slučajnost?

Plin je toliko jeftin da sam se od sramote počeo voziti na benzin...

Freak Show Inc.
14 godina
Volume kaže...

Jebeš auto koje ima samo iron sight.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

jbmti ja sam u Zg pa mi jedino Bnet podrzava vezu do 2o/1.5 s. Tcom je van svih opcija..

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

~450km sa 200kn nafte. Golf III, 1.9D. Nije kao plin ali lijepo za vidjet, u odnosu na onih 8l/100km (benzina) sa jadnim 1.0 motorom od Peugeota...

My name is Legion... For we are many!
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

Aj nemoj sad

da ja moran pive plaćat kad dođeš, ustvari tvoj čaj, vidiš da uzimam optiku i skupljam za ono auto s nišanom koje mi, zlatna mladež hdz-a, vozimo

Novi imaju red dot na sajbi 😋

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

~450km sa 200kn nafte. Golf III, 1.9D. Nije kao plin ali lijepo za vidjet, u odnosu na onih 8l/100km (benzina) sa jadnim 1.0 motorom od Peugeota...

Klasika, 5 litara...

Freak Show Inc.
17 godina
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

A jesi neznalica

14 godina
jopis kaže...

A jesi neznalica

Još uvijek ne kužim što ovaj lik trči po mrklom mraku na cesti na 1:10. Ako radi takvih budala trebam kupiti IRNV sight za auto, onda stvarno......

I BTW, ovo auto ima instaliran cheat. Pogledaj na 1:26.

I da sam ja u onakvoj noći protrčao cestm i naletio na ovog jelena, srce bi mi stalo..... Ma kave ovo ti reklame ovdje stavljaš . Iron sight auto je zakon.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 15:57 (Soldier977).
16 godina
Soldier977 kaže...

Još uvijek ne kužim što ovaj lik trči po mrklom mraku na cesti na 1:10. Ako radi takvih budala trebam kupiti IRNV sight za auto, onda stvarno......

Baš tako :D ali da je dobra tehnologija - je.

Ovo je prvenstveno napravljeno kako bi se izbjegle razne živine koje vole po noći skakati po cesti i uz cestu (ali i ovakvi biseri kao na 1:10 bi se lako mogli svrstati u tu skupinu).

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
14 godina
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

A jesi neznalica

I da sam ja u onakvoj noći protrčao cestm i naletio na ovog jelena, srce bi mi stalo..... Ma kave ovo ti reklame ovdje stavljaš . Iron sight auto je zakon.

Ovo mene podsjeća na onaj programčić što ga imate ti u veki, koji si mi neki dan pokazivao ...onaj kad ti protivnički igrači svijetle crveno kroz zidove

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 16:04 (MRSKI).
14 godina
MRSKI kaže...

Ovo mene podsjeća na onaj programčić što ga imate ti u veki koji, si mi neki dan pokazivao ...onaj kad ti protivnički igrači svijetle crveno kroz zidove

Vekijev programčić je napredniji, njemu makne zidove skroz, dok se ja moram zezat sa ti glupostima.

14 godina
mrsmith kaže...

Moj sinoćnji rad u 3d-u ide na posvetu svima koji će kupiti SW: Battlefronts (čitaj: nikome, lol) :D Whooooooshhh

Baš danas komentiram koju ti pilu od kompa imaš na poslu

17 godina
mrsmith kaže...

Moj sinoćnji rad u 3d-u ide na posvetu svima koji će kupiti SW: Battlefronts (čitaj: nikome, lol) :D Whooooooshhh

Hvala, ja ću ga kupiti!

17 godina
Soldier977 kaže...
jopis kaže...

A jesi neznalica

Pa trči čoek za reklamu da se meca bolje proda, joooj Dama niđe veze....

Normalno da ima čit, to je čiterski auto, a mazda nije, zato ga voljum kupuje, i on je čiter ko ti i veki, pa mora bit u toku, neće valjda renola kupit

Šta bi se ti toliki uplašio jednog jelenka? Jel tog u vašim krajevima nema? Ovdje kod mene je to najnormalnija stvar, malo malo pa nekom uleti kroz šoferšajbu u auto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 16:11 (jopis).
17 godina
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

14 godina
protjeran
Battlefield 4

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jutro!

Legao sam sinoć dosta rano pa nisam ni vidio vijest

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 6:36 (Friday).
16 godina
Bolje se rodit bez kite, nego bez sreće…
16 godina
Friday kaže...

Jutro!

Lopine jedne, i ti i taj tvoj kum Bastardino :D sve poberete uvijek. Umjesto da se natječete tamo za nekog Kiklopa s Nives vi ovdje kradete običan puk... pihh

Uglavnom - čestitke

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Seronjo, pa ti si dobio miša od prošli puta

mrsmith kaže...

Lopine jedne, i ti i taj tvoj kum Bastardino :D sve poberete uvijek. Umjesto da se natječete tamo za nekog Kiklopa s Nives vi ovdje kradete običan puk... pihh

Uglavnom - čestitke

Fala, fala...

Smisao za humor se uvijek isplati!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Jutro!

Čestitke petko. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Slušalice valjda šalješ tonsonu da može šta kvalitetnije slušati novokompovane pesme dok vozi? 

battlelog - Volume_CRO
14 godina

Sad će moć kvalitetnije poslušat pjesme koje mu pošaljem i neće više govoriti: "Šta je ovo koji kurac?" 

Volume kaže...
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Slušalice valjda šalješ tonsonu da može šta kvalitetnije slušati novokompovane pesme dok vozi? 

Mislim da te pjesme lošije zvuče na boljim slušalicama. 

14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Lako za pesme, oćeš igrat dirty bomb s menom i vekicom? 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice