Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.876.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Fala, momcovi! :)
14 godina
MRSKI kaže...

On nikada ne kempa mada tako izgleda oku neiskusnog igrača. On možda reloada, proba bipod, strateški pokriva poziciju ili možda čak leži na stomaku dok uči za fakultet.....bojim se da nikada nećemo saznati

Jojjj....... Mato, Mato kemperu.

:)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

On nikada ne kempa mada tako izgleda oku neiskusnog igrača. On možda reloada, proba bipod, strateški pokriva poziciju ili možda čak leži na stomaku dok uči za fakultet.....bojim se da nikada nećemo saznati

:)

A mato viče "A daaaaaj, spawnao sam se tek!"

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ivanec zapeo da odkljuca Petko oruzje. :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Bezveze, ima unlockan MPX koji je po meni još i bolji!

EDIT:

Pa ima unlockan i p90...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 8:53 (Friday).
14 godina
ceco22 kaže...

Jbte kopira neke fajlove, skripte. Pa ivanec ako ti treba cheat u singleplayeru i to na easy šta ćeš tek raditi na multiplayeru. Jesi nabavio onu vekijevu skriptu za zidove? Hajde nema veze možda sada uspiješ nekoga i ubiti..... 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

preduuugo Ivanec nije osjetio moj ucav. Mislim da je radi toga poceo brljati sa cheatovima ... ocito mu fali stroga ruka da ga vodi i usmjerava ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

A mato viče "A daaaaaj, spawnao sam se tek!"

Vidiš kak brzo izmisli laž da ce izvuče? cc, Matek...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Bastardo kaže...

Ziv sam. Satro me posao kojeg je preko glave. Malomalo pa u Dojclandu. 18 i 19 sam opet tamo. U medjuvremenu izbijam firmin novac za moja mrezna izzivljavanja :)

Odoh sada malo gunmaster ili nesto ...

Ti si se zajebo malo sa promjenom posla, a!? 

Sada malo moraš i raditi !! 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Ma to ti je ona klasična gastarbajterska spika - "vani se puno radi"

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Ma daj, zadnjih dana ubijam pogledom. I sad ubacim save game i resetira mi sve postavke, osjetljivost miša itd. Nemrem nikog pogodit. Najbolje je kaj mi oruzija nisu otkljucana. Ja se bum vubil, v darkere presel

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Ma daj, zadnjih dana ubijam pogledom. I sad ubacim save game i resetira mi sve postavke, osjetljivost miša itd. Nemrem nikog pogodit. Najbolje je kaj mi oruzija nisu otkljucana. Ja se bum vubil, v darkere presel

Ja sam isto preko vikenda imao dobrih momenata. MPX je definitivno otkriće godine...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/607544999352481536/455341720/

MG4 je prošlost...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda da će na CTE ovaj ili idući tjedan pustiti "nenajavljeni sadržaj", odnosno mapu/mape iz prijašnjih bf-ova:

https://twitter.com/tiggr_/status/606941777270956032

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
5 0 hvala 5
14 godina
Friday kaže...
ivanec kaže...

Ja sam isto preko vikenda imao dobrih momenata. MPX je definitivno otkriće godine...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/607544999352481536/455341720/

MG4 je prošlost...

Jesi probao LSAT. Kao da su mu u ovim silnim promjenama oružja zaboravili ubaciti recoil. Kao laser sipa metke

17 godina
odjavljen
Friday kaže...

MG4 je prošlost...

A po statsima je lošiji od npr. AK 5C koji je po meni puno bolji izbor za engija.

BTW, sačmarice na Lockerima...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Bastardo kaže...

Ziv sam. Satro me posao kojeg je preko glave. Malomalo pa u Dojclandu. 18 i 19 sam opet tamo. U medjuvremenu izbijam firmin novac za moja mrezna izzivljavanja :)

Odoh sada malo gunmaster ili nesto ...

Mreza im je katastrofa ... odrzavali francuski admini ... i sada to treba pocistiti ... a srecom pa je firma otkupila drugu firmetinu od 600 ljudi pa nema stresa sto se tice infrastrukture i mogu to u miru pocistiti ...

Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Joj da mi je tebe dozivjeti u nekom zapadnom poslovnom okruzenju ... s komotnim dolaskom poslje 8, odlaskom prije 16 i to u kroksicama i zuja majici :)

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Jesi probao LSAT. Kao da su mu u ovim silnim promjenama oružja zaboravili ubaciti recoil. Kao laser sipa metke

Nisam, vidim da imam samo 2 killa što bi reklo da sam samo u GM koristio

Sad ću malo ovo furati, baš sam zadovoljan. Nosim MPX sa silencerom, smaw i decoy. Kombinacija za konja ubit... Nema mi draže nego na C uzimati zastavu i baciti decoy u suprotni kut podruma. Likovi ulaze kao po pokretnoj traci očekujući da je na drugoj strani netko.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 9:32 (Friday).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

MG4 je prošlost...

A po statsima je lošiji od npr. AK 5C koji je po meni puno bolji izbor za engija.

Imam odigranih 85 sati sa AK 5C. MPX je puno zabavniji!

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Tam se dela, nemate vi pojima. Vi svi mislite da vani pare na drvu rastu i sl spike. Nema mi do gastarbajterskih finti. E kako su me samo Srbi zajebali....

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 9:42 (ivanec).
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Zašto ne voliš srpsku pesmu? 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
ivanec kaže...
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Tam se dela, nemate vi pojima. Vi svi mislite da vani pare na drvu rastu i sl spike. Nema mi do gastarbajterskih finti. E kako su me samo Srebi zajebali....

Sad mi  je jasno zašto ti na onim warovima daš sebi oduška

16 godina
MRSKI kaže...
ivanec kaže...
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Tam se dela, nemate vi pojima. Vi svi mislite da vani pare na drvu rastu i sl spike. Nema mi do gastarbajterskih finti. E kako su me samo Srebi zajebali....

Sad mi  je jasno zašto ti na onim warovima daš se. bi oduška

Ma ne, ma ne. Krivo si shvatio. Ja ih namjerno provociram, da oni opet krenu u napad.  Isti dan ja bjezim u Nemačku, vozat ona kola s nišanom na haubi. Jaooooo a onda..... fasada na kuci bez europski fondova i najveca satelitska antena u selu

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 10:03 (ivanec).
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Ma ne, ma ne. Krivo si shvatio. Ja ih namjerno provociram, da oni opet krenu u napad.  Isti dan ja bjezim u Nemačku, vozat ona kola s nišanom na haubi

I sad voziš vozilo veće i jače od svih naših. Pa i od voljumovih 450 KS...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

A Volume mi pak salje linkove novokompvanih istocnih pesama. On i Replej su Beavis and Butthead narodnjačka verzija

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

A Volume mi pak salje linkove novokompvanih istocnih pesama. On i Replej su Beavis and Butthead narodnjačka verzija

Priznajem, naša sam se u toj glazbi. Iman jednu novu pa me siti da ti navečer pošaljem, pola balkana zna da sam sama ili tako nekako... 

A ne ono tvoje bilo dugme... Jedino bilo šta valja je ono koje se vuče na nos

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Gle volume, ja sam te pokusal preobratiti. Nemremo odma poceti s Mozarom, Paganinijem i Chopinom. Prvo malo pastirski rock.... Al vidim uzalud. Jedino kaj vama pomogne je ekskarnacija (google je tvoj frend) :) 

Salim se naravno. Samo vi gustajte ja nemam nista protiv

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Gle volume, ja sam te pokusal preobratiti. Nemremo odma poceti s Mozarom, Paganinijem i Chopinom. Prvo malo pastirski rock.... Al vidim uzalud. Jedino kaj vama pomogne je ekskarnacija (google je tvoj frend) :) 

Salim se naravno. Samo vi gustajte ja nemam nista protiv

Lipo od tebe boga mi... Jbg nekad zaboravim da si ti prava tonson rvatina

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Volume kaže...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

da je bar jedini ... jedan moj bliski prijatelj i forumas (podatci poznati redakciji) je takodjer veliki fan tomcona i rozge!

14 godina
mrsmith kaže...
Volume kaže...

Joj kad gledam njegov nick ivanec007... Meni to zvuči kao neki deminutiv, nešto malo, sitno, jadno. A tamo ljudina od 212cm i 160 kg bez kose (tako te Pero neku večer opisao). Kad te ubijem u BF-u nekako mi bude žao i suza mi krene  kad pročitam ivanec....kao da sam dijete upucao. Daj brate stavi nešto kao Ivan_Grozni007 ili xxXIVANXxx ili XXXIVAN _SMRT_SVIMAXXX...nešto što ulijeva strah u kosti.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice