- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
On nikada ne kempa mada tako izgleda oku neiskusnog igrača. On možda reloada, proba bipod, strateški pokriva poziciju ili možda čak leži na stomaku dok uči za fakultet.....bojim se da nikada nećemo saznati
Jojjj....... Mato, Mato kemperu.
:)
On nikada ne kempa mada tako izgleda oku neiskusnog igrača. On možda reloada, proba bipod, strateški pokriva poziciju ili možda čak leži na stomaku dok uči za fakultet.....bojim se da nikada nećemo saznati
:)
A mato viče "A daaaaaj, spawnao sam se tek!" 
Ivanec zapeo da odkljuca Petko oruzje. :)
Bezveze, ima unlockan MPX koji je po meni još i bolji!
EDIT:
Pa ima unlockan i p90...
Ivanec zapeo da odkljuca Petko oruzje. :)
Jbte kopira neke fajlove, skripte. Pa ivanec ako ti treba cheat u singleplayeru i to na easy šta ćeš tek raditi na multiplayeru. Jesi nabavio onu vekijevu skriptu za zidove? Hajde nema veze možda sada uspiješ nekoga i ubiti.....
preduuugo Ivanec nije osjetio moj ucav. Mislim da je radi toga poceo brljati sa cheatovima ... ocito mu fali stroga ruka da ga vodi i usmjerava ...
A mato viče "A daaaaaj, spawnao sam se tek!" 
Vidiš kak brzo izmisli laž da ce izvuče? cc, Matek...
Ziv sam. Satro me posao kojeg je preko glave. Malomalo pa u Dojclandu. 18 i 19 sam opet tamo. U medjuvremenu izbijam firmin novac za moja mrezna izzivljavanja :)
Odoh sada malo gunmaster ili nesto ...
Ti si se zajebo malo sa promjenom posla, a!?
Sada malo moraš i raditi !! 
Ma to ti je ona klasična gastarbajterska spika - "vani se puno radi" 
Ma daj, zadnjih dana ubijam pogledom. I sad ubacim save game i resetira mi sve postavke, osjetljivost miša itd. Nemrem nikog pogodit. Najbolje je kaj mi oruzija nisu otkljucana. Ja se bum vubil, v darkere presel
Ma daj, zadnjih dana ubijam pogledom. I sad ubacim save game i resetira mi sve postavke, osjetljivost miša itd. Nemrem nikog pogodit. Najbolje je kaj mi oruzija nisu otkljucana. Ja se bum vubil, v darkere presel
Ja sam isto preko vikenda imao dobrih momenata. MPX je definitivno otkriće godine...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/607544999352481536/455341720/
MG4 je prošlost...
Izgleda da će na CTE ovaj ili idući tjedan pustiti "nenajavljeni sadržaj", odnosno mapu/mape iz prijašnjih bf-ova:
Ja sam isto preko vikenda imao dobrih momenata. MPX je definitivno otkriće godine...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/607544999352481536/455341720/
MG4 je prošlost...
Jesi probao LSAT. Kao da su mu u ovim silnim promjenama oružja zaboravili ubaciti recoil. Kao laser sipa metke
MG4 je prošlost...
A po statsima je lošiji od npr. AK 5C koji je po meni puno bolji izbor za engija.
BTW, sačmarice na Lockerima... 
Ziv sam. Satro me posao kojeg je preko glave. Malomalo pa u Dojclandu. 18 i 19 sam opet tamo. U medjuvremenu izbijam firmin novac za moja mrezna izzivljavanja :)
Odoh sada malo gunmaster ili nesto ...
Mreza im je katastrofa ... odrzavali francuski admini ... i sada to treba pocistiti ... a srecom pa je firma otkupila drugu firmetinu od 600 ljudi pa nema stresa sto se tice infrastrukture i mogu to u miru pocistiti ...
Joj da mi je tebe dozivjeti u nekom zapadnom poslovnom okruzenju ... s komotnim dolaskom poslje 8, odlaskom prije 16 i to u kroksicama i zuja majici :)
Jesi probao LSAT. Kao da su mu u ovim silnim promjenama oružja zaboravili ubaciti recoil. Kao laser sipa metke
Nisam, vidim da imam samo 2 killa što bi reklo da sam samo u GM koristio 
Sad ću malo ovo furati, baš sam zadovoljan. Nosim MPX sa silencerom, smaw i decoy. Kombinacija za konja ubit... Nema mi draže nego na C uzimati zastavu i baciti decoy u suprotni kut podruma. Likovi ulaze kao po pokretnoj traci očekujući da je na drugoj strani netko.
MG4 je prošlost...
A po statsima je lošiji od npr. AK 5C koji je po meni puno bolji izbor za engija.
Imam odigranih 85 sati sa AK 5C. MPX je puno zabavniji!
Tam se dela, nemate vi pojima. Vi svi mislite da vani pare na drvu rastu i sl spike. Nema mi do gastarbajterskih finti. E kako su me samo Srbi zajebali....
Zašto ne voliš srpsku pesmu?
battlelog - Volume_CRO
Tam se dela, nemate vi pojima. Vi svi mislite da vani pare na drvu rastu i sl spike. Nema mi do gastarbajterskih finti. E kako su me samo Srebi zajebali....
Sad mi je jasno zašto ti na onim warovima daš sebi oduška 
Tam se dela, nemate vi pojima. Vi svi mislite da vani pare na drvu rastu i sl spike. Nema mi do gastarbajterskih finti. E kako su me samo Srebi zajebali....
Sad mi je jasno zašto ti na onim warovima daš se. bi oduška 
Ma ne, ma ne. Krivo si shvatio. Ja ih namjerno provociram, da oni opet krenu u napad. Isti dan ja bjezim u Nemačku, vozat ona kola s nišanom na haubi. Jaooooo a onda..... fasada na kuci bez europski fondova i najveca satelitska antena u selu
Ma ne, ma ne. Krivo si shvatio. Ja ih namjerno provociram, da oni opet krenu u napad. Isti dan ja bjezim u Nemačku, vozat ona kola s nišanom na haubi
I sad voziš vozilo veće i jače od svih naših. Pa i od voljumovih 450 KS...
A Volume mi pak salje linkove novokompvanih istocnih pesama. On i Replej su Beavis and Butthead narodnjačka verzija
A Volume mi pak salje linkove novokompvanih istocnih pesama. On i Replej su Beavis and Butthead narodnjačka verzija
Priznajem, naša sam se u toj glazbi. Iman jednu novu pa me siti da ti navečer pošaljem, pola balkana zna da sam sama ili tako nekako...
A ne ono tvoje bilo dugme... Jedino bilo šta valja je ono koje se vuče na nos
battlelog - Volume_CRO
Gle volume, ja sam te pokusal preobratiti. Nemremo odma poceti s Mozarom, Paganinijem i Chopinom. Prvo malo pastirski rock.... Al vidim uzalud. Jedino kaj vama pomogne je ekskarnacija (google je tvoj frend) :)
Salim se naravno. Samo vi gustajte ja nemam nista protiv
Gle volume, ja sam te pokusal preobratiti. Nemremo odma poceti s Mozarom, Paganinijem i Chopinom. Prvo malo pastirski rock.... Al vidim uzalud. Jedino kaj vama pomogne je ekskarnacija (google je tvoj frend) :)
Salim se naravno. Samo vi gustajte ja nemam nista protiv
Lipo od tebe boga mi... Jbg nekad zaboravim da si ti prava tonson rvatina
battlelog - Volume_CRO
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
da je bar jedini ... jedan moj bliski prijatelj i forumas (podatci poznati redakciji) je takodjer veliki fan tomcona i rozge!
Joj kad gledam njegov nick ivanec007... Meni to zvuči kao neki deminutiv, nešto malo, sitno, jadno. A tamo ljudina od 212cm i 160 kg bez kose (tako te Pero neku večer opisao). Kad te ubijem u BF-u nekako mi bude žao i suza mi krene kad pročitam ivanec....kao da sam dijete upucao. Daj brate stavi nešto kao Ivan_Grozni007 ili xxXIVANXxx ili XXXIVAN _SMRT_SVIMAXXX...nešto što ulijeva strah u kosti.