Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.725.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sad mi je došla kćer i veli "Di si Sajbej!"

Mislim da mi žena ima čudan smisao za humor.

Jesi ti prihvatio posa kod susjeda, ili te strah da nećeš više moći toliko igrati BF? 

Ma kakav susjed i posao .

To je namjerno ostavio Spelca u limenci .

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 10:52 (Alien 22).
10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Mislio sam da si bolji čovjek od toga, ali očito te UCAV uzeo k sebi i ne pošta.

E da, tko je jučer kako onog rusa koji je napravio 30+ killstreak u heliću? Obojica iz toga klana su bili u mom squadu, a nakon što ste ga kickali malo sam letio sa njegovim pilotom i strašno kako dobro lik leti. Nije ništa čudno da je ovaj napravio tolki killstreak. Bilo mi ga kasnije malo i krivo što je dobio kick jer sam mislio rus je pa ima veliki ping, ali ne lik je imao ping 7.

E jucer je bilo problema s tim rusima, a meni jos k tome neke komp sral. Na trenutke mi se FPS spustal na 5

Hello...
16 godina
Battlefield 4

Kakvim problema? To što sam ja s njima u squad igrao sam vidio da igraju dosta timski i kreču se zajedno. Plus što su imali ping oko 10, a pošto su obojica lvl 140 ne vidim što je čudno ako buše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 11:30 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Alien 22 kaže...
amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sad mi je došla kćer i veli "Di si Sajbej!"

Mislim da mi žena ima čudan smisao za humor.

Jesi ti prihvatio posa kod susjeda, ili te strah da nećeš više moći toliko igrati BF? 

Ma kakav susjed i posao .

To je namjerno ostavio Spelca u limenci .

Na određeno. I super mi dođe za porodiljni :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kakvim problema? To što sam ja s njima u squad igrao sam vidio da igraju dosta timski i kreču se zajedno. Plus što su imali ping oko 10, a pošto su obojica lvl 140 ne vidim što je čudno ako buše.

Pa upravo to i je problem... Ocito su nas zamijenili za rodice pa udri po nasim a..sima...

Hello...
14 godina
Battlefield 4

BattleNonsens

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Na određeno. I super mi dođe za porodiljni :)

Cekaj kaj si trudan ? 

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Upravo citao malo o Dx12 i cini mi se cak bolje od mantla, samo nitko jos nezna hoce li biti supportan u Bf4.

I jos se nezna hoce li starije kartice uopce imati mogucnost nadogradnje na Dx12

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
carapa_junior kaže...

Upravo citao malo o Dx12 i cini mi se cak bolje od mantla, samo nitko jos nezna hoce li biti supportan u Bf4.

Neće apsolutno sigurno...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...

I jos se nezna hoce li starije kartice uopce imati mogucnost nadogradnje na Dx12

Od mantlea tesko da moze biti gore ... Mantle je ispunio obecanja kao i prosla vlada ...

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Veliš, bili su u helikopteru i zajedno su se kretali?

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pfft, svejedno sam ih skinuo RPG-om, ali i ja sam lvl 140 

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma rundu kasnije i kad ste im oborili heli. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

mantle je veća prevara od hardlajna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Evo zenge hrvatina... A što voliš lupat minuse, čim netko nešto protiv hdz-a kaže...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
maxis kaže...
ceco22 kaže...

meni se bratu na 7970 pojavljiva od kada je uzeo karticu. Cak je mjenjao jer nije samo u bf imao leak. Far Cry i Witcher 2 su mu isto izbacivali nakon koji sat dva igre. Dok Zic iz 53 isto muci sa njegovom starom 6950. :/

Ja nebi generalizirao ispada da amd kartice jedine imaju probleme. Ja imam 7970 i nikakvih problema ni s jednom igrom (Bf4 ,Far cry ,Witcher,Crysis ....) Sve je to slično imaju problema i Nvidia  i Amd ako se zalomi.

Nisam se stigao javiti kad je Spelac prijavljivao memory leak, ali i meni se to desilo neki dan. 16 giga popunjeno i sve blokalo, a imam Nvidiu. Tako da nevjerujem da je problem u proizvodacu gpu vec u  proizvodacu BF4. Sve druge igre radile bez problema.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
odjavljen
desh kaže...

Nisam se stigao javiti kad je Spelac prijavljivao memory leak, ali i meni se to desilo neki dan. 16 giga popunjeno i sve blokalo, a imam Nvidiu. Tako da nevjerujem da je problem u proizvodacu gpu vec u  proizvodacu BF4. Sve druge igre radile bez problema.

Ahahahahahaha, sad će se dama i cyber požderati!!!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Evo zenge hrvatina... A što voliš lupat minuse, čim netko nešto protiv hdz-a kaže...

nemoj da te td previše uznemiruje, ja stavljam td na postove s kojima se ne slažem.

što se tiče mene i hdz-a ,imamo veze kao ti i sdp.

u niti jednom nisam stranci ,u niti jednom nikad nisam niti bio stranci, niti ću u skorašnjoj budućnosti pristupiti ikojoj stranci jer meni su svi isti.

jedino sam te puštao da me stavljaš u isti kontekst sa hdz-om, jer mi je to bilo "zabavno" za čitat 

priznajem ,u mojom obitelj ima političko-aktivnih članova ali nitko od njih nije u hdz-u.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nemoj da te td previše uznemiruje, ja stavljam td na postove s kojima se ne slažem.

što se tiče mene i hdz-a ,imamo veze kao ti i sdp.

u niti jednom nisam stranci ,u niti jednom nikad nisam niti bio stranci, niti ću u skorašnjoj budućnosti pristupiti ikojoj stranci jer meni su svi isti.

jedino sam te puštao da me stavljaš u isti kontekst sa hdz-om, jer mi je to bilo "zabavno" za čitat 

priznajem ,u mojom obitelj ima političko-aktivnih članova ali nitko od njih nije u hdz-u.

Ogranak HDSSB-a u Zagrebu, uz moto, Napunili smo akumulatore, možemo izvući Rvacku iz krize!

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ti znaš šta bi se sa našim društvom dogodilo kad bi se toleriralo tuđe mišljenje?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Ogranak HDSSB-a u Zagrebu, uz moto, Napunili smo akumulatore, možemo izvući Rvacku iz krize!

A vidi ovog čačića... 

Samo su dvije stranke gore od hdz-a. To su hdssb i hns...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
xyan kaže...

A vidi ovog čačića... 

Samo su dvije stranke gore od hdz-a. To su hdssb i hns...

ona stranka u kojoj je vesna pussyić;ja tu stranku zaobilazim u širokom luku.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

OK, ti si linuksaš pa ne možemo ništa tvoje uzeti zdravo za gotovo!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ti znaš šta bi se sa našim društvom dogodilo kad bi se toleriralo tuđe mišljenje?

čemu takva nevažna filozofiranja kad te zapravo td boli više od trenutne situacije u državi?

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Ikarus01 kaže...

OK, ti si linuksaš pa ne možemo ništa tvoje uzeti zdravo za gotovo!

ja linuksaš ti M$ whore i vidiš kako se dobro slažemo pazi da ti squaw ili veliki el Bastardo ne pozelene od ljubomore.

Mogu pisati šta oću jel nema voljuma da me prozove gayem

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

čemu takva nevažna filozofiranja kad te zapravo td boli više od trenutne situacije u državi?

Od situacije u državi sam davno odustao, ali na forumski status pazim!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Yebemu misa ... jesil ti od Pupovca mali?

14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

daj stari moj možeš se zahebavat kak hoćeš al od ovakvih spika odj

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Definitivno je sumnjiv...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice