Jok, Iskon.
Wild guess... Nisi otišao u H1 jer znaš kako rade? 
Jok, Iskon.
Wild guess... Nisi otišao u H1 jer znaš kako rade? 
Ne, moje namjere u ovom slučaju su bile sasvim poštene. Naime, na adresi mi nema H1 ULLa, dostupan je samo Iskonov ULL. Da sam uzeo H1, plaćao bi isto ~170kn za manju brzinu (4mbit vs 10mbit) i imao bi telefon (koji mi ne treba).
Ali, da mi je bio dostupan H1 ULL (a ne ovaj glupi bitstream), uzeo bi njih iz čisto praktičnog razloga što valjda svaki zamislivi kvar može biti riješen u 2 dana jer ja ne moram visiti na onom 0800 05 05...
Ne znam ni šta je ULL ni šta je bitstream... Nisam ja sistemaš ko floyd!
meni se bratu na 7970 pojavljiva od kada je uzeo karticu. Cak je mjenjao jer nije samo u bf imao leak. Far Cry i Witcher 2 su mu isto izbacivali nakon koji sat dva igre. Dok Zic iz 53 isto muci sa njegovom starom 6950. :/
Ja nebi generalizirao ispada da amd kartice jedine imaju probleme. Ja imam 7970 i nikakvih problema ni s jednom igrom (Bf4 ,Far cry ,Witcher,Crysis ....) Sve je to slično imaju problema i Nvidia i Amd ako se zalomi.
ULL ti je kada neki operater ima svoju neku centralu i daje uslugu preko svoje opreme. Bitstream je kada T-Com nekom od operatera daje pristup preko svoje infrastrukture (tj. operater nema svoju opremu pa koristi T-Comove resurse).
Jutro curke. 
Daj pričajte hrvatski. Ne kužimo ni kurc*. 
I ti si uzmi nešto za smirenje, sva je Ok i onda te netko izbaci iz takta u sekundi. 
Provjeri da te nije možda obrisao sa liste frendova...
Ma, ne smeta njemu kad ga komentiramo. 
A u igri mu nisam učinio ništa nažao pa valjda neće
I ti si uzmi nešto za smirenje, sva je Ok i onda te netko izbaci iz takta u sekundi. 
Nisam ni ja
Ja sam mu sinoć služio kao meta za vježbanje gađanja u onoj jednoj partiji što sam odigrao, pa mene sigurno neće brisat.
Nisam ni ja
Ja bi tebe trebao obrisati 
Jesi me jučer...
Nisam ni ja
Ja bi tebe trebao obrisati 
Jesi me jučer...
Samo majo,nitam puno stjicek cajber
(pitaj kukya kak je tek njemu bilo
)
Ja sam mu sinoć služio kao meta za vježbanje gađanja u onoj jednoj partiji što sam odigrao, pa mene sigurno neće brisat.
Osim par trade-ova uglavnom sam ja dobivao dvoboje, a ti sa AEK-om... Baš mi je bilo čudno. Da ti nije pretplata istekla?
to imas mozda prek h1?
Jok, Iskon. To sam se i ja iznenadio kad je lik donio H201L...
To je nešto dobro?
Kome trebaš dati da to dobiješ?
To je nešto dobro?
Kome trebaš dati da to dobiješ?
Nisam ni ja znao da će to donijeti... Ali monter Ogulinac pa se mi dogovorili ;)
Osim par trade-ova uglavnom sam ja dobivao dvoboje, a ti sa AEK-om... Baš mi je bilo čudno. Da ti nije pretplata istekla?
Nisam bio raspoložen. Došao sam preko volje mrtav umoran. Reakcija mi je bila ko u mrtva konja.
Propao je ko muda kroz poderane gaće otkako igra onaj pederluk!
Propao je ko muda kroz poderane gaće otkako igra onaj pederluk!
Mudo daj neki dobar materijal, dobit ću glaukom od ovih daminih sranja...
Mudo daj neki dobar materijal, dobit ću glaukom od ovih daminih sranja...
)
Mislio sam da si bolji čovjek od toga, ali očito te UCAV uzeo k sebi i ne pošta.
E da, tko je jučer kako onog rusa koji je napravio 30+ killstreak u heliću? Obojica iz toga klana su bili u mom squadu, a nakon što ste ga kickali malo sam letio sa njegovim pilotom i strašno kako dobro lik leti. Nije ništa čudno da je ovaj napravio tolki killstreak. Bilo mi ga kasnije malo i krivo što je dobio kick jer sam mislio rus je pa ima veliki ping, ali ne lik je imao ping 7.
Trčim lijevo desno, ali ne, Kuky-ev UCAV pogađa samo mene.
Ali našao sam mu kempersko mjesto i obradio ga sa C100. Majke mu spopatrljim 
Kad te jednom Dama spota sve (zlo) ide na tebe
.
Tek kad sam te ubio znao sam kakvu sam grešku napravio jer sam znao ćeš me tražiti da me nabiješ.
Mene jučer na zavodu ludonja ubije sa snajperom - bio je na zgradi iznad D zastave. Ja spawn na B i odmah lansiram kurcomicin. Napiše on u chat "znao sam da ćeš to napraviti". A jebi ga, šta nisi onda skočio sa zgrade 
Mene jučer na zavodu ludonja ubije sa snajperom - bio je na zgradi iznad D zastave. Ja spawn na B i odmah lansiram kurcomicin. Napiše on u chat "znao sam da ćeš to napraviti". A jebi ga, šta nisi onda skočio sa zgrade 
Šteta što nema domet za zgradu sa liftom iznad D na Shanghai-u...
Da, znam... Općenito mu je max visina dosta slaba i varira od mape do mape.
)
Mislio sam da si bolji čovjek od toga, ali očito te UCAV uzeo k sebi i ne pošta.
Ma to ja uzeo samo za počistit krovove i Cybera
(a tebi onaj mučki nož neću zaboravit, još sam se okrenuo, ali od counterknifea ništa
).
Da, znam... Općenito mu je max visina dosta slaba i varira od mape do mape.
Hm, a da je bilo probat sa najviše zgrade između A i B, čisto iz znatiželje, možda mu se visina onda poveća?
Sad mi je došla kćer i veli "Di si Sajbej!"
Mislim da mi žena ima čudan smisao za humor.
Sad mi je došla kćer i veli "Di si Sajbej!"
Mislim da mi žena ima čudan smisao za humor.
Jesi ti prihvatio posa kod susjeda, ili te strah da nećeš više moći toliko igrati BF?