Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.729.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Ako ništa drugo, pamtit će me Špelac do kraja života 

Daj ga vrati na tu listu vise, pa znas koja je sranja pravio ... tesko je to podnio ... a zena, djeca, kumstvo - sve trpi ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
Bastardo kaže...
TomoR kaže...

Ako ništa drugo, pamtit će me Špelac do kraja života 

Daj ga vrati na tu listu vise, pa znas koja je sranja pravio ... tesko je to podnio ... a zena, djeca, kumstvo - sve trpi ...

Rekao je da me ne želi više za (Battlelog) prijatelja.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Zato što si htio da se naguzim i pošaljem zahtjev... Pa da se sa cyberom smiješ kako sam glup!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Djeco, boli me gledati vas u ovakvim okrsajima. Mislim da cu od muke otici masturbirati u WC za vrijeme radnog vremena. Ionako sutra odlazim pa mi se zivo jebe ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Djeco, boli me gledati vas u ovakvim okrsajima. Mislim da cu od muke otici masturbirati u WC za vrijeme radnog vremena. Ionako sutra odlazim pa mi se zivo jebe ...

Ja sam se jednom u osnovnoj "potpisao" po pisoarima dok sam bio dežuran... Ispala cijela frka jebote!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...

Zato što si htio da se naguzim i pošaljem zahtjev... Pa da se sa cyberom smiješ kako sam glup!

Pa mora Sajber iz neceg napisat semestar .

A ti kao pravi drug das malo prde za druga .

Tomo je tu samo medij .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Tomo je tu samo medij .

Cyber će napisati seminar na temu "kako smo na forumu zajebavali seljačinu iz dalja"...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Tomo je tu samo medij .

Cyber će napisati seminar na temu "kako smo na forumu zajebavali seljačinu iz dalja"...

Ma nebi on .

Mora da si ga zamjenio s nekim .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ma nebi on .

Ma gad bradati, htio je napraviti okupljanje bez mene. Onda ja saznam "ispod žita" i pitam ga. Sav se uzjebo čovječe... Pa ako nećeš da dođem reci mi a ne igrati neke zakulisne igrice. Ivanec mu je sigurno rekao "šta ćeš zvati onog četnika" i tako to krene. Cyberu ne treba puno da zamrzi ljude...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ma nebi on .

Ma gad bradati, htio je napraviti okupljanje bez mene. Onda ja saznam "ispod žita" i pitam ga. Sav se uzjebo čovječe... Pa ako nećeš da dođem reci mi a ne igrati neke zakulisne igrice. Ivanec mu je sigurno rekao "šta ćeš zvati onog četnika" i tako to krene. Cyberu ne treba puno da zamrzi ljude...

Ne pretvaraj ovo u nacionalisticku raspravu. 100 puta sam ti rekao da nema veze sto si srbin, vazno je da '91 nisi pucao po nikom. Ti imas svoju crkvu, ja svoju al smo si kumovi i NISTA NIJE JACE OD TOGA!

13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ma nebi on .

Nemoj tako na noz s njime .

Nije on tako los vidit ces .

Neko ce uletit ovdje i krivo ce ga dozivjet.

Je da nije bas svoj ali nije tak los uzivo .

17 godina
MatoOO13 kaže...
CroPower76 kaže...

Jutro curice

BTW: Gejevci kad je sastanak u subotu i gdje? Slijecem oko podne u ZG pa ako ne budem kao pijan i uspijem malo odmoriti (nitko me ne iznenadi na aerodromu)  skoknem i ja na koju pivu.

Jutro Antonija , jutro Hamza, jutro Špelac (da se jednom probudim/javim prije tebe)

Power sastanak otkazan za 18.04. ali možemo se mi iz ZG/VG skupiti navecer da vidimo kako je prošla operacija  i popijemo koju naravno.    

Nećemo sačekušu raditi na aerodromu, časna pionirska.

Ne kontam? Jel ima dočeka na aerodromu ili ne ? Meni paše, jer kada slijećeš sam hiti par darova iz daleke zemlje, pada meni u dvorište sa 85%  vjerojatnosti! 

17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Ne kontam? Jel ima dočeka na aerodromu ili ne ? Meni paše, jer kada slijećeš sam hiti par darova iz daleke zemlje, pada meni u dvorište sa 85%  vjerojatnosti! 

Stižu sistemaši polako... Ti si kao internet explorer - better late than never, ne?

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Nema, kaže Antonija da će biti umoran kada se vrati te nas ne želi gledati  whyyyyyyyyyyyy????

potpis
16 godina
MatoOO13 kaže...
mrfloyd kaže...

Nema, kaže Antonija da će biti umoran kada se vrati te nas ne želi gledati  whyyyyyyyyyyyy????

Vjerovatno je tamo kupio par malezijki za osobne potrebe. Strah ga je da ćete mu ih oteti.

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Bastardo kaže...
animosity_frenzy kaže...

On-topic.

Izgleda da ćemo uskoro dobiti nove puškice. Na twitteru developer _jjju_ posta slikice na kojima se vide dijelovi oružja. Pretpostavka je da ćemo dobiti OTs-14 Groza, ovo čudo zvano 'lever action gun' i AN-94. Možda bude još toga.

Pa nek daju jos 4-6 mapa besple, ubace koje oruzje i mir. Kakve crne samostrijele, tagove, lukove ... Jebote, tko normalan u 2015 ide u rat sa lukom pored onakvog arsenala. BF je uvijek stremio nekoj polusimulaciji s dozama realisticnosti i sada prave pizdarije s tagovima i lukovima ... To mi je totalna debilana. U toj zelji da udovolje svakom - ne udovolje nikome. Ako mi se igraju questovi, uzet cu si diabla i mir a ne trcati po mapama i skupljati mame majmunove ...

Dobro da sam sad na poslu, jer da sam kod kuce, ovakav napizdjen bih sad prebio zenu i djecu!

Koji qurac te puščetine trpaju više unutra! Daj nam 2-3 mape koje rulaju i to je to! 

17 godina
amater_2 kaže...
MatoOO13 kaže...
mrfloyd kaže...

Vjerovatno je tamo kupio par malezijki za osobne potrebe. Strah ga je da ćete mu ih oteti.

Pedej! 

17 godina
Friday kaže...

Stižu sistemaši polako... Ti si kao internet explorer - better late than never, ne?

Idi neki kurac korisno radi, uči djecu u vrtiću  programiranju! Smanji džabalebarenje ovđeka! 

Nemoj da Ivani damo par ideja kako možeš biti koristan društvu 

16 godina
mrfloyd kaže...

Pedej! 

Možda i je sad. Kaže da je tamo svašta proba. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Idi neki kurac korisno radi, uči djecu u vrtiću  programiranju! Smanji džabalebarenje ovđeka! 

Nemoj da Ivani damo par ideja kako možeš biti koristan društvu 

Pa ovo mi je tek 65. poruka danas

Odustala je Ivana od moje korisnosti. Moje je da utorkom ujutro iznesem smeće i donesem plaću kući. Sve drugo ona radi - sprema, kuha, pere, brine o školi, kosi travu, kreči, loži vatru... Sve to uz troje djece. Nikada na ništa ne zakasni. General-bojnik logistike. Kraljica majka!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

Nemoj da Ivani damo par ideja kako možeš biti koristandruštvu 

Doma je bil koristan 3 puta.

E sad da taj skil pocne konzumirat dalje u drustvu .

17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
XXX kaže...

Nadam se da češ tamo jako dobro zarađivati jer školovanje nije besplatno kao kod nas, pogotovo ono visoko.

Pa i ovdje zarađujem dobro, sigurno neću tamo ići raditi za kikiriki. Ženina tetka radi u pizzeriji, muž joj je uglavnom nezaposleni vozač - dvojicu sinova na faksu imaju i barem 2 puta godišnje idu na kubu (njih četvero). Standard je strašan...

Idu položiti cvijeće na grob od Castra.

Castro je jos živ, ne širi dezinformacije i ne laži ove napaćene forumaše!

Što se tiče Kanađana na Kubi, oni imaju posebne pogodnosti. Kanada im nije uvela sankcije kad i ameri, te imaju dosta uloženog kapitala na Kubi. Uglavnom kanađani tamo ljetuju za bagatelu. Tako da ti posjeta Kubi i nije neki pokazatelj imovinskog statusa, bar ne za kanađane! 

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
Friday kaže...

Odustala je Ivana od moje korisnosti. Moje je da utorkom ujutro iznesem smeće i donesem plaću kući. Sve drugo ona radi - sprema, kuha, pere, brine o školi, kosi travu, kreči, loži vatru... Sve to uz troje djece. Nikada na ništa ne zakasni. General-bojnik logistike. Kraljica majka!

A u qurac!

A koji ćeš nam onda ti na druženju ako ne možemo razgovarati o Hilti alatu, koje ulje je najbolje za Golfa II, kako se peče kotlovina i  koje umjetno gnojivo za kukuruz Zlatko koristiti? 

ps A možda si zgodan? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 16:18 (mrfloyd).
13 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

A u qurac!

A koji ćeš nam onda ti na druženju ako ne možemo razgovarati o Hilti alatu, koje ulje je najbolje za Golfa II, kako se peče kotlovina i  koje umjetno gnojivo za kukuruz Zlatko koristiti? 

ps A možda si zgodan? 

Zna puno o cajevima .

15 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

A u qurac!

ps A možda si zgodan? 

Vidi se da nemas pojma o cem pricas... NPK 15-15-15 kod sadnje, kasnije KAN za prihranu....

15 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
mrfloyd kaže...
Friday kaže...

A u qurac!

ps A možda si zgodan? 

Zna puno o cajevima .

Ne znaju oni tu pricu o 1 čaju, 2 cimera u studentskom domu i sodomizaciji

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Zabavan sam i napravit ću budalu od sebe kad popijem...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Zabavan sam i napravit ću budalu od sebe kad popijem...

Nitko ne radi bolje budalu od mena kad popijem... garantirano!

14 godina
Friday kaže...

Ma gad bradati, htio je napraviti okupljanje bez mene. Onda ja saznam "ispod žita" i pitam ga. Sav se uzjebo čovječe...

"Ispod žita" - u prijevodu "Cyber mi je poslao poruku u kojoj sve piše"

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice