Respect za ovo boldano.
Inače ja nikad ne bih htio živjeti u Kanadi jest da je bolji zrak i zdravije za živjet ali je previše monotono i dosadno nema neke arhitekturne različitosti kao u Zagrebu a da ne govorim o ostatku Europe.Imam rođake u Kanadi i poznajem jednu studenticu iz Kanade i saznao sam da je tamo skoro svaka kuća isto građena.Carrie mi je rekla da je ta monotonost jedan od glavnih razloga zašto je otišla.
A rođak(stariji čovjek) mi je pričao kako ga je za Zlatno doba Jugoslavije mati zvala u Kanadu da se vrati,da je u Jugi naime puno bolje,uvijek mi smiješak izađe na lice kad se sjetim te priče.
Nego kad stigneš pozdravi mi Deus ex Machina i reci nek se vrati na forum.
Sretno s tvojim planom.
Ocito da zivimo na razlicitim planetama :)
Kakva arhitekturna razlicitost u zemlji gdje se ljudi poljevaju benzinom jer nemaju sto jesti? Svaka cast Zagrebu, ali nije sva Hrvatska Zagreb. U Osijeku jad i bijeda ... niti posla, niti perspektive. I ono malo firmi sto radi se ili zatvara ili je pod upitnikom. A Osijek je svjetlosnim miljama ispred Djakova, Vukovara, Vinkovaca, Zupanje, Pozege, Siska, ...
Samo treba paliti van dok je prilike. Dobro kaze Friday - i da financijski krpas kraj s krajem - svejedno ima lopovluka, nepotizma, bagre i mafije koja ubire harac na obicnim ljudima.
Misljenja sam da bi 95% ljudi ovdje (a i opcenito) rado prihvatili monotonost kuca i da njihova kuca izgleda kao i sve ostale u susjedstvu ako tu kucu mogu bez razmisljanja grijati, u njoj dupke napuniti hladnjak a na prilazu imati parkirana 2 auta.
Simple as that.
Definitivno.
Mene ovdje jedino drži rodbina, ali i to lagano popušta.