Volume-u žena jučer nije dala pa sad misli prcati ostale ovdje u mozak...
/stoneface ON
/stoneface ON
Jutro curice i dječaci. Evo vam jedna sličica, nisu guzovi nego nešto puno bolje!
Jutro curke.
VOLJUM evo ti TD.
Ovako za ranije uništavati temu sa H je nedopustivo. 
hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline hardline

Dobro jutro, kak smo danas?
Isprobao sam jučer playclaw... Dakle, stvar radi perfektno! Prvo sam podesio da koristi intel quicksync (jer navodno ima najmanji impact na intel procesorima). Užas, BF mi radio u 10-15 FPS (sve jezgre na 100%). Prebacim na onaj defaultni način enkodiranja i preporodio sam se. Prvo sam mislio da uopće ne snima jer je framerate bio zakucan na uobičajenom locku a jezgre su bile na 30-50%. Na kraju je snimio sve bez greške. Partija je trajala oko 68 minuta i to je sve stalo u vrlo prihvatljivih 38 giga. Kvaliteta je super, ali taj feeling je nevjerojatan. Kao da apsolutno nikakvog snimanja nema...
/stoneface ON
E da je samo jučer moj Tom pa ni po jada, suša ima tri dana... Al neka neda, sad kad odem u belgiju iću na kurve svaki dan pa nek ona misli da je suša
battlelog - Volume_CRO
Isprobao sam jučer playclaw... Dakle, stvar radi perfektno! Prvo sam podesio da koristi intel quicksync (jer navodno ima najmanji impact na intel procesorima). Užas, BF mi radio u 10-15 FPS (sve jezgre na 100%). Prebacim na onaj defaultni način enkodiranja i preporodio sam se. Prvo sam mislio da uopće ne snima jer je framerate bio zakucan na uobičajenom locku a jezgre su bile na 30-50%. Na kraju je snimio sve bez greške. Partija je trajala oko 68 minuta i to je sve stalo u vrlo prihvatljivih 38 giga. Kvaliteta je super, ali taj feeling je nevjerojatan. Kao da apsolutno nikakvog snimanja nema...
Playclaw je odličan program, ako ne i najbolji. Ja sam imao to u BF3 i jedini je radio perfektvo uvijek.
Playclaw je odličan program, ako ne i najbolji. Ja sam imao to u BF3 i jedini je radio perfektvo uvijek.
Da, ali 39$ je licenca... A jogurt verzija je zadnja dostupna iz 2012!
Pa s cime si snimao? Beta? Verzija iz 2012?
Pa s cime si snimao? Beta? Verzija iz 2012?
Trial verzija!
Iskreno, ne isplati se to uzimati. Niti si pro jutjuber, niti koga zanima to što uploadaš. 
Ja snimam zato što mi je stalno bilo: "kako si me ubio? kako si znao da sam tu? kako si znao da nisam tu? kako sam pao od jednog metka? kako mi mama nije ručak napravila.....", a i imam brz upload pa mogu 
Iskreno, ne isplati se to uzimati. Niti si pro jutjuber, niti koga zanima to što uploadaš. 
Ja snimam zato što mi je stalno bilo: "kako si me ubio? kako si znao da sam tu? kako si znao da nisam tu? kako sam pao od jednog metka? kako mi mama nije ručak napravila.....", a i imam brz upload pa mogu 
Seronjo jedan 
Hoću snimati radi sebe, jebe mi se jel nekom to zanimljivo ili ne
Kad sam prije koristio takve alate, nijedan nije mogao snimati moj mikrofon + ono sto cujem s TS-a ili skypea ... jel se sta promjenilo na tom polju?
Seronjo jedan 
Hoću snimati radi sebe, jebe mi se jel nekom to zanimljivo ili ne
Da zaboravio sam. Čak sam jedom bio optužen da imam naštiman macro za revive suboraca 
Kad sam prije koristio takve alate, nijedan nije mogao snimati moj mikrofon + ono sto cujem s TS-a ili skypea ... jel se sta promjenilo na tom polju?
Znam da je Mirilis mogao.
Evo malo od mene.
Zašto mišem navigiraš na "attack/defend"?
EDIT:
Jednog lika nisi stigao rivajvati jer si baš htio na 100% a nije bilo vremena.
Jutro jebaci...
Ma ima nesto sigurno,cyber je snimao neki dan kad smo tenkove u zrak bacali.Ima snimljeno ono sto on prica i mi sto kokodacemo s Ts-a i zvuk igre koliko se sicam.
Jutro jebaci...
Ma ima nesto sigurno,cyber je snimao neki dan kad smo tenkove u zrak bacali.Ima snimljeno ono sto on prica i mi sto kokodacemo s Ts-a i zvuk igre koliko se sicam.
Može se i na MSI AB detaljno podešavati kanale.
E meni je sinoć bilo ža što nisam snimio jednu situaciju.
Mrski (Kenny po novom) i ratkapa znaju zašto. 
Zašto mišem navigiraš na "attack/defend"?
EDIT:
Jednog lika nisi stigao rivajvati jer si baš htio na 100% a nije bilo vremena.
To sam promijenio u postavkama. Ako nije tako, onda gdje god stisnem Q mi prebacuje ATTACK/DEFEND tamo, a bome Q mi se izlizao.
Da, sorry Silvinjo...
Shadowplay od nekih par verzija unatrag isto ima opciju da snima i tvoj mikrofon.
Bas cu instalirati par tih programcica da vidim kako to sada radi. Ako na mom sustavu fali snage ... onda stvarno ne znam ...
Jutro jebaci...
Jesi se sinoc uspio naigrati?
To sam promijenio u postavkama. Ako nije tako, onda gdje god stisnem Q mi prebacuje ATTACK/DEFEND tamo, a bome Q mi se izlizao.
.
Kakve veze? Ja spotam ko sumanut cijelo vrijeme pa u roku pola minute promjenim attack/defend na svim zastavama po 3 puta 
Ako su oni koji su samnom u squadu toliko glupi da im ja budem squad leader - tako im i treba 
A čuj, mene samog iritira ako sam sebi promijenim zapovijed a nisam htio.
Ali, istina je da sam koji put poginuo dok sam odabirao ATTACK/DEFEND.
E meni je sinoć bilo ža što nisam snimio jednu situaciju.
Mrski (Kenny po novom) i ratkapa znaju zašto. 
Kenny? 
Dama je isto jednom skoro poginuo...
Jesi se sinoc uspio naigrati?
Hahaha...
a vecinom su me jebali u zdrav mozak,ali taman kad me poslo izbaci me igrica,a onda sam i nju posla u pm i lega :D
Kenny? 
A što da ti kažem stari. Jučer sam ga izrokao zbog tog nicka.
Čak sam ga sa smawom skinuo preko pola mape u attack heliju. 
Dama je isto jednom skoro poginuo...
Šuti, malo je falilo.
Imam i video o tome 
Šuti, malo je falilo.
Imam i video o tome 
Jebala vas ona anketa na fejsu. To ste ti i moj kum provokator organizirali...