Kasniš, to se gledalo još jučer! Što gledalo, igralo se!
E sad kad Nex sa svojih 144Hz pokrene ovo, pa će nas u sekundi rejpati 144puta.. da vidiš veselja!
Nego tatice, sretan dan očeva sa zakašnjenjem!!
Evo jedna s neta. Mudo, ovo si ti?
E sad kad Nex sa svojih 144Hz pokrene ovo, pa će nas u sekundi rejpati 144puta.. da vidiš veselja!
Uf. Bojim se da će tek sad nastat kaos sa predikcijom i da će igra opet nagrađivati ekipu sa gorim setupom, kao što je do sad bio slučaj niski vs visoki ping, uvijek je lagger dobivao duel jer je predikcija tak stupidno postavljena da pri kompenzaciji uvijek hitreg ode na stranu 'sporijeg' igrača, tj highpingera. Uzevši to u obzir i još sad ovo sa slanjem na 60-70-100Hz, ovisno na koliko frejmova kome igra radi, to će tek biti darmar od predikcije pogotka i kompenziranja bojim se :(
To sve tako vuče na CoD - 333fps-a i onda fino skačeš di hoćeš, garand puca brže, nitko te ne čuje dok trčiš...
Uf. Bojim se da će tek sad nastat kaos sa predikcijom i da će igra opet nagrađivati ekipu sa gorim setupom, kao što je do sad bio slučaj niski vs visoki ping, uvijek je lagger dobivao duel jer je predikcija tak stupidno postavljena da pri kompenzaciji uvijek hitreg ode na stranu 'sporijeg' igrača, tj highpingera. Uzevši to u obzir i još sad ovo sa slanjem na 60-70-100Hz, ovisno na koliko frejmova kome igra radi, to će tek biti darmar od predikcije pogotka i kompenziranja bojim se :(
Najbolje bi bilo da stave lock na 60Hz. Onda bi bili barem donekle ravnopravni.
Nisam šefe, mada sam ima sličnih situacija di sam igra i drža malu dok spava.
A što se tiče ovog videa. Naka rade što hoće sam neka konačno riše više ovaj hitreg. Do peča je radilo nekako, poslije peča mi je katastrofa.
Server i dalje određuje sto će raditi da primljenim paketima.
A koliko smo do sad vidjeli DICE LA i Viceral znaju što rade, i još će sve isprobavati tjednima (mjesecima) na CTE-u....
Nego, mislim da (ako sve naprave kako treba!!) sad bi se manje trebali bojati predikcije jer je skoro pa neće ni trebati!
Sad je osvježavanje bilo na 10 ili 30Hz, a teško da netko igra na tako niskom FPS-u. To bi značilo da će sad trebati raditi predikciju za nekoliko milisekundi, dok je do sad trebalo raditi za desetinku sekunde.
Naravno, ovo ne mora ništa značiti, jer očito ni oni ne znaju kako će se igra ponašati, što je i vidljivo iz komentara na crnim slikicama.
Črne slikice :)
pa jer ste vi uopce vidjeli sto je Pirat jos juce stavio???
A koliko smo do sad vidjeli DICE LA i Viceral znaju što rade, i još će sve isprobavati tjednima (mjesecima) na CTE-u....
Ja se s boldanim teško mogu složiti.
Črne slikice :)
Ako nije bilo guzova sumnjam da je itko to uopće primjetio...
Cajber kažeš da si igrao, jel se osjeti kakva razlika? Meni to isto malo blesavo zvuči da je vezano uz fps, pogotovo s obzirom da velik broj ljudi ima ogromne frame dropove na pojedinim dijelovima određenih mapa
battlelog - Volume_CRO
Da, malo sam se priviše zaletio.
Bolje bi bilo: više se trude nego Europski DICE, pa se možemo nadati da će nešto biti iz svega toga.
Ma nisam, ostalo mi je 50MB praznoga na C: disku, pa mi se igra crasha.
Zašto? LA studio je napravio popriličan posao, a i dalje non stop rade na igri i svakih par dana izbacuju novi update. Možda nije sve savršeno ali zaslužuju priznanje kakvo takvo, da se pitalo švedskog studia igra bi i dalje ostala onakva kakva je bila na dan izlaska...
battlelog - Volume_CRO
Jutro, curke!
Kako sam fino pijan jučer igrao kanale, i sve lijepo snimio da se mogu kasnije smijati sam sebi 

Zašto? LA studio je napravio popriličan posao, a i dalje non stop rade na igri i svakih par dana izbacuju novi update. Možda nije sve savršeno ali zaslužuju priznanje kakvo takvo, da se pitalo švedskog studia igra bi i dalje ostala onakva kakva je bila na dan izlaska...
Da se pitalo švedski studio igra bi izašla bar 6 mjeseci kasnije, ali je EA rekao da mora izaći tjedan dana prije CoD-a.
Ali, izgleda da se i EA opametio pa je dozvolio da se za H pomakne izlazak - ali očito nije sezona kupovanja igara, ili jednostavno nisu pogodili ukus kako treba. Iako naletio na neke CoD-ovce koji se kunu da je H zakon...
Švedski studio zna da se frostbite ne može popraviti - zato ne poduzimaju ništa.
Ameri su glupi pa misle da mogu popraviti nepopravljivo.
Gle, sve je više-manje OK kad se igra vrti na njihovim serverima.
Čim je stave na "kineske" - igra ode u krasan kurac.
Hardline sam igrao jučer pa ti iz prve ruke mogu reći da nema razlike od BF4 po pitanju netcodea.
To što su neke stvari ispoliranije ne mijenja činjenicu da je igra broken - neigriva.
Ku*** su oni vidjeli,a sve lijepo piše u tim slikama.
ja kurca nisam vidio tu, jedino neke dobre guzice .. i to je sasvim u redu
Švedski studio zna da se frostbite ne može popraviti - zato ne poduzimaju ništa.
Ameri su glupi pa misle da mogu popraviti nepopravljivo.
Gle, sve je više-manje OK kad se igra vrti na njihovim serverima.
Čim je stave na "kineske" - igra ode u krasan kurac.
Hardline sam igrao jučer pa ti iz prve ruke mogu reći da nema razlike od BF4 po pitanju netcodea.
To što su neke stvari ispoliranije ne mijenja činjenicu da je igra broken - neigriva.
Ne može se popraviti? Ti mene oćeš reći da nema razlike u radu igre kakva je bila na dan izlaska i onakva kakva je sad nakon svega šta su radili? Ja sam napisao da nije sve savršeno, ali dosta toga JE ispravljeno.
Za hardline nemam pojma jer nisam ni igrao. Ali zar ja nisam bio prvi koji vas je uvjeravao da između četvorke i hl neće biti nikakve razlike? Nakon bete ste svi pisali kako ste super zadovoljni koliko je hitreg bolji iako se radi o potpuno istom engineu i načinu komunikacije između servera i klijenta. Naglašavao sam vam možda radi bolje ili imate takav osjećaj samo iz razloga jer se to vrtilo na njihovim mrcinama od servera.
Nakon šta sam to rekao bio sam popljuvan i prozivan da pričam gluposti jer betu nisam ni probao. A vidi sad ironije, oduševljenje istim tim hl hitregom je odjednom splasnulo svima...
battlelog - Volume_CRO
Obriši im sad sve što su nakon tvojeg posta pisali i zaključaj temu.
a ja sam drugi dan nakon izlaska bf4 napisao da je igra broken i opet sam bio popljuvan sa svih strana.(od velikih znalaca)
onda vam je došao nakon godinu dana cte di sam se smijao kako su ljudi postali pokusni kunići sa takvih gluparijama ,
i opet sam popljuvan jer cte napokon radi "savršeno "(bilo je takvih bisera more)
na kraju krajeva nisam upalio taj shit cca skoro godinu dana....
i ništ se nije promjenilo....i dalje je broken. 
Ne može se popraviti? Ti mene oćeš reći da nema razlike u radu igre kakva je bila na dan izlaska i onakva kakva je sad nakon svega šta su radili? Ja sam napisao da nije sve savršeno, ali dosta toga JE ispravljeno.
Za hardline nemam pojma jer nisam ni igrao. Ali zar ja nisam bio prvi koji vas je uvjeravao da između četvorke i hl neće biti nikakve razlike? Nakon bete ste svi pisali kako ste super zadovoljni koliko je hitreg bolji iako se radi o potpuno istom engineu i načinu komunikacije između servera i klijenta. Naglašavao sam vam možda radi bolje ili imate takav osjećaj samo iz razloga jer se to vrtilo na njihovim mrcinama od servera.
Nakon šta sam to rekao bio sam popljuvan i prozivan da pričam gluposti jer betu nisam ni probao. A vidi sad ironije, oduševljenje istim tim hl hitregom je odjednom splasnulo svima...
Razlika postoji, ali to je još uvijek daleko od idealnog - normalnog.
Možda sam malo karikirao/pretjerivao, a to je vjerojatno jer sam ogorčen nakon svih mogućih patcheva i drkanja po igri.
Mi smo praktički nakon svakog patcha igrali drugu igru.
Ja sam također bio skeptičan oko Hardlinea, ali sam pokleknuo po tko zna koji put i opet pojeo govno.
Jbga, to je jače od mene - optimist sam i pomalo glup pa kupujem pizdarije.
Ali to ne znači da Hardline za godinu dana, nakon 7 patcheva, neće biti savršena igra :)
Uzdred, sad je napokon očito da vozila, gadgeti, broj igrača i pitaj Boga što sve - NE uteče na netcode.
Hardline koji je izlišen tih pizdarija ima isti problem kao i BF4.
Znači problem je u nečem drugom - "kineski" serveri?
Da li se još ikome događa ili samo meni. čak ni na BF forumu nisam mogao naći. Uglavnom na CTE kada stavim IRNV ili thermal optic na pušku ili na bilo koje vozilo, nakon ADS odnosno prebacivanja na IRNV ili thermal u vozilu igra se kraša uz grešku BF stop working. Svaki put. Obični zoom na vozilu i na puškama rade bez problema.
E i ovakvu gromadu očekujemo u 8-om misecu. 
To ti je list i valja jedino na lešo, a ja neman tako veliki lonac pa da ću vam dat po pola štruce kruva i 10 deka parizera
Aj dobro. To će nas držati dok ti i Alien izronite kojih 10-ak kg brancina, kovča, podlanica...
Ako ja ubacim u more svinju, oće"l njih dvojica moć izroniti kakav vrat, kotlet ili ćevap i pljeskavicu 
E i ovakvu gromadu očekujemo u 8-om misecu. 
To ti je list i valja jedino na lešo, a ja neman tako veliki lonac pa da ću vam dat po pola štruce kruva i 10 deka parizera
Aj dobro. To će nas držati dok ti i Alien izronite kojih 10-ak kg brancina, kovča, podlanica...
Ako ja ubacim u more svinju, oće"l njih dvojica moć izroniti kakav vrat, kotlet ili ćevap i pljeskavicu 
Samo ti dodji druze izronit cemo mi tebi ako treba i sirenu
.
Ajd Spelac bogamu vec jednom se saberi.
Ovi samo o igjici i igjici
.
Vec sam na noz da javim Sajberu a on Piratu da te nagradi kojim kartoncicem za "zanemarivanje teme"
.
Ne pisemo ovdje radi sebe nego radi Drugih
.
Razlika postoji, ali to je još uvijek daleko od idealnog - normalnog.
Možda sam malo karikirao/pretjerivao, a to je vjerojatno jer sam ogorčen nakon svih mogućih patcheva i drkanja po igri.
Mi smo praktički nakon svakog patcha igrali drugu igru.
Ja sam također bio skeptičan oko Hardlinea, ali sam pokleknuo po tko zna koji put i opet pojeo govno.
Jbga, to je jače od mene - optimist sam i pomalo glup pa kupujem pizdarije.
Ali to ne znači da Hardline za godinu dana, nakon 7 patcheva, neće biti savršena igra :)
Uzdred, sad je napokon očito da vozila, gadgeti, broj igrača i pitaj Boga što sve - NE uteče na netcode.
Hardline koji je izlišen tih pizdarija ima isti problem kao i BF4.
Znači problem je u nečem drugom - "kineski" serveri?
Tako je, vozila i ostale gluposti koje u četvorci imaš a u hardlineu nemaš ne utječu na netcode jer je količina podataka koja se razmjenjuje u 30hz praktički nikakva da bi igrala veliku ulogu u svemu.
Frostbite je engine takav kakav je i možeš biti siguran da se od njega nikad neće napraviti savršena igra i competitive shooter. On je osnova svega i uzrok problema, tu pomoći, osim malih poboljšanja, nema.
Kombinacijom njega i loših neodržavanih servera problemi još više dolaze do izražaja
battlelog - Volume_CRO
Ono ispred zgrade mi je agregat za lokalnog kabelskog tv i internet providera koji je dobio prostor u mojoj zgradi.
I postali su koncesionar za postavljanje optike u mom kvartu....
Ovo mi sve zvuci kao da bi mogao imati lokalnu centralu u zgradi :D
Ping -1 :)
Tako je, vozila i ostale gluposti koje u četvorci imaš a u hardlineu nemaš ne utječu na netcode jer je količina podataka koja se razmjenjuje u 30hz praktički nikakva da bi igrala veliku ulogu u svemu.
Frostbite je engine takav kakav je i možeš biti siguran da se od njega nikad neće napraviti savršena igra i competitive shooter. On je osnova svega i uzrok problema, tu pomoći, osim malih poboljšanja, nema.
Kombinacijom njega i loših neodržavanih servera problemi još više dolaze do izražaja
Nije mi jasno kako to da je EA nesposoban osigurati dobre servere.
Pa nek pokusaju s lokalnim operaterima sklopit ugovore! Ili cak fakultetima ili znanstvenim ustanovama...
Sto je npr. T-comu, ili cak i SRCU spojiti 5-6 racunala direktno na backbone?
Instant zarada od nekoliko stotina ili tisuca Eura mjesecno, nama pingovi od 1-10, a opremu odrzavaju vjerojatno bolji strucnjaci nego po raznim "game server provider" firmama.
Ono ispred zgrade mi je agregat za lokalnog kabelskog tv i internet providera koji je dobio prostor u mojoj zgradi.
I postali su koncesionar za postavljanje optike u mom kvartu....
Ovo mi sve zvuci kao da bi mogao imati lokalnu centralu u zgradi :D
Ping -1 :)
Eto, bio sam blizu sa svojom procjenom...
Sto je npr. T-comu, ili cak i SRCU spojiti 5-6 racunala direktno na backbone?
Instant zarada od nekoliko stotina ili tisuca Eura mjesecno, nama pingovi od 1-10, a opremu odrzavaju vjerojatno bolji strucnjaci nego po raznim "game server provider" firmama.
Ti serveri su ionako virtualke koje se vrte po raznim VPSovima... Nije problem u brzini neta, problem je u očajnim VMovima u koje trpaju servere. Provideri još uvijek daju smiješne single-core strojeve sa throttlingom, malo RAMa i na klasičnim diskovima... VPS koji vrti server BFa bi morao biti minimalno quad core, 16GB memorije, SSD ili SAS i bez ikakvog throttlanja tj. sa 100% CPU timeom.
Vidjeli smo mi te crne škrabotine, al ko to više čita.....
Ovaj babojeb.ev 'jer' gore napisan bolje da niti ne komentiram, di su nam sad ovi grammar nazi-i da vide ovo bogohuljenje naše divne gramatike.....
ja kurca nisam vidio tu, jedino neke dobre guzice .. i to je sasvim u redu

Obriši im sad sve što su nakon tvojeg posta pisali i zaključaj temu.
Faking dupelizački uvlakač. Srami se.