BF4.exe stopped working, high ping kick, UDP port, connection lost....
LOL, danas nije moj dan 
Ja sam imao DirectX stopped working...
Prije patcha mi se nije srušila igra valjda godinu dana...
BF4.exe stopped working, high ping kick, UDP port, connection lost....
LOL, danas nije moj dan 
Ja sam imao DirectX stopped working...
Prije patcha mi se nije srušila igra valjda godinu dana...
TEMA 1:
Gerijatrovci(i gosti), datum za okupljanje.
Vikend oko 28.03 ne paše jednom uvaženom članu koji bi se MORAO pojaviti, tako da ništa :(
Vikend poslije (5.4.) je Uskrs
Vikend poslije krstim malog Cyberčića 
I tako dobijemo:
15.04. subota, Zagreb.
Negdje na otvorenome? Jarun?
Roštiljčić, priroda, grupno fotkanje, neke nove veze....
Kome paše, kome ne?
Može u poruke, može ovdje, pretpostavljam da je dovoljno on topic :)
P.S. A osim toga sam ja slobodan svakim ponedjeljkom, petkom i vikendima, pa ako nas se skupi 3-4 Varaždinca, možemo malo do naših Zagrepčanci...
Veliki vođa. 15.04 nije subota nego srijeda.
Ako pomaknemo na 18.04 ja ne mogu jer sam na svadbi 17.04 a 18.04 slavim malom mudonji rođendan. 
Za ostale teme računaj na mene.
Alien dolazi u Gerijatriju. 
Ako pomaknemo na 18.04 ja ne mogu jer sam na svadbi 17.04 a 18.04 slavim malom mudonji rođendan. 
Da, 18... zasto sam napisao 15?? :D
Ispravljeno, hvala.
Onda idemo jos pomicati.. budemo se nasli negdje na ljeto!
Ispravljeno, hvala.
Pro tip: 
Teško da će se ekipa ikad dogovoriti da se svi nađu (znam, mi smo to probali) uvijek neko neće moći radi ovog ili onog. Najbolje je odrediti datum i onda ako ekipa želi i može jednostavno doleti. Bitno je da bude 10 ljudi najmanje i to je to.
Ispravljeno, hvala.
Onda je bolje da dođete u Dalmaciju.
Roštilj uz more, piva, kupanje... 
Voljum je obeća ono neku ribu? 
Cajber ako vama paše 28.3. onda se nađite tada, nemoj da sve propadne samo radi mene. Ja ću se u belgiji zadržati nekih 10-15 dana, nakon toga mogu doći do zg-a bilo koji vikend. Inače moj poziv da dođete kod mene u osmom misecu i dalje stoji i na to možete 100% računati, ako imate volje naravno...
Ja bi se volio pridruziti ali mi je ipak Zagreb malo zabačen
. Ima tu 5-6 sati vožnje u jednom smjeru tako da sam bliži ovoj "morskoj vatrijanti" na koju sigurno deđem.
Meni pak ni jedan od datuma ne paše 
Vikend 28.3 mi je radni i nema teoretske šanse da mogu dobiti slobodne dane...spominju se "sankcije" za nedolazak....blentava firma!!!
Vikend poslije...Uskrs
Vikend poslije Uskrsa.......svadba
Vikend poslije te svadbe......ne mogu se sjetiti što točno je, ali znam da i taj vikend moram ići nekamo...nadam se da nije još jedna svadba 
Naravno, pošto nisam radio toliko silnih vikenda na red onda dolazi opet posao...jesam li spomenuo da radim u blentavoj firmi? :D
Tako da ja jedino mogu planirati gjde ću biti pokopan a ni to ne mogu biti sto posto siguran 
Ja bi se volio pridruziti ali mi je ipak Zagreb malo zabačen
. Ima tu 5-6 sati vožnje u jednom smjeru tako da sam bliži ovoj "morskoj vatrijanti" na koju sigurno deđem.
Mrski sorry što se nismo mogli naći ono nekidan. Junior mi je slao poruke da stižete u Zg ali ja sam već imao dogovoreno i vratio sam se nažalost dosta kasno tako da nisam bio u mogućnosti uopće prići Zg-u na vrijeme.
Btw. mali me smrad izvrijeđao ko kakvog balavca jer sam mu rekao da on ima noge pa nek polaganini docipelcuga do vas......baš je živčić 
A žica me već jedno 2 godine svaki drugi vikend (kad ne radim) da idemo u Varaždin upoznati Velikog vođu ali na njegovu žalost ja sam totalna lijenčina i mrzim voziti auto u slobodnim danima tak da imam osjećaj da će taj status quo potrajati još neko vrijeme.....dok on ne položi pa nek onda on vozi nas obojicu 
Znam da će vas sve ovo šokirati kao što je i mene danas šokiralo, al da, Cyber stvarno studira, nakon godinu dana sam ga uspio vidjeti na faksu, i to na hodniku čovjek jurio doma, a imao labose iz kolegija Obrada teksta i slika, veli radili su nekaj u Wordu 
Ti da si čovjek javio bi se nekada za malo heli funa...
TEMA 2:
Emblem (prišivak) i ime.
Visoko oko 10cm.
Nek mi se jave Gerijatrovci koji sa zainteresirani. Cijena vjerojatno oko 20-tak kuna. Možda više, možda manje, ovisno o broju ljudi.
I još si razmišljam napraviti jedan manji oko 6-7cm i jedan invertirani (bijeli).
Pa slobodno nešto i o tome.
I ime, tj. nadimak ako netko želi.
Vjerojatno oko 10-15kn.
I sve ovo vrijedi i za druge klanove (Dama je bio zainteresiran).
Al onda se još uračuna i priprema za šivanje pa je koju kunu skuplje. Nama je to već napravljeno.
I vi mi se javite.
I onda na to još poštarina, valjda sve to ide u kuverticu za 5-10 kuna....
ja sam bil neki dan u c&c u luminiju i imaju hoodie po 69 (
) kn tak da znas ako budu ti majce trebale 
Dobro jutro ratatatirci
.
ne svidja ti se?
inace ta zenska i pjesma je bila popljuvana ko i đastin biber, ako ne i vise pa eto ako je neko pospani da se odma razbudi 
Ma mamuran sam...
Već sam se zabrinuo - nisi imao nikakvu žurku već danima 
E da, sad kreću feštice. 
Jutros sidim sa kumom na kavi prije posla. Kaže on meni, e moram neku večeru spremiti. Kaže biti će neki roštilj ili peka. 
Eh, pa sad ti budi mršav. 
Početak jedne velike karijere....
To je video za jutro, a ne neka ona rebeka nešto. 
Ma mamuran sam...
Već sam se zabrinuo - nisi imao nikakvu žurku već danima 
E da, sad kreću feštice. 
Jutros sidim sa kumom na kavi prije posla. Kaže on meni, e moram neku večeru spremiti. Kaže biti će neki roštilj ili peka. 
Eh, pa sad ti budi mršav. 
Početak jedne velike karijere....
To je video za jutro, a ne neka ona rebeka nešto. 
decki, ili ste umorni jos ili ste ostarili jer onaj video je bio trolanje 
To mudonja slavi ovu pomrčinu sunca šta će bit danas
I jutro dječaci
To mudonja slavi ovu pomrčinu sunca šta će bit danas
I jutro dječaci
Jutro crnogorac. 
Jutro crnogorac. 

E i ovakvu gromadu očekujemo u 8-om misecu. 
To ti je list i valja jedino na lešo, a ja neman tako veliki lonac pa da ću vam dat po pola štruce kruva i 10 deka parizera
E i ovakvu gromadu očekujemo u 8-om misecu. 
To ti je list i valja jedino na lešo, a ja neman tako veliki lonac pa da ću vam dat po pola štruce kruva i 10 deka parizera
Aj dobro. To će nas držati dok ti i Alien izronite kojih 10-ak kg brancina, kovča, podlanica...
Jutreko... Jožek su se proslavili, svi v Zagorju su mamurni, vrijeme za nove radne pobijede NOOOOOOOT 
Jutreko... Jožek su se proslavili, svi v Zagorju su mamurni, vrijeme za nove radne pobijede NOOOOOOOT 
Zato sam ja danas uzeo GO. Ne bih se ni sjetio nego mi je žena rekla "pa znaš na šta ćeš ličiti..."
Zato sam ja danas uzeo GO. Ne bih se ni sjetio nego mi je žena rekla "pa znaš na šta ćeš ličiti..."
Kak je dobro kad imas zenu koja misli za tebe...