Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.681.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koliko ovdje ima funboya, ova igra je teski crap, ja ne znam sta je ovdje vama igrivo... Jednino racionalno objasnjenje je da ste na teskim drogama...

2 16 hvala 3
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Mquany kaže...

Koliko ovdje ima funboya, ova igra je teski crap, ja ne znam sta je ovdje vama igrivo... Jednino racionalno objasnjenje je da ste na teskim drogama...

fun = zabava

fan = obozavatelj

Dakle sve si nas proglasio veseljacima!

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
Battlefield 4

Interesantna činjenica.

Psiho-fizičko stanje jako utječe na igru.

Od kad mi se rodio sinek, pa imam nekoliko buđenja po noći, statistika mi se naglo pogoršala:

http://bf4stats.com/pc/CyberDemonVZ/history

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mquany kaže...

Igra je super a ti bi mogao dobiti karton zbog trolanja...

Freak Show Inc.
13 godina
Mquany kaže...

I ja im govorim da pređu na ispravnu stranu, na COD stranu, ali me niko ne sluša.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:52 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Interesantna činjenica.

Od kad mi se rodio sinek, pa imam nekoliko buđenja po noći, statistika mi se naglo pogoršala:

Ipak ćete ga zadržati?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Interesantna činjenica.

Ipak ćete ga zadržati?

{#}

11 godina
neaktivan
Friday kaže...
Mquany kaže...

Danas sam odigrao par partija na serverima di je ff off, ma meni je ova igra rofl, niti u jednom trenutku se nisam pomakao 10 metra da netko nije pucao na mene ili da ja nisam pucao na nekoga, sta je tu super... Otkljucao sam par prvih pusaka u assult i sve su iste, malo drugaciji rof, ali to je sva razlika koju sam osjetio, jednolicno... Valjda se ukusi razliciti...

17 godina
Mquany kaže...

http://media.giphy.com/media/Tnchbhzt4fQQM/giphy.gif

Soldier977 kaže...
Mquany kaže...

I ja im govorim da pređu na ispravnu stranu, na COD stranu, ali me niko ne sluša.

Kaj, auto spot i tam radi? Vidio sam da ima i ugrađenih wallhack-ova. Je'l te tko optužio za cheat? Ne da mi se sad u CoD temi gledat kako se hvališ {#}

17 godina
odjavljen
Mquany kaže...

Danas sam odigrao par partija na serverima di je ff off, ma meni je ova igra rofl, niti u jednom trenutku se nisam pomakao 10 metra da netko nije pucao na mene ili da ja nisam pucao na nekoga, sta je tu super...

A pucačinu si odabrao zato što ne želiš da pucaju na tebe?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:58 (Friday).
13 godina
TomoR kaže...
Mquany kaže...

http://media.giphy.com/media/Tnchbhzt4fQQM/giphy.gif

Soldier977 kaže...
Mquany kaže...

Kaj, auto spot i tam radi? Vidio sam da ima i ugrađenih wallhack-ova. Je'l te tko optužio za cheat? Ne da mi se sad u CoD temi gledat kako se hvališ {#}

Ma ubijaju me ko zadnjeg majmuna. {#}

Lijepi BF

13 godina
Friday kaže...
Mquany kaže...

Danas sam odigrao par partija na serverima di je ff off, ma meni je ova igra rofl, niti u jednom trenutku se nisam pomakao 10 metra da netko nije pucao na mene ili da ja nisam pucao na nekoga, sta je tu super...

A pucačina si odabrao zato što ne želiš da pucaju na tebe?

Oprosti, ali to je nasilničko ponašanje. 

11 godina
neaktivan
Friday kaže...
Mquany kaže...

A pucačina si odabrao zato što ne želiš da pucaju na tebe?

Igram bf od pocetka, znaci od ww2 bf. Sjecam se kada je izasao bf2 kako je to bila strasna igra, igra je imala neki odlican pace kada igras, bilo je pucanja, planiranja, mogao si zastat pa pogledati na mapu, sloziti neku taktiku, ovo je sada cisti run and gun with no brain, pucaj i samo pucaj, meni se gadi sto je bf otisao u ovom smijeru...

14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Interesantna činjenica.

Ipak ćete ga zadržati?

To je na ovo temi da odluči, zato sam i spomenuo. Javna rasprava.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

To je na ovo temi da odluči, zato sam i spomenuo. Javna rasprava.

Dijete uvijek možeš napraviti, a u ovakvoj formi možda nikad više nećeš biti. Tako da ono - odvaži razborito!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
Ghost158 kaže...
digitall1982 kaže...

evo prvi put u svojoj dugogodisnjoj gaming povijesti sam banan sa nekog servera, zbog zayebancie sa frendovima {#}

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Racism! [perm]

to znaci da vise nikad na tom serveru ne mogu igrati? posto pise perm? 

sto je najjace stalno to radimo po svim serverima, jedan drugog castimo recenicama tipa ; ti si gay nigga nazi jew with rasist black dildo in ass... i sl

ken bilivit{#} 

Pozdrav,,

Sto se tice te tvoje zayeb...e .... ja sam admin na franc. cod4 serveru  i iskreno i ja bi te banao za takve stvari. ( i banao sam )

Ako se stvarno zaye..s na takav nacin onda je i taj admin u potpunosti u pravu. te rijeci su rasisticke i primitivne ( nigga,jew,nazi ) što ti to treba??

Da se razumijemo, nisam ni ja mulac koji sve ozbiljno shvaća i neznam se zayebavati...bas naprotiv...bez zayebancie bi bilo dosadno...ali NE s takvim riječima

Sve ima svoje granice prijatelju moj...

Pozzz

e yebiga, nekad je igra bila - IGRA.. u svakom smislu..

sad je sve samo ozbiljnost, admini su nazi, sve mora biti ozbiljno, po ps-u, nezanimljivo i dosadno.. ne daj boze da svom frendu kazem nesto sto mu i u facu kazem inace.. 

mos mislit {#}

pa ako sam u jednoj recenici nabrojao sve "sorte" ljudi, koga sam uvrijedio? cijeli svijet. sebe.. znaci li to da je ta recenica trebala znaciti nesto ozbiljno ili neozbiljno..? to je po meni retard admin klinac koji mora izigravat neku facu da bi ga netko dozivio..

na vecini normalnih servera se zayebavamo tako, i naravno da nam se prikljuci poveci broj ljudi u zayebanciji, jer mi ni na kraj pameti nije da uvijedim nekog na taj nacin..

al dobro, od sad cu bas vrijedat kao i drugi koji ne budu izbaceni i to je to.. to je manje kaznjivo od zajebancije

Ma nije upitno jel se smije zayebavati ili ne... vec sam ti rekao da bez toga bi bilo dosadno....samo imaju neke granice jer takve rijeci nekoga vrijedaju i nemos to dopustiti nekima da to govore jer admini misle na server i na te igrace koji se osjecaju uvrijeđenim

To ti goovrim sa strane admina....( nisam balo,  a ni neki napuhanko koji izigrava boga na serveru )....u mom slucaju na serveru likovi dolaze iz cijelog svijeta...i nezelimo da se misli da je to rasisticki server jer ni sam nisam takav niti to podrzavam....inace ti to ukopava server...vjeruj....

Razumijem i tu tvoju "IGRAČKU " stranu...nikoga nezanima zasto postoje takva pravila...ali tu su...i to se mora postovati....

Uvijek imas admina kretena..al ako igras na pravom serveru " normalnom" taj ti nece dugo biti admin ako izbacije bezveze....ti serveri su ti sranye..

Samo da budem iskren ...pustupio je preoštro sa perm banom......ja bih prije samo kikao igraca...pa mu dao drugu sansu da se opameti malo ako hoce igrati...

16 godina
moderator
Volume kaže...

Pirate aj briši ovaj offtopic o cod-u, pa ovo je gadljivo više

Ovaj put sam pustio da blate našu svetu temu s codom,al sljedeći put ban svima.{#}

Alien 22 kaže...

{#}

Pirat.

{#}

ZeNGe_CRO-mt kaže...

popcorn time dok ne dođe pirat partibrejker {#}

Vidim sretan si kad me nema...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Vidi se Friday da si se dobro naspavao i odmorio u veeeelikoooj si formi ?

sake08
17 godina
neaktivan
maxis kaže...

Rasprava u ovoj temi ga je dodatno motivirala: http://www.bug.hr/vijesti/moj-najdrazi-kucni-trol/137525.aspx

Sorry Pirat, ali morao sam!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 18:16 (desh).
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Ovaj put sam pustio da blate našu svetu temu s codom,al sljedeći put ban svima.{#}

Bar smo imali prilike dobiti neke nove ponude. Za fafanje i tak...

maxis kaže...

Za forum sam uvijek u formi iako danas nisam baš naspavan. Ali nadam se da si se barem malo zabavio {#}

desh kaže...
maxis kaže...

Rasprava u ovoj temi ga je dodatno motivirala: http://www.bug.hr/vijesti/moj-najdrazi-kucni-trol/137525.aspx

U toj temi sam konstruktivan. Koliko-toliko. Inače sam ja u drugim temama uglavnom "normalan", nisam baš ovakav kao ovdje. Ali vjerojatno ljudi koji su u ovoj temi ne čitaju baš ostatak foruma pa ne znaju. Možda će to nekima biti razočaravajuće...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
pirat kaže...

Bar smo imali prilike dobiti neke nove ponude. Za fafanje i tak...

maxis kaže...

Za forum sam uvijek u formi iako danas nisam baš naspavan. Ali nadam se da si se barem malo zabavio {#}

desh kaže...
maxis kaže...

U toj temi sam konstruktivan. Koliko-toliko. Inače sam ja u drugim temama uglavnom "normalan", nisam baš ovakav kao ovdje. Ali vjerojatno ljudi koji su u ovoj temi ne čitaju baš ostatak foruma pa ne znaju. Možda će to nekima biti razočaravajuće...

Ja se uglavnom dobro zabavim .Volim kad netko malo doda "začina " i prigodnih pošalica u temi.  I "trolanje " ( ako je dobro ) može biti jako zabavno samo ga treba dići na jednu višu razinu .{#}

sake08
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
Mquany kaže...

igra je daleko od super, pogotovo s posljednjim patchom koji je donio redukciju u damage modelu... 

YO MAMA
17 godina
Battlefield 4

Ide tko na info reboot u cetvrtak? oce ko platiti pivu? sok? smoothie?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
red_bull kaže...

Ide tko na info reboot u cetvrtak? oce ko platiti pivu? sok? smoothie?

Čisto sumnjam da će biti išta vezano uz BF4.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan

Ej a kako igrati MP ? to ne kuzim

Moja opaska za bf4....očekivao sam vise u SP, možda zato sto je toliko nahvaljena igra,navikana ili što već ne...pređem za 2 dana ( i to neigram cijeli dan,vec kad dojdem s posla malo ) i igra od 25-30Gb ...wtf?!?!  više mi je trebalo da skinem s torenta  :P

SP je dobar...al ono....nisam očaran..

Zato bi probao MP...igra je sa torenta skinuta...ako to nesto znači za MP

Hvala

12 godina
neaktivan
Ghost158 kaže...

Moja opaska za bf4....očekivao sam vise u SP, možda zato sto je toliko nahvaljena igra,navikana ili što već ne...pređem za 2 dana ( i to neigram cijeli dan,vec kad dojdem s posla malo ) i igra od 25-30Gb ...wtf?!?!  više mi je trebalo da skinem s torenta  :P

Hvala

Kad uđeš u igru, otvori console i utipkaj "switch_to_mp", to ti otključa i sve dlc-ove, dobiješ premium status i još ti pošalju gajbu žuje na kućnu adresu {#}

14 godina
Ghost158 kaže...

Hvala

Mp nemožeš igrati preko pirata.

Imaš sada na originu bf4 za free i možeš ga probati na 7 dana od početka igranja. Skini to i rokaj...ako ti se svidi kupi, ako ne, onda ga zaboravi i idi dalje...simple as that {#}

Od starijih bf-ova se Bc2 može igrati mp bez originala ali ide se preko onog programa...proguglaj pa vidi.

I, moj najbolji savjet bilo kome tko dolazi u zapravo bilo koju verziju BF-a....nađite si ekipu, nije bitno koga, ali nađite nekog i zajedno rokajte, igra tek tada dobije čar i tek se tada vidi koliko je zabavnija od drugih fps-ova.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 0:27 (Granzon).
14 godina
Ghost158 kaže...

Svi koji igraju BF4 multiplayer imaju kupljenu igru.

Ja još nisam pokrenuo SP.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

I? Šta smo naučili u jučerašnjem danu?

Tolerancija ljudi moji, tolerancija!

Osim ako netko ovdje počne srati o COD-u...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
Ja bio u uvjerenju da smo naučili kako je lako nekoga natjerati da mu popljugaš…
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice