Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.681.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

{#}

BF4 je najbolja igra koju sam igrao u životu. Tako je dobar odsjaj sunca kroz travu i onaj blur kada te neko gađa da stvarno pomislim da sam napadnut rifle puškom. A tek kiša koja ponekad na nekoj stazi pada je tako fascinantna da sam imao K/D 0,3 dok se ta fenomenalna atmosferska pojava dešavala ničim izavana pomoću moćnog frostibe 2.5 (3.0) enginea. Mislim čak da mi ni visual recoil nije toliko smetao kada je levolution, taj gemebreaking izum DICEa, se dešavao na Omanu. Tako je realistično da sam vadio pijesak iz očiju kada sam otišao da uzmem pivu iz frižidera. A vozila.... brateeee, moja želja za bemveom je totalno ostala po strani kada se vozim džipom na Zavodu i sada ozbiljno razmišljam da negdje nađem i restauriram jeep iz '42.

{#}

E da, taj vjetar i kiša, sjene u oluji - pa nikad u životu nisam u sred igre, stao i ono pogledao oko sebe i govorim "j... m... šta je dobro" {#}

xfire: GStyle|KIKI3000
16 godina
amater_2 kaže...

A baš mi žena ima one dane u mjesecu..... {#}

Taman dođe na ovo

14 godina
Battlefield 4

We will deploy an update to Battlelog on Tuesday November 11th 01.00 PDT / 09.00 UTC. Battlelog will be taken down for maintenance for 1 hour and you will not be able to join new play sessions during this period.

Samo da se zna.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Pirate aj briši ovaj offtopic o cod-u, pa ovo je gadljivo više

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

E da, taj vjetar i kiša, sjene u oluji - pa nikad u životu nisam u sred igre, stao i ono pogledao oko sebe i govorim "j... m... šta je dobro" {#}

Očit "dokaz" da trolaš je činjenica kako je COD4 u vrijeme kad je izašao donio veći vizualni pomak u odnosu na postojeće pucačine nego što to čini BF4 (koji je tek malo dorađeni BF3 u vizualnom smislu). Naravno, ovo je moje mišljenje. Napominjem, COD4 sam igrao stvarno dosta i za vrijeme kad se pojavio izgledao je VAU! To nitko ne može osporiti. Pogotovo jer sam onda paralelno igrao i BF2 koji je spram njega djelovao prastaro.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 13:49 (Friday).
13 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
amater_2 kaže...

Taman dođe na ovo

Ma Ne !

To su blijede isprike.

Nemoj da ti moraju Spelac i Astra ljepit linkove od dokumentaraca sa " alternativnim " putevima : )

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

We will deploy an update to Battlelog on Tuesday November 11th 01.00 PDT / 09.00 UTC. Battlelog will be taken down for maintenance for 1 hour and you will not be able to join new play sessions during this period.

Samo da se zna.

Aaa, sad sam skuzio, nema BFa na Martinje! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
amater_2 kaže...

Taman dođe na ovo

Nema on s tim problema. On uzme venus i nestane iz kuće na koji dan dok nju ne prođe, zato sinoć nije ni igrao

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
Jack Sparrow kaže...
amater_2 kaže...

Taman dođe na ovo

Nema on s tim problema. On uzme venus i nestane iz kuće na koji dan dok nju ne prođe, zato sinoć nije ni igrao

Ma ne, sinoć sam iskoristio zadnju priliku prije nego je krenulo. :P

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Samo da se zna.

Aaa, sad sam skuzio, nema BFa na Martinje! {#}

Neka nema. Lagano u birtiju i napraviti pošten maintenance na sebi{#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Soldier977 kaže...

Tako je realistično da sam vadio pijesak iz očiju kada sam otišao da uzmem pivu iz frižidera. A vozila.... brateeee, moja želja za bemveom je totalno ostala po strani kada se vozim džipom na Zavodu i sada ozbiljno razmišljam da negdje nađem i restauriram jeep iz '42.

{#}

Bar ne ideš na micanje plavog filtera iz očiju kod http://svjetlost.hr , a i ne moraš ići shrinku da ti riješi zbrku u glavi nakon onolikačkog blura! {#}

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Maintenance??? Pa to je više kao self destruct {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Volume kaže...

U Hr zagorju se to kaze " oduzimanje ".

15 godina
Friday kaže...
KIKI3ooo kaže...

Očit "dokaz" da trolaš je činjenica kako je COD4 u vrijeme kad je izašao donio veći vizualni pomak u odnosu na postojeće pucačine nego što to čini BF4 (koji je tek malo dorađeni BF3 u vizualnom smislu). Naravno, ovo je moje mišljenje. Napominjem, COD4 sam igrao stvarno dista i za vrijeme kad se pojavio izgledao je VAU! To je nitko ne može osporiti. Pogotovo jer sam onda paralelno igrao i BF2 koji je spram njega djelovao prastaro.

Neznam, ako već tebe prozivaju kao trolera (i očito uživaš u tome i toj "pozornosti") ne trebaš druge optuživat za trolanje. I ovo je očito nekakvo "branjenje teritorija" kao da se zna "tko je dasa ovde".

Možeš mi ga pofafat ti i tvoja ekipa. FU!

A tvoj komentar uopće ne shvaćam. Možeš li mi objasnit što pokušavaš reći, u kojem kontekstu spominješ CoD4 sa mojim komentarom gore?

14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Zato sam ubacio ovo "pošten"  hehehe{#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

{#}

Pirat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KIKI3ooo kaže...
Friday kaže...
KIKI3ooo kaže...

Očit "dokaz" da trolaš je činjenica kako je COD4 u vrijeme kad je izašao donio veći vizualni pomak u odnosu na postojeće pucačine nego što to čini BF4 (koji je tek malo dorađeni BF3 u vizualnom smislu). Naravno, ovo je moje mišljenje. Napominjem, COD4 sam igrao stvarno dista i za vrijeme kad se pojavio izgledao je VAU! To je nitko ne može osporiti. Pogotovo jer sam onda paralelno igrao i BF2 koji je spram njega djelovao prastaro.

Neznam, ako već tebe prozivaju kao trolera (i očito uživaš u tome i toj "pozornosti") ne trebaš druge optuživat za trolanje. I ovo je očito nekakvo "branjenje teritorija" kao da se zna "tko je dasa ovde".

A tvoj komentar uopće ne shvaćam. Možeš li mi objasnit što pokušavaš reći, u kojem kontekstu spominješ CoD4 sa mojim komentarom gore?

Možeš mi ga pofafat? Ahahaha {#} Špelac ti ćeš tolerirati ovo ponašanje? 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
KIKI3ooo kaže...

Ajde, vadi ga... Valjda bar možeš pušenje jedno muško podnijeti kad već qurca ne znaš o igrama.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

popcorn time dok ne dođe pirat partibrejker {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Frend mi skinuo bf4 kako sada ima ovaj free trial i natjerao me da skinem opet i ja bf4. Prva mapa na kojoj smo igrali je nekakva duga mapa u snijegu, i skonatamo da je frendly fire iskljucen, jao koja je to debilana, stojimo i mi i enemy team na par choke pointa i pucas kroz svoje tamo na njih, nesjecam se kad sam zadnji put igrao fps da je frendly fire iskljucen, totalno neigrivo. Ova mapa je ocito bila pre mala za 64 igraca i onako smijemo se igri i kazemo idemo sacekati iducu mapu da vidimo, mozda bude veca. Iduca mapa ista stvar cim te spawn rokas na nekoga, nema tu neke taktike, nista, samo pucas i pucaju na tebe, mape su mozda za max 32 igraca ovo sa 64 je neigrivo. Onda ovo pokretanje preko browsera, teski fail... Netko je iznad napisao da je igra ista cod i da, nemogu se oteti tom osjecaju da je igra umjesto da od bf2 evoluira u nesto slicno sto je danas arma3 samo manje sim evoluirala* u cod {#}. Nisam neka cicija, ali 50e koje sam bacio na bf4 i dana danas ne mogu prezaliti...

0 12 hvala 0
14 godina
protjeran
Mquany kaže...

Frend mi skinuo bf4 kako sada ima ovaj free trial i natjerao me da skinem opet i ja bf4. Prva mapa na kojoj smo igrali je nekakva duga mapa u snijegu, i skonatamo da je frendly fire iskljucen, jao koja je to debilana, stojimo i mi i enemy team na par choke pointa i pucas kroz svoje tamo na njih, nesjecam se kad sam zadnji put igrao fps da je frendly fire iskljucen, totalno neigrivo. Ova mapa je ocito bila pre mala za 64 igraca i onako smijemo se igri i kazemo idemo sacekati iducu mapu da vidimo, mozda bude veca. Iduca mapa ista stvar cim te spawn rokas na nekoga, nema tu neke taktike, nista, samo pucas i pucaju na tebe, mape su mozda za max 32 igraca ovo sa 64 je neigrivo. Onda ovo pokretanje preko browsera, teski fail... Netko je iznad napisao da je igra ista cod i da, nemogu se oteti tom osjecaju da je igra umjesto da od bf2 evoluira u nesto slicno sto je danas arma3 samo manje sim evoluirala* u cod {#}. Nisam neka cicija, ali 50e koje sam bacio na bf4 i dana danas ne mogu prezaliti...

J*beš gameplay, divi se grafici ka i ovaj prije tebe. Za gameplay je tu cod4 {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

{#}

Jos jedan.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mquany kaže...

Nisam neka cicija, ali 50e koje sam bacio na bf4 i dana danas ne mogu prezaliti...

Možemo preskočiti uvodnu raspravu pa da odmah i tebi popušim?

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
Mquany kaže...

J*beš gameplay, divi se grafici ka i ovaj prije tebe. Za gameplay je tu cod4 {#}

Volume pazi da ga i ti ne pofafaš. {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Mquany kaže...

Vid profesionalca, dvaput u životu "odigrao" BF4, na Lockerima, a ne zna ni filtere u browseru podesiti da ne bi završio na HC ili FF ON serveru.

Odmah je loše...

Podsjeća me na nekog tko je išao samo na rush sa 64 igrača...

EDIT:

BF4 je daleko od perfekcije ali je jako igriv postao. Točka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 14:11 (TomoR).
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Volume pazi da ga i ti ne pofafaš. {#}

Nek stane u red, meni je prvom ponuđeno!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Mquany kaže...

Nisam neka cicija, ali 50e koje sam bacio na bf4 i dana danas ne mogu prezaliti...

Možemo preskočiti uvodnu raspravu pa da odmah i tebi popušim?

Hahahah e j*bena si legenda {#}

battlelog - Volume_CRO
15 godina
Friday kaže...
KIKI3ooo kaže...

Ajde, vadi ga... Valjda bar možeš pušenje jedno muško podnijeti kad već qurca ne znaš o igrama.

Ajde moj Friday, provjeri jeli ti se komplajlira program. O ti velike uredski ratniče. Glavni si! =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 14:14 (KIKI3ooo).
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Hahahah e j*bena si legenda {#}

A čuješ, treba opravdati ove 4 i pol zvjezdice. Breme je to. Ali borim se. Radi vas, radi moje djece, radi one sajberove slike...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

aham {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 14:16 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
7 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice