560Ti je bila kartica s najvise problema u BF3 i 4, al je rjeseno u driverima manje agresivnim turbom, clockom, il cime vec...
Znaci pokusaj s ovim kaj Ivanec veli.
560Ti je bila kartica s najvise problema u BF3 i 4, al je rjeseno u driverima manje agresivnim turbom, clockom, il cime vec...
Znaci pokusaj s ovim kaj Ivanec veli.
Stavljen Classic.
Dođite:
Vratim je uvijek na stock. Provat cu sa detaljima pa javim ako bude bolje
Ja bi vrlo rado, ali sam mrtav smoren. Nadam se da ćete ostaviti classic i u buduće.
Ja bi vrlo rado, ali sam mrtav smoren. Nadam se da ćete ostaviti classic i u buduće.
+1 Nakon 12-satnog puta teško je igrati.
Cim nas se malo vise spoji, odma je server pun. A pogotovo sad na Classicu.
Bit ce opet Classic. Al stavljat cemo sve!
Mozda slijedeci put ide Rush, vidim da ga trenutno puno nasih igra.
Pa isto se dešava i sa ostalim puškama kad pucaš iz hipa, ne vidim zašto bi sad sačme bile izuzetak. A i u RL kao što mu je lik u videu napisao se sačma nikad ne rasprši na isti način.
Više me fascinira da mu je trebalo da mu je to novo i da je to tek sad skužio.
Pa isto se dešava i sa ostalim puškama kad pucaš iz hipa, ne vidim zašto bi sad sačme bile izuzetak. A i u RL kao što mu je lik u videu napisao se sačma nikad ne rasprši na isti način.
Više me fascinira da mu je trebalo da mu je to novo i da je to tek sad skužio.
Da, random spread je učestao u četvorci, zapravo imam osjećaj da je to daleko veći slučaj nego u trojci.
Tak sam nekidan uzeo cyberov m240b i pucam ja u lika iz hipa dok trčim za njim ali niš ga ne pogađa...ali zaista niš, niti jedan ga metak nije pogodio i fino vidim kako ga meci zaobilaze i vrištim od smijeha...dok se lik nije okrenuo i stisnuo mi hedaru naravno
Tak sam nekidan uzeo cyberov m240b i pucam ja u lika iz hipa dok trčim za njim ali niš ga ne pogađa...ali zaista niš, niti jedan ga metak nije pogodio i fino vidim kako ga meci zaobilaze i vrištim od smijeha...dok se lik nije okrenuo i stisnuo mi hedaru naravno
Vidiš sad ti kakav sam ja PRO!
Vidiš sad ti kakav sam ja PRO!
Još natakneš suppresor tako da ionako mali range te tvoje puškice bude još i manji da slučajno ne bi ubio nešto na daljinu pa tako "moraš" vaditi onaj geyburst za bilo kakvo daljinsko napucavanje...ja bih upotrijebio neku drugu riječ a ne PRO
Btw. nakon ovog zadnjeg patcha ja sam oduševljen as valom, ne znam kaj su napravili ali znam da da mi se sviđa.....pogotovo na mapama di ima puno bliskih susreta (zavod :D)
Kaj sam ja nevidljiv? Overclock kartice, maknuti. Ako nije to, smanji detalje?!?!
Imam i ja 560ti
Da, klokanje kartice je bio problem. Preniska voltaza mi jedan kolega rekao.
Ima netko od vas ovdje klokanu GTX560 Ti? Zanima me na kojem setupu namjestit u Afterburneru a da mi se igra ne rusi.
Kaj sam ja nevidljiv? Overclock kartice, maknuti. Ako nije to, smanji detalje?!?!
Imam i ja 560ti
Ima netko od vas ovdje klokanu GTX560 Ti? Zanima me na kojem setupu namjestit u Afterburneru a da mi se igra ne rusi.
Možda će ti zvučati čudno ali GPU ne možeš praktički nikako spaliti (za razliku od CPU-a). Digni voltažu za recimo 5% pa vidi kako će se ponašati. Ako se ruši digni još malo.
Imam i ja 560ti
Možda će ti zvučati čudno ali GPU ne možeš praktički nikako spaliti (za razliku od CPU-a). Digni voltažu za recimo 5% pa vidi kako će se ponašati. Ako se ruši digni još malo.
A možda da digne ukupnu voltažu kartice na npr 115%, bez diranja voltaže GPU-a. Meni je to riješilo rušenja kada sam clockao.
A možda da digne ukupnu voltažu kartice na npr 115%, bez diranja voltaže GPU-a. Meni je to riješilo rušenja kada sam clockao.
Kako god. Očito je da joj fali "soka" da bi radila stabilno pod težim opterećenjem. To je, očito, nešto relativno često. Ja sam sistemskoj memoriji morao podići napon za nekih 0.1 V jer sam imao konstantne BSOD-ove nakon što sam ugradio nove module.
Skroz su uništili m240b sa zadnjom nadogradnjom. Mjesecima sam ga stalno koristio ali je sad neprepoznatljiv (ili ja prebrzo starim). Sad mi se nekako ok čini MG4.
U dubini moje crne duše sam znao da je Charlie Sheen cheater ali nisam imao dokaza. Idem ga prijaviti... :)
Nova opcija u Originu : Voice chat and rooms.
...a to znači?? Za nas koji smo na poslu.
Iz perspektive tvog posla to ti izgleda ko " soba za ispitivanje " : )
Mozda jos da pitamo Spelca kako je iz njegove perspektive jer on je dolazio kroz druga vrata : ) , ona pod kljucem.
Mozda jos da pitamo Spelca kako je iz njegove perspektive jer on je dolazio kroz druga vrata : ) , ona pod kljucem.
Pa ne baš. Vozio sam se u marici i dobio batina od policije ali nisam baš bio u sobi za ispitivanje
Pa ne baš. Vozio sam se u marici i dobio batina od policije ali nisam baš bio u sobi za ispitivanje
Znači mek si, propjevaš na prvi šamar u marici
Aha, ti si bio u vozilu za vaspitavanje.
Ma no, bio sam maloljetan, nešto dobacivao policiji pa su me strpali u maricu, odvezli u šumu izvan naselja, isp*zdili i ostavili tamo. Meh...
Ma no, bio sam maloljetan, nešto dobacivao policiji pa su me strpali u maricu, odvezli u šumu izvan naselja, isp*zdili i ostavili tamo. Meh...
Si siguran da su to bili policajci ?
Zaboravio je napisati da ovo nije pušteno svima, nego da je to omogućeno samo onima koji imaju Origin Betu. Izgleda da TS i slične stvari više neće biti toliko nužne.
Ja na airsoft susretu spavam na podu u šumi i još platim za to!