Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.681.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

560Ti je bila kartica s najvise problema u BF3 i 4, al je rjeseno u driverima manje agresivnim turbom, clockom, il cime vec...

Znaci pokusaj s ovim kaj Ivanec veli.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

Vratim je uvijek na stock. Provat cu sa detaljima pa javim ako bude bolje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4

Ja bi vrlo rado, ali sam mrtav smoren. Nadam se da ćete ostaviti classic i u buduće.
Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Ja bi vrlo rado, ali sam mrtav smoren. Nadam se da ćete ostaviti classic i u buduće.

+1 Nakon 12-satnog puta teško je igrati.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Battlefield 4

Cim nas se malo vise spoji, odma je server pun. A pogotovo sad na Classicu.

Bit ce opet Classic. Al stavljat cemo sve!

Mozda slijedeci put ide Rush, vidim da ga trenutno puno nasih igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

4 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Pa isto se dešava i sa ostalim puškama kad pucaš iz hipa, ne vidim zašto bi sad sačme bile izuzetak. A i u RL kao što mu je lik u videu napisao se sačma nikad ne rasprši na isti način. {#}

Više me fascinira da mu je trebalo da mu je to novo i da je to tek sad skužio.{#}

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa isto se dešava i sa ostalim puškama kad pucaš iz hipa, ne vidim zašto bi sad sačme bile izuzetak. A i u RL kao što mu je lik u videu napisao se sačma nikad ne rasprši na isti način. {#}

Više me fascinira da mu je trebalo da mu je to novo i da je to tek sad skužio.{#}

Da, random spread je učestao u četvorci, zapravo imam osjećaj da je to daleko veći slučaj nego u trojci.

Tak sam nekidan uzeo cyberov m240b i pucam ja u lika iz hipa dok trčim za njim ali niš ga ne pogađa...ali zaista niš, niti jedan ga metak nije pogodio i fino vidim kako ga meci zaobilaze i vrištim od smijeha...dok se lik nije okrenuo i stisnuo mi hedaru naravno {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Battlefield 4

Situacija ko s početka videa

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 0:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
Granzon kaže...
Da, random spread je učestao u četvorci, zapravo imam osjećaj da je to daleko veći slučaj nego u trojci.

Tak sam nekidan uzeo cyberov m240b i pucam ja u lika iz hipa dok trčim za njim ali niš ga ne pogađa...ali zaista niš, niti jedan ga metak nije pogodio i fino vidim kako ga meci zaobilaze i vrištim od smijeha...dok se lik nije okrenuo i stisnuo mi hedaru naravno {#}

Vidiš sad ti kakav sam ja PRO!

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Granzon kaže...

Vidiš sad ti kakav sam ja PRO!

Još natakneš suppresor tako da ionako mali range te tvoje puškice bude još i manji da slučajno ne bi ubio nešto na daljinu pa tako "moraš" vaditi onaj geyburst za bilo kakvo daljinsko napucavanje...ja bih upotrijebio neku drugu riječ a ne PRO {#}

Btw. nakon ovog zadnjeg patcha ja sam oduševljen as valom, ne znam kaj su napravili ali znam da da mi se sviđa.....pogotovo na mapama di ima puno bliskih susreta (zavod :D)

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
protjeran
ivanec kaže...

Kaj sam ja nevidljiv? Overclock kartice, maknuti. Ako nije to, smanji detalje?!?!

Imam i ja 560ti

Da, klokanje kartice je bio problem. Preniska voltaza mi jedan kolega rekao.

Ima netko od vas ovdje klokanu GTX560 Ti? Zanima me na kojem setupu namjestit u Afterburneru a da mi se igra ne rusi.

17 godina
odjavljen
Hades86 kaže...
ivanec kaže...

Kaj sam ja nevidljiv? Overclock kartice, maknuti. Ako nije to, smanji detalje?!?!

Imam i ja 560ti

Ima netko od vas ovdje klokanu GTX560 Ti? Zanima me na kojem setupu namjestit u Afterburneru a da mi se igra ne rusi.

Možda će ti zvučati čudno ali GPU ne možeš praktički nikako spaliti (za razliku od CPU-a). Digni voltažu za recimo 5% pa vidi kako će se ponašati. Ako se ruši digni još malo.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Hades86 kaže...
ivanec kaže...

Imam i ja 560ti

Možda će ti zvučati čudno ali GPU ne možeš praktički nikako spaliti (za razliku od CPU-a). Digni voltažu za recimo 5% pa vidi kako će se ponašati. Ako se ruši digni još malo.

A možda da digne ukupnu voltažu kartice na npr 115%, bez diranja voltaže GPU-a. Meni je to riješilo rušenja kada sam clockao.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

A možda da digne ukupnu voltažu kartice na npr 115%, bez diranja voltaže GPU-a. Meni je to riješilo rušenja kada sam clockao.

Kako god. Očito je da joj fali "soka" da bi radila stabilno pod težim opterećenjem. To je, očito, nešto relativno često. Ja sam sistemskoj memoriji morao podići napon za nekih 0.1 V jer sam imao konstantne BSOD-ove nakon što sam ugradio nove module.

Freak Show Inc.
16 godina
Granzon kaže...
Tak sam nekidan uzeo cyberov m240b i pucam ja u lika iz hipa dok trčim za njim ali niš ga ne pogađa...

Skroz su uništili m240b sa zadnjom nadogradnjom. Mjesecima sam ga stalno koristio ali je sad neprepoznatljiv (ili ja prebrzo starim). Sad mi se nekako ok čini MG4.

Jack Sparrow kaže...

Situacija ko s početka videa

U dubini moje crne duše sam znao da je Charlie Sheen cheater ali nisam imao dokaza. Idem ga prijaviti... :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
Battlefield 4

Nova opcija u Originu : Voice chat and rooms.

battlelog pukycro

4 0 hvala 4
13 godina
pukycro kaže...

...a to znači??  Za nas koji smo na poslu.

13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
pukycro kaže...

Iz perspektive tvog posla to ti izgleda ko " soba za ispitivanje " : )

13 godina

{#}

Alien 22 kaže...
MRSKI kaže...
pukycro kaže...

{#}

13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

{#}

Alien 22 kaže...
MRSKI kaže...
pukycro kaže...

{#}

Mozda jos da pitamo Spelca kako je iz njegove perspektive jer on je dolazio kroz druga vrata : ) , ona pod kljucem.

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Mozda jos da pitamo Spelca kako je iz njegove perspektive jer on je dolazio kroz druga vrata : ) , ona pod kljucem.

Pa ne baš. Vozio sam se u marici i dobio batina od policije ali nisam baš bio u sobi za ispitivanje {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Pa ne baš. Vozio sam se u marici i dobio batina od policije ali nisam baš bio u sobi za ispitivanje {#}

Znači mek si, propjevaš na prvi šamar u marici{#}{#}

17 godina
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Aha, ti si bio u vozilu za vaspitavanje.

17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ma no, bio sam maloljetan, nešto dobacivao policiji pa su me strpali u maricu, odvezli u šumu izvan naselja, isp*zdili i ostavili tamo. Meh...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Ma no, bio sam maloljetan, nešto dobacivao policiji pa su me strpali u maricu, odvezli u šumu izvan naselja, isp*zdili i ostavili tamo. Meh...

Si siguran da su to bili policajci ?

14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
pukycro kaže...

Zaboravio je napisati da ovo nije pušteno svima, nego da je to omogućeno samo onima koji imaju Origin Betu. Izgleda da TS i slične stvari više neće biti toliko nužne.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
I nisi nikad prespavao u ćuzi na predivnom betonskom krevetu??
Onda ti se marica uopće ne broji :P
17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
I nisi nikad prespavao u ćuzi na predivnom betonskom krevetu??
Onda ti se marica uopće ne broji :P

Ja na airsoft susretu spavam na podu u šumi i još platim za to!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice