Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.670.383
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Još sam da Špelac napiše koji korisni post i možemo se preseliti u Hardline.{#}

???

Mislim da bi ovako bilo vjerojatnije: Još sam da more smrzne i možemo se preseliti u Hardline.

Twitter: @191x7
13 godina
odjavljen
Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...
???
Mislim da bi ovako bilo vjerojatnije: Još sam da more smrzne i možemo se preseliti u Hardline.

Led se pojavljuje u prijelaznom sloju izmedu hidrosfere (mora i vode na kopnu) i atmosfere, a nastaje uzajamnim radom zraka i mora (vode).
Prema porijeklu razlikujemo: 1.) led koji je nastao u moru, tzv. morski led ;
2.) led koji je dospio tekućicama u more, tzv. riječni led i 3.) led u moru koji potječe od ledenjaka s kopna - ledenjački led.
«Morski led» nastaje snižavanjem temperature mora, ali u zavisnosti od slanoće. Raspon temperatura unutar koje se smrzava more je od - 1,7 °C do - 2,0 °C. More se pretvara u «slatkovodni» led pri temperaturi - 1,8 °C i slanoći 33 °/oo. Medutim, daljnjim snižavanjem temperature mora u već stvoreni »slatkovodni» led prodiru kristali soli i taj led postaje manje ili više slan. Za nastajanje leda u moru važno je ako je tišina ili je more uzburkano. Tako se u morima arktičke zavale zimi stvara 3 - 5 m debeo sloj «morskog leda» i nastaju velika ledena polja. Led koji je nastao u moru pokriva 7% svjetskog mora.

Dakle more se moze smrznut i to cini ali Spelac ko Spelac njegova zadaca ovdje je druge prirode : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel igra ko battlefield 4 na 4GB RAM-a, vjerojatno zbog toga meni steka {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Lrnted kaže...

Jel igra ko battlefield 4 na 4GB RAM-a, vjerojatno zbog toga meni steka {#}

Da igraju.

Probaj za pocetak smanjiti detalje. Ako treba i na najmanje.

Ako ce onda raditi savrseno glatko, onda znas da je zastajkivanje zbog memorije (a cesto i zbog memorije na graf. kartici!)

I onda polako povecavaj detalje dok ne stignes do granice igrivosti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

OK probat cu kasnije, ali mislim da bi HD7850 1gb trebala bez problema gurati na 1280x720 medium postavke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 20:03 (Lrnted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

CTE Initiative#3 Teamplay Patch#1 (804.62MB)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 10:03 (BDS).

5 0 hvala 7
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo nakon duže pauze taman sam si jučer mislio započet redovito igrat bf4.

Izbacilo mi HWB server ,sjetim se da se ovdje stalno pričalo o njemu i reko; "Ajd' da probam".

Taman je bila OP mapa i niš,pošto sam to stalno igrao, mislio sam da će biti "izi".

Kad sam se spojio, nije baš previše vremena ostalo (hvala Bogu), server je u rasulu.

Za svoj tim ne znam, ali njihov je imao samo 3 stvari: AWS,MG4 i sačme. (+par airbursta). Katastrofa.

Svi se vrte po sredini, ja laganini po snijegu doso do A.

Jedanput sam čak išao drito kroz podrum (podrum C,kuhinja B,po snijegu do A).

Od takvog rasula dobil sam volju za rpg, pa sam roko par min po ekipici. (i naravno nikog ubio jer su oni mene sa sačmom).

I pozdrav G klanu i ostalim BUGovcima koji su igrali tu vecer (Cyber,Kuky), njih sam zapamtio, al znam da je barem top 5 u našem timu, bio "Đi klan".

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Izbacilo mi HWB server ,sjetim se da se ovdje stalno pričalo o njemu i reko; "Ajd' da probam".

Taman je bila OP mapa i niš,pošto sam to stalno igrao, mislio sam da će biti "izi".

Kad sam se spojio, nije baš previše vremena ostalo (hvala Bogu), server je u rasulu.

Za svoj tim ne znam, ali njihov je imao samo 3 stvari: AWS,MG4 i sačme. (+par airbursta). Katastrofa.

Svi se vrte po sredini, ja laganini po snijegu doso do A.

Jedanput sam čak išao drito kroz podrum (podrum C,kuhinja B,po snijegu do A).

Od takvog rasula dobil sam volju za rpg, pa sam roko par min po ekipici. (i naravno nikog ubio jer su oni mene sa sačmom).

I pozdrav G klanu i ostalim BUGovcima koji su igrali tu vecer (Cyber,Kuky), njih sam zapamtio, al znam da je barem top 5 u našem timu, bio "Đi klan".

{#}

I poanta ovog posta je? Da rulja igra sa sačmaricama i lmgom? big deal{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 14:17 (peroko).
14 godina
Paradox1 kaže...

{#}

Ajd, kad upadnes k nama udju u squad, pricaj, pitaj za TS. Pogotovo ako dodjes neprijatelju s ledja ili imas ideje za taktiku!

Kad vec pisem, dosta vas se prijavilo za pristup Gerijatriji, a nemamo pojma tko ste!

Javite mi se preko privatnih poruka ovdje, ili na javni zid od Platoona.. bilo kako.

Ovako mi je bez veze. Vec smo dodali nekoliko ljudi koji se vise nikad nisu pojavili.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
peroko kaže...

I poanta ovog posta je?

Da je Pero jedno super seksi đubre...

battlelog - Volume_CRO
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
peroko kaže...

I poanta ovog posta je?

Da je Pero jedno super seksi đubre...

.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

very relevant:

utuber Battle(non)sense priča o netcodu. Opet.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Nice try... {#}

Najveća i najmanja cura su mi jučer slavile rođendane (9 i 1) pa smo malo bili u pripremama i nije me bilo tu {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Nema me po tjedan dana i niš ne propuštam ovdje u temi...špelac daj se aktiviraj podhitno. {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Nema me po tjedan dana i niš ne propuštam ovdje u temi...špelac daj se aktiviraj podhitno. {#}

Koliko god da serem - kuky uvijek uspjeva biti dovoljno koristan da to sve poništi. A moderatori mu to toleriraju!

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Koliko god da serem - kuky uvijek uspjeva biti dovoljno koristan da to sve poništi. A moderatori mu to toleriraju!

prokleti kuky, uništit će temu {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
Battlefield 4

Pa sad sam barem par postova napisao u obliku spama i nisam napisao ama baš ništ korisno, tak da ne znam što sad ne valja. Nek sad Špelac kaže da sam prekoristan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 21:40 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

HAHAHA, Volume

KD 25, ACC 88%.

Da bar pokusa sakriti cheat :)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/513777669901964992/447302999/

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dok bitka bijesni:

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
animosity_frenzy kaže...

Dok bitka bijesni:

{#} I jos ga pogleda ovaj {#}

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

HAHAHA, Volume

KD 25, ACC 88%.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/513777669901964992/447302999/

Priznaj, bio si mu "mali od popravka"

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Cyber?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Cyber?

Daj, pusti čoeka na miru...

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Friday kaže...

Cyber?

Daj, pusti čoeka na miru...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

HAHAHA, Volume

KD 25, ACC 88%.

Moj tenkić rijetko kad promašuje {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Weapon research+mašta+TESLA!!!!!!

Warning: {#} inside!

Kad sam to vidio, railgun mi skoro ispao smijurija {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 10:19 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

napokon sinoć naletio na domaću ekipu,SV{#}....svaka mapa baserape{#} i elite squad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

napokon sinoć naletio na domaću ekipu,SV{#}....svaka mapa baserape{#} i elite squad

Da pogodim - lateralus je letio u heliju, svima govorio da su govna i nek umru od raka?

Freak Show Inc.
14 godina
M4X kaže...

Hm, u cetvorki sam na njih naleto 2-3 put, a u bf3 stalno! Bas cudno. Po kojim to serverima idu oni?

Daj neki Battlereport.

17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Da pogodim - lateralus je letio u heliju, svima govorio da su govna i nek umru od raka?

ma je,svi su skoro letili,neznam šta je govorio,nisam na ts

CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

Hm, u cetvorki sam na njih naleto 2-3 put, a u bf3 stalno! Bas cudno. Po kojim to serverima idu oni?

Daj neki Battlereport.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/513786047451342272/336431208/

tu su bili,inače nemam premium a skoro nitko iz mog battleloga ne igra obični bf4

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice