Još sam da Špelac napiše koji korisni post i možemo se preseliti u Hardline.
???
Mislim da bi ovako bilo vjerojatnije: Još sam da more smrzne i možemo se preseliti u Hardline.
???
Mislim da bi ovako bilo vjerojatnije: Još sam da more smrzne i možemo se preseliti u Hardline.
Jel igra ko battlefield 4 na 4GB RAM-a, vjerojatno zbog toga meni steka
Jel igra ko battlefield 4 na 4GB RAM-a, vjerojatno zbog toga meni steka
Da igraju.
Probaj za pocetak smanjiti detalje. Ako treba i na najmanje.
Ako ce onda raditi savrseno glatko, onda znas da je zastajkivanje zbog memorije (a cesto i zbog memorije na graf. kartici!)
I onda polako povecavaj detalje dok ne stignes do granice igrivosti.
OK probat cu kasnije, ali mislim da bi HD7850 1gb trebala bez problema gurati na 1280x720 medium postavke.
Evo nakon duže pauze taman sam si jučer mislio započet redovito igrat bf4.
Izbacilo mi HWB server ,sjetim se da se ovdje stalno pričalo o njemu i reko; "Ajd' da probam".
Taman je bila OP mapa i niš,pošto sam to stalno igrao, mislio sam da će biti "izi".
Kad sam se spojio, nije baš previše vremena ostalo (hvala Bogu), server je u rasulu.
Za svoj tim ne znam, ali njihov je imao samo 3 stvari: AWS,MG4 i sačme. (+par airbursta). Katastrofa.
Svi se vrte po sredini, ja laganini po snijegu doso do A.
Jedanput sam čak išao drito kroz podrum (podrum C,kuhinja B,po snijegu do A).
Od takvog rasula dobil sam volju za rpg, pa sam roko par min po ekipici. (i naravno nikog ubio jer su oni mene sa sačmom).
I pozdrav G klanu i ostalim BUGovcima koji su igrali tu vecer (Cyber,Kuky), njih sam zapamtio, al znam da je barem top 5 u našem timu, bio "Đi klan".
Izbacilo mi HWB server ,sjetim se da se ovdje stalno pričalo o njemu i reko; "Ajd' da probam".
Taman je bila OP mapa i niš,pošto sam to stalno igrao, mislio sam da će biti "izi".
Kad sam se spojio, nije baš previše vremena ostalo (hvala Bogu), server je u rasulu.
Za svoj tim ne znam, ali njihov je imao samo 3 stvari: AWS,MG4 i sačme. (+par airbursta). Katastrofa.
Svi se vrte po sredini, ja laganini po snijegu doso do A.
Jedanput sam čak išao drito kroz podrum (podrum C,kuhinja B,po snijegu do A).
Od takvog rasula dobil sam volju za rpg, pa sam roko par min po ekipici. (i naravno nikog ubio jer su oni mene sa sačmom).
I pozdrav G klanu i ostalim BUGovcima koji su igrali tu vecer (Cyber,Kuky), njih sam zapamtio, al znam da je barem top 5 u našem timu, bio "Đi klan".
I poanta ovog posta je? Da rulja igra sa sačmaricama i lmgom? big deal
Ajd, kad upadnes k nama udju u squad, pricaj, pitaj za TS. Pogotovo ako dodjes neprijatelju s ledja ili imas ideje za taktiku!
Kad vec pisem, dosta vas se prijavilo za pristup Gerijatriji, a nemamo pojma tko ste!
Javite mi se preko privatnih poruka ovdje, ili na javni zid od Platoona.. bilo kako.
Ovako mi je bez veze. Vec smo dodali nekoliko ljudi koji se vise nikad nisu pojavili.
I poanta ovog posta je?
Da je Pero jedno super seksi đubre...
Nice try...
Najveća i najmanja cura su mi jučer slavile rođendane (9 i 1) pa smo malo bili u pripremama i nije me bilo tu
Nema me po tjedan dana i niš ne propuštam ovdje u temi...špelac daj se aktiviraj podhitno.
Nema me po tjedan dana i niš ne propuštam ovdje u temi...špelac daj se aktiviraj podhitno.
Koliko god da serem - kuky uvijek uspjeva biti dovoljno koristan da to sve poništi. A moderatori mu to toleriraju!
Koliko god da serem - kuky uvijek uspjeva biti dovoljno koristan da to sve poništi. A moderatori mu to toleriraju!
prokleti kuky, uništit će temu
Pa sad sam barem par postova napisao u obliku spama i nisam napisao ama baš ništ korisno, tak da ne znam što sad ne valja. Nek sad Špelac kaže da sam prekoristan.
HAHAHA, Volume
KD 25, ACC 88%.
Da bar pokusa sakriti cheat :)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/513777669901964992/447302999/
HAHAHA, Volume
KD 25, ACC 88%.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/513777669901964992/447302999/
Priznaj, bio si mu "mali od popravka"
Cyber?
Cyber?
Daj, pusti čoeka na miru...
HAHAHA, Volume
KD 25, ACC 88%.
Moj tenkić rijetko kad promašuje
napokon sinoć naletio na domaću ekipu,SV....svaka mapa baserape
i elite squad
i elite squad
Da pogodim - lateralus je letio u heliju, svima govorio da su govna i nek umru od raka?
i elite squad
Hm, u cetvorki sam na njih naleto 2-3 put, a u bf3 stalno! Bas cudno. Po kojim to serverima idu oni?
Daj neki Battlereport.
i elite squad
Da pogodim - lateralus je letio u heliju, svima govorio da su govna i nek umru od raka?
ma je,svi su skoro letili,neznam šta je govorio,nisam na ts
i elite squad
Hm, u cetvorki sam na njih naleto 2-3 put, a u bf3 stalno! Bas cudno. Po kojim to serverima idu oni?
Daj neki Battlereport.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/513786047451342272/336431208/
tu su bili,inače nemam premium a skoro nitko iz mog battleloga ne igra obični bf4