Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

MRSKI svi ovdje pricaju o nekim mapama i modovima a nitko ne govori o klasama, recimo policijska, koja bi mogla sama protiv svih,blokira ih sa 2 tenka 

i 2 transportera pa onda legitimiranje...........

eeee dobra ideja treba uvesti treću klasu koja će vršiti kontrolu prometa na cestama kao i narušavanje JRM pucanjem iz vatrenog oružja po "stazama" Na Caspianu staneš na granici i lijepo iz tenka daš policajcu zeleni karton i kažeš mu razlog posjete druge strane.... {#}

17 godina
MRSKI kaže...
pukycro kaže...

MRSKI svi ovdje pricaju o nekim mapama i modovima a nitko ne govori o klasama, recimo policijska, koja bi mogla sama protiv svih,blokira ih sa 2 tenka 

eeee dobra ideja treba uvesti treću klasu koja će vršiti kontrolu prometa na cestama kao i narušavanje JRM pucanjem iz vatrenog oružja po "stazama" Na Caspianu staneš na granici i lijepo iz tenka daš policajcu zeleni karton i kažeš mu razlog posjete druge strane.... {#}

I onda ti uleti C4 jeep vičući Džžžžžžžžžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddddddddd!

12 godina
Battlefield 4

nisi ti vidio jezeve i trakaste busace guma, pa nadzor iz zraka radi rane upozorbe........... 

Sve smo to istestirali u Kabulu...

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 15:03 (pukycro).

0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Ne znam je'l netko od vas CTE igrača komentirao, Classic Mode na CTE:

Realno, to bi po meni super moglo raditi u nekom competitive mode-u, za Public, teško. Ali djeluje zanimljivo.

Gledao, meni jedino je upitno ovo za reload full clipa! Ostalo mi je ok!

15 godina
Hummer kaže...
MRSKI kaže...

Dokle idu ove brzine današnjih procesora  {#}

Ma ovaj ide  9.6 MHz. Mislim da je moj prvi komp od 200 MHz potukao ovaj barem 10 puta.

9.6 mhz? {#}

kralj!

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 15:19 (fila2208).
17 godina
pukycro kaže...

nisi ti vidio jezeve i trakaste busace guma, pa nadzor iz zraka radi rane upozorbe........... 

BattlefieldNeedForSpeedMostWanted Police Dominator Edition?

17 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
pukycro kaže...

Slozila bi se oba suprostavljena tima da prvo potamane Plavce kako bi se kasnije mogli poubijat ko normalni ljudi! 

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
pukycro kaže...

BattlefieldNeedForSpeedMostWantedDestructionDerby Police Dominator Edition?

Fixed!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Nema sanse...znas onu :dva hrvata 3 stranke........

battlelog pukycro

0 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

MRSKI ajde ti njima lijepo elaboriraj sredstva prisile............

battlelog pukycro

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Frik Gik kaže...

u posljedne vrijeme nailazim na sve vise cheatera, a za sve je kriv Origin sa dijeljenjem Battlefielda 4.. ekipa se napucala sa accountima i masovno isprobavaju cheatove.. kao da igra nema dovoljno problema sama po sebi, sada nam je jos trebao "Expansion Pack - Cheaters".. ne kazem da ih dosada nije bilo, no nekoliko posljednih dana imam osjecaj kao da igram protiv duhova.. evo primjera od jucer

nemozes ga upucati, nemozes ga zgaziti, jedino na sto nije otporan je hladno oruzje..

Nije chetaer, to je onaj bug.

koji bug..? 

17 godina
neaktivan
Frik Gik kaže...
Soldier977 kaže...
Frik Gik kaže...

u posljedne vrijeme nailazim na sve vise cheatera, a za sve je kriv Origin sa dijeljenjem Battlefielda 4.. ekipa se napucala sa accountima i masovno isprobavaju cheatove.. kao da igra nema dovoljno problema sama po sebi, sada nam je jos trebao "Expansion Pack - Cheaters".. ne kazem da ih dosada nije bilo, no nekoliko posljednih dana imam osjecaj kao da igram protiv duhova.. evo primjera od jucer

nemozes ga upucati, nemozes ga zgaziti, jedino na sto nije otporan je hladno oruzje..

Nije chetaer, to je onaj bug.

koji bug..? 

BF4

17 godina
Battlefield 4

Ovaj bug:

Da ljudi postanu neranjivi tokom revive-a/spawna a neka eksplozija oko njih:

A ponekad i tenkovi ako se taman netko spawna na lika a ovaj prvi iskoči van:

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ovaj bug:

Da ljudi postanu neranjivi tokom revive-a/spawna a neka eksplozija oko njih:

A ponekad i tenkovi ako se taman netko spawna na lika a ovaj prvi iskoči van:

mislim da se ne radi o tome.. evo malo duze snimke, na kojoj se vidi da lik uredno prima metke iz helija i odjednom samo prestane..  

17 godina
Battlefield 4

@Frik Gik:

Taj bug postoji od BF3 (a možda i prije), i ljude se moglo ubiti samo ako ih nožaš. Neka koincidencija spawna/eksplozije/oživljavanja dovede do toga.

Nisu svi cheateri na koje naletiš da su neranjivi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TomoR kaže...

@Frik Gik:

Taj bug postoji od BF3 (a možda i prije), i ljude se moglo ubiti samo ako ih nožaš. Neka koincidencija spawna/eksplozije/oživljavanja dovede do toga.

Nisu svi cheateri na koje naletiš da su neranjivi...

Sjećam se tog buga iz BC2,u BF3/4 baš i nisam to doživio.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 4

MadTom  na GameSproutu.

Zadnji clip.

Congrats :)

Moj PC  
6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisam bas citao svaki post tako da nemojte me mrzit ako je ovo vec neko postavio. Ugl. ovo bi bilo super, i nesto sto bi trebao Dice izdat free, bar jedan dlc, nista novo samo mape iz BF3. Ali poznavajuc Dice i EA sumnjam da ce biti free (sva sreca pa sam nabavio premium). Naravno to sve zajedno nije 100% sigurno, ali ako ga pratite na YT primjetit ce te da dosta igra i u kontaktu je sa Diceovim radnicima, koji su i predlozili tu ideju. Mislim da bi to bilo odlicno

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
@Delboy

Zasto samo iz BF3?
Pa donedavno sam ga igrao, jos super zgleda i ako zelim igrati Siennu npr, upalim ga i igram.
Daj radije mape iz starijih BF naslova, pa neka i "novi klinci" upoznaju te legende.
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
@Delboy

Zasto samo iz BF3?
Pa donedavno sam ga igrao, jos super zgleda i ako zelim igrati Siennu npr, upalim ga i igram.
Daj radije mape iz starijih BF naslova, pa neka i "novi klinci" upoznaju te legende.

Ja isto nisam za prebacivanje mapa iz BF3 ali ne bih se ljutio kad bi nam prebacili kanale, a znam da bi njih jako puno bilo sretno da se prebaci bazar. Iako, radije bih neku od boljih mapa iz BF2...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ako ekipa ne bude zadovoljna s patchem koji ide u ovom mjesecu, neće imati kome izdat DLC pa da su i sve stare mape na njemu {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
moderator
mrfloyd kaže...
Zasto samo iz BF3?

Pa kaj nisi čitao forum zadnjih par mjeseci? ;)

Neki ne vole da su mape velike i pre-otvorene u BFu 4. :D

Soldier977 kaže...

Ako ekipa ne bude zadovoljna s patchem koji ide u ovom mjesecu, neće imati kome izdat DLC pa da su i sve stare mape na njemu {#}

Neznam zašto nebi bili zadovoljni,pa sad i svi vaši youtuberi drkaju na sve te promijene.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 4

Malo bio s G-ovcima kod Bosanaca, jučer navečer:

Subverzivni elementi: Kuky i Pirat (vole se gurat adminima {#}), ali mi se nije "posrećilo" na njima {#}

Moj PC  
7 0 hvala 2
12 godina
Battlefield 4

Nekako je brzo zamrla rasprava o najavi moguceg CLASSIC MODA s novim DLC. Bas me zanima misljenje zakletih softcore igraca.

Po nekim stranim forumima potroseno je bas dosta slova za pro i kontra.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Malo bio s G-ovcima kod Bosanaca, jučer navečer:

Subverzivni elementi: Kuky i Pirat (vole se gurat adminima {#}), ali mi se nije "posrećilo" na njima {#}

Pfff,došao sam nakon dva mjeseca i izownao sam vas ko nikad do sad.

Veki se cijelu noć plakao koliko sam ga jako.

Da sam igrao s upaljenim monitorom vjerojatno bi moja strana pobijedila.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Neznam zašto nebi bili zadovoljni,pa sad i svi vaši youtuberi drkaju na sve te promijene.

Koji naši?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
pukycro kaže...

Nekako je brzo zamrla rasprava o najavi moguceg CLASSIC MODA s novim DLC. Bas me zanima misljenje zakletih softcore igraca.

Ja sam uvijek za classic.

Samo mi nije jasno zašto su FF isključili.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...{#}

Koji naši?

Pa vaši...

Il si njihov il si naš...nema druge.

Razmisli malo o tome.

سمندری ڈاکو
13 godina
pukycro kaže...

Ja sam nekoć bio HC igrač i nemam problema po tom pitanju.

Ali imam problem po pitanju netcodea.

Dakle, kako je Dama napisao, ako patch ne bude valjan, teško da će ih spasiti 3 nova moda i 2 besplatna DLC-a.

Pogotovo što uskoro izlazi novi Advanced COD fak yeah.

[19xx] 4ntraks
16 godina
pirat kaže...
pukycro kaže...

Ja sam uvijek za classic.

Samo mi nije jasno zašto su FF isključili.

Uključen je.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice