Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.677.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

network smoothing factor,na koliko postaviti???

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 4
M4X kaže...

Ako misliš da će ti to pomoći oko smrti u pola frejma -  e neće!

Ja trenutno držim na 100 - prije sam imao 10 - isti kuratz samo su na 100 animacije glađe i umireš iza zaklona jače.

Meni, koji rijetko umire, to ne smeta - zato držim na 100.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Ako misliš da će ti to pomoći oko smrti u pola frejma -  e neće!

Ja trenutno držim na 100 - prije sam imao 10 - isti kuratz samo su na 100 animacije glađe i umireš iza zaklona jače.

Meni, koji rijetko umire, to ne smeta - zato držim na 100.

ma nemislim ali nisam dugo igrao pa vidim da su svakakvih gluposti ubacili...primjetio sam onaj bug na zavodu gdje u ćošku ostaneš zarobljen,to nemogu popravit

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

moze tko pogledati ovaj kratak video uradak pa mi reci sta misli o tome ?

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
junkieee kaže...

moze tko pogledati ovaj kratak video uradak pa mi reci sta misli o tome ?

WH ima,očito.

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

u posljedne vrijeme nailazim na sve vise cheatera, a za sve je kriv Origin sa dijeljenjem Battlefielda 4.. ekipa se napucala sa accountima i masovno isprobavaju cheatove.. kao da igra nema dovoljno problema sama po sebi, sada nam je jos trebao "Expansion Pack - Cheaters".. ne kazem da ih dosada nije bilo, no nekoliko posljednih dana imam osjecaj kao da igram protiv duhova.. evo primjera od jucer

nemozes ga upucati, nemozes ga zgaziti, jedino na sto nije otporan je hladno oruzje..

btw moj novi hobi - PARASRAWing

{#}  

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Frik Gik kaže...

u posljedne vrijeme nailazim na sve vise cheatera, a za sve je kriv Origin sa dijeljenjem Battlefielda 4.. ekipa se napucala sa accountima i masovno isprobavaju cheatove.. kao da igra nema dovoljno problema sama po sebi, sada nam je jos trebao "Expansion Pack - Cheaters".. ne kazem da ih dosada nije bilo, no nekoliko posljednih dana imam osjecaj kao da igram protiv duhova.. evo primjera od jucer

nemozes ga upucati, nemozes ga zgaziti, jedino na sto nije otporan je hladno oruzje..

Nije chetaer, to je onaj bug.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

LOL, ne mogu ništa raditi jer je u ZG nestalo struje u firmi... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina

Daj zovi direktora nek ti smanje plaću i nabave normalne UPSove!!! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 9:39 (Jovanka).
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Daj zovi direktora nek ti smanje plaću i nabave normalne UPSove!!! {#}

Pa nema UPS-a koji može 2 sata držati sve {#}

Uostalom, trebali bi mi podići plaću jer se sad sekiram preko svake mjere... {#}

Freak Show Inc.
13 godina

Kad ti je SVE "malo" ('ko meni...), moze i preko dva sata. {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 4

Ne znam je'l netko od vas CTE igrača komentirao, Classic Mode na CTE:

Realno, to bi po meni super moglo raditi u nekom competitive mode-u, za Public, teško. Ali djeluje zanimljivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ova tema je postala dosadna ko telefonski imenik! Dajte drobite neka sranja majku mu... {#}

EDIT:

Bilo je zabavnije dok je pirat bio na moru {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 12:57 (Friday).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Friday kaže...

EDIT:

Pa ni riječ nisam rekao,nisam ti ni onaj palac obrisao.Šta bi ti!Šta očeš od mene! {#} 

سمندری ڈاکو
14 godina
Friday kaže...

Ova tema je postala dosadna ko telefonski imenik! Dajte drobite neka sranja majku mu... {#}

EDIT:

Ako se ne varam jedina tema na forumu u kojoj toleriraju sve? {#}

17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

EDIT:

Pa ni riječ nisam rekao,nisam ti ni onaj palac obrisao.Šta bi ti!Šta očeš od mene! {#} 

Siješ tihi teror i strah. Ne voliš subverzivne elemente...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
drahic kaže...
Friday kaže...

EDIT:

Ako se ne varam jedina tema na forumu u kojoj toleriraju sve? {#}

Osim lemonparty-ja {#}

Ali ustrajan sam. Pravda će kad-tad pobjediti {#}

Freak Show Inc.
17 godina
pirat kaže...
Friday kaže...

EDIT:

Pfft, pa vidiš da testira gdje ti je granica, kao malo dijete, pa će onda pokušati pomaknuti granicu, kao što njemu njegove cure pomiču granicu tolerancije svako malo {#}

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne znam je'l netko od vas CTE igrača komentirao, Classic Mode na CTE:

Realno, to bi po meni super moglo raditi u nekom competitive mode-u, za Public, teško. Ali djeluje zanimljivo.

Neki dan smo raspravljali i zakljucili da su neke stvari iz BF2 bile bolje nego u nastavcima, sad ih stavljaju u BF4. Mislim da ce biti igraca na Publicu koji ce to rado igrati.

Na kraju krajeva vozila su najvise zahvacena ovim modom, a vozila se ne koriste u competetive modu koliko je meni poznato. 

U svakom slucaju {#} za Dice ako ovo zazivi. No koliko toga su obecali, a malo ili nista ostvarili, necu se prerano radovati.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Pfft, pa vidiš da testira gdje ti je granica, kao malo dijete, pa će onda pokušati pomaknuti granicu, kao što njemu njegove cure pomiču granicu tolerancije svako malo {#}

Unatoč opće prihvaćenom mišljenju dosta sam strog. Teško, teško se kod mene granica tolerancije može pomaknuti. Prije nekog vremena neki klinci su došli kod nas u dvorište skakati na trampolinu. Nakon nekog vremena su počeli praviti sranja pa sam izašao van i počeo rigati vatru. Vraćam se u kuću (klinci bježe iz dvorišta ko kako može) a moja najstarija kći govori sestrični "vidiš kako moj tata dobro sređuje stvari" {#}

Freak Show Inc.
15 godina
desh kaže...

Neki dan smo raspravljali i zakljucili da su neke stvari iz BF2 bile bolje nego u nastavcima, sad ih stavljaju u BF4. Mislim da ce biti igraca na Publicu koji ce to rado igrati.

Na kraju krajeva vozila su najvise zahvacena ovim modom, a vozila se ne koriste u competetive modu koliko je meni poznato. 

U svakom slucaju {#} za Dice ako ovo zazivi. No koliko toga su obecali, a malo ili nista ostvarili, necu se prerano radovati.

Mislim da ovo dolazi mrvicu prekasno...toliko se ekipa naviknula na soft mode da će im ovo biti kao neki kvazi hardcore mode i neće htjet igrati...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
desh kaže...

Mislim da ovo dolazi mrvicu prekasno...toliko se ekipa naviknula na soft mode da će im ovo biti kao neki kvazi hardcore mode i neće htjet igrati...

Trenutno nema MP FPS koji moze konkurirati BF 4 po "kvaliteti" i broju igraca, tako da ce ljudi probati i Classic Mode, a kome se svidi nastaviti ce igrati. Na kraju krajeva imamo modove; Air Superiority, Defuse, Obliteration i cak i CTF koji se skoro pa ne igraju. Nece se nista desiti ako dodaju jos jedan i usput poprave mape za Rush. 

15 godina
desh kaže...

Trenutno nema MP FPS koji moze konkurirati BF 4 po "kvaliteti" i broju igraca, tako da ce ljudi probati i Classic Mode, a kome se svidi nastaviti ce igrati. Na kraju krajeva imamo modove; Air Superiority, Defuse, Obliteration i cak i CTF koji se skoro pa ne igraju. Nece se nista desiti ako dodaju jos jedan i usput poprave mape za Rush. 

Nema, fpsa koji bi zamjenio bf4 mnogim igračima bf4 franšize točnije.

Cod sa svojim nastavcima, CS:GO koji ima nevjeovatan community, razni f2p shooteri...ima tu itekako dobrih shootera, ali za publiku koja traži bf4 style otvorenost i vozila, da, nema igre koja bi ju zamjenila.

Ali dobro, podjelit će se malo igrači, na classic će nadam se biti ozbiljnija igra sa više teamplaya, a normal će ostati ostala bagra...ostaje da vidimo svakako. {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
protjeran
Battlefield 4

E sad kad si spomenija obliteration šta je onaj obliteration competitive? Nikad nema ni jednog servera 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

E sad kad si spomenija obliteration šta je onaj obliteration competitive? Nikad nema ni jednog servera 

Nema ni jednog servera jer je nemoguće postaviti ni u ProCONu ni u RCONu. Nema opcije, ako treba evo screenshot.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
Battlefield 4

Dokle idu ove brzine današnjih procesora  {#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina

pa covjek je lijepo napravio umnozak da se sam ne mucis digitronom...........

battlelog pukycro
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Gejmerski računar - brzina je legit!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

MRSKI svi ovdje pricaju o nekim mapama i modovima a nitko ne govori o klasama, recimo policijska, koja bi mogla sama protiv svih,blokira ih sa 2 tenka 

i 2 transportera pa onda legitimiranje...........

battlelog pukycro

3 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...

Ma ovaj ide  9.6 MHz. Mislim da je moj prvi komp od 200 MHz potukao ovaj barem 10 puta.

''It's not broken, It's a game feature''
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 14:49 (Hummer).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice