network smoothing factor,na koliko postaviti???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako misliš da će ti to pomoći oko smrti u pola frejma - e neće!
Ja trenutno držim na 100 - prije sam imao 10 - isti kuratz samo su na 100 animacije glađe i umireš iza zaklona jače.
Meni, koji rijetko umire, to ne smeta - zato držim na 100.
Ako misliš da će ti to pomoći oko smrti u pola frejma - e neće!
Ja trenutno držim na 100 - prije sam imao 10 - isti kuratz samo su na 100 animacije glađe i umireš iza zaklona jače.
Meni, koji rijetko umire, to ne smeta - zato držim na 100.
ma nemislim ali nisam dugo igrao pa vidim da su svakakvih gluposti ubacili...primjetio sam onaj bug na zavodu gdje u ćošku ostaneš zarobljen,to nemogu popravit
u posljedne vrijeme nailazim na sve vise cheatera, a za sve je kriv Origin sa dijeljenjem Battlefielda 4.. ekipa se napucala sa accountima i masovno isprobavaju cheatove.. kao da igra nema dovoljno problema sama po sebi, sada nam je jos trebao "Expansion Pack - Cheaters".. ne kazem da ih dosada nije bilo, no nekoliko posljednih dana imam osjecaj kao da igram protiv duhova.. evo primjera od jucer
nemozes ga upucati, nemozes ga zgaziti, jedino na sto nije otporan je hladno oruzje..
btw moj novi hobi - PARASRAWing

u posljedne vrijeme nailazim na sve vise cheatera, a za sve je kriv Origin sa dijeljenjem Battlefielda 4.. ekipa se napucala sa accountima i masovno isprobavaju cheatove.. kao da igra nema dovoljno problema sama po sebi, sada nam je jos trebao "Expansion Pack - Cheaters".. ne kazem da ih dosada nije bilo, no nekoliko posljednih dana imam osjecaj kao da igram protiv duhova.. evo primjera od jucer
nemozes ga upucati, nemozes ga zgaziti, jedino na sto nije otporan je hladno oruzje..
Nije chetaer, to je onaj bug.
LOL, ne mogu ništa raditi jer je u ZG nestalo struje u firmi...
Daj zovi direktora nek ti smanje plaću i nabave normalne UPSove!!!
Daj zovi direktora nek ti smanje plaću i nabave normalne UPSove!!!
Pa nema UPS-a koji može 2 sata držati sve
Uostalom, trebali bi mi podići plaću jer se sad sekiram preko svake mjere...
Kad ti je SVE "malo" ('ko meni...), moze i preko dva sata.
Ova tema je postala dosadna ko telefonski imenik! Dajte drobite neka sranja majku mu...
EDIT:
Bilo je zabavnije dok je pirat bio na moru
EDIT:
Pa ni riječ nisam rekao,nisam ti ni onaj palac obrisao.Šta bi ti!Šta očeš od mene!
Ova tema je postala dosadna ko telefonski imenik! Dajte drobite neka sranja majku mu...
EDIT:
Ako se ne varam jedina tema na forumu u kojoj toleriraju sve?
EDIT:
Pa ni riječ nisam rekao,nisam ti ni onaj palac obrisao.Šta bi ti!Šta očeš od mene!
Siješ tihi teror i strah. Ne voliš subverzivne elemente...
EDIT:
Ako se ne varam jedina tema na forumu u kojoj toleriraju sve?
Osim lemonparty-ja
Ali ustrajan sam. Pravda će kad-tad pobjediti
EDIT:
Pfft, pa vidiš da testira gdje ti je granica, kao malo dijete, pa će onda pokušati pomaknuti granicu, kao što njemu njegove cure pomiču granicu tolerancije svako malo
Neki dan smo raspravljali i zakljucili da su neke stvari iz BF2 bile bolje nego u nastavcima, sad ih stavljaju u BF4. Mislim da ce biti igraca na Publicu koji ce to rado igrati.
Na kraju krajeva vozila su najvise zahvacena ovim modom, a vozila se ne koriste u competetive modu koliko je meni poznato.
U svakom slucaju za Dice ako ovo zazivi. No koliko toga su obecali, a malo ili nista ostvarili, necu se prerano radovati.
Pfft, pa vidiš da testira gdje ti je granica, kao malo dijete, pa će onda pokušati pomaknuti granicu, kao što njemu njegove cure pomiču granicu tolerancije svako malo
Unatoč opće prihvaćenom mišljenju dosta sam strog. Teško, teško se kod mene granica tolerancije može pomaknuti. Prije nekog vremena neki klinci su došli kod nas u dvorište skakati na trampolinu. Nakon nekog vremena su počeli praviti sranja pa sam izašao van i počeo rigati vatru. Vraćam se u kuću (klinci bježe iz dvorišta ko kako može) a moja najstarija kći govori sestrični "vidiš kako moj tata dobro sređuje stvari"
Neki dan smo raspravljali i zakljucili da su neke stvari iz BF2 bile bolje nego u nastavcima, sad ih stavljaju u BF4. Mislim da ce biti igraca na Publicu koji ce to rado igrati.
Na kraju krajeva vozila su najvise zahvacena ovim modom, a vozila se ne koriste u competetive modu koliko je meni poznato.
U svakom slucaju za Dice ako ovo zazivi. No koliko toga su obecali, a malo ili nista ostvarili, necu se prerano radovati.
Mislim da ovo dolazi mrvicu prekasno...toliko se ekipa naviknula na soft mode da će im ovo biti kao neki kvazi hardcore mode i neće htjet igrati...
Mislim da ovo dolazi mrvicu prekasno...toliko se ekipa naviknula na soft mode da će im ovo biti kao neki kvazi hardcore mode i neće htjet igrati...
Trenutno nema MP FPS koji moze konkurirati BF 4 po "kvaliteti" i broju igraca, tako da ce ljudi probati i Classic Mode, a kome se svidi nastaviti ce igrati. Na kraju krajeva imamo modove; Air Superiority, Defuse, Obliteration i cak i CTF koji se skoro pa ne igraju. Nece se nista desiti ako dodaju jos jedan i usput poprave mape za Rush.
Trenutno nema MP FPS koji moze konkurirati BF 4 po "kvaliteti" i broju igraca, tako da ce ljudi probati i Classic Mode, a kome se svidi nastaviti ce igrati. Na kraju krajeva imamo modove; Air Superiority, Defuse, Obliteration i cak i CTF koji se skoro pa ne igraju. Nece se nista desiti ako dodaju jos jedan i usput poprave mape za Rush.
Nema, fpsa koji bi zamjenio bf4 mnogim igračima bf4 franšize točnije.
Cod sa svojim nastavcima, CS:GO koji ima nevjeovatan community, razni f2p shooteri...ima tu itekako dobrih shootera, ali za publiku koja traži bf4 style otvorenost i vozila, da, nema igre koja bi ju zamjenila.
Ali dobro, podjelit će se malo igrači, na classic će nadam se biti ozbiljnija igra sa više teamplaya, a normal će ostati ostala bagra...ostaje da vidimo svakako.
E sad kad si spomenija obliteration šta je onaj obliteration competitive? Nikad nema ni jednog servera

E sad kad si spomenija obliteration šta je onaj obliteration competitive? Nikad nema ni jednog servera
Nema ni jednog servera jer je nemoguće postaviti ni u ProCONu ni u RCONu. Nema opcije, ako treba evo screenshot.
pa covjek je lijepo napravio umnozak da se sam ne mucis digitronom...........
Dokle idu ove brzine današnjih procesora
Gejmerski računar - brzina je legit!
MRSKI svi ovdje pricaju o nekim mapama i modovima a nitko ne govori o klasama, recimo policijska, koja bi mogla sama protiv svih,blokira ih sa 2 tenka
i 2 transportera pa onda legitimiranje...........
Dokle idu ove brzine današnjih procesora
Ma ovaj ide 9.6 MHz. Mislim da je moj prvi komp od 200 MHz potukao ovaj barem 10 puta.