BTW, koje cvijeće je najbolji za istočni balkon?
Probaj s pelargonijom.
Probaj s pelargonijom.
Probaj s pelargonijom.
Muškatli definitivno. Nema balkonskijeg cvijeća od toga!
Ma, jednostavno je. Svaka vrata možeš malo odškrinuti na vrhu u kutu, onda trebaš žicu ugurati ili tanju špagu (zamku) sa pripremljenim čvorom za onu valjkastu capicu ili direkt za kvaku. Neke aute ne možeš jer imaju čudne kvake ili nešto kaj ne moreš zakačiti nikako...
Ovo bi možda trebalo u neki drugi podforum?
Zašto, pa u ovoj temi smo već skoro sve naučili.
EDIT: Nemam Face, a pored ove teme mi ni ne treba
Vi se svi zaebajete a čovjeku treba pomoć
http://www.ehow.com/list_7483543_flowers-grow-well-eastern-exposure.html
Ali ti marica lijepo raste na koji god balkon posadiš
Ali ti marica lijepo raste na koji god balkon posadiš
I još ako je cura
Evo ga, izašao Battlelog plugin za 64bit browsere...
Jel to neki koreanac?
Škoda....Fabia....fauve kvaliteta
jedno mi baš nije jasno, na koju foru te auto ne pušta unutra dok radi? Tele-kinezom si zaključao vrata s vanjske strane?
Koji je to točno autić u pitanju?
Ono drugo zaokruženo na slici je prekidač za unutarnje zaključavanje/otključavanje vrata...pretpostavljam da se zblesirao i sam zaključao...na moju neviđenu radost
Ma uskoro moram ionako na redoviti servis pa ću razveseliti majstora koji će imati priliku još više mi osiromašiti novčanik...pretpostavljam da je to mokri san svakog automehaničara :D
Sretan spawnday mom cijenjenom i velikom vođi klana,neka mu svaka runda bude u 3 K/D i puno skilla jer on to zaslužuje.heil 4ntraks i 19XX DOMINATORS.
Sretan rođendan učitelju njubova!
Antrakse naš koji jesi na betlfildu,štuje se ime tvoje,dodji skillerstvo tvoje,budi skill moj,kako u zraku tako i na zemlji.K/D naš swagdašnji daj mi danas i ne uvedi me u minus nego dodaj mi W/L.
Koje vanilla mape preporučujete ?
Isprobao sam sve ali nijedna mi ne odgovora, na većini prevladavaju vozila i kao infantry nemaš šanse dok oni lockeri neznaš s koje strane sve ne pucaju... Gubim se po mapama ko muha bez glave
Koje vanilla mape preporučujete ?
Isprobao sam sve ali nijedna mi ne odgovora, na većini prevladavaju vozila i kao infantry nemaš šanse dok oni lockeri neznaš s koje strane sve ne pucaju... Gubim se po mapama ko muha bez glave
Zavod!
Jucer sam odgledao. Pametan dečko :)
Istina, u zaru borbe bi sigurno u 99% slucajeva prihvati rivajv da upadnem u borbu. :)
Jedino sto bi promjenio, umjesto klika na Exit, također bi stavio da je izlaz jedna od tipki na misu.
Aj, pošto sam rapoložen danas, jedna fotka na kojoj učim svoje minione kako se pravilno puca po njibovima.
Nema šaranja, samo hedšote priznajem.
Ispričavam se na mom sramotnom neznanju koje ničim ne mogu opravdati, ali ko je ovdje na slici vaša visost a ko bijedni podanik? ....i sretan rođendan
Aj, pošto sam rapoložen danas, jedna fotka na kojoj učim svoje minione kako se pravilno puca po njibovima.
Ispričavam se na mom sramotnom neznanju koje ničim ne mogu opravdati, ali ko je ovdje na slici vaša visost a ko bijedni podanik? ....i sretan rođendan
Antraks sjedi otraga na klupici.
a ja mislio da je jedan od ovih što se drže za MRMALJEZ
On je ovaj top lijevo
Odnedavno pratim ovoga lika i pravo je čudo sa koliko entuzijazma i studioznosti ulazi u analizu i zna opisati stvari koje svima smetaju a da ih malo njih znaju na logičan način i objasniti. Da je DICE pametan zaposlio bi ga ili bar uvažio neke od njegovih prijedloga ali nažalost imam osjećaj da njih zaboli racku za sve ovo. Baš me zanima šta će ovaj novi pač uspjeti popraviti i u kolikoj mjeri.
On je ovaj top lijevo
Pazi šta pričaš da ne izazoveš njegov gnjev pa će te početi pratiti po serverima i onda ode tvoj skill, k/d , spm, (sve što je važno u životu) u minus da ćeš morati prodati account
Da takav koncept je bio u dvici. Nakon šta padneš birao si želiš li revive ili na spawn. I onda silovanje po space-u čime si vikao da te obližnji assault lakše primjeti
Odnedavno pratim ovoga lika i pravo je čudo sa koliko entuzijazma i studioznosti ulazi u analizu i zna opisati stvari koje svima smetaju a da ih malo njih znaju na logičan način i objasniti. Da je DICE pametan zaposlio bi ga ili bar uvažio neke od njegovih prijedloga ali nažalost imam osjećaj da njih zaboli racku za sve ovo. Baš me zanima šta će ovaj novi pač uspjeti popraviti i u kolikoj mjeri.
Onaj dan kad i ako njega zaposle pravim preorder bez razmišljanja
Sry za double post
Jedino kako nešto može uspjeti je, da njegov prijedlog pošalješ levelfagu ili nekom ''jačem igraču'' pa onda on šalje diceu da poprave.,
I da, nikad nisu death shield popravili...i dan danas redovno umirem od njega, pogovoto na lockerima u onim prolazima di mi se vrati nade...jadno.
Jedino kako nešto može uspjeti je, da njegov prijedlog pošalješ levelfagu ili nekom ''jačem igraču'' pa onda on šalje diceu da poprave.,
I da, nikad nisu death shield popravili...i dan danas redovno umirem od njega, pogovoto na lockerima u onim prolazima di mi se vrati nade...jadno.
Jbg care kad te nitko ne može ubiti. Pošteno je da nekad sam sebe rokneš.
Jbg care kad te nitko ne može ubiti. Pošteno je da nekad sam sebe rokneš.
A gospon di si ti zadnjih par večeri? Nemoj mi zapostavljati bf samo radi života...