Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.672.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...{#}

BTW, koje cvijeće je najbolji za istočni balkon?

{#}

Probaj s pelargonijom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...{#}

{#}

Probaj s pelargonijom.

Muškatli definitivno. Nema balkonskijeg cvijeća od toga!

Freak Show Inc.
13 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Ma, jednostavno je. Svaka vrata možeš malo odškrinuti na vrhu u kutu, onda trebaš žicu ugurati ili tanju špagu (zamku) sa pripremljenim čvorom za onu valjkastu capicu ili direkt za kvaku. Neke aute ne možeš jer imaju čudne kvake ili nešto kaj ne moreš zakačiti nikako...

Ovo bi možda trebalo u neki drugi podforum? {#}

Zašto, pa u ovoj temi smo već skoro sve naučili. 

EDIT: Nemam Face, a pored ove teme mi ni ne treba {#}

Vi se svi zaebajete a čovjeku treba pomoć

http://www.ehow.com/list_7483543_flowers-grow-well-eastern-exposure.html  {#}

13 godina
Battlefield 4

Ali ti marica lijepo raste na koji god balkon posadiš{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MRSKI kaže...

Ali ti marica lijepo raste na koji god balkon posadiš{#}

I još ako je cura {#}

BE HAPPY xD : )
17 godina
Battlefield 4

Vidim da vam se ništ ne da, pa evo vam opet par kratkih filmića:

Moj PC  
8 1 hvala 2
16 godina

Evo ga, izašao Battlelog plugin za 64bit browsere...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
mrfloyd kaže...

Jel to neki koreanac?

Škoda....Fabia....fauve kvaliteta {#}

Zura kaže...

jedno mi baš nije jasno, na koju foru te auto ne pušta unutra dok radi? Tele-kinezom si zaključao vrata s vanjske strane?

Koji je to točno autić u pitanju?

Ono drugo zaokruženo na slici je prekidač za unutarnje zaključavanje/otključavanje vrata...pretpostavljam da se zblesirao i sam zaključao...na moju neviđenu radost {#}{#}

Ma uskoro moram ionako na redoviti servis pa ću razveseliti majstora koji će imati priliku još više mi osiromašiti novčanik...pretpostavljam da je to mokri san svakog automehaničara :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Battlefield 4

Sretan spawnday mom cijenjenom i velikom vođi klana,neka mu svaka runda bude u 3 K/D i puno skilla jer on to zaslužuje.heil 4ntraks i 19XX DOMINATORS.

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Sretan rođendan učitelju njubova!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Antrakse naš koji jesi na betlfildu,štuje se ime tvoje,dodji skillerstvo tvoje,budi skill moj,kako u zraku tako i na zemlji.K/D naš swagdašnji daj mi danas i ne uvedi me u minus nego dodaj mi W/L.

Moj PC  
6 1 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Aj, pošto sam rapoložen danas, jedna fotka na kojoj učim svoje minione kako se pravilno puca po njibovima.

Nema šaranja, samo hedšote priznajem.

Rokaj!!! Rokaj!!!
[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 19:11 (Skilledžija).
Moj PC  
9 2 hvala 2
14 godina
Battlefield 4

Koje vanilla mape preporučujete ?

Isprobao sam sve ali nijedna mi ne odgovora, na većini prevladavaju vozila i kao infantry nemaš šanse dok oni lockeri neznaš s koje strane sve ne pucaju... Gubim se po mapama ko muha bez glave

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Koje vanilla mape preporučujete ?

Isprobao sam sve ali nijedna mi ne odgovora, na većini prevladavaju vozila i kao infantry nemaš šanse dok oni lockeri neznaš s koje strane sve ne pucaju... Gubim se po mapama ko muha bez glave

Zavod!

14 godina
Battlefield 4

Hehe, još jedna BF4 priča od FlipShinea {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nitko ništa ne piše? Ajde da se malo razbudite šta vam se čini o ovoj ideji 

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Jucer sam odgledao. Pametan dečko :)

Istina, u zaru borbe bi sigurno u 99% slucajeva prihvati rivajv da upadnem u borbu. :)

Jedino sto bi promjenio, umjesto klika na Exit, također bi stavio da je izlaz jedna od tipki na misu.

17 godina
Volume kaže...

Pogledah!

Po meni bi cijela igra morala biti malo usporena da bi to imalo smisla, zar ne?

Nije li BF2 ili RTCW ET imao opciju sličnu tome??

13 godina
Skilledžija kaže...

Aj, pošto sam rapoložen danas, jedna fotka na kojoj učim svoje minione kako se pravilno puca po njibovima.

Ispričavam se na mom sramotnom neznanju koje ničim ne mogu opravdati, ali ko je ovdje na slici vaša visost a ko bijedni podanik? ....i sretan rođendan {#}

13 godina
MRSKI kaže...
Skilledžija kaže...

Ispričavam se na mom sramotnom neznanju koje ničim ne mogu opravdati, ali ko je ovdje na slici vaša visost a ko bijedni podanik? ....i sretan rođendan {#}

Antraks sjedi otraga na klupici.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
Perki kaže...
MRSKI kaže...
Skilledžija kaže...

{#} a ja mislio da je jedan od ovih što se drže za MRMALJEZ {#}

17 godina
odjavljen
Perki kaže...
MRSKI kaže...
Skilledžija kaže...

On je ovaj top lijevo {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...

Odnedavno pratim ovoga lika i pravo je čudo sa koliko entuzijazma i studioznosti ulazi u analizu i zna opisati stvari koje svima smetaju a da ih malo njih znaju na logičan način i objasniti. Da je DICE pametan zaposlio bi ga ili bar uvažio neke od njegovih prijedloga ali nažalost imam osjećaj da njih zaboli racku za sve ovo. Baš me zanima šta će ovaj novi pač uspjeti popraviti i u kolikoj mjeri.

13 godina
Friday kaže...
Perki kaže...
MRSKI kaže...
Skilledžija kaže...

On je ovaj top lijevo {#}

Pazi šta pričaš da ne izazoveš njegov gnjev pa će te početi pratiti po serverima i  onda ode tvoj skill, k/d , spm,  (sve što je važno u životu) u minus da ćeš morati prodati account 

14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...
Volume kaže...

Pogledah!

Po meni bi cijela igra morala biti malo usporena da bi to imalo smisla, zar ne?

Nije li BF2 ili RTCW ET imao opciju sličnu tome??

Da takav koncept je bio u dvici. Nakon šta padneš birao si želiš li revive ili na spawn. I onda silovanje po space-u čime si vikao da te obližnji assault lakše primjeti {#}

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Volume kaže...

Odnedavno pratim ovoga lika i pravo je čudo sa koliko entuzijazma i studioznosti ulazi u analizu i zna opisati stvari koje svima smetaju a da ih malo njih znaju na logičan način i objasniti. Da je DICE pametan zaposlio bi ga ili bar uvažio neke od njegovih prijedloga ali nažalost imam osjećaj da njih zaboli racku za sve ovo. Baš me zanima šta će ovaj novi pač uspjeti popraviti i u kolikoj mjeri.

Onaj dan kad i ako njega zaposle pravim preorder bez razmišljanja{#}

Sry za double post

battlelog - Volume_CRO
15 godina
MRSKI kaže...

Jedino kako nešto može uspjeti je, da njegov prijedlog pošalješ levelfagu ili nekom ''jačem igraču'' pa onda on šalje diceu da poprave.,

I da, nikad nisu death shield popravili...i dan danas redovno umirem od njega, pogovoto na lockerima u onim prolazima di mi se vrati nade...jadno. {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Jedino kako nešto može uspjeti je, da njegov prijedlog pošalješ levelfagu ili nekom ''jačem igraču'' pa onda on šalje diceu da poprave.,

I da, nikad nisu death shield popravili...i dan danas redovno umirem od njega, pogovoto na lockerima u onim prolazima di mi se vrati nade...jadno. {#}

Jbg care kad te nitko ne može ubiti. Pošteno je da nekad sam sebe rokneš. {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield 4

Dosta uploada za danas:

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Jbg care kad te nitko ne može ubiti. Pošteno je da nekad sam sebe rokneš. {#}

A gospon di si ti zadnjih par večeri? Nemoj mi zapostavljati bf samo radi života... 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice