Ovaj Co-pilot assignment je nemoguće napraviti.
Daj opisi. Nemam najeru sve assignmente naucit napamet prema imenu :)
Ili jos gore, ici gledati koji je to 
Daj opisi. Nemam najeru sve assignmente naucit napamet prema imenu :)
Ili jos gore, ici gledati koji je to 
10 minuta o heliju, 10 squad repairova ... pa to je peace of cake ...
Odes na golmund s ekipom, 1 ili 2 max ... udje ti pajdo u scout, ti s njime kao inzinjer i udri ... nemorate nikoga ni napadati, nek vas udari igla-dvije - ti popravi, prosara malo attack jet ili fantan po vama - ti posarafaj ... to se rijesi u jednoj rundi ...
Ako nemas s kime ... dodaj me na battlelogu (ime u potpisu) i ja cu vozat heli ti samo sarafi ...
Odes na golmund s ekipom, 1 ili 2 max ... udje ti pajdo u scout, ti s njime kao inzinjer i udri ... nemorate nikoga ni napadati, nek vas udari igla-dvije - ti popravi, prosara malo attack jet ili fantan po vama - ti posarafaj ... to se rijesi u jednoj rundi ...
Ako nemas s kime ... dodaj me na battlelogu (ime u potpisu) i ja cu vozat heli ti samo sarafi ...
I bio bi piece of cake da njubovi ne bailaju kada health padne ispod 70%. Ovo za squad repairanje je lagano. Skupim po 20 u rundi.
Ma, ne želim ti kvariti statse. Nisam od neke pomoći u heliju kada treba ciljati.
I bio bi piece of cake da njubovi ne bailaju kada health padne ispod 70%. Ovo za squad repairanje je lagano. Skupim po 20 u rundi.
Ma, ne želim ti kvariti statse. Nisam od neke pomoći u heliju kada treba ciljati.
Ajd ne yebi nedilju sto bi rekli oni s mora ... Dodaj me na battlelogu i idemo przit njubare :)
Koja vam je najbolja puška za engineera?
Šta god da koristim, sve mi je nekako njah, slabašno.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460159057240359040/349195466/
Opet ovaj cyberdemonov public squad...sami su nas bacili u rejp. Ušao na zadnjih 300 tiketa, ali nemreš protiv public squada, too op
čak sam i pirata imao u skvadu da odmaže ali nema šanse :)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460159057240359040/349195466/
Opet ovaj cyberdemonov public squad...sami su nas bacili u rejp. Ušao na zadnjih 300 tiketa, ali nemreš protiv public squada, too op
Jesi osjetio skill u squadu kad sam došao?
I zašto si pobjegao,sljedeću rundu sam ih dobio...
Jesi osjetio skill u squadu kad sam došao?
I zašto si pobjegao,sljedeću rundu sam ih dobio...
Ma došao sam nabiti skill i završiti level do kraja da dobijem battlepack za exp bonuse pa otišao gledati serije.
Mislio sam da si dovoljno jak da dobiješ taj silni public squad. 
Mislio sam da si dovoljno jak da dobiješ taj silni public squad. 
Kasnije nas je bacilo jedne protiv drugih.
Na nasu zalost, kod njih su ostali Nex, Wiz, Ivanec, BumbleBee, pa su na izownali 3 ili 4 za redom 
Da te utjesim, vjerovao ili ne, ovu smo izgubili protiv nekih levela 20, 30...
Kasnije nam je jos dosao i Carapica.
Imali smo i Commander level 120...
Jos mi ni sad nije jasno 
Jel nex izgorio na voipu 
Jel nex izgorio na voipu 
Još je noćas išao u dežurnu ljekarnu po pastile za grlo 
ljudine daj mi recite igra li itko na ovom 14.4 driveru za amd... ja jos na 14.2 i radi mi dobro pa da ne riskiram, imam 280x dualx
Zašto popravljati ono što je ispravno??
Zašto popravljati ono što je ispravno??
Zato što mantle nije ispravan...
Jel nex izgorio na voipu 
Bio sam u drugom squadu, i ja cekam izvjesce :))
Ljudi, navecer budite uz kompove!
Slijedi veliko fotkanje!
Kak sad stvari stoje, dva budu fotkanja. U 19 i 21.
Ako se netko predomislio, ili mu pase jedno od ovog vremena, a jos mi se nije javio, nek posalje poruku.
Prvo fotkanje je na stepenicama na Sangaju kod stupova.
Na poruke cu vam jos javiti server i TeamSpeak.
Spojite se na TS, a ako bas nikako ne mozete, onda obavezno citajte chat.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Još se nismo dogovorili na kojoj mapi ćemo se slikati. Mogli bi jednu normalu kao sa BF3 i nekoliko u kaosu.
Primjerice nas 54 stajati negdje na otoku, a 10 dobrovoljaca aktivirati Megalodona i poslikati nas baš u tom trenu.
Primjerice nas 54 stajati negdje na otoku, a 10 dobrovoljaca aktivirati Megalodona i poslikati nas baš u tom trenu.
Ili da nas 62 pokušamo igrati protiv nexa i ivaneca...
Zar se nije spominjalo neko t-baganje tebe i kumašina?
Zar se nije spominjalo neko t-baganje tebe i kumašina?
Vidiš da pokušava promijeniti temu pa možda ostali zaborave na to 
CyberDemonVZ kaže...
Da te utjesim, vjerovao ili ne, ovu smo izgubili protiv nekih levela 20, 30...
Kasnije nam je jos dosao i Carapica.
Imali smo i Commander level 120...
Jos mi ni sad nije jasno 
mehh.. znaci vodimo ih 200 ticketa cijelu rundu i na kraju izgubimo za 26 ticketa... urghhhhhhh
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/460182209932656768/851232361/
Mislim da bi bilo dobro povesti računa o tome koji DLC imaju SVI, pa onda odabrati mapu.
O fotkanju govorim naravno...
Ovak:
Koje DLC imate?
Jos mi fali redaka za anketu
| 6 | China Rising |
|---|---|
| 1 | Second Assault |
| 1 | Naval Strike |
| 45 | Sve |
| 0 | CR-SA/SA-NS/CR-NS |
- Kako mgu staviti engleski jezik ?
- Meni je BF4 MP sve na PL/RU, kako sad staviti engleski ?
- Jel mi netko moze to rijesiti preko teamwivera ?
Jel nex izgorio na voipu 
Bio sam u drugom squadu, i ja cekam izvjesce :))
Ljudi, navecer budite uz kompove!
Slijedi veliko fotkanje!
Kak sad stvari stoje, dva budu fotkanja. U 19 i 21.
Dva slikanja? zašto?
Jedni ne mogu bit u 19h,a drugi ne mogu u 21h.
Jedni ne mogu bit u 19h,a drugi ne mogu u 21h.
Pretprošle je bilo jedno i ćao đaci...mislim da će se ovako razvodniti doći će hrpa ljudi koji su se već slikali i neće opet svi stati...ali imho.
na fotkanju pazite da neko be baci c4 koji bi to smijeh bio.
Ja bi volio da bude jeno slikanje kao prosle. Neka sredina od 20h. I tko dodje dodje. Btw. http://bf4clans.com/details/wook1974/
Prošli put smo se slikali nešto prije 10.
Pa anketa sve govori...
سمندری ڈاکو