Ni jedan jedini update, patch, battlelog change nisu napravili bez da se pojavi nekakva greska ili dodatni problem.
To je statisticki ne moguce  Oni su fenomeni!
 Oni su fenomeni!
Kao programer odgovorno tvrdim da to tako mora 
Can confirm this.
Ni jedan jedini update, patch, battlelog change nisu napravili bez da se pojavi nekakva greska ili dodatni problem.
 Oni su fenomeni!
Can confirm this.
 Oni su fenomeni!

A nist, moram vjerovati kolegi s vise iskustva :)
A ono, zakon velikih brojeva? Nakon stotinjak pokusaja jedan mora uspjeti? Nista? 

A nist, moram vjerovati kolegi s vise iskustva :)
A ono, zakon velikih brojeva? Nakon stotinjak pokusaja jedan mora uspjeti? Nista? 
A dobro, ponekad se omakne i bude OK. Nakon puštanja u rad neke veće izmjene uvijek mahnito provjeravam mail. Ako ništa ne stiže obavezno pitam sistemaša jel nam radi mail server 
EDIT:
O ovakvim mailovima pričam
mislim da u DICE-u sistemas dobije naredjenje da iskljuci mail server nakon svakog updejta
Znam sto se dogodi kad stavim privatne slike, al ovu moram. Nemojte biti zlocesti, moze? 
Mala je pokupila s police tagove koje mi je poslao Ceco, stavila si ih oko vrata, i onda se pocela igrati s kljucem iz Lego kockica!
Support je pokupio kit od engineerca 
To sam morao poslikati 
A kad vec spamam, najbolja majica! Ikad!
Znam sto se dogodi kad stavim privatne slike, al ovu moram. Nemojte biti zlocesti, moze? 
Mala je pokupila s police tagove koje mi je poslao Ceco, stavila si ih oko vrata, i onda se pocela igrati s kljucem iz Lego kockica!
Support je pokupio kit od engineerca 
To sam morao poslikati 
A kad vec spamam, najbolja majica! Ikad!
Preslatka je,.....   čačina maza
Mala je preslatka :) kak veli gdin prije mene :)
Btw moj sin sad napunio 9 , tak da dragi moj Cyber nikad neznaš možda postanemo i familija 
Btw moj sin sad napunio 9 , tak da dragi moj Cyber nikad neznaš možda postanemo i familija 
Ne znam da li imaš kći ali mi koji imamo kćeri baš i ne volimo pomisli da će nam neki mangup odvesti princezu od kuće 
Ne znam da li imaš kći ali mi koji imamo kćeri baš i ne volimo pomisli da će nam neki mangup odvesti princezu od kuće 
Can confirm this!
Inače si već zamišljam kako mu zabijam šaku u lice, jer mi je princess odveo 
Can confirm this!
Inače si već zamišljam kako mu zabijam šaku u lice, jer mi je princess odveo 
A gle, pa tome služe zatvori, ne? Slomiš ga, odeš na 2 mjeseca u zatvor i nakon toga mir 
Ja sam ti rekao kako da napravis decka, a ti tri pisulje naredao ... Iduci put slusaj i smelcuj u lijevu stranu!
A ako se taj mangup doseli k tebi onda je ok
 BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
                    Čekajte kad princeze dođu u pubertet, bit ćete sretni da ih netko odvede, a osim toga bit ćete sretni dede 
Uvijek se sjetim kak je moj tata zeta 3 puta pitao za moju sestru: "Jesi siguran da je hoćeš ženiti?"
Sad kad bude nešto pa se dođe žaliti mojem tati, ovaj mu samo kaže: "Tri put sam te pitao"
Ali, da, činjenica je da nam svima teško pada kada vidimo da će djeca krenuti svojem putem, ostanu tvoja djeca, čak i kad odrastu, tako dugo dok ne umreš!
 Twitter: @191x7

Twitter: @191x7
                    Otvorite si temu "Žene, djeca i ostala rodbina" pa tamo raspravljajte o glupostima.
Ovdje se raspravlja isključivo o Baterfildu 4 i o ničem drugom.
Haha, gle ti njega! 
Samo ga lijepo odgoji, becka skola, kis di hend, i te fore, pa se onda cujemo 
Stavil sam maloj te keckice, haljinicu i kad idem po gradu svaki dan me dvoje-troje ljudi zaustavi! Doslovno!
Babice pitaju kak se zove, pa one fore Ides s menom doma, pa na igralistima mlade mame oko nas  Kolko je stara, tu ste cesto (taj dio mi ne smeta!  ), pa se curice u prolazu smijulje i nesto sapucu..
 ), pa se curice u prolazu smijulje i nesto sapucu..
Uglavnom, nedam malu nikome 

Otvorite si temu "Žene, djeca i ostala rodbina" pa tamo raspravljajte o glupostima.
Ovdje se raspravlja isključivo o Baterfildu 4 i o ničem drugom.
I to je vezano za buterfild jer to su budući squadmatesi! So 
Koji su dodaci najbolji za M240B?
I to je vezano za buterfild jer to su budući squadmatesi! So 
Mene moj mali dovoljno živcira ovako, još da igram s njim pa da poludim skroz.
...ma neki dan ušo u birtiju kod metroa,tam se zarundali i odjednom došla inspekcija iz dajsa i napuho sam 500 skilla i popio ban.
zato me više ne vidite na metrou, a niti birtiju da radi jer mi nisu izdali račun i Linić sve pozatvarao 
....i onda ja offtopičarim i trollam po temi.....
Mene moj mali dovoljno živcira ovako, još da igram s njim pa da poludim skroz.
A kao, ne igraš se s "malim"... 
A kao, ne igraš se s "malim"... 
Sa tim "malim" se igram redovito.
Treba se riješit stresa od Baterfilda :P
P.S. Prvo mi nije bilo jasno kak si ti bolji od mene, onda sam skuzio da si bio heli whore 

ma lol pa u heliju sam samo usporio priljev killova, da sam bio on foot bilo bi još ružnije :)
Lol zovne me kuky u platun i onda 404 error dobijem.
Oni uključili platune koji ne rade. Očekujete platune tamo negdje oko bf5.
kad ne bude više igrača dovolujno za jedan platun da napune. 
proradili platuni
proradili platuni
Nije valjda već bf5 izišao? 
Kemp: bipod+ veci zoom + heavy barel
Run and gun: nekakav standardni sight + dodatni 2x zoom + stubby grip + po zelji (suppressor ak hoces biti nevidljiv na mapi ili heavy barrel ako znas kontrolirat recoil ili compensator ako ne znas kontrolirat recoil)
Kemp: bipod+ veci zoom + heavy barel
Run and gun: nekakav standardni sight + dodatni 2x zoom + stubby grip + po zelji (suppressor ak hoces biti nevidljiv na mapi ili heavy barrel ako znas kontrolirat recoil ili compensator ako ne znas kontrolirat recoil)
A ti kao znaš? Support klase nije vidio. 
Slikao mad tomove ribbone i medalje...mega loly.
To se ne moze iz tenka 
Bič pliz, fast attack service star na lockeru...