Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.725.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ni jedan jedini update, patch, battlelog change nisu napravili bez da se pojavi nekakva greska ili dodatni problem.

To je statisticki ne moguce {#} Oni su fenomeni!

Kao programer odgovorno tvrdim da to tako mora {#}

Can confirm this.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ni jedan jedini update, patch, battlelog change nisu napravili bez da se pojavi nekakva greska ili dodatni problem.

To je statisticki ne moguce {#} Oni su fenomeni!

Kao programer odgovorno tvrdim da to tako mora {#}

{#}

A nist, moram vjerovati kolegi s vise iskustva :)

A ono, zakon velikih brojeva? Nakon stotinjak pokusaja jedan mora uspjeti? Nista? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

{#}

A nist, moram vjerovati kolegi s vise iskustva :)

A ono, zakon velikih brojeva? Nakon stotinjak pokusaja jedan mora uspjeti? Nista? {#}

A dobro, ponekad se omakne i bude OK. Nakon puštanja u rad neke veće izmjene uvijek mahnito provjeravam mail. Ako ništa ne stiže obavezno pitam sistemaša jel nam radi mail server {#}

EDIT:

O ovakvim mailovima pričam

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 11:32 (Friday).
12 godina
Battlefield 4

mislim da u DICE-u sistemas dobije naredjenje da iskljuci mail server nakon svakog updejta

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Znam sto se dogodi kad stavim privatne slike, al ovu moram. Nemojte biti zlocesti, moze? {#}

Mala je pokupila s police tagove koje mi je poslao Ceco, stavila si ih oko vrata, i onda se pocela igrati s kljucem iz Lego kockica!

Support je pokupio kit od engineerca {#}

To sam morao poslikati {#}

A kad vec spamam, najbolja majica! Ikad!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
43 0 hvala 15
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Znam sto se dogodi kad stavim privatne slike, al ovu moram. Nemojte biti zlocesti, moze? {#}

Mala je pokupila s police tagove koje mi je poslao Ceco, stavila si ih oko vrata, i onda se pocela igrati s kljucem iz Lego kockica!

Support je pokupio kit od engineerca {#}

To sam morao poslikati {#}

A kad vec spamam, najbolja majica! Ikad!

Preslatka je,.....   čačina maza{#}

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mala je preslatka :) kak veli gdin prije mene :)

Btw moj sin sad napunio 9 , tak da dragi moj Cyber nikad neznaš možda postanemo i familija {#}

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

17 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...

Btw moj sin sad napunio 9 , tak da dragi moj Cyber nikad neznaš možda postanemo i familija {#}

Ne znam da li imaš kći ali mi koji imamo kćeri baš i ne volimo pomisli da će nam neki mangup odvesti princezu od kuće {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Nexus66 kaže...

Ne znam da li imaš kći ali mi koji imamo kćeri baš i ne volimo pomisli da će nam neki mangup odvesti princezu od kuće {#}

Can confirm this! 

Inače si već zamišljam kako mu zabijam šaku u lice, jer mi je princess odveo {#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Can confirm this! 

Inače si već zamišljam kako mu zabijam šaku u lice, jer mi je princess odveo {#}

A gle, pa tome služe zatvori, ne? Slomiš ga, odeš na 2 mjeseca u zatvor i nakon toga mir {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ja sam ti rekao kako da napravis decka, a ti tri pisulje naredao ... Iduci put slusaj i smelcuj u lijevu stranu!

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
12 godina
Friday kaže...
Nexus66 kaže...

A ako se taj mangup doseli k tebi onda je ok{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
Battlefield 4

Čekajte kad princeze dođu u pubertet, bit ćete sretni da ih netko odvede, a osim toga bit ćete sretni dede {#}

Uvijek se sjetim kak je moj tata zeta 3 puta pitao za moju sestru: "Jesi siguran da je hoćeš ženiti?"

Sad kad bude nešto pa se dođe žaliti mojem tati, ovaj mu samo kaže: "Tri put sam te pitao"

Ali, da, činjenica je da nam svima teško pada kada vidimo da će djeca krenuti svojem putem, ostanu tvoja djeca, čak i kad odrastu, tako dugo dok ne umreš!

Moj PC  
9 1 hvala 5
17 godina
Battlefield 4
Daš mu Battlefield da igra i slomit ćeš ga bez zatvora.
Twitter: @191x7
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Otvorite si temu "Žene, djeca i ostala rodbina" pa tamo raspravljajte o glupostima.

Ovdje se raspravlja isključivo o Baterfildu 4 i o ničem drugom.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
13 0 hvala 4
14 godina
Nexus66 kaže...

Haha, gle ti njega! {#}

Samo ga lijepo odgoji, becka skola, kis di hend, i te fore, pa se onda cujemo {#}

Stavil sam maloj te keckice, haljinicu i kad idem po gradu svaki dan me dvoje-troje ljudi zaustavi! Doslovno!

Babice pitaju kak se zove, pa one fore Ides s menom doma, pa na igralistima mlade mame oko nas  Kolko je stara, tu ste cesto (taj dio mi ne smeta! {#} ), pa se curice u prolazu smijulje i nesto sapucu..

Uglavnom, nedam malu nikome {#}

{#}

17 godina
Skilledžija kaže...

Otvorite si temu "Žene, djeca i ostala rodbina" pa tamo raspravljajte o glupostima.

Ovdje se raspravlja isključivo o Baterfildu 4 i o ničem drugom.

I to je vezano za buterfild jer to su budući squadmatesi! So {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Koji su dodaci najbolji za M240B?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...

I to je vezano za buterfild jer to su budući squadmatesi! So {#}

Mene moj mali dovoljno živcira ovako, još da igram s njim pa da poludim skroz.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

...ma neki dan ušo u birtiju kod metroa,tam se zarundali i odjednom došla inspekcija iz dajsa i napuho sam 500 skilla i popio ban.

zato me više ne vidite na metrou, a niti birtiju da radi jer mi nisu izdali račun i Linić sve pozatvarao {#}

....i onda ja offtopičarim i trollam po temi.....{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Mene moj mali dovoljno živcira ovako, još da igram s njim pa da poludim skroz.

A kao, ne igraš se s "malim"... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

A kao, ne igraš se s "malim"... {#}

Sa tim "malim" se igram redovito.

Treba se riješit stresa od Baterfilda :P

[19xx] 4ntraks
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Prvo mi nije bilo jasno kak si ti bolji od mene, onda sam skuzio da si bio heli whore {#}{#}

ma lol pa u heliju sam samo usporio priljev killova, da sam bio on foot bilo bi još ružnije :)

Lol zovne me kuky u platun i onda 404 error dobijem.

Oni uključili platune koji ne rade. Očekujete platune tamo negdje oko bf5.{#}

kad ne bude više igrača dovolujno za jedan platun da napune. {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
12 godina
Battlefield 4

proradili platuni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

proradili platuni

Nije valjda već bf5 izišao? {#}

14 godina
NiramX kaže...

Kemp: bipod+ veci zoom + heavy barel

Run and gun: nekakav standardni sight + dodatni 2x zoom + stubby grip + po zelji (suppressor ak hoces biti nevidljiv na mapi ili heavy barrel ako znas kontrolirat recoil ili compensator ako ne znas kontrolirat recoil)

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...

Kemp: bipod+ veci zoom + heavy barel

Run and gun: nekakav standardni sight + dodatni 2x zoom + stubby grip + po zelji (suppressor ak hoces biti nevidljiv na mapi ili heavy barrel ako znas kontrolirat recoil ili compensator ako ne znas kontrolirat recoil)

A ti kao znaš? Support klase nije vidio. {#}

14 godina
fila2208 kaže...
A ti kao znaš? Support klase nije vidio. {#}

{#}

Ovo?

Ili ovo?

To se ne moze iz tenka {#}

15 godina
Battlefield 4

Slikao mad tomove ribbone i medalje...mega loly.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

To se ne moze iz tenka {#}

Bič pliz, fast attack service star na lockeru...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice