Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.753.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Sale_ds kaže...
Fala kaj si me natjero da idem jos jednom. Ja sam samo gasio origin i nisam radio log out i log in.

Sad radi. Fala :D {#}

Ma znam, vec sam tjerao dvoje ljudi kojima nije radilo jer sam ovaj put 100% siguran da je to rjesenje.

Isto kak mi kod kolege gore smrdi da su Ultra postavke u pitanju :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

ak sam je kupio igru i komp mi prelazi minimal req šta ja onda ima prčkat po svim mogučim stvarima da bi kolko tolko igra radila?

ok je stavit nove drivere ,ali brate mili da se sada ubijama i gledam komponentu po komponentu to je totalni debilizam.

čudno je kak SVE OSTALE igre rade da netrebaš ništ prčkat jedino ovaj šugavi bf4 ne radi dok nisi rastavio komp triput i promjenio sve drivere kao i update biosa?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ak sam je kupio igru i komp mi prelazi minimal req šta ja onda ima prčkat po svim mogučim stvarima da bi kolko tolko igra radila?

ok je stavit nove drivere ,ali brate mili da se sada ubijama i gledam komponentu po komponentu to je totalni debilizam.

čudno je kak SVE OSTALE igre rade da netrebaš ništ prčkat jedino ovaj šugavi bf4 ne radi dok nisi rastavio komp triput i promjenio sve drivere kao i update biosa?

Meni sve super radi a nisam ništa rastavljao...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

ja pričam općenito ne o pojedincima.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

ja pričam općenito ne o pojedincima.

Ja sam vrlo općenit i ne smatram se pojedincem!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

također, instalirao igru, stavim novi driver kad izađe za VGA i nema problema

13 godina
protjeran
Battlefield 4

ja sam imao jedan super zanimljiv i rijedak problem, pocelo se u zadnje vrijeme dogadat cesto bf4.exe stop responding.. dok drugima na istom serveru ne (druga stvar kad se dogadalo svima)..

uglavnom druge igre, aplikacije i sve ostalo je radilo bez greske.. tako da nisam sumnjao na hardver odmah..

pa sam isao testirati memoriju/proc, standardni memtest prode bez greske, 2 sata prime95 i linx produ bez greske,  i vidi vraga dobijem error na intel burn testu ! koji mi inace uvjerljivo najvise optereti proc/memoriju..

nakon toga resetirao pc i ponovo pustim ibt, sve prode bez greske (ma maksimum test-u) {#}

drugi dan opet ne prode, treci prode.. katastrofa.. (s tim da sam proc vratio na default da eliminiram nestabilan overclock)

imao sam 2 jednake plocice rama po 4gb, pa reko idem probat posebno svaku da vidim mozda je greska s jednoj od njih.. na kraju u svim mogucim testovima produ bez greske! i jedna i druga posebno! vratim oba dvije da rade opet skupa u dual channel modu i opet dobijem error!

popi*ditis! onda idem isprobat na drugoj ploci, i ista stvar se desi, obe rade bez greske kad su same u pc-u, kad su skupa u dc modu ne rade kako treba cijelo vrijeme! probao i auto postavke memorije u biosu, probao i rucno upisat defaultne vrijednosti voltaze i latencija.. isto

ocigledno je problem sto su bile jeftine memorije koje NISU kupljene skupa u kit-u.. radilo je bez problema jedno 2 godine i eto, vjerojatno se dogodilo nesto s jednom od plocica i ne radi kako treba u paru sa drugom istom takvom... hrpa zivaca i vremena da nadem problem, kupio novi kit 2x4 i sve bez greske radi..

poanta ovog posta je da igra trenutno radi bez greske, ako ti je hardver POTPUNO ispravan i spreman da podnese najveca opterecenja, ako imas i najsitniji hardverki problem ili nestabilnost velika vjerojatnost je da ce ova igra to naci

edit: kad kazem da radi bez greske, mislim na rusenja, pad fps-a i sl,  ne mislim na netcode i sl., to je opet neka druga problematika..

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 19:08 (digitall1982).
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...
poanta ovog posta je da igra trenutno radi bez greske, ako ti je hardver POTPUNO ispravan i spreman da podnese najveca opterecenja, ako imas i najsitniji hardverki problem ili nestabilnost velika vjerojatnost je da ce ova igra to naci

ova igra je debuger za sve ostale igre... ako uspiješ natjerat bf4 da radi s ostalim igrama nećeš imat problema. :D

16 godina
ranko091 kaže...
digitall1982 kaže...

ova igra je debuger za sve ostale igre... ako uspiješ natjerat bf4 da radi s ostalim igrama nećeš imat problema. :D

Mene je natjerala da instaliram onog Duha i da vidim kakav je MP tamo. Eto na svu sreću ili žalost, ne znam više koja je igra bolje "pokvarena" {#}

Ak BF ovak nastavi, mislim da ću napravit pauzu do Second Assault DLC-a koji me još jedino drži u ovoj igri. Najrađe bi natrag intalirao BF3 al eto, čekam DLC.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
Battlefield 4

Gledao sam nešto sitno gameplaya CoD Ghosts MP-a. Kao da sam gledao crtić. Šareno, neozbiljno, dječije.

Twitter: @191x7
Moj PC  
7 7 hvala 2
13 godina
Friday kaže...

Priloži video u minimalnom trajanju od minute dok letiš u scoutu na 200 m visine pa da mi vidimo da li je istina to što pišeš.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran

Kad su svi igrali cod2 i cod4 svi su govorili da je bf sranje, a sad kad je izišao bf3 i bf4 onda ti isti ljudi govore da je cod sranje -.-

16 godina
GTXGamer kaže...

Kad su svi igrali cod2 i cod4 svi su govorili da je bf sranje, a sad kad je izišao bf3 i bf4 onda ti isti ljudi govore da je cod sranje -.-

Reci ti meni el su tebi novi COD-ovi približno dobri ko dobra stara dvojka ili četvorka? 

Imam 3k+ sati dvojke i nešto sitno četvorke i kasnije više ni jednom COD-u nisam prismrdio jer su blago rečeno sranje. I da nema BF-a svi novi nastavci bi i dalje bili sranje.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
Battlefield 4

Koliko znam, ima forum temu za oglase?

Lol odletio :)

Offopiic: kad vas drugi put budu gnjavile žena/majka da stalno igrate igre, pustite im ovo.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 21:15 (fila2208).
Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

je nekakva standardna poruka greske, ili su me kickali s Bosanskog server 5 sekundi prije kraja? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Najobičnija univerzalna kick poruka
robimarko@gmail.com
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Mene je natjerala da instaliram onog Duha i da vidim kakav je MP tamo. Eto na svu sreću ili žalost, ne znam više koja je igra bolje "pokvarena" {#}

Ak BF ovak nastavi, mislim da ću napravit pauzu do Second Assault DLC-a koji me još jedino drži u ovoj igri. Najrađe bi natrag intalirao BF3 al eto, čekam DLC.

Ako si ti sa BF-a otišao na CoD a znaš da je on u istom (ako ne i većem rasulu), molim te da se odstraniš iz ove teme.

Stvarno, kužim da su ljudi frustrirani, i sam sam katkad, ali nikad mi nebi na pamet palo probat "Duha"...ne treba bit zatvoren, ni ja ne igram samo BF (ali ne igram CoD ;) ), ali ić na onaj crtić od igre koja je ista godinama...

Inače, nadam se nekom Mantleu ovaj mjesec i drastičnom popravku koji bi trebao uslijediti sa tim patchem :D

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 22:02 (mrxa1).
14 godina
robimarko kaže...

Znaci, bas su me kickali??

Hm, dosta ljudi tamo znam (vjerojatno i admine). Nisam ni bio prvi, niti sam imao neki ludi K/D... {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/424995498510880640/349418125/

Ne kuzim...

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
robimarko kaže...

Hm, dosta ljudi tamo znam (vjerojatno i admine). Nisam ni bio prvi, niti sam imao neki ludi K/D... {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/424995498510880640/349418125/

Ne kuzim...

Da nije kikanje radi slota za admina/člana....?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
moderator
Battlefield 4

Bez dobrog K/D-a nema fuka...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
33 0 hvala 1
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
robimarko kaže...

Ne kuzim...

Da nije kikanje radi slota za admina/člana....?

da, kod njih to ide tako, kikaju te da naprave mjesta

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Priloži video u minimalnom trajanju od minute dok letiš u scoutu na 200 m visine pa da mi vidimo da li je istina to što pišeš.

Minutu da ne poginem???

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Minutu da ne poginem???

Špelac ti si meni ledenda :D xD
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Bez dobrog K/D-a nema fuka...

u prijevodu koliki ti je Kita/Dick htjela je pokazat da zna dva jezika haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 3:15 (Blade Runner31).
13 godina
Battlefield 4

Ovo stablo k'o  da je DICE radio...

stablo stablo
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
31 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znate one boje, lens flareove itd. sa BF postera, loading screenova i sl.? E, moja nova montaža je na tu temu.

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
sharxtreme kaže...

Znate one boje, lens flareove itd. sa BF postera, loading screenova i sl.? E, moja nova montaža je na tu temu.

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20060207104811/uncyclopedia/images/8/80/Epilepsy.gif

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

je, možda je malo pretamno ispalo na YT gubitkom kvalitete, mogao bi to malo korigirati.

(zna netko što da radim da video ne izgubi na kvaliteti toliko kod uploada?) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sharxtreme kaže...

je, možda je malo pretamno ispalo na YT gubitkom kvalitete, mogao bi to malo korigirati.

(zna netko što da radim da video ne izgubi na kvaliteti toliko kod uploada?) 

{#}

Ovako sam izgledao poslje videa:

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 11:13 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

kupio sam bf4 jucer. Moram priznat da sam iznenaden kako je dobro optimiziran. U principu mi se ne cini mnogo zahtjevniji nego bf3. gtx660ti oc-ana + i5 4570 + 16gb rama + ssd ga guraju sve ultra s 2xAA pri 1920x1200 rezoluciji. Rijetko kadpadne ispod 45-50 fps. Ugl se vrti dosta visoko. Stvarno sam iznenaden. Ocekivao sam zamjenu grafe za tako visoke postavke al nema potrebe :) i jako dobro izgleda.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice