Battlefield 4-Kupovina P&O

poruka: 1.306
|
čitano: 264.587
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 4-Kupovina P&O
robimarko kaže...
Kako si uspio preko paypala platiti?

Vjerovatno si ga stavio pod opcije plaćanja u svom profilu i onda mu je ponudilo

Ja sad sebi išao stavit pa ću premium kupit šta prije

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan

evo update sam post prije

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LeftY_CRO kaže...
1.otisao sam na origin.com, loginao sam se i pod payment sam maknuo paypal i karticu (Delete payment na oba dvoje) i tako bez nacina placanja sam ostavio

Haha... kad se Origin uroti protiv nekog...

Klik na Delete kod kartice ili PayPala:

"Operation failed, please try again later."

Svaki put {#}{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...
1.otisao sam na origin.com, loginao sam se i pod payment sam maknuo paypal i karticu (Delete payment na oba dvoje) i tako bez nacina placanja sam ostavio

Haha... kad se Origin uroti protiv nekog...

Klik na Delete kod kartice ili PayPala:

"Operation failed, please try again later."

Svaki put {#}{#}

Probaj baš na Origin.com, ne u Originu na kompu. Ja sam sad pobrisao sa zetovog računa sve kartice. 

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 22:57 (Kendo).
14 godina
neaktivan

ovako je meni radilo

1. Nađete anonimni meksički proxy ili koristite flyvpn i ugasite origin

2. Odete na http://store2.origin.com/ i tamo u tražilicu upište Battlefield 4

3. Kad otvori stisnite na BF4 pisat će VISTA RAPIDA, nakon toga stisnite RESERVA YA, na sljedećem stisnete IR A CAJA

4. Sad se morate ulogirati u svoj origin account(SAD NA DNU STRANICE IMATE OPCIJU DA STRANICU PREBACITE NA ENGLESKI)

5. Na ovoj stranici prije upisivanja bilo kakvih podataka OBAVEZNO UGASITI PROXY ILI FLYVPN što god koristili i REFRESHATI STRANICU te tek nakon toga upisati podatke i nastaviti (ako je netko već pokušavao kupovati te su mu ostali podatci plaćanja samo se vrati sa REVIW ORDER na PAYMENT i učini korak 5)

6. Nakon toga ostaje zadnja stranica di potvrđujete kupovinu i to je to

Tribalo bi radit

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 23:28 (shuki).
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
shuki kaže...

ovako je meni radilo

1. Nađete anonimni meksički proxy ili koristite flyvpn i ugasite origin

2. Odete na http://store2.origin.com/ i tamo u tražilicu upište Battlefield 4

3. Kad otvori stisnite na BF4 pisat će VISTA RAPIDA, nakon toga stisnite RESERVA YA, na sljedećem stisnete IR A CAJA

4. Sad se morate ulogirati u svoj origin account(SAD NA DNU STRANICE IMATE OPCIJU DA STRANICU PREBACITE NA ENGLESKI)

5. Na ovoj stranici prije upisivanja bilo kakvih podataka OBAVEZNO UGASITI PROXY ILI FLYVPN što god koristili i REFRESHATI STRANICU te tek nakon toga upisati podatke i nastaviti (ako je netko već pokušavao kupovati te su mu ostali podatci plaćanja samo se vrati sa REVIW ORDER na PAYMENT i učini korak 5)

6. Nakon toga ostaje zadnja stranica di potvrđujete kupovinu i to je to

Tribalo bi radit

radilo je vecini tako, no medjutim nas je mucilo "invoicefailed" iliti po novome "fraud" greska na  zadnjem koraku

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan

meni je prvi put kad sam probao 12,13 puta nije uspilo i nakon par dana sam probao opet i sve ok iz prvog puta

ali mi se čini da je ovo bitno s isključivanjem proxya i refreshanje stranice

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 0:13 (shuki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja nisam nista iskljucivao niti refreshao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo probao sad opet nakon 2 tjedna dal mi radi mexico i 0 bodova. Ali sad dobivam FRAUD isto kao i kolega gore {#}    Probao sam onaj trik da se izbriše kartica(i paypal) na origin.com accountu. Dobijem sad uredno paypal opciju u mexicu, odaberem je ali opet FRAUD. Mislim da mi ne prolazi zato jer imam jedno 10-ak invoice failed stavki u order history i  očito ne prolazi svima koji imaju te stavke, na neki način su nas označili i više ne ide. Probao sam sa Amexom, sa Visom još nisam preko paypala probao, budem sutra. Jedno pitanje za ove kojima prolazi prek meksika: Da li ste s istom karticom s kojom vam je sad prošla mex transakcija(bilo da ste je ručno upisival ili je imate preko paypala na Primary) već jednom prije probali kupiti i dobili INVOICE FAILED? Nisam ziher ali mislim da prolazi samo onima koji nemaju niti jedan invoice failed.

Usput, jedna stvar mi nije jasna, možda je bedasto, ali zašto ako žele spriječiti takve kupnje preko proxyja uredno u formularu kod plaćanja piše odabir zemlje? Ako žele da im samo meksikanci kupuju sa meksičkim karticama, brazilci sa brazilskim itd.. zašto kvragu imaju uredno odabir zemlje di možeš birat od Arube do Zimbabwea? Nema logike.

I zašto meni koji sam davno prije kupio i BF4 i Premium prek Meksika još uvijek nema onih slikica dlc-ova pod game details u Originu? Dobro, sad se pojavila slikica Premiuma onako zasjenjena i piše Buy now. Ali ja sam ga kupio vrag vas odnio!!!  Nadam se da će bit kako mi je support rekao, da će se pojavit na dan izlaska. Ali vidim tu da je jedan kolega dobio "čestitku" iz Brazila pa me malo trta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
t00mob kaže...

Evo probao sad opet nakon 2 tjedna dal mi radi mexico i 0 bodova. Ali sad dobivam FRAUD isto kao i kolega gore {#}    Probao sam onaj trik da se izbriše kartica(i paypal) na origin.com accountu. Dobijem sad uredno paypal opciju u mexicu, odaberem je ali opet FRAUD. Mislim da mi ne prolazi zato jer imam jedno 10-ak invoice failed stavki u order history i  očito ne prolazi svima koji imaju te stavke, na neki način su nas označili i više ne ide. Probao sam sa Amexom, sa Visom još nisam preko paypala probao, budem sutra. Jedno pitanje za ove kojima prolazi prek meksika: Da li ste s istom karticom s kojom vam je sad prošla mex transakcija(bilo da ste je ručno upisival ili je imate preko paypala na Primary) već jednom prije probali kupiti i dobili INVOICE FAILED? Nisam ziher ali mislim da prolazi samo onima koji nemaju niti jedan invoice failed.

Usput, jedna stvar mi nije jasna, možda je bedasto, ali zašto ako žele spriječiti takve kupnje preko proxyja uredno u formularu kod plaćanja piše odabir zemlje? Ako žele da im samo meksikanci kupuju sa meksičkim karticama, brazilci sa brazilskim itd.. zašto kvragu imaju uredno odabir zemlje di možeš birat od Arube do Zimbabwea? Nema logike.

I zašto meni koji sam davno prije kupio i BF4 i Premium prek Meksika još uvijek nema onih slikica dlc-ova pod game details u Originu? Dobro, sad se pojavila slikica Premiuma onako zasjenjena i piše Buy now. Ali ja sam ga kupio vrag vas odnio!!!  Nadam se da će bit kako mi je support rekao, da će se pojavit na dan izlaska. Ali vidim tu da je jedan kolega dobio "čestitku" iz Brazila pa me malo trta.

ajde kada propabas sa paypalom javi kako je proslo. 

12 godina
neaktivan
t00mob kaže...

ja sam imao 8 stranica samo toga invoicefailed tak da nije do toga

14 godina
Evo meni je prošlo 4 dana od kupovine, i još mi nisu skinuli novac za bf4
robimarko@gmail.com
17 godina
robimarko kaže...

To je normalno. Skidaju na dan izlaska (kada dobiješ igru). Ne naplaćuju ti unaprijed.

Twitter: @191x7
15 godina

Evo uspjeli smo i zetu kupiti preko Meksika iako je bilo puno invoicefail-a prije.

Postupak: - Izbrisali smo sve načine plačanja u Origin.com

- Odlogirali se iz Origina na kompu

- Preko Meksičkog proxy-a smo se ulogirali na Origin

- Odabrali smo igru i premium preko tražilice

- Nakon toga kad je došao red za upis kartice prebacili smo na engleski i isključili smo proxy, napravili refresh stranice, upisali podatke od iste kartice koja prije nije prolazila (VISA PBZ), i nastavili dalje bez uključivanja Meksičkog proxy-a do kraja

- Kupnja je prošla od prve, stigao je mail i igra u Origin.

Što je od ovog važno neznam ali probajte po ovim koracima.

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 17:55 (Kendo).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
robimarko kaže...

To je normalno. Skidaju na dan izlaska (kada dobiješ igru). Ne naplaćuju ti unaprijed.

meni su jucer skinuli...

15 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
191x7 kaže...
robimarko kaže...

meni su jucer skinuli...

sigurno si platio paypalom ? i na početku ti ostave iznos koji bi trebali uzet i za par dana ti to nestane svakom se to dogodilo

15 godina

Evo uspijelo preho Mehika...{#}
frend Hrc se svojski namučio nakon xy pokušaja( ovim mu se putem zahvaljujem i plačam pivčugu po želji..{#})
Uzeo odmah i Premium,da iskoristim priliku dok sam spojen,al vidim u Originu samo BF,dok se Premium vidi samo u info o igri...nadam se da je to normalno..?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...
LeftY_CRO kaže...
191x7 kaže...
robimarko kaže...

meni su jucer skinuli...

sigurno si platio paypalom ? i na početku ti ostave iznos koji bi trebali uzet i za par dana ti to nestane svakom se to dogodilo

da, pogledaj par postova prije di sam stavio slike.

danas sam bio u banci i fali mi tih 400kn, i jos par kn ko neka rezervacija

14 godina
neaktivan

momci tribam jos jednom prijatelju uzet BF4 ali nemogu naći proxy koji radi pa ako ko ima nek mi pošalje

thanks

(još jedna kupnja obavljena)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 2:39 (shuki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da se pohvalim meni je shuki obavio kupnju Batlefield preko mehica i sve je u najboljem redu :D Weeeee samo MXN898.00 !!!{#}

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Ja uzeo jučer na g2play 2 komada. Nije mi se dalo zajebavati sa meksikom i tim sranjima... Koja je uopće cifra u kunama u meksiku za BF4+ china rising?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Ja uzeo jučer na g2play 2 komada. Nije mi se dalo zajebavati sa meksikom i tim sranjima... Koja je uopće cifra u kunama u meksiku za BF4+ china rising?

Sa svim Origin preorderima se dobije CR.

Najjeftiniji je nesto ispod 220kn.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Dobra cifra. Ja sam ova 2 pojedinačno platio 339 kn. Kad je bal... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Za koga je drugi??

AUDIOFIL
17 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Za koga je drugi??

Za coronu

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan

Što je sa Flyvpn , ne mogu se nikako ulogirat?Ima li ne3što slično kao taj program

0 0 hvala 0
16 godina

izgleda su im serveri krcati.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goodie kaže...

Pokušavam od 8 sati jutros, i nikako da uđem; katastrofa, a kad i prođem samo mi se pojavi Flyvpn ne odgpvara :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 11:46 (ivana35).
17 godina
odjavljen
ivana35 kaže...
goodie kaže...

Pokušavam od 8 sati jutros, i nikako da uđem; katastrofa

Jeeeii, još jedno žensko u bf zajednici {#}

Freak Show Inc.
14 godina
ivana35 kaže...

Što je sa Flyvpn , ne mogu se nikako ulogirat?Ima li ne3što slično kao taj program

S ogromnim slovima pise Server zauzet 100% pa ti neda spajanje?

Ili je nekakva greska pri spajanju ili kod ukucavanja sifre?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice