Battlefield 4 konfiguracije i problemi

poruka: 630
|
čitano: 64.663
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

skinem onaj link sto si dao ali kaze da neradi na 64 bitnim pokrenem onaj exe sto skinem i ibaci taj error.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 17:59 (yoh1eb).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 4 konfiguracije i problemi
yoh1eb kaže...

skinem onaj link sto si dao ali kaze da neradi na 64 bitnim

Pa flashaj iz Biosa, najpametnije.

Twitter: @191x7
12 godina

kad bi znao.

0 0 hvala 0
16 godina

Imam taj model mbo i radi na win8.1 sa zadnjim biosom F7,stoga vidiš da bios nema veze sa verzijom os-a.Bf4 moja konfa rastura na high jer imam rezoluciju 1680x1050.Probaj oc proca na 4ghz sad odmah pa vidi prije nego ti dojde novi hladnjak.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam vidio zadnji je F5, jel imas gigabyte ili?

i jel moze ilink od toga? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 18:10 (yoh1eb).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Windows 7 64 bit -SP1
Intel Core i3 2120 @ 3.30 dual core
Shit RAM 8gb
ATI RADEON HD7750 1gb
500 GBHard Drive +SSD 120 GB
Imam +60 fps na svim mapama i igram na medium

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

jer ja kada sam na njihovoj stranici pise za GA p67-ds3-b3 bios supporta XP, WINDOWS 7, i WINDOWS VISTA.

neznam dal mogu onda flashat iz biosa update ako pise da ne supporta? 

0 0 hvala 0
16 godina
yoh1eb kaže...

ja sam vidio zadnji je F5, jel imas gigabyte ili?

i jel moze ilink od toga? 

nečeš ništa dobit sa promjenom biosa, tvoj model mbo i bios vidi sa cpu-z

12 godina

jaim am F1 jebote hahah, citao sam da updateom se moze fixat fps, jer meni gotovo na svim mapama otvorenijeg tipa s vise detalja cpu spike skoci dosta iznad gpua.

0 0 hvala 0
17 godina
yoh1eb kaže...

kad bi znao.

Pa, imaš manual matične i sve je objašnjeno.

16 godina
yoh1eb kaže...

jaim am F1 jebote hahah, citao sam da updateom se moze fixat fps, jer meni gotovo na svim mapama otvorenijeg tipa s vise detalja cpu spike skoci dosta iznad gpua.

F2 pa nadalje je samo radi poboljšanja podrške za ivy cpu stoga tebi to ništa ne znači

12 godina

pa jel moze bit da mi zbog proca cpu centimetar do 2 iznad gpua na graphu kad sam na otvorenom s dosta detalja?

mislim dal bi oc pomogao?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 18:55 (yoh1eb).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Friday kaže...

Ja sam sada isključio pagefile. I igra se ponaša posve isto. Ja kontam da serete vi koji kažete da igra radi bolje {#}

Imaš 12 GB ram. Da imaš upola manje, PageFile bi ti koristio. Pogotovo da imaš 4GB ili manje.

Ma jasno je to meni ali neki se kunu da BF radi BOLJE kad ugasiš pagefile...

Freak Show Inc.
16 godina
yoh1eb kaže...

mislim dal bi oc pomogao?

šta se čeka probaj na 4ghz neče ti se ništa dogdit da ga samo isprobaš

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 18:59 (dery).
12 godina

nista sutra po novi cooler i overclockat, muci me samo sto neznam dal moze bit do grafe, makar na otvoernim grafama imam na vecini mjesta 30-45 fps na ultri a na low 55-60(imam cpu spikeove velike, dosta je iznad gpua na graphu), dok na zatvorenim te na mapama sa novog dlca poput one na pustinji na ultri imam 70-90

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 19:36 (yoh1eb).

0 0 hvala 0
12 godina

dal se isplati updateat bios za graficku?

0 0 hvala 0
14 godina

Rijetko, ako ikad.

Probaj overclockat sada procesor na nekih 4.2 GHz, držat će ga stock cooler (ako moj drži Ivy na 4.2..) pa onda tek kupuju cooler kad vidiš jel pomogao OC ili ne.

Blago budalama.
12 godina

probao sam ali neide previsoke temp, moze pitanje jos jedno znaci kada god sam na otvorenijoj mapi kao sto sam vec 100 put rekao (sry) u vecini slucajeva fps mi je 40-45- i 

npr ovdje http://prntscr.com/2goly7 gpu graph isto skoci za cpuom ali sam tu minimizirao gru pa se spustilo, dal je to do cpua? ja cjelo vrijeme blameam grafu ali zhvatim da kad god mi na displayu zahtjevno npr drvece puno zgrada itd. procesor graph mi uzasno skoci bar za centimetar ako ne i vise i tako stoji sve dok se nemaknem s te lokacije.

jer da je do grafe problem, neznam bas da bi imao na mapi na china risingu u pustinji 67-90 fps ultra full hd 1080p

dok na ovim ostalim kao sto sam vec rekao na low imam 55 na takvim zahtjevnijim dijelovima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Frostbite je blještavo, neoptimizirano i filterima nabijeno smeće od engina {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 11:41 (Praetorian1).
Moj PC  
3 7 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Frostbite je blještavo, neoptimizirano i filterima nabijeno smeće od engina {#}

{#}

Ima svojih mana i problema, ali bf4 sa fb3.0 radi više nego odlično na većini računala.

Daleko od toga da se igra ne ruši i to, ali nije do enginea već do servera i raznih konekcijskih problema.

Ugl. to je tvoje mišljenje i dapače, ali fb lijepo izgleda i dobro radi, a naravno uvijek ima izuzetaka.

potpis uklonjen, staff
13 godina
protjeran
yoh1eb kaže...

probao sam ali neide previsoke temp, moze pitanje jos jedno znaci kada god sam na otvorenijoj mapi kao sto sam vec 100 put rekao (sry) u vecini slucajeva fps mi je 40-45- i 

npr ovdje http://prntscr.com/2goly7 gpu graph isto skoci za cpuom ali sam tu minimizirao gru pa se spustilo, dal je to do cpua? ja cjelo vrijeme blameam grafu ali zhvatim da kad god mi na displayu zahtjevno npr drvece puno zgrada itd. procesor graph mi uzasno skoci bar za centimetar ako ne i vise i tako stoji sve dok se nemaknem s te lokacije.

jer da je do grafe problem, neznam bas da bi imao na mapi na china risingu u pustinji 67-90 fps ultra full hd 1080p

dok na ovim ostalim kao sto sam vec rekao na low imam 55 na takvim zahtjevnijim dijelovima.

pa po ovom grafu ak si igrao na high-ultra frende u bf4 MP tvoja grafa je u teskom bootlenecku jer i cpu graf ti je katastrofa! evo i tema o tome ovdje na bug-u!LP

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/battlefield-34-gpucpu-performance-in-game-graph/181973.aspx

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 16:13 (Stjepanj).
12 godina

inace mi i gpu graph skoci za cpuom ali ovdje je bio dolje jer sam igru alt + tabao pa se spustio. inace mi cpu graph skoci visoko i tako bude a za njim skoci i gpu.

a i grafa je vise nego dovoljna r9 280x toxic, najjaca od r9 280x serije. evo sada cu uzeti printscreen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 16:28 (yoh1eb).

0 0 hvala 0
12 godina

znaci spawnao sam se na brodu onom velikom sjeo u camac imao ultra sve znaci 67-79 fps i cim sam dosaodo B flaga http://prntscr.com/2h0tyd evo sto se dogodilo, ja mislim da je to cpu bottleneck, jer cpu prvo skoci tako visoko. i5 2500k 3.3 ghz sa stock coolerom (namjeravam ga ocati na 4.2 kada kupiim hyper 212 evo) 

NAKON OVOG VELIKOG SPIKEA SAM MINIMIZIRAO IGRU PA JE ZATO GPU SKOCIO DOLJE.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 16:40 (yoh1eb).

0 0 hvala 0
16 godina

stavi sliku video postavki na kojima igraš,moguće da će ti oc pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

i na low znaci sve low ili OFF na 1920x1080 rezi na tom zahtjevnom mjestu se isto desava kao i na ostalim mapama samo sto imam 55 fpsa. samo operation locker mogu vrtit na ultra 66-90 i onu novu mapu sto je u pustinji 70-100 fpsa ultra znaci sve maxout. Po tome sudeci ne bih rekao da je do gpua, jer da imam los gpu ne bih mogao na te dvije mape igrati ultra sa fpsom average 70 a max 100..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CPU: Phenom II x4 @ 3,4 ghz

MBO: ASrock 785GMH

RAM: 3x2gb ddr2 800 Muskin

HDD: Seagate 500 GB + WD Blue 1 TB

VGA: Sapphire Radeon 7850@stock 1gb ( driveri su zadnji sa AMD-ove stranice )

Igram igru vec par dana i prezadovoljan sam. Radi na nekih 40-60fpsa sa nekim radnom cfg-om. Igra mi se nije niti jednom srusila, par puta mi se samo od sebe odspojilo sa servera. 

Jedino sto mi smeta je malo duze loadiranje mapa, ali i to ce biti rijeseno kad  kupim SSD, a i planiram kupiti r9 270x pa ce i FPS vjerojatno skociti. Mozda jos i instaliram win 8.1. pa cemo vidjeti kako to funkcionira i jel ima kakvih poboljsanja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 17:16 (junkieee).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
junkieee kaže...

MBO: ASrock 785GMH

RAM: 3x2gb ddr2 800 Muskin

HDD: Seagate 500 GB + WD Blue 1 TB

VGA: Sapphire Radeon 7850@stock 1gb

Igram igru vec par dana i prezadovoljan sam. Radi na nekih 40-60fpsa sa nekim radnom cfg-om. Igra mi se nije niti jednom srusila, par puta mi se samo od sebe odspojilo sa servera. 

Jedino sto mi smeta je malo duze loadiranje mapa, ali i to ce biti rijeseno kad  kupim SSD, a i planiram kupiti r9 270x pa ce i FPS vjerojatno skociti. Mozda jos i instaliram win 8.1. pa cemo vidjeti kako to funkcionira i jel ima kakvih poboljsanja.

Te digni proc na 4 Gh pa ces vidit razliku {#}.

17 godina
junkieee kaže...

a i planiram kupiti r9 270x pa ce i FPS vjerojatno skociti. Mozda jos i instaliram win 8.1. pa cemo vidjeti kako to funkcionira i jel ima kakvih poboljsanja.

Neće skočiti FPS. Phenom II x4 ti u MP-u bottlenecka i tu 7850 i to ne malo, a R9 270X bio bottleneckao drastično - igra bi ti radila isto.

Win 8.1 bi ti dost značio, to napravi što prije.

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
junkieee kaže...

a i planiram kupiti r9 270x pa ce i FPS vjerojatno skociti. Mozda jos i instaliram win 8.1. pa cemo vidjeti kako to funkcionira i jel ima kakvih poboljsanja.

Neće skočiti FPS. Phenom II x4 ti u MP-u bottlenecka i tu 7850 i to ne malo, a R9 270X bio bottleneckao drastično - igra bi ti radila isto.

Procesor nece vise od 3,8 ghz stabilno, evo sad sam ga na 3,6 digao da vidim jel bude kakave razlike, pa cu probat i na 3,8 kasnije.

Koja mi je onda solucija ? Ne mislim kupovati cijeli novi komp radi toga, rađe naklokam procesor koliko ide. Eventualno mogu od frenda posuditi 7870 da vidim kakva je razlika...

Win 8.1 ide kad dode SSD tj idu na njega..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 18:56 (junkieee).
13 godina
191x7 kaže...

Ovo baš i nije istina.

Ja sam na svojoj konfi s x4 965 vrtio r9 270x bf4 64-man bez ikakvih problema, i na otvorenim i na zatvorenim mapama.

Bottleneck-a nigdje nije bilo, znači minimalni usage što sam bio vidio da je 90%(inače je bio 95-99%), inače framedrop-ova uopće nije bilo, 1080p na TV-u.

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice