- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve se nema,a igri vise nego u prodaji na Originu...
LOL, 4 ticketa! Odlicno!
Vidis, to napravis kad nema mene u tenku
Kako nemas srece, hehehe
LOL, 4 ticketa! Odlicno!
Vidis, to napravis kad nema mene u tenku
Kako nemas srece, hehehe
Nije da se hvalim, ali ubio sam zadnju trojicu(triple kill) za tjesnu pobjedu
Sta se desilo battlelogu ??!
Meni je u redu.
uh sinoc sam zasapao odamh poslije posla pa nisam stigao ubaciti klasik ;/. Ali vidim da je bilo zanimljivo.
meni je isto sve u redu..i imam pitanje..jel znade netko zasto svaki put kad upalim pc i idem igrat bf3 moram ponovo instalirat plugin na battlelogu?
Sta se desilo battlelogu ??!
ocisti cache & cookies
Ranit ću se, ahahahhahahha, close quarters only mape server
http://img571.imageshack.us/img571/6136/ykgr.jpg
Ranit ću se, ahahahhahahha, close quarters only mape server
http://img571.imageshack.us/img571/6136/ykgr.jpg
ovo dolje je jos bolje pro pilot xd
Zbogom prijatelju!
Ma kakvi...lagano ostaje zapisan u vremenu...nakon nekog vremena opet će se netko sjetiti ajmo jednu bf3 malo da vidimo kako je izgledalo i izguštat ćemo par rundi i onda se vratiti na bf3.
Nemoš samo tako obrisati tih 1000 sati...bar ja ne :)
Zbogom prijatelju!
Ma kakvi...lagano ostaje zapisan u vremenu...nakon nekog vremena opet će se netko sjetiti ajmo jednu bf3 malo da vidimo kako je izgledalo i izguštat ćemo par rundi i onda se vratiti na bf3.
+1, a i bc2 imam instaliran još jer se svakih 4-5mj neko na ts-u sjeti ajmo večeras malo za promjenu prašit valparaiso i oasis
Zbogom prijatelju!
mislim da se varas i to dobro. BF 3 nema ni blizu ono nesto sto je imao BC 2 i sto ima i danas. Nakon par mjeseci pauze od BF 3, vratio sam se i mogu reci da nisam nista propustao. Igra je ok , ali samo to. Prokleto je puna bugova i gliceva kao i prvi dan, boje su uzasne, a suppres da ne spominjem. Mape su uzasne jer su pravljene za sve modove , a to jednostavno ne ide bez nekih malih preinaka po modu ( bc primjer ). Tako da imamo minimalno par dobri mapa. I to vecinom vanila i zadnja 2 DLC-@ po koju. Sve u svemu BC i BC 2 su mi bili sati i sati zabave, dok sam sa BF 3 dobio sjede. Zasto sam toliko vremena u njega utukao ne znam ni sam, vjerojatno u nadi da cu dobiti s vremenom bolju igru. Uglavnom nadam se da je BF 3 bio samo dobra beta i da nece BF 4 imati iste bolesti jer onda sigurno necu imati strpljenje za cekat bolji proizvod. Pa vratiti se i na bc 2 ako treba.
Evo stari Gerijatrijaši su bili u akciji: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69878842/364263012/
Evo stari Gerijatrijaši su bili u akciji: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69878842/364263012/
I da bude veci izazov, Wiz je zmirecki igrao.
mislim da se varas i to dobro. BF 3 nema ni blizu ono nesto sto je imao BC 2 i sto ima i danas. Nakon par mjeseci pauze od BF 3, vratio sam se i mogu reci da nisam nista propustao. Igra je ok , ali samo to. Prokleto je puna bugova i gliceva kao i prvi dan, boje su uzasne, a suppres da ne spominjem. Mape su uzasne jer su pravljene za sve modove , a to jednostavno ne ide bez nekih malih preinaka po modu ( bc primjer ). Tako da imamo minimalno par dobri mapa. I to vecinom vanila i zadnja 2 DLC-@ po koju. Sve u svemu BC i BC 2 su mi bili sati i sati zabave, dok sam sa BF 3 dobio sjede. Zasto sam toliko vremena u njega utukao ne znam ni sam, vjerojatno u nadi da cu dobiti s vremenom bolju igru. Uglavnom nadam se da je BF 3 bio samo dobra beta i da nece BF 4 imati iste bolesti jer onda sigurno necu imati strpljenje za cekat bolji proizvod. Pa vratiti se i na bc 2 ako treba.
joj daj ne brij , pa zašto je onda igraš svaki dan??
zato jer ti kao "frendovi" igraju pa je i ti igraš?
mene ne zanima bc2, bf2 (mada sam ih sve probao), ja sam praktički počeo sa bf3 i ostat ću i dalje "na njemu".
isto mislilm da igra ima brdo nedostataka ali mi je igra bomba!i siguran sam da će je upalit još dosta puta nakon što izađe bf4.
jer da mi igra NE VALJA nebi je nikad niti igrao, tako da s tvoje strane ja tebe isto ne kužim šta briješ kad je ne moraš igrat, ali glavno da pljuješ po njoj kao, skraćeno ;"ne valja qurca" spika...
no dobro...
Cisto se nadam da kad izade bf4 necu imat potrrbe palit bf3 :)

Upravo pokrecem instalaciju Win 8.1
Posto mi je BF3 Rus, nadam se da cu ga iz prve sloziti da odma isprobamo sto ti Windowsi mogu
Posto mi je BF3 Rus, nadam se da cu ga iz prve sloziti da odma isprobamo sto ti Windowsi mogu
Jel taj update službeni ili je još u preview fazi?
Jel taj update službeni ili je još u preview fazi?
Na zalost, imam "sumnjivu" verziju, pa ak mi se dopadne kupujem original.
Koliko vidim, Microsoft jos nije pustio verziju 8.1 ali je ovo pokupljeno s njihovih servera kao konacna verzija. Ovo sam usput vidio negdje, imas Win 8 temu ak te zanimaju provjerene informacije :)

Na zalost, imam "sumnjivu" verziju, pa ak mi se dopadne kupujem original.
Koliko vidim, Microsoft jos nije pustio verziju 8.1 ali je ovo pokupljeno s njihovih servera kao konacna verzija. Ovo sam usput vidio negdje, imas Win 8 temu ak te zanimaju provjerene informacije :)
Budem filu napastvovao sa jednim dugim PM-om, ako se ne varam on je win8-fil ;)