Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Zanimljiva montaža:

Ovo mi je najdraža montaža od svih koje sam pogledao. Odlična montaža, odličan gameplay, stvarno svaka čast čovjeku! :D

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zbogom prijatelju!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

4 3 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Zbogom prijatelju!

Ja sam bf4 uninstalirao!

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Sve se nema,a igri vise nego u prodaji na Originu... {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

LOL, 4 ticketa! Odlicno!

Vidis, to napravis kad nema mene u tenku {#}

Kako nemas srece, hehehe {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

LOL, 4 ticketa! Odlicno!

Vidis, to napravis kad nema mene u tenku {#}

Kako nemas srece, hehehe {#}

Nije da se hvalim, ali ubio sam zadnju trojicu(triple kill) za tjesnu pobjedu {#}

Battlefield 3: leo_DOR3
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedan koristan tutorial :)

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
9 15 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...

Evo jedan koristan tutorial :)

??????????????????

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Otkada postoji ovaj Pancakes dog tag?
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Od Endgamea.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Sta se desilo battlelogu ??!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...

Meni je u redu. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
neaktivan

uh sinoc sam zasapao odamh poslije posla pa nisam stigao ubaciti klasik ;/. Ali vidim da je bilo zanimljivo.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

meni je isto sve u redu..i imam pitanje..jel znade netko zasto svaki put kad upalim pc i idem igrat bf3 moram ponovo instalirat plugin na battlelogu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drahic kaže...

ocisti cache & cookies

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Battlefield 3

I to je riješeno... vrijeme za uninstall...

{#} BF3

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 4 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ranit ću se, ahahahhahahha, close quarters only mape server{#}{#}

http://img571.imageshack.us/img571/6136/ykgr.jpg

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jopis kaže...

Ranit ću se, ahahahhahahha, close quarters only mape server{#}{#}

http://img571.imageshack.us/img571/6136/ykgr.jpg

ovo dolje je jos bolje {#} pro pilot xd

15 godina
Danny_HR kaže...

Zbogom prijatelju!

Ma kakvi...lagano ostaje zapisan u vremenu...nakon nekog vremena opet će se netko sjetiti ajmo jednu bf3 malo da vidimo kako je izgledalo i izguštat ćemo par rundi i onda se vratiti na bf3.

Nemoš samo tako obrisati tih 1000 sati...bar ja ne :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Zbogom prijatelju!

Ma kakvi...lagano ostaje zapisan u vremenu...nakon nekog vremena opet će se netko sjetiti ajmo jednu bf3 malo da vidimo kako je izgledalo i izguštat ćemo par rundi i onda se vratiti na bf3.

+1, a i bc2 imam instaliran još jer se svakih 4-5mj neko na ts-u sjeti ajmo večeras malo za promjenu prašit valparaiso i oasis{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

Zbogom prijatelju!

mislim da se varas i to dobro. BF 3 nema ni blizu ono nesto sto je imao BC 2 i sto ima i danas. Nakon par mjeseci pauze od BF 3, vratio sam se i mogu reci da nisam nista propustao. Igra je ok , ali samo to. Prokleto je puna bugova i gliceva kao i prvi dan, boje su uzasne, a suppres da ne spominjem. Mape su uzasne jer su pravljene za sve modove , a to jednostavno ne ide bez nekih malih preinaka po modu ( bc primjer ). Tako da imamo minimalno par dobri mapa. I to vecinom vanila i zadnja 2 DLC-@ po koju. Sve u svemu BC i BC 2 su mi bili sati i sati zabave, dok sam sa BF 3 dobio sjede. Zasto sam toliko vremena u njega utukao ne znam ni sam, vjerojatno u nadi da cu dobiti s vremenom bolju igru. Uglavnom nadam se da je BF 3 bio samo dobra beta i da nece BF 4 imati iste bolesti jer onda sigurno necu imati strpljenje za cekat bolji proizvod. Pa vratiti se i na bc 2 ako treba.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 3: [G]Diretore_BB
14 godina
mabencic kaže...

{#}

I da bude veci izazov, Wiz je zmirecki igrao.

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

mislim da se varas i to dobro. BF 3 nema ni blizu ono nesto sto je imao BC 2 i sto ima i danas. Nakon par mjeseci pauze od BF 3, vratio sam se i mogu reci da nisam nista propustao. Igra je ok , ali samo to. Prokleto je puna bugova i gliceva kao i prvi dan, boje su uzasne, a suppres da ne spominjem. Mape su uzasne jer su pravljene za sve modove , a to jednostavno ne ide bez nekih malih preinaka po modu ( bc primjer ). Tako da imamo minimalno par dobri mapa. I to vecinom vanila i zadnja 2 DLC-@ po koju. Sve u svemu BC i BC 2 su mi bili sati i sati zabave, dok sam sa BF 3 dobio sjede. Zasto sam toliko vremena u njega utukao ne znam ni sam, vjerojatno u nadi da cu dobiti s vremenom bolju igru. Uglavnom nadam se da je BF 3 bio samo dobra beta i da nece BF 4 imati iste bolesti jer onda sigurno necu imati strpljenje za cekat bolji proizvod. Pa vratiti se i na bc 2 ako treba.

joj daj ne brij , pa zašto je onda igraš svaki dan??

zato jer ti kao "frendovi" igraju pa je i ti igraš?

mene ne zanima bc2, bf2 (mada sam ih sve probao), ja sam praktički počeo sa bf3 i ostat ću i dalje "na njemu".

isto mislilm da igra ima brdo nedostataka ali mi je igra bomba!i siguran sam da će je upalit još dosta puta nakon što izađe bf4.

jer da mi igra NE VALJA nebi je nikad niti igrao, tako da s tvoje strane ja tebe isto ne kužim šta briješ kad je ne moraš igrat, ali glavno da pljuješ po njoj kao, skraćeno ;"ne valja qurca" spika...

no dobro...

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cisto se nadam da kad izade bf4 necu imat potrrbe palit bf3 :)

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Upravo pokrecem instalaciju Win 8.1 {#}

Posto mi je BF3 Rus, nadam se da cu ga iz prve sloziti da odma isprobamo sto ti Windowsi mogu {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Posto mi je BF3 Rus, nadam se da cu ga iz prve sloziti da odma isprobamo sto ti Windowsi mogu {#}

Jel taj update službeni ili je još u preview fazi?

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
14 godina
mrxa1 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jel taj update službeni ili je još u preview fazi?

Na zalost, imam "sumnjivu" verziju, pa ak mi se dopadne kupujem original.

Koliko vidim, Microsoft jos nije pustio verziju 8.1 ali je ovo pokupljeno s njihovih servera kao konacna verzija. Ovo sam usput vidio negdje, imas Win 8 temu ak te zanimaju provjerene informacije :)

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na zalost, imam "sumnjivu" verziju, pa ak mi se dopadne kupujem original.

Koliko vidim, Microsoft jos nije pustio verziju 8.1 ali je ovo pokupljeno s njihovih servera kao konacna verzija. Ovo sam usput vidio negdje, imas Win 8 temu ak te zanimaju provjerene informacije :)

Budem filu napastvovao sa jednim dugim PM-om, ako se ne varam on je win8-fil ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice