Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Svrzic kaže...

Ekipa, ja imam rusku verziju BF3, a prijatelj englesku, pa me zanima dali bi se ja mogao logirati na njegov account, skinuti englesku verziju battlefielda, te se samo logirati na moj account i normalno igrati? ili to nece radit?

Nemaš potrebe ići preko njega, logaj se u svoj, bum, skini igru, i bum ubaciš engleske fajlove i imaš englesku verziju.

Imaš language switcher i sve updateove čini mi se na cjs keys stranici

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

Levelcap kaže foregrip na svakom oružju smanjuje preciznost kad se puca nišanjeno. Što vi mislite?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Levelcap kaže foregrip na svakom oružju smanjuje preciznost kad se puca nišanjeno. Što vi mislite?

Cini mi se da samo spread malo poveca kad je ADS,igrao sam bez njega samo sa HB i manji je spread samo malo jaci recoil bar mi se tako cini

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Battlefield 3

wow trebao sam napisati da je obična ped3žina a ne gay, možda nebi dobio ban na 1h {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 17:57 (letece_prase).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Ne na svakom, recim na famasu, f2000 i aeku dobro dođe jer kontrira horizontalni recoil dosta, i smanjuje vertiklani čini mi se 5-10%

Ali postoji neki combo, kao foregrip i heavy barrel, čitao sam o tome, da taj combo izvlači najviše iz puške. :)

Tako da se igraj se malo, kombiniraj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 3

super video, samo je malo kraj bzvz

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 7 hvala 0
17 godina
Svrzic kaže...

Ekipa, ja imam rusku verziju BF3, a prijatelj englesku, pa me zanima dali bi se ja mogao logirati na njegov account, skinuti englesku verziju battlefielda, te se samo logirati na moj account i normalno igrati? ili to nece radit?

Skini rusku preko svojeg accounta (inače će ti uvijek htjeti povuć nedostajuće file-ove).

Nakon toga se ulogiraj preko njegovog accounta, napravi "Repair Install" i pokreni jednom englesku verziju.

Kad se ulogriaš sa svojim accountom nemoj raditi repair, jer će ti vratiti na RU verziju (no language file-ovi engelski će ti ostati na kompu - ako slučajno napraviš repair, staviš opet login ENG accounta i Repair, raditi će opet na ENG). Postoji mala šansa da ćeš morati stavit an ENG u registry-u.

No, uvijek imaš varijantu prebacivanja na ENG sa language cahanger-om, nije problem.

Sretno!

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
Battlefield 3

Evo Exa opet u akciji. Da ga ne znam rekao bi da je čiter.  Lud ko struja {#}

Moj PC  
4 10 hvala 0
16 godina

Evo da se povalim da uđoh u prvih 15 sa A91 ;)

15 od 319950 15 od 319950
Origin: mrxa
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 22:23 (mrxa1).
14 godina
Battlefield 3

Zanimljive poteze prije nego sta opali ima.. Just sayin.. {#}

Moj PC  
8 5 hvala 0
13 godina

Zanimljive da.....ali misim da još uvijek ne postoji čit da ti granatu ili RPG usmjeri prema avionu ili heliju  i to dok ne znaš putanju istog, s tim da od vremena od kad ispali pa do pogotka prođe nekoliko sekundi a lijepo se vidi granata u letu...... Just sayin {#}

14 godina
Battlefield 3

Mislim da mi nismo ni svjesni kakvi sve citevi postoje. Ali,nebi se cudio,a jos manje iznenadio. 

Ne optuzujem direktno da se ne shvati krivo,samo su mi tako neke stvari upale u oko.. {#} {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

A šta bi onda trebali reć za njega http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Nicz_DK/

po meni,jedan od najboljih tenkista.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

ali misim da još uvijek ne postoji čit da ti granatu ili RPG usmjeri prema avionu ili heliju

Krivo misliš ;)

17 godina
Battlefield 3

Sjećate se E3 i BF3E3 koda za Closed Quarters? Navodno će slična promocija biti i za GamesCom, kod će vjerojatno biti BF3GC a ekspanzija Aftermath.

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 3 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Naravno, sad je i ex čiter..loool. Ko god je dobar u nečemu je čiter 

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

normalno{#}{#}

15 godina
Doca15 kaže...

A šta bi onda trebali reć za njega http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Nicz_DK/

po meni,jedan od najboljih tenkista.

nije loš.samo 800h u tenkovima + destroyeri,meh.

14 godina
ARazer kaže...

Bas zbog ovoga sam napisao da nikoga ne optuzujem,ali koliko vidim đabe mi i taj post bio.

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Zanimljive poteze prije nego sta opali ima.. Just sayin.. {#}

drahic kaže...

Mislim da mi nismo ni svjesni kakvi sve citevi postoje. Ali,nebi se cudio,a jos manje iznenadio. 

Ne optuzujem direktno da se ne shvati krivo,samo su mi tako neke stvari upale u oko.. {#} {#}

drahic kaže...
ARazer kaže...

Bas zbog ovoga sam napisao da nikoga ne optuzujem,ali koliko vidim đabe mi i taj post bio.

normalno da optužuješ{#},neki nice tank aimbot bar mi tako izgleda

13 godina
MRSKI kaže...

Hahahaha koliko TD za ovaj video. Stvarno me zaboli racku za njih ali me iznenađuje koliko su ljudi zavidni i jadni kad vide da je možda netko u nečemu bolji od njih. Koliko sam puta igrao na serveru i bio ownan od likova koji imaju preko 80 -90% vremena provedenih kao assault i sad bi trebao reći da su svi oni čiteri jer su bolji od mene jer JA imam tisuću i kusur sati igre a buše me ko sir. Ljudi su jednostavno bolji, imaju izvježbanu ruku, bolju kontrolu puške i znaju se bolje postaviti u toj situaciji. I nikad nikoga nisam optuživao za čit...pa ni Coronu sa kojim sam nekoliko puta igrao na serveru. Ali ne, treba popljuvat, zgaziti i omalovažavati svakoga ko je imalo bolji od nas jer se mi tako osjećamo vrijedniji, sposobniji i pametniji {#}

17 godina
Battlefield 3

P90 protiv PiS-ovaca (među ostalima):

Moj PC  
4 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...
ARazer kaže...

Astra ne rise bez veze. Nisam te citirao nit na tebe mislio nego općenito kažem.

17 godina
Battlefield 3

Meni lik zakon komentira (ekipa mu bira loadout i on radi po jedan Colonel rank sa tim load-outom - do Col100, ima još dug put):

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
ARazer kaže...
drahic kaže...
ARazer kaže...

Astra ne rise bez veze. Nisam te citirao nit na tebe mislio nego općenito kažem.

Pa osjecao sam se prozvanim iz razloga jer sam ja jedini napisao onaj gore post gdje 'optuzujem'. 

14 godina
MRSKI kaže...
MRSKI kaže...

Hahahaha koliko TD za ovaj video. Stvarno me zaboli racku za njih ali me iznenađuje koliko su ljudi zavidni i jadni kad vide da je možda netko u nečemu bolji od njih. Koliko sam puta igrao na serveru i bio ownan od likova koji imaju preko 80 -90% vremena provedenih kao assault i sad bi trebao reći da su svi oni čiteri jer su bolji od mene jer JA imam tisuću i kusur sati igre a buše me ko sir. Ljudi su jednostavno bolji, imaju izvježbanu ruku, bolju kontrolu puške i znaju se bolje postaviti u toj situaciji. I nikad nikoga nisam optuživao za čit...pa ni Coronu sa kojim sam nekoliko puta igrao na serveru. Ali ne, treba popljuvat, zgaziti i omalovažavati svakoga ko je imalo bolji od nas jer se mi tako osjećamo vrijedniji, sposobniji i pametniji {#}

Mrski,da sam zavidan jer je netko bolji od mene u IGRI,pucao bi siu glavu istog trena.

Ne serem i pljujem po nikome i ne omalovazavam njihov trud i rad,dapace,svaka cast ako mozes toliko vremena potrosit na neke druge stvari osim posla i zivota. 

Ja sam samo napisao da mi je ZANIMLJIVO kako potegne ruku prije nego sta opali. Tebi nije ni najmanje cudno? 

Neznam,mozda mu je to tilt,zivac u ruci,aimbot. Ja to NEZNAM. Zato nisam niti direktno ikoga optuzio a jos manje da sam zavidan. 

Daj pocnite citat sa razumijevanjem postove. 

Hvala

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ti ni astru nisi mogao normalno vozit nego si kupio čit za nju a tu nešto pričaš o igri. Pff

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:18 (ARazer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

To nije čit. To je varalica. To ti je koda u neprijateljskom timu imas frenda. :P

Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ponekad igram s ex-om i covjek stvarno nije citer, snima stalno, pa snimi sve, ima skila i ne pricajte gluposti, 50% njih ovdje igra infantry ili ih jednostavno ne ide sa vozilima, a igraju i onda se cude kada netko s tenkom skida jetove... {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 11 hvala 0
14 godina
protjeran
Scrappy kaže...

pošto vidim da više nema moderatora na ovom odjelu foruma, onda ću slobodno izrazit svoje mišljenje a i mišljenje večine korisnika ove teme

za ove p1čke koje na svaki post bacaju TD... nabijem vas lijepo na svoju k1tu masnu... da megatron, to se odnosi na tebe i tvoje kompanjone, sve se može saznat kad se hoće...

mislim... mogu samo pretpostavit koliko vam je dosadno i jadno u životu, koliko vam je mizaran život da ste tako nisko pali... ali eto svaki dan sam zahvalan sebi kaj nisam toliko mizaran sa svojim životom, ipak želim napredovat u zivotu, a ne probleme iz privatnog života tu bacat s nekim fintama i izjavama... jednostavno eto, htio sam reći koliko vas žalim, žalim što svoj ljudski rod moram dijeliti sa ovakvima... žalosno

Zabavno je slusati  kako se zbog svake gluposti nazivcirate {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 15 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice