Meni samo friends lista ne radi, kaže da nemam prijatelja..
Jadan sam.
EDIT- sad više niš ne radi..
Meni samo friends lista ne radi, kaže da nemam prijatelja..
Jadan sam.
EDIT- sad više niš ne radi..
Jel se možete vi ulogirat trenutno u Battlelog? Meni stalno javlja "We are sorry, something went wrong during your login. Please try again."
EDIT: Sad vidjeh komentare gore.
Odo igrat BC2 onda.
Ja u zadnja tri tjedna naletio na najviše 5-6 Colonela 100, prije ih je bilo puno više, sad samo neki low-leveli
Kojima je ovo drugi ili treci acc .
Ja u zadnja tri tjedna naletio na najviše 5-6 Colonela 100, prije ih je bilo puno više, sad samo neki low-leveli
Kojima je ovo drugi ili treci acc .
Ma nije, njubare, ima par Kanala CQ, uzasno ih je lako baserape-at jer njubare ne znaju za smoke na LAV-u xD
Radi li vama battlelog, jer meni se neče ni ulogirat a i Battlelog forum se ponaša čudno.
"Some users are currently experiencing issues on Battlelog. We're investigating the issue and working to fix it as soon as possible."
Sve se bojim da su samo neki, al tako zvuči ljepše ;)
Meni izbacuje Internal Server Error.
jao njima ako će bit ista situacija kad dođe BF4...pola vremena kad mogu igrat se smanji na jos pola jer im ne rade serveri svako malo
Haha sad vidim frend igra Oman noobs only max KD 4.0 lol nije vrag da smo svi ispod togo njubine
ja malo letim helijem i čim se dignem već me drugi skine wtf,ono samo bum bez locka i ničega,šta je to?
ja malo letim helijem i čim se dignem već me drugi skine wtf,ono samo bum bez locka i ničega,šta je to?
Rekao bi da je tv-raketlin
Rekao bi da je tv-raketlin
ah,baš malo probavam letit i skinut koji tenk možda ali nemam šanse u borbama,uvijek me drugi heli ili jet skinu
može
Gdje si na moru?
Gdje si na moru?
A da si fcb razmjenite pa dopisujete
A drugu partiju sam se osjećao kao gospodin bio stalno u tenku i fuk čak mi cyber dovodio ganc nove tenkove da vozim. Thx transice
Malo postovanja, Pica za tebe. Kakav transic. A tebi je mama zensko.
Je, vidio sam da te novi tenk malo zbunio. Upadnes unutra i jos neko vrijeme gledas okolo :D
Nego, danas nisam igrao BF, kriza, ne mogu zaspat... tipkam po mobu.
Dajte napisite sto se dogadja u igri da lakse zaspim.
Cyber pa transić si otkad te basta fotkao u svojoj ordinaciji. Ne možeš to promijenit, za mene si sad i forever mala lepa transica.
A za tenk, pa čuj ja sam uskočio i gledam zbunjeno jer sam mislio da sam gunner.
P.S Ovi sa TD hahah otkad nema više pogleda tko daje i prima bogme vam narasle nešto ćunice za par milimetara. Usput mrzim i ja vas bobovi i bog dao da vam moj čovjek linić sve uzme.
Linić je njub...stalno chuchi pored fiskalne blagajne
Nisi baš blizu, ja sam u Malinskoj xD
Nafurane TD babe, čovjeka pitam gdje se nalazi i odma piz****.
Cyber pa transić si otkad te basta fotkao u svojoj ordinaciji. Ne možeš to promijenit, za mene si sad i forever mala lepa transica.
Znam, pokusavao sam se napraviti bedast
Ako ce se u BF4 stvarno moci crtati custom emblemi na vozila, ili cak na vojnike, okupljamo Govna opet, a ti si zaduzen za logo :)
Ako ce se u BF4 stvarno moci crtati custom emblemi na vozila, ili cak na vojnike, okupljamo Govna opet, a ti si zaduzen za logo :)
Jednom govno...uvijek govno
Haha vi niste više govna nego jedini sam ja ostao tako da ne lažite narod. Za mene ste jude, nisam ja lolik nego istrijan tako da pamtim to forever.
Usput, Linić ima velik K/D sad preko ljeta
Al ga danas prži vani, dobio sam solarnu erekciju danas.
Nemoj tako, u Govna uvijek idu čvrsti momci
Drzi te vec neko vrijeme nije sam danas .
Haha vi niste više govna nego jedini sam ja ostao tako da ne lažite narod. Za mene ste jude, nisam ja lolik nego istrijan tako da pamtim to forever.
Usput, Linić ima velik K/D sad preko ljeta
Da sunce je danas malo OP...
Ekipa, ja imam rusku verziju BF3, a prijatelj englesku, pa me zanima dali bi se ja mogao logirati na njegov account, skinuti englesku verziju battlefielda, te se samo logirati na moj account i normalno igrati? ili to nece radit?
Radit ce savršeno.
Ekipa, ja imam rusku verziju BF3, a prijatelj englesku, pa me zanima dali bi se ja mogao logirati na njegov account, skinuti englesku verziju battlefielda, te se samo logirati na moj account i normalno igrati? ili to nece radit?
Iskreno nemam pojma,mozes probat ali evo ja imam rusku i napravim da je engleska u 3 sekunde,nije ti to problem samo kopiras eng fileove i aktiviras