Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.187.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Gdije mogu nabaviti onine BF3 povoljno? Sve jedno mi je dali je s CD-om ili je samo CD key pa moram igru skidati posebno.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ne radi link.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
77ari kaže...
Sale_ds kaže...

Ne radi link.

Vjerovatno zato kaj nemas lajkanu bf stranicu na fejsu..??

Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
Battlefield 3

lol!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
18 1 hvala 1
12 godina
77ari kaže...

Gdije mogu nabaviti onine BF3 povoljno? Sve jedno mi je dali je s CD-om ili je samo CD key pa moram igru skidati posebno.

http://cdkeyprices.com/

i trenuton je na originu akcija 225 kn igra + svih 5 patcheva, http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.255751200/

samo igra 75kn,  http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/productID.225064100

14 godina
neaktivan
b00 kaže...
77ari kaže...

i trenuton je na originu akcija 225 kn igra + svih 5 patcheva, http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.255751200/

samo igra 75kn,  http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/productID.225064100

Koliko su mi potrebni svi patchevi da bi igrao MP?

15 godina
77ari kaže...
b00 kaže...
77ari kaže...

Koliko su mi potrebni svi patchevi da bi igrao MP?

ovo je igra + svi dlc-ovi koji su došli za nju (225 kn) sa nekim dodatnim stvarima koje su dostupne samo premium igračima

da kupite običnu igru 75 kn, koja nije premium, opet ćete dobiti sve patcheve koji su izdani za (koliko-toliko) poboljšanje igre, popravak bugova i to, i stavljanja stvari vezanih za dlc-ove

mp možeš igrati i sa igrom od 75 kn, no nećeš imati sve mape koje u izdane, oružja ni mogućnosti da ih otključaš i slično, osim onih koje možeš zaradit na vanilla mapama

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan

Znači ako kupim za 225kn onda bih bio premium igrač?  Bio bi budala da uzmem za 75kn jer samo u Hrvatskoj igra košta 200kn, a sa svim pečevima bude oko 300+kn.

13 godina
animosity_frenzy kaže...
MRSKI kaže...

Još jedan heli

od domaće ekipe

Fakat se treba potrudit pa nać ovako yebeno iritantnu muziku za podlogu. Svaka čast za skill, ali video nisam mogao odgledati.

Pa ovdje sam postao video gameplaya BF3 a ne neki muzički spot tako da mute audio mi je logičan izbor i pustit Mišu u pozadini {#}. Svačiji je ukus različit tako da ne ulazim u odabir glazbe ali skidam kapu za skill što je i poanta videa. Da se mene pita ja bi stavio ... "čaše lomim ruke mi krvave......"{#} Thumbs down neću ni komentirati jer će ih sada biti ihihi

15 godina
77ari kaže...

Znači ako kupim za 225kn onda bih bio premium igrač?  Bio bi budala da uzmem za 75kn jer samo u Hrvatskoj igra košta 200kn, a sa svim pečevima bude oko 300+kn.

da, kupnjom za za 225 kn, ćeš imat sve dlc-ove i što je izdano za igru

samo provjeri dal je uključena igra u premium, koliko ja znam premium ide na već kupljenu igru, ja dok sam nabavljao morao posebno igru, pa još na to premium

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
12 godina
Battlefield 3

postoji ovako

battlefield 3  - ovo ti je samo igra

battlefield 3 premium - ovo su samo dodaci za igru, patchevi iliti DLC-ovi (bez igre znaci)

battlefield 3 premium edition - ovo sadrzi i igru i sve dlcove i savjetujem da to uzmes posto je sada cijena odlicna, 225 kn i dobis sve.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Sale_ds kaže...

Ma nema šanse, znaš da za to oni moraju raditi, programirati i smišljati, što im se neda. Jedino ako izbace još jedan dlc, ctf for all maps pa onda tu ubace za 10 dolara ctfu sve mape :)

iako vjerujem da bi bio fora na nekim manjim mapama igrat ctf, i ideja je super, ali nea šanse.

Mislim da ovako nekako izgledaju sad uredi od bf3

Svi otišli na bf4 :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...
Sale_ds kaže...

Ma nema šanse, znaš da za to oni moraju raditi, programirati i smišljati, što im se neda. Jedino ako izbace još jedan dlc, ctf for all maps pa onda tu ubace za 10 dolara ctfu sve mape :)

CTF na infantry mapama?

Mislim da to ne bi islo iznad 16, mozda cak ni 8 igraca.

Probaj na nekoj mapi sam izletjet na mjesto koje cuvaju neprijateljski vojnici. Neces zivjeti ni 1-2 sekunde.

To je puno lakse kad imas vozila jer si i brzi i pola nepirijateljskog tima ne moze nista uciniti vozilima.

I ako vec uspijes pokupiti zastavu kao pjesadija medju neprijateljskom vojskom OBAVEZNO bi trebao biti na TS-u sa bar pola svojeg tima koji bi te DOSLOVNO trebali stiti svojim tijelima i pokupljati metke namjenjene tebi.

Na velikim mapama (32 ili 64) bi u tom trenutku bio ti protiv 32 ili 16 igraca.

I kad bi se svi tvoji istovremeno zaletjeli na zastavu vjerojatno bi bilo tvoj tim ima zastavu  - izgubio zastavu - ima - izgubio - ima.....

Osim ako pobijes CIJELI neprijateljski tim da se spawna na pocetku.

Tak si bar ja zamisljam.

Al da bi bili zanimljivo vidjeti da to implementiraju - BI!

Evo Sale, neda mi se ovo pisat na engelskom, prevedi mi i stavit cu na BF fejs pa da krene rasprava :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Sale_ds kaže...

iako vjerujem da bi bio fora na nekim manjim mapama igrat ctf, i ideja je super, ali nea šanse.

Mislim da ovako nekako izgledaju sad uredi od bf3

Svi otišli na bf4 :)

Ma znam, al treba probat. Ne kuzim koja ima je fora pompozno najavljivat kak se ctf vraca u velikom stilu bla bla i onda ga stavit na 4 mape od mogucih 29.. logika u pm..

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
Sale_ds kaže...

CTF na infantry mapama?

Probaj na nekoj mapi sam izletjet na mjesto koje cuvaju neprijateljski vojnici. Neces zivjeti ni 1-2 sekunde.

To je puno lakse kad imas vozila jer si i brzi i pola nepirijateljskog tima ne moze nista uciniti vozilima.

I ako vec uspijes pokupiti zastavu kao pjesadija medju neprijateljskom vojskom OBAVEZNO bi trebao biti na TS-u sa bar pola svojeg tima koji bi te DOSLOVNO trebali stiti svojim tijelima i pokupljati metke namjenjene tebi.

I kad bi se svi tvoji istovremeno zaletjeli na zastavu vjerojatno bi bilo tvoj tim ima zastavu  - izgubio zastavu - ima - izgubio - ima.....

Tak si bar ja zamisljam.

Evo Sale, neda mi se ovo pisat na engelskom, prevedi mi i stavit cu na BF fejs pa da krene rasprava :)

A realno gledano tak je vecinu vremena i sad, cak i sa vozilima (you're team picked, dropped, picked, dropped, picked, dropped...enemy has returned the flag) u 80% slucajeva kad igras s random ekipom. Ak i uletis po zastavu nebus osto ziv i solo je odnio da ga hebes, eventualno ak se skrumpas zesce lol. A nac kompetentan team to je vec kvantna fizika. A moje iskustvo je da il sam imao ekipu koja zna kaj radi pa smo gazili ili sam imao totalne trube koje zvrglaju nekam u nebo lol..

Ali ovo si dobro reko, 8v8, 3 squada, 1 att, 1 mid i 1 def i mislim da nema boljeg moda za igranje kaj se competitivnog gejmanja tice. To je barem moje osobno misljenje. I let the best team win :D 

Sve ostalo sa vise ljudi se uglavnom svede na bjesomucno napucavanje. 

Battlelog ~ UrbanFsk
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

CTF na infantry mapama?

Tak si bar ja zamisljam.

Metro od 64 igrače nema smisla...pa se igra.

Bilo bi fora vdijeti, da jedan trči sa zastavom drugi ga štite zašto ne. Ove nove mape jesu dobro složene za ctf, ali dalo bi se složit i stare za ctf, garant..ali otom potom.

Slažem se za limit igrača 8v8 do 10v10 maks.

12 godina
Sale_ds kaže...

Ali ovo si dobro reko, 8v8, 3 squada, 1 att, 1 mid i 1 def i mislim da nema boljeg moda za igranje kaj se competitivnog gejmanja tice. To je barem moje osobno misljenje. I let the best team win :D 

Sve ostalo sa vise ljudi se uglavnom svede na bjesomucno napucavanje. 

ti ocito nikad nisi igro search and destroy, to je jedini pravi competitive mode, sve ostalo je smece, u codu takoder postoje modovi headquartes , captures the flag , team deathmatch i ostale gluposti na foru zastava ili nekakvih checkpointa koje treba cuvat, na takvim serverima neces vidjet nikoga ko ima vise od 300 h igranja. to je za njubove...... pogotovo ne u bf3 di ti lik sa padobranom sleti na tvoj spawn ili di se spawna na nekoga svog igraca koji je vec blizu tvoje zastave. i aj sad ti igraj takticki, zapravo i mozes, krepas i cekas da onaj avion bude iznad protivnickomg spawna i stisnes skokkkkkk, vamoss uspio si proc sve prepreke.. i onda posto je ovo super competitiv takticka igra tamo te na flagu doceka njub sa tenkom a ti ga resetas rpgom njemu nista. boli glava !!!!!!!!!!!!!!!!!

sta tebi uopce competitiv znaci? bit prvi na publicu na kojem je 64 randoma? ti si onda pobjedink "competitiona"? zna se sta je competitiv igranje, igranje neke online lige i pohadanje lan partya kakve je gamersject organizirao 2-3 puta godisnje za cod2 i cod4, kad ce to bit u bf3? nikad, bf3 nije "natjecateljska" igra, uostalom dali je ijedan bf serijal uspio u competiv igranju? koliko je lanova u hrv napravljeno? dali se ikad bf probio na televiziju sa ijednim lanom ako ga je uopce bilo? 

bf3 i competitive nemoze u istu recenicu.  

13 godina
Battlefield 3

bf3 imas ima vise od 15 Lanova godisnje samo sto nijedan nije u hrvatskoj.{#}

evo neki:Dreamhack,Copenhagen games,Sugarlan,Clam arena itd...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

LOL, pa mi u Osijeku napravili 2 {#}

Freak Show Inc.
12 godina
Doca15 kaže...

lol, iskreno iznenadio me taj podatak, nemogu zamislit likove kako voze tenk i helikopter na lanu {#}

koji game mode se igra na tim lanovima?

16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Doca15 kaže...

LOL, pa mi u Osijeku napravili 2 {#}

Dva +

edit: an there was another troll born... meet BOO!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 17:36 (Co7).
15 godina
b00 kaže...

ti ocito nikad nisi igro search and destroy, to je jedini pravi competitive mode, sve ostalo je smece, u codu takoder postoje modovi headquartes , captures the flag , team deathmatch i ostale gluposti na foru zastava ili nekakvih checkpointa koje treba cuvat, na takvim serverima neces vidjet nikoga ko ima vise od 300 h igranja. to je za njubove...... pogotovo ne u bf3 di ti lik sa padobranom sleti na tvoj spawn ili di se spawna na nekoga svog igraca koji je vec blizu tvoje zastave. i aj sad ti igraj takticki, zapravo i mozes, krepas i cekas da onaj avion bude iznad protivnickomg spawna i stisnes skokkkkkk, vamoss uspio si proc sve prepreke.. i onda posto je ovo super competitiv takticka igra tamo te na flagu doceka njub sa tenkom a ti ga resetas rpgom njemu nista. boli glava !!!!!!!!!!!!!!!!!

sta tebi uopce competitiv znaci? bit prvi na publicu na kojem je 64 randoma? ti si onda pobjedink "competitiona"? zna se sta je competitiv igranje, igranje neke online lige i pohadanje lan partya kakve je gamersject organizirao 2-3 puta godisnje za cod2 i cod4, kad ce to bit u bf3? nikad, bf3 nije "natjecateljska" igra, uostalom dali je ijedan bf serijal uspio u competiv igranju? koliko je lanova u hrv napravljeno? dali se ikad bf probio na televiziju sa ijednim lanom ako ga je uopce bilo? 

Aj se ti vrati u svoj cod 2 i cod 4 i tamo se napucavaj sa svojim 333fps configima i ekipom koja kupuje računala od 10k kn da igra cod2.

Have fun, pozdrav!

12 godina
fila2208 kaže...
b00 kaže...

Aj se ti vrati u svoj cod 2 i cod 4 i tamo se napucavaj sa svojim 333fps configima i ekipom koja kupuje računala od 10k kn da igra cod2.

Have fun, pozdrav!

znaci to je problem, nemas dobar komp pa igras bf3.. sjednes u tenk i kempas kod flaga, umad? ajde malo proguglaj sta je config. btw kanta za 250fps lock dode max 2k kn ;), ako u bf3 imas 30 fps tamo bi imao 250, vise od toga ionako nije dozvoljeno.  

ovo je bf3 tema i komentirat cu je kolko god ocu..... i ne vracam se u cod vise, prejak sam za sve tamo, sad sam bf3 solider sa zadatkom skidanja helikoptera i tenkova !! (sa 20 raketa po vozilu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 17:53 (b00).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kompa daj smiri strasti malo,pametujes ljudima koji su od tetrisa fps napravili

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Igra je vrhunska, trebali bi imati stvarno više lanova.

15 godina
b00 kaže...

znaci to je problem, nemas dobar komp pa igras bf3.. sjednes u tenk i kempas kod flaga, umad? ajde malo proguglaj sta je config. btw kanta za 250fps lock dode max 2k kn ;), ako u bf3 imas 30 fps tamo bi imao 250, vise od toga ionako nije dozvoljeno.  

ovo je bf3 tema i komentirat cu je kolko god ocu..... i ne vracam se u cod vise, prejak sam za sve tamo, sad sam bf3 solider sa zadatkom skidanja helikoptera i tenkova !! (sa 20 raketa po vozilu)

Super, još jedan stormich, baš nam treba da nam oživi temu.

13 godina
Battlefield 3

Igra se 5v5 conquest inf.only,8v8,4v4 squad rush.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
b00 kaže...

Super, još jedan stormich, baš nam treba da nam oživi temu.

Pa spakirat ćemo mu karton kad nam dp*zdi i dobro...

Freak Show Inc.
12 godina

ako vas 20 koji ste raspravljali na 10 stranica o tome koje su slusalice bolje u battlefield 3 temi niste dobili kartone, onda necu niti ja zbog komentiranja same igre.  

fila dodaj me na battlelog bolz27 treba mi neko da im tenk vozi !!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice