Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.187.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Blade Runner31 kaže...

Da zato piram jer igra nenormalno dobro,ako ne vara ona je stvarno dobar

Onaj KD nije moguc cak i kad samo rejpas nubeke.

Tako da sumnjam da je legit! 

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Onaj KD nije moguc cak i kad samo rejpas nubeke.

Tako da sumnjam da je legit! 

Zato mi i je sumnjivo,pa nekako predobro mi to izgleda,ah na radar i bok

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Battlefield 3

Još jedan heli

od domaće ekipe

Moj PC  
13 5 hvala 5
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Ma fuckas statse lik je noob. I to bez zezancije, jedino ga izvlace jaki partiji. Jucer sa nama igrao lik x22 nesto.(pogledajte kod mene na esl pagu) Lik ima 7.nesto sveukupni kd, skor na tom mecuu mu je bio 8 10. A ja kad sam vidio statse reko to, imam cheatera. Nije vijeruj mi. Good camp + shooting skills, i eto ti abnormalni kd, ali to na eslu ne vrijedi.

14 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Bok, imam ATH 7970 1050 MHz edition, 3GB i procesor i5-3570K ako se ne varam, 32GB RAM.

Dali bi dobio što ja ako bih stavio još jednu istu karticu? :D

Ima li neko takvu sličnu konfiguraciju?

Kupi si SSD, a ne jos jednu karticu... {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Još jedan heli

od domaće ekipe

Jadni jetovi kad je EX gunner {#}

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma fuckas statse lik je noob. I to bez zezancije, jedino ga izvlace jaki partiji. Jucer sa nama igrao lik x22 nesto.(pogledajte kod mene na esl pagu) Lik ima 7.nesto sveukupni kd, skor na tom mecuu mu je bio 8 10. A ja kad sam vidio statse reko to, imam cheatera. Nije vijeruj mi. Good camp + shooting skills, i eto ti abnormalni kd, ali to na eslu ne vrijedi.

A moguce svasta nego je igrao protiv mene danas metro pub i imao 94 a smrti neznam tocno,15ak mozda pa su ga prozivali i onda sam isao statse vidjet.Ok hvala,ma ko ga fucka stavit cu ga na radar i bok

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
MRSKI kaže...

Još jedan heli

od domaće ekipe

Ova dva thumb downa su samo ljubomrona jer ne znaju ni uzletit u heliju.

Exaile definitvno jedan od top helija na balkanu ako ne i u cijeloj bf3 zajednici, i kao pilot i gunner. Lud ko šiba.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Bolje streljivo nemoze hahaha:D

3310 nokia,prvi mobitel

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije BF3 ali je svejedno odličan NERD RAGEEEEEEEEEEEEEE!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 1 hvala 0
15 godina
MegaMass 2000 kaže...

Repost, imaš na par stranica prije :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Više kao 25 year old virgin rage

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
12 godina
Battlefield 3

ima koga da odigramo jedan esl iz zajebancije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

LOoooOL!

Likovi hoce igrati s nama, odnosno protiv nas sq rush war.

Uzmemo im prvi mcom, ja ih pocistim magnumom, uzmem g3a3 i armamo drugi mcom i prije nego je puko OVO se dogodi!

Moram priznati da vecina,cak po mojoj procjeni oko 90% igraca  HC mod-a ovo igre su dosta losi, lose gadjaju i puno sprejaju i nije ih nikakav problem pobjediti.
Cast iznimkama da ih sada ne nabrajam pa ako nekog zaboravim da se ne bi uvrijedio, ali u pravilu su osjetno losiji igraci.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 3:33 (Co7).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Pratim ovu temu vec dugo vremena i namjeravam kupiti Battlefield 3 jer mi se mnogo svidja multiplayer. Zanima me kako ce raditi multiplayer na mojoj konfiguraciji (vidi pod MOJ PC) posto mi singleplayer sve na ultra radi na nekih 30FPS maximum pri 1680x1050 rezoluciji e sad na low nisam igrao jer sam je obrisao koristio sam {#} hocu li moci mutiplayer na Low postavkama i hoce li to imalo biti playable??? Hvala unaprijed

16 godina
neaktivan
Bečo kaže...

Pozdrav svima. Pratim ovu temu vec dugo vremena i namjeravam kupiti Battlefield 3 jer mi se mnogo svidja multiplayer. Zanima me kako ce raditi multiplayer na mojoj konfiguraciji (vidi pod MOJ PC) posto mi singleplayer sve na ultra radi na nekih 30FPS maximum pri 1680x1050 rezoluciji e sad na low nisam igrao jer sam je obrisao koristio sam {#} hocu li moci mutiplayer na Low postavkama i hoce li to imalo biti playable??? Hvala unaprijed

Hoće, ali treba ti neki bolji monitor ili da klokaš taj {#}

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
Bečo kaže...

Mislim da ce ti raditi toliko lose da nema smisla da uopce to uzimas dok ne dogradis racunalo.

Ozbiljno.

[M|C] ex_Co7
12 godina
Battlefield 3

banned ako ti sa tom svojom kantom mos igrat onda ce moc i on

Bečo ako stavis sve low i off, smanjis rezu mislim da budes oko 30-35 fps imo... puno ovisi o mapi i broju igraca na serveru.. sve u svemu moci ces igrat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

accuracy mi je porastao s 15% na 25% nakon gledanja par žikinih videa {#}prije bi me bolio qurac ako promasim 5-10 metaka,ali danas...... 

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 8:02 (kurt).

1 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
b00 kaže...

ima koga da odigramo jedan esl iz zajebancije?

He who dares, wins
12 godina
neaktivan

Da bih igrao Battlefield 3 Eng Game jeli trebam imati prijasnje djelove ili mogu na Originu skinuti kao posebnu igricu?

14 godina
neaktivan
Bergo kaže...

Da bih igrao Battlefield 3 Eng Game jeli trebam imati prijasnje djelove ili mogu na Originu skinuti kao posebnu igricu?

Nazalost DICE nije jos toliko pokvaren da map pack prodaje pod novu igru.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Još jedan heli

od domaće ekipe

Fakat se treba potrudit pa nać ovako yebeno iritantnu muziku za podlogu. Svaka čast za skill, ali video nisam mogao odgledati.

KILL! Have no fear!
12 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
MRSKI kaže...

Još jedan heli

od domaće ekipe

Fakat se treba potrudit pa nać ovako yebeno iritantnu muziku za podlogu. Svaka čast za skill, ali video nisam mogao odgledati.

tako je, Mišo Kovač bi bolje pasao.

He who dares, wins
17 godina
Kako bi fino nasamarao par ovih klinaca sta se deru, jaooi... bitchslap bi sam tak radio :)
15 godina
neaktivan
Basta kaže...
Kako bi fino nasamarao par ovih klinaca sta se deru, jaooi... bitchslap bi sam tak radio :)

ma trebalo bi to raditi kao na EsLu, ovako prozorski

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-LKADggv018

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 11:36 (xyan).
14 godina
animosity_frenzy kaže...
MRSKI kaže...

Bila ta mjuza iritantna ili ne treba skill da se ovak nekaj napravi :

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Battlefield 3

Pozdrav nisam bio vec skoro 2 mjeseca na Originu tj igro BF3, danas ujutro uđem i pocne mi se skidati update za BF3, i nakon par minuta vidim da je tek par % idem vidit koja je brzina skidanja i uocim da je update velik 6.18 GB. Moze li mi netko objasniti kakav je to update i što ima novo u njemu.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Xboxn00b kaže...

Pozdrav nisam bio vec skoro 2 mjeseca na Originu tj igro BF3, danas ujutro uđem i pocne mi se skidati update za BF3, i nakon par minuta vidim da je tek par % idem vidit koja je brzina skidanja i uocim da je update velik 6.18 GB. Moze li mi netko objasniti kakav je to update i što ima novo u njemu.

Oči + google = win!

14 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...

tako je, Mišo Kovač bi bolje pasao.

Kolko god teško mi to bilo priznati i Mišo Kovač je iznad toga.

Zero2 kaže...

Bila ta mjuza iritantna ili ne treba skill da se ovak nekaj napravi :

A čuj, može bit. Kako možeš znati da negdje nije fulao? Kladim se da bih dobio nešto slično da prebire nasumično (što ne znači da već nije nasumično) po tim dildima.

KILL! Have no fear!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice