Da zato piram jer igra nenormalno dobro,ako ne vara ona je stvarno dobar
Onaj KD nije moguc cak i kad samo rejpas nubeke.
Tako da sumnjam da je legit!
Da zato piram jer igra nenormalno dobro,ako ne vara ona je stvarno dobar
Zato mi i je sumnjivo,pa nekako predobro mi to izgleda,ah na radar i bok
Recite mi jel ovo hack ili je tip avion http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/UnStuni3d/stats/649166967/
Ma fuckas statse lik je noob. I to bez zezancije, jedino ga izvlace jaki partiji. Jucer sa nama igrao lik x22 nesto.(pogledajte kod mene na esl pagu) Lik ima 7.nesto sveukupni kd, skor na tom mecuu mu je bio 8 10. A ja kad sam vidio statse reko to, imam cheatera. Nije vijeruj mi. Good camp + shooting skills, i eto ti abnormalni kd, ali to na eslu ne vrijedi.
Bok, imam ATH 7970 1050 MHz edition, 3GB i procesor i5-3570K ako se ne varam, 32GB RAM.
Dali bi dobio što ja ako bih stavio još jednu istu karticu? :D
Ima li neko takvu sličnu konfiguraciju?
Kupi si SSD, a ne jos jednu karticu...
Ma fuckas statse lik je noob. I to bez zezancije, jedino ga izvlace jaki partiji. Jucer sa nama igrao lik x22 nesto.(pogledajte kod mene na esl pagu) Lik ima 7.nesto sveukupni kd, skor na tom mecuu mu je bio 8 10. A ja kad sam vidio statse reko to, imam cheatera. Nije vijeruj mi. Good camp + shooting skills, i eto ti abnormalni kd, ali to na eslu ne vrijedi.
A moguce svasta nego je igrao protiv mene danas metro pub i imao 94 a smrti neznam tocno,15ak mozda pa su ga prozivali i onda sam isao statse vidjet.Ok hvala,ma ko ga fucka stavit cu ga na radar i bok
Ova dva thumb downa su samo ljubomrona jer ne znaju ni uzletit u heliju.
Exaile definitvno jedan od top helija na balkanu ako ne i u cijeloj bf3 zajednici, i kao pilot i gunner. Lud ko šiba.
Bolje streljivo nemoze hahaha:D
3310 nokia,prvi mobitel
Repost, imaš na par stranica prije :)
ima koga da odigramo jedan esl iz zajebancije?
LOoooOL!
Likovi hoce igrati s nama, odnosno protiv nas sq rush war.
Uzmemo im prvi mcom, ja ih pocistim magnumom, uzmem g3a3 i armamo drugi mcom i prije nego je puko OVO se dogodi!
Moram priznati da vecina,cak po mojoj procjeni oko 90% igraca HC mod-a ovo igre su dosta losi, lose gadjaju i puno sprejaju i nije ih nikakav problem pobjediti.
Cast iznimkama da ih sada ne nabrajam pa ako nekog zaboravim da se ne bi uvrijedio, ali u pravilu su osjetno losiji igraci.
Pozdrav svima. Pratim ovu temu vec dugo vremena i namjeravam kupiti Battlefield 3 jer mi se mnogo svidja multiplayer. Zanima me kako ce raditi multiplayer na mojoj konfiguraciji (vidi pod MOJ PC) posto mi singleplayer sve na ultra radi na nekih 30FPS maximum pri 1680x1050 rezoluciji e sad na low nisam igrao jer sam je obrisao koristio sam hocu li moci mutiplayer na Low postavkama i hoce li to imalo biti playable??? Hvala unaprijed
Pozdrav svima. Pratim ovu temu vec dugo vremena i namjeravam kupiti Battlefield 3 jer mi se mnogo svidja multiplayer. Zanima me kako ce raditi multiplayer na mojoj konfiguraciji (vidi pod MOJ PC) posto mi singleplayer sve na ultra radi na nekih 30FPS maximum pri 1680x1050 rezoluciji e sad na low nisam igrao jer sam je obrisao koristio sam hocu li moci mutiplayer na Low postavkama i hoce li to imalo biti playable??? Hvala unaprijed
Hoće, ali treba ti neki bolji monitor ili da klokaš taj
Mislim da ce ti raditi toliko lose da nema smisla da uopce to uzimas dok ne dogradis racunalo.
Ozbiljno.
banned ako ti sa tom svojom kantom mos igrat onda ce moc i on
Bečo ako stavis sve low i off, smanjis rezu mislim da budes oko 30-35 fps imo... puno ovisi o mapi i broju igraca na serveru.. sve u svemu moci ces igrat
Da bih igrao Battlefield 3 Eng Game jeli trebam imati prijasnje djelove ili mogu na Originu skinuti kao posebnu igricu?
Da bih igrao Battlefield 3 Eng Game jeli trebam imati prijasnje djelove ili mogu na Originu skinuti kao posebnu igricu?
Nazalost DICE nije jos toliko pokvaren da map pack prodaje pod novu igru.
ma trebalo bi to raditi kao na EsLu, ovako prozorski
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-LKADggv018
Pozdrav nisam bio vec skoro 2 mjeseca na Originu tj igro BF3, danas ujutro uđem i pocne mi se skidati update za BF3, i nakon par minuta vidim da je tek par % idem vidit koja je brzina skidanja i uocim da je update velik 6.18 GB. Moze li mi netko objasniti kakav je to update i što ima novo u njemu.
Pozdrav nisam bio vec skoro 2 mjeseca na Originu tj igro BF3, danas ujutro uđem i pocne mi se skidati update za BF3, i nakon par minuta vidim da je tek par % idem vidit koja je brzina skidanja i uocim da je update velik 6.18 GB. Moze li mi netko objasniti kakav je to update i što ima novo u njemu.
Oči + google = win!
tako je, Mišo Kovač bi bolje pasao.
Kolko god teško mi to bilo priznati i Mišo Kovač je iznad toga.
A čuj, može bit. Kako možeš znati da negdje nije fulao? Kladim se da bih dobio nešto slično da prebire nasumično (što ne znači da već nije nasumično) po tim dildima.